29
-
risp #29 Legalább hosszabb mint sárga. -
risp #28 Egy gépen vagy játszol, vagy szerver. -
fawcet #27 Tök mindegy hogy mivel szorítják vissza, de amíg Linuxnak nincs normális játék háttere addig nehezebben hódít. Inkább szerverek terén van nagyon oda. -
strogg #26 nem tudom mennyire fog vigyorogni, ha egy országban ahol éhbérért dolgoznak, majd linuxal szorítják vissza a kalózkodást. (RedFlag elterjedtség már állítólag 30% felett van kínában. Ismétlem: Állítólag :) -
#25 Hamarosan? (k. rég)
#8: Ez kegyetlen durva, szétröhögtem a belem:D -
Visor #24 Ez a vörös nyakkendő Ballmeren. Nyaljon csak be a kommunistáknak. -
Visor #23 De laza! -
#22 Ja es mar regota a nagyvallalatok iranyitjak a politikat, ha nem vettetek volna eszre! -
#21 gepen=kepen... -
#20 Ballmer csucs ezen a gepen. Olyan, mint egy tebolyult orult, aki hatalmas erofeszitesek aran nem kezd el ugralni-tancolni-uvoltozni:) Kicsit emlekeztet a Man in Black-bol arra a csotanyfaszira... -
kev #19 Nézd már..hogy vigyorog Ballmer a képen. Hát nem egy Banderas az biztos :) -
SonicBoom #18 Na és vajon miért kalózkodnak? Mert roszzindulatú és alacsonyabb rendűek vagy mert a világcégek heti 1 dollárért dolgoztatják őket? Nehéz eldönteni. -
risp #17 lol :D -
fawcet #16 Ballmer a reklámfigura a cégnél. Nem hülye csak túláradó érzései vannak. Ő ezt nem tagadja meg.
Meg jó hogy szereti az aranytojást tojó tyúkot. -
Cat #15 steve ballmer egy retardált idióta :) dehát ezért szeretjük :) -
#14 Azért ez tényleg gáz... öregem, szörnyű, hogy mik vannak... -
Cleawer #13 Balmellről én hirtelen a Doom3ra gondoltam.Mindenki vigyorog hogy el ne b@ssztanak semmit a beszédükkel. -
roliika #12 :DDDD Ez a Ballmer...:DDD De a lenti belinkelt videót is nézzétek meg! :)))
-
#11 a képen az urak bemutatják az un. "seggnyaló-mosolyt", ám Steve Ballmer kimagaslik, csillagos5öst érdemel belőle!
óvatos kritika = ejnye-bejnye -
Szefmester #10 Al Bundynak azért több haja van, és a foci miatt sportosabb is .... -
kbupdate #9 én is szeretem ezt a céget:) -
roliika #8 Ez az örjöngős videós link. :DDD -
roliika #7 Steve Ballmer.... :DDDD Nesztek link! :DDD -
#6 Nagy randa vörös nyakkendőben vírit Ballmer bácsi. "Pici" benyalás sosem árt! -
echo #5 Gyönyrű fotó -
#4 Nem kell nagyon erölködnie, az az ember tuti hogy nem komplett. Nemrég láttam is róla egy videót, ahogy valami mikrofos rendezvényen, ugrálva, örjöngve jön be a közönség elé, és közben üvöltözi, hogy "I love this company!!!". -
Drawain #3 Ez a Steve Balmer egyre inkább úgy néz ki mint Al Bundy :)) De komolyan, találkozhat ez elnökkel vagy bárkivel, mindig ilyen hülye képet vág?? :) -
#2 Mondasz valamit. -
#1 a világ egyik legfontosabb vezetője nem az amerikai elnökkel tárgyal hanem egy cég fejével.
hamarosan a multik fogják irányítani a világot mint a szájberpánk könyvekben/filmekben :P