Need For Speed 3 Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg nekem anno megvolt a játék és sokat nyomtam de már nincs meg sajnos:(
Nincs egy oylan weboldal ahonnan le lehet tölteni?
azért látszik, hogy már új nfs-ekben nincsneek ilyesmik<#smile>#smile>
modokat akarok csinálni hozzá, csak olyan lusta vagyok :D
"tudnillik december 31-én minden pályán tüzijáték van:)"
Was? tényleg? nem is tudtam :)
nfs4-et még tavaly is elõrángattam, és meglestem az újabb addonokat. szilveszterkor meg mindig fölkerül. tudnillik december 31-én minden pályán tüzijáték van:)
Szerintem ebbõl a játékból mai játékot is lehetne csinálni, persze ha közzétennék a forráskódját :)
Ha ilyen jól folytatták volna az ütemet, akkor a mai NFS-nál sokkal elõbbre lennének. Csak hát több
minden is beleszólt. Új fejlesztõcsapat, új elképzelések, és fontos dolognak tartják, hogy
konzolon is megjelenjen a játékuk. Így hát a grafikai motor sem a legjobb.
A módosítás elõnyei:
- Nagyobb felbontáson is játszható a játék.
- DirectX 8 kiegészítõ (DX5-ös játékhoz)
- Részletesebb környezet
- Szélestávú megrajzolás
Kép 1.
Kép 2.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
http://goo.gl/gd6Zi5
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Ha régi kocsikat akkarsz csinálni akkor valami régi Mustangot csinálj!Vagy azt a Mustangot amibe Nitro is van gyárilag és ha azt esetleg meg tod csinálni hogy nitrozon, az király lenne!
Vagy tankot...
:-)
Web mester, te meg a "valami\Need For Speed III\3dSetup\3dsetup.exe"-t indítsd el, és software renderer-rõl állítsd át a másikra, szebb lesz egy fokkal a grafija.