Gates óvatosan kritizálja Kínát

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legalább hosszabb mint sárga.

Egy gépen vagy játszol, vagy szerver.

Tök mindegy hogy mivel szorítják vissza, de amíg Linuxnak nincs normális játék háttere addig nehezebben hódít. Inkább szerverek terén van nagyon oda.

nem tudom mennyire fog vigyorogni, ha egy országban ahol éhbérért dolgoznak, majd linuxal szorítják vissza a kalózkodást. (RedFlag elterjedtség már állítólag 30% felett van kínában. Ismétlem: Állítólag 😊
MetaMórfózis
Hamarosan? (k. rég)
#8: Ez kegyetlen durva, szétröhögtem a belem😄

A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.

Ez a vörös nyakkendõ Ballmeren. Nyaljon csak be a kommunistáknak.<#mf3>

De laza!<#vigyor>

Macc
Ja es mar regota a nagyvallalatok iranyitjak a politikat, ha nem vettetek volna eszre!

Macc
gepen=kepen...

Macc
Ballmer csucs ezen a gepen. Olyan, mint egy tebolyult orult, aki hatalmas erofeszitesek aran nem kezd el ugralni-tancolni-uvoltozni😊 Kicsit emlekeztet a Man in Black-bol arra a csotanyfaszira...

Nézd már..hogy vigyorog Ballmer a képen. Hát nem egy Banderas az biztos 😊
Na és vajon miért kalózkodnak? Mert roszzindulatú és alacsonyabb rendûek vagy mert a világcégek heti 1 dollárért dolgoztatják õket? Nehéz eldönteni.

lol 😄

Ballmer a reklámfigura a cégnél. Nem hülye csak túláradó érzései vannak. Õ ezt nem tagadja meg.
Meg jó hogy szereti az aranytojást tojó tyúkot.

steve ballmer egy retardált idióta 😊 dehát ezért szeretjük 😊

mousee
Azért ez tényleg gáz... öregem, szörnyû, hogy mik vannak...

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Balmellrõl én hirtelen a Doom3ra gondoltam.Mindenki vigyorog hogy el ne b@ssztanak semmit a beszédükkel.

Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.

😄DDD Ez a Ballmer...😄DD De a lenti belinkelt videót is nézzétek meg! 😊))

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

noss
a képen az urak bemutatják az un. "seggnyaló-mosolyt", ám Steve Ballmer kimagaslik, csillagos5öst érdemel belõle!

óvatos kritika = ejnye-bejnye

________ `_~_\" noss

Al Bundynak azért több haja van, és a foci miatt sportosabb is ....
én is szeretem ezt a céget😊

Steve Ballmer.... 😄DDD Nesztek link! 😄DD

HuAn82
Nagy randa vörös nyakkendõben vírit Ballmer bácsi. "Pici" benyalás sosem árt! <#vigyor1>

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Gyönyrû fotó <#eplus2><#help>

Sanyix
Nem kell nagyon erölködnie, az az ember tuti hogy nem komplett. Nemrég láttam is róla egy videót, ahogy valami mikrofos rendezvényen, ugrálva, örjöngve jön be a közönség elé, és közben üvöltözi, hogy "I love this company!!!".

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Ez a Steve Balmer egyre inkább úgy néz ki mint Al Bundy 😊) De komolyan, találkozhat ez elnökkel vagy bárkivel, mindig ilyen hülye képet vág?? 😊

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Zsoltika 007
Mondasz valamit.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Davidus
a világ egyik legfontosabb vezetõje nem az amerikai elnökkel tárgyal hanem egy cég fejével.
hamarosan a multik fogják irányítani a világot mint a szájberpánk könyvekben/filmekben 😛

V9ykn8_TZL0