Crysis - amikor a világ összefog
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocsi a flame-ért de ez most és itt jött ki belõlem.
Amúgy meg szerintem ha okosak a skacok akkor nem számítástechnikát használó emberoiség 10%-ára írnak játékot hanem úgy oldják meg hogy a msotani gyengébb konfigokon is elfusson majd. Bár az kérdéses hogy 2007 nyarára mi számít majd gyengébb konfignak. De szerintem majd igyekeznek úgy optimalizélni a játékot hogy azért a mostani játlkosok 50-60-70%-ának ne okozzon gondott a futtatása, mégha alacsonyabb beállításokon is. Amúgy is az erõs gép leginkább csak a videókariban nyílvánul meg. Nem véletlen hogy a videókarik teljesítménye már magával a számítógéppel vetexik. 512Ram, 1200Mhz frekik, meg ilyenek. És az áruk is már meghaladja a többi alkatrész együttes árát. Lényeg a lényeg. Ha nem oldják meg a programozók hogy majd menyjen egy alap konfigon is akkor elkönyvelhetik a bukást. Mert nincs mindenkinek 300k zsebben hogy beújjítson egy játék kedvéért. Pont.
@
AMD_XP_3000@ CPU, ABIT KN8 Ultra ALAP, Asus X800XL VGA, 1GB DDRRAM(2*512GEIL), Samsung Sysmaster796mb, Western Digital 250Gb SATAII HDD, LG DVD-RAM, Logitech Cordless Desktop EX110 BILL&EGÉR
Az antialiasing sem kényszerített térdre. Mire kijön , addigra minden engine tudni fogja ugyanezt. AZ erõgépen amin meg elfut tudsz majd 4 half-life-ot futtatni egyszerre... LOLOLO
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Akkor is Amcsik nem tudnak legyozni sem mosatni oroszorszagot sem regebbi Szovjetuniot!
Hajra russia 😊
Ennél szebb az új 3dmarkban a hajós-sárkányos rész.. (szvsz)
Én is láttam, de csak a virtuális memoria volt felhúzva abban a tesztben meg a lapozófájl méretét láttad...
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
neked is ajánlom a pc mentes elfoglaltságokat <#puszis>#puszis>
Hulye Amcsik!!!!Mar kene olyan jatek ahol oroszokkal lehet olni amerikai katonakat! nem csak orosz mafia stb..;/
Akkor ezis kimarad az életembõl...
Egyébként Komolytalan, itt is egyetértek veled. Észak-Korea nagyhatalom, tetszik vagy nem az USA-nak. Ráadásul végigháborúzták a XX.századot, nem lehet õket néhány szõnyegbombázással térdrekényszeríteni. Gyakorlatilag mást, mint aggódva figyelni, óvatosan tárgyalni, kereskedelmi egyezményekkel fenyegetni, nem mer senki.
Szerencsére.
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Szóval igen, Észak-Korea ha USAval, Oroszországgal és Kínával nincs is partiban, de Nagy-Britanniával, Franciaországgal simán.
De persze, ha kikapcsolod, annyit eszik, mint egy XP, 3-400 MB-al elketyeg. Persze sokkal lassab, mint a zikszpé.
Ezt nem olvastam, saját tapasztalat...
Már az elsõ béta is ment egy 500-as celeronon 512MB RAM-mal. Azóta pedig csak csökkent az erõforrásigénye.
Az oprendszer megelégszik sokkal kevesebbel.
A játékot várjuk... de még elég keveset lehet róla tudni.😞
Renault magnum http://kamionszim.hu
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
u dont have to listen anybody else but me
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Mért nem lenne az jó, az elsõ fajjal szövetséget kötünk és erre a szövetségre támad egy másik faj?