Találmány a reklámok átugrása ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát elmehetnek a pi***ba. A következõ találmány a beépített kamera lesz mely azt fogja figyleni hogy ha a reklám alatt felállsz a székedbõl, jelez a Philips központnak a TV-d és megy a büntetõ csekk mert megsértetted a XY reklámtörvényt.
Komolyan egyre butábbak az emberek.<#violent>#violent><#falbav>#falbav>
Megvesszük az ilyen tévéket, majd egy piciny változtatást eszközöltetünk beléjük:
Nézzük a filmet, jön a reklám. Az ember elkapcsolja, de a TV ezután is "figyeli" azt a csatornát, és ha érzékeli, hogy vége a reklámnak, megy tovább a film, akkor visszavált! 😄DDDD Vagy ilyesmi... Na, zseni vagyok?
Egyébként szerintem is f*szság, és a k*rva annyukat! Tisztára, mint a Menekülõ Ember c. Stephen King könyvben!!!! Tilos lesz kikapcsolni a TV-t! :-s
An apparatus (270) and method is disclosed for preventing a viewer from switching from a channel when an advertisement is being displayed on the channel. The apparatus (270) and method comprises an advertisement controller (270) in a video playback device (150) that (1) prevents a viewer of a direct (non-recorded) broadcast from switching channels when an advertisement is displayed, and (2) prevents a viewer of a recorded program from fast forwarding the recorded program in order to skip past advertisements that were recorded with the program. A viewer may either watch the advertisements or pay a fee in order to be able to change channels or fast forward when the advertisements are being displayed.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Pontosan,ongolt rugnak ha tenyleg bevezetik.Mert akkor szoftveresen meg lehet majd kulonboztetni a reklam es nem reklamot.Es ugyis lesznek majd akik feltorik,atirjak a kulonbozo keszulekek programjat.
kiveve arra, hogy nem lesz az a barom aki ezt megveszi. <#wave>#wave>
egyebkent egy ilyet azer megerdemel a philips <#mf1>#mf1>
http://atwwebmaker.tx.hu/
amúgy ez az egész egy nagy LOL.
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
TV-t nem nézek mióta kijött az elsõ Div-x ami meg érdekel azt meg DVD-n megveszem... csak Spektrumot, NGC-t, meg Discovery-t. Igaz, ott is van reklám, de általában NGC-n nézhetõ reklámok vannak és tök rövidek a blokkok -sajna így viszont elég sûrûn van :-(
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Elmebeteg találmány. Minimálisa mennyiségá idõt töltök tévénézéssel, és reflexbõl kapcsolok el, ha reklám van. Lassan az lesz, hogy azt az egy sorozatot, amit nézek (Rejtélyek városa) is netrõl töltöm, mert abból ki van szedve a reklám...
(Azon kívül még Cadillac Drive, valamint némi sport, és ennyit a tévérõl...)
Szerintem csúnyán nézne ki a kalapács a képernyõben...
Az emberek azt mondják rám túl naív vagyok... És én hiszek nekik!
Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Egy-két klikkel az SG reklám is kikapcsolható.. 😊 😊
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én személy szerint gyûlölöm a reklámokat
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Lásd DVD lejátszók. 6-7 éve csodaszámba mentek a méregdrága Pana, Sony stb vackok, amik tudásban a béka segge alatt voltak, viszont annál jobbak a vásárlók korlátozásaiban.
Ma hiába régiókódmentes pl. a Pana, max a sznoboknak kell 30-40 k-ért. Inkább megveszem a kínai akármit 5-7 k-ért. Elromlik? Kit érdekel? Veszek újat. (A két éves Brothers-emnek sincs semmi baja..., bezzek a Pana videóm az elsõ(!) napon elromlott, nem volt kedvem szervízelni sem, még jó hogy értek hozzá egy kicsit és némi káromkodás mellett megjavítottam.)
Ami meg TV mûsort illeti, sok egyébként jónak induló mûsor/sorozat is hajlamos ellaposodni ld.: Született feleségek, Vegas-i helyszínelõk új részei, stb...
Mondjuk sokféleképpen be lehet ezt programozni,hogy elõ ne forduljanak az ilyenek,de az biztos ha bevezetnék ,mindenki aki ért hozzá + aki nem azon agyalna ,hogy lehet kirkerülni.
Én mindig megtalálom a módját, hogy az ilyen próbálkozásoknak ellenálljak.
A lámákat meg úgysem foglalkoztatja a dolog.
Egyébként meg milyen TV az, amelyik nem enged csatornát váltani?
Milyen felvevõ az, amelyik nem engedi a felvételt leállítani?
Majd megveszi a jónép a noném, ENGEDELMES készülékeket, hacsak az alkotmányban nem rögzítik,
hogy a nézõk kötelesek végignézni a reklámblokkot...
Bár útálom a liberálisokat, de néhány elvükben egyetértek:
Az emberek csak az igényes reklámokat nézik meg szívesen.
Az igénytelen, ócska reklámokat csakis a nézõk érdeklõdésének a hiánya, és ennek egyértelmû kifejezése szoríthatja ki.
Amelyik reklámcég vagy csatorna ezt nem veszi figyelembe, az óhatatlanul tönkremegy.
Nem szabad csak úgy betiltani a mûsorokat, mert ez egyrészt versenyjogot sért,
másrészt a túltelített mûsorpiacon bizonyos cégeket hoz indokolatlanul elõnybe.
Például betiltották a dragonball-t és a sailormoon-t, ez pedig a fos disney animációknak kedvez.
Pedig mennyien szerettük annak idején(2-3 éve) a Holdtündérrõl és társairól szóló animét!
Esetleg TVt sem nézünk többé, újabban a mûsorok jó része még a reklámnál is érdektelenebb.