29
  • risp
    Legalább hosszabb mint sárga.
  • risp
    Egy gépen vagy játszol, vagy szerver.
  • fawcet
    Tök mindegy hogy mivel szorítják vissza, de amíg Linuxnak nincs normális játék háttere addig nehezebben hódít. Inkább szerverek terén van nagyon oda.
  • strogg
    nem tudom mennyire fog vigyorogni, ha egy országban ahol éhbérért dolgoznak, majd linuxal szorítják vissza a kalózkodást. (RedFlag elterjedtség már állítólag 30% felett van kínában. Ismétlem: Állítólag :)
  • MetaMórfózis
    Hamarosan? (k. rég)
    #8: Ez kegyetlen durva, szétröhögtem a belem:D
  • Visor
    Ez a vörös nyakkendő Ballmeren. Nyaljon csak be a kommunistáknak.
  • Visor
    De laza!
  • Macc
    Ja es mar regota a nagyvallalatok iranyitjak a politikat, ha nem vettetek volna eszre!
  • Macc
    gepen=kepen...
  • Macc
    Ballmer csucs ezen a gepen. Olyan, mint egy tebolyult orult, aki hatalmas erofeszitesek aran nem kezd el ugralni-tancolni-uvoltozni:) Kicsit emlekeztet a Man in Black-bol arra a csotanyfaszira...
  • kev
    Nézd már..hogy vigyorog Ballmer a képen. Hát nem egy Banderas az biztos :)
  • SonicBoom
    Na és vajon miért kalózkodnak? Mert roszzindulatú és alacsonyabb rendűek vagy mert a világcégek heti 1 dollárért dolgoztatják őket? Nehéz eldönteni.
  • risp
    lol :D
  • fawcet
    Ballmer a reklámfigura a cégnél. Nem hülye csak túláradó érzései vannak. Ő ezt nem tagadja meg.
    Meg jó hogy szereti az aranytojást tojó tyúkot.
  • Cat #15
    steve ballmer egy retardált idióta :) dehát ezért szeretjük :)
  • mousee
    Azért ez tényleg gáz... öregem, szörnyű, hogy mik vannak...
  • Cleawer
    Balmellről én hirtelen a Doom3ra gondoltam.Mindenki vigyorog hogy el ne b@ssztanak semmit a beszédükkel.
  • roliika
    :DDDD Ez a Ballmer...:DDD De a lenti belinkelt videót is nézzétek meg! :)))
  • noss
    a képen az urak bemutatják az un. "seggnyaló-mosolyt", ám Steve Ballmer kimagaslik, csillagos5öst érdemel belőle!

óvatos kritika = ejnye-bejnye
  • Szefmester
    Al Bundynak azért több haja van, és a foci miatt sportosabb is ....
  • kbupdate
    én is szeretem ezt a céget:)
  • roliika
    Ez az örjöngős videós link. :DDD
  • roliika
    Steve Ballmer.... :DDDD Nesztek link! :DDD
  • HuAn82
    Nagy randa vörös nyakkendőben vírit Ballmer bácsi. "Pici" benyalás sosem árt!
  • echo
    Gyönyrű fotó
  • Sanyix
    Nem kell nagyon erölködnie, az az ember tuti hogy nem komplett. Nemrég láttam is róla egy videót, ahogy valami mikrofos rendezvényen, ugrálva, örjöngve jön be a közönség elé, és közben üvöltözi, hogy "I love this company!!!".
  • Drawain
    Ez a Steve Balmer egyre inkább úgy néz ki mint Al Bundy :)) De komolyan, találkozhat ez elnökkel vagy bárkivel, mindig ilyen hülye képet vág?? :)
  • Zsoltika 007
    Mondasz valamit.
  • Davidus
    a világ egyik legfontosabb vezetője nem az amerikai elnökkel tárgyal hanem egy cég fejével.
    hamarosan a multik fogják irányítani a világot mint a szájberpánk könyvekben/filmekben :P