Találmány a reklámok átugrása ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
asszem vmi ilyesmi...
Az a lényeg, hogy kínai népköztársaság
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
k fujj! Filips=AL-kaida
Xbox LIVE Gamertag: RayZ HUN
Az emberek azt mondják rám túl naív vagyok... És én hiszek nekik!
-a társadalomban tényleg nincs se tudatosság, se értelem
-a philips is kínában v. taiwanban gyárt, meg mindenki IC gyárak, ilyen helyeken vannak, meg az összerakó üzemek is, szoval tökmind1 mit vesz az ember, általában made in PRC
Valakinek esetleg az is eszébe juthatna, hogy készítsen egy weboldalt, ahol leírnák, mely gyártó termékeinek vásárlását kellene blokkolni és milyen okból. Bár tudom, az összes nagy gyártó ott lenne, különbözõ indokokkal :-)
De azért arra is kíváncsi lennék, hogy mit csinálna a Philips, ha mondjuk már 1 hónapja senki nem vett volna philips-es terméket az egész világon....
Azonban ezzel a philips-es húzással népszerûtlenné válhatnak majd a step-top-box is. Reméljük a Pc-khez kapható Digitális TV tuner kártyák némelyikébõl kimarad majd ez a fejlesztés :-) Föként a tajvani gyártmányokra gondolok, abból pedig lessz egy pár...
ha nem nézed meg a reklámot, akkor pofáncsap egy szívlapát a padló alól...
Cool...<#mf3>#mf3>
Éljen a filipsz.
Még szerencse hogy minden valaha volt filipsz cuccom elromlott. Filipsz rulez.
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
Ami persze a Sony megoldasat fogja tartalmazni. 😊
Csak a DRM-es dolog miatt mar nem veszek Sanyit. Mellesleg tudatos vasarlo vagyok, ami olyan, mint az elefant: nem felejt. Szal az ilyen cegek assak el magukat. Philipsnek van egy lovese meg nalam, mert meg csak szabadalmaztat.
Mellesleg eszrevette mar valaki, hogy mindenert ketszer fizetunk? TV dija + reklam. Internet + Netes hirdetesek.
Az Animal Planet nyomja a legszarabbul, azt a krva tigrises reklamot minden, ismetlem minden blokkban lenyomjak. Unalmas, pedig eloszor meg akartam nezni.
Hjajj, mive lettunk.
Ja, es az SG szerkesztesi korlatozasa backspace-szel megkerulheto. 😊
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
aprilis elseje mar elmult....
a törvényhozók egy-két szava: "ühüm, aha, hát naés.."
miért nem engedné az unió?
________ `_~_\" noss
Nem hiszem, hogy az unió engedné ezt.
Szerintem ez csak egy halott találmány lessz.
Létezik de soha nem vezetik be.
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Ja és tegyük hozzá, hogy a hangerõt megemelné 80dB fölé, hogy mindenki örvendjen a reklámokon.
Eszméletlen...
Blackmail the Universe
aligha nézem, csak hetente 1x a vészhelyzetet, na meg a hbo-t.
azon kiv: házimozizok
a vészhelyzetben egy reklám van, akkor elmegyek szökségleteimet intézni, inni és kész.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
*szabadság<#idiota>#idiota>
TommoT
sztem megoldanák, hogy akkor ne
de nemsokára a filmkészítúk joga is sérül és akkor a filmrõl sem lehet elkapcsolni<#vigyor>#vigyor> vagy bevezetik az óránként egy perces szünetet amíg lehet kapcsolgatni<#vigyor>#vigyor>
amúgy mi van ha megy a reklám és a konnektorból kihúzom a tv-t? és utána visszadugom? nyílvánvalóan ha bekapcsolom a tv-t és épp reklám megy ahol elindul lehet kapcsolgatni, tehát ha kihúzom és visszadugom akkor annyi
amúgy elmehetnek a fenébe<#mf2>#mf2>
de biztos lehet õket ezért perelni, személyi szabatság korlátozása<#nezze>#nezze>
TommoT
Mi van akkor ha nézek egy filmet, átkapcsolok egy másik adóra hogy ugyan mi megy ott (hátha jobb), és ott épp reklám megy (sokszor vlgignyomkosdok 20 csatornát mire elkezdek nézni valamit...) akkor baeszoptam, és nem válthatok vissza?
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
amúgy szemétség<#ticking>#ticking>
kezdek hinni az összeesküvéselméletekben
TommoT
A félorásokat meg a felénél. Szóval szvsz teljesen rá lehet készülni, meg álltalában 2-3 percesek, így nem is felejt el az ember visszakapcsolni.
Az emberek azt mondják rám túl naív vagyok... És én hiszek nekik!
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
2. Azt õk is tudják, hogy ha csak õk implementálják, senki nem fogja megvenni a cuccaikat = öngyilkos lépés
Következmény: ipari szabvánnyá kell tenniük elõbb. (ezután - mivel övék a szellemi tulajdon - minden egyes eladott készülék után jogdíj jár) Ezt is engedi sejtetni, hogy õk Multimedia Home Platform-ról beszélnek, nem konkrétan tv, video, dvd vagy akármirõl.
Ps. Kizárólag a FastForward és a channel switch funciót akarják lehook-olni, kikapcsolni, mute-olni, PIP-elni, stb-zni továbbra is lehet. A folyamatos csatornaváltások közben becsúszott reklámnál "beragadást" egyszerûen lehet szûrni azzal, ha mondjuk csak akkor lock-ol, ha már 5-10 másodpercet nézted elõtte.
De végülis tökmindegy, az látszik belõle, hogy ez valószínû valami tisztán szoftveres megoldás lesz. Nomeg, már a szabványban beépített funkció az, hogy ezt a "fícsört" ki lehessen tiltani kis zseton ellenében. Innen kezdve mindenkinek a fantáziájára bízom 😊.
Végsõ konkluzió: nem kell tv-t nézni, csá.
1. Nem kell Philipset venni...
2. Mire Magyarország eljut odáig, hogy a "reklámblokkokban egy külön jelet vegyítenének", a digitális mûsorszórásról már nem is beszélve, addigra ezt a rendszert kb 100.000.000szor feltörik...
no para... <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs
HBO-nak hívják, és megvan az ára.
De en pl kezzel kiszedem a reklamot - hamar felveszek valamit - egy vdubbal igaz idoigenyesebb de legalabb en dontom el mi lesz az eredmeny.
de teny hogy miota 1000 csatorna van azota csak csak noris van meg a spanyol szappanoperak es mostmar ez a betlefonalos mi van a kepernyon remalom is terjed, nem veletlen nincs annyi vetitheto anyag mint ahany csatorna, de leglabb akkor adnanak regebbi filmeket...de ez a tomerdek kereskedelmi csatorna, aboszult nullak.
A reklmablokkok meg rohejesek egyreszt birzasztoan monoton allandoana ugyan azok a reklmaok mennek (persze nyugaton is igy megy) meg hat ez a celjuk is, de az durva hogy egy egyoras filmbol masfel oras lesz a reklmablokkok miatt, a legjobb meg az amit nia egyik masik csatorna csinal 10 perc reklam, utan 8 perc vege a musornak 1 perc mig meg a stablista kimitcsinalt holkeszult stb, tehat hasznos 7 perc es utana egybol ajalno megint 10 perc reklam, fel ora vtvzesbol 7 perc ami esetleg erdekelet.
dehat ez uzlet es nem szorakozas.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Spektrum, Discovery, NGC amit érdemes nézni.