53
  • Chris01
    Amugy a vistanak min 412-ram de legalább 1GB ram kell..:)de amugy nekem a vedeokártyával van a gondom mert pl amit az oblivion-hoz ajánlottak az is 40ezer fellet van:(
  • pentium419
    lehet hogy nem gazdasági, de katonai szempontból ott van az élmezőnyben(USA, Izrael, Kína mellet)
  • Anotino
    Erosen meglepodnek, ha 2 gb ramot megenne az oprendszer. De meg 1 gb-on is.
  • VRSDM
    a Vista alap konfigja között ottvan a 2giga ram, és akkor ezt csak a windows stb. fogallja le, még egykét futó alkalmazás , és akkor még nem is játszol ( ezt az adatot egy hivatalos tesztről mondom), bár ha azóta még javítják a Vistát, bár ez eléggé végleges infonak tünt a teszterektől. szoval leglább még 2giga kell a game-nak... ez minimumnak simán reális...
  • szurka
    szerintem butított grafon egy mai közép-felső kategóriás gépen simán el fog futni, max nem gyönyörködhetünk esetleg a DX10-es effektekben. Ez a minimum konfig azért durva lenne (bár nem csodálkoznék rajta, főleg ha Vistá-ra lesz optimalizálva).
  • IMYke2.0.0.0
    Minimum 3.2 GHz, 2 GB RAM, DirectX 10.0, DX10-es VGA [512 MB VRAM]...
  • Dragonlords
    de miylen lesz a gép igénye az engem érdekelne mert az hát sztem....
  • joebacsi
    észak-korea, mint nagyhatalom :D
  • W B
    Jó lesz! DE tényleg mért mindig akarnak minket kiírtani az idegenek???
    Mért nem lenne az jó, az első fajjal szövetséget kötünk és erre a szövetségre támad egy másik faj?
  • Chris01
    Nagyon szép a grafika és én is nagyon várom és remélem olyan lesz mint a farcry hogy szép grafika de gyenge gépen is lazán elmegy:)
  • HöfEE
    A cikkben leirtak alapján annyit tudok hozzáfüzni hogy már várom :D
  • Zocsi
    ...ééés végra eszükba jutott a depth of field is! Gratula!
  • Zocsi
    Gyoh! Azért ez télleg elég jól néz ki!
    Mondjuk kitalálhattak volna valami kiforottabb forgatókönyvet... Nem értem miért kell mindig azzal kezdeni, hogy jönnek az alienek és már egyből ki akarnak minket irtani. Lehetne mondjuk valami affér a két faj között, ami aztán háborúban csúcsosodik ki. Persze így sem rosz! Már várom... Bár lehet, hogy 2007-ben már nem sok időm lesz játszani...