Találmány a reklámok átugrása ellen

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanyyX
PRC - People's Republic of China

asszem vmi ilyesmi...

Az a lényeg, hogy kínai népköztársaság

\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"

Tisztára Orwell. Úgy látom a szabad választás joga a gazdasági érdekekig tart. Furcsa, h egy tv-gyártó cég a felhasználókat taszító fejlesztést szabadalmaztasson. Lehet h tényleg az van, h el akarják a szabadalmat ásni, ahogy 1ik elõzõ hozzászóló írta?
Terooristá
k fujj! Filips=AL-kaida
Ray Z
Mér nem azt találják ki hogy lehet átugrani a reklámot? még rosszabítják a helyzetet...

Xbox LIVE Gamertag: RayZ HUN

LoL <#nyes>

Az emberek azt mondják rám túl naív vagyok... És én hiszek nekik!

A reklámblokkok nagyjából egyidõben vannak a két kereskedelmi tv-n. Legalábbis estefelé. Mi van akkor, ha én a másik csatornán lévõ reklámblokkot akarom nézni? Azt akarják, hogy lemaradjak a másik csatorna reklámjairól? Felháborító!!!
DanyyX
-ha már márka, akkor szvsz Panasonic [mert megérdemli mindenki a minõséget <#vigyor2> ]
-a társadalomban tényleg nincs se tudatosság, se értelem
-a philips is kínában v. taiwanban gyárt, meg mindenki IC gyárak, ilyen helyeken vannak, meg az összerakó üzemek is, szoval tökmind1 mit vesz az ember, általában made in PRC

Ma2ska
"Ha van egy kis tudatosság a társadalomban"...ööö, az nincs..

Csatlakozom! Nem kell, nem szabad Philips termékeket vásárolni! Ha van egy kis tudatosság a társadalomban, akkor képes összefogni, hogy ne ilyen philips-ek határozzák meg a feltételeket, hanem mi diktáljunk.
Valakinek esetleg az is eszébe juthatna, hogy készítsen egy weboldalt, ahol leírnák, mely gyártó termékeinek vásárlását kellene blokkolni és milyen okból. Bár tudom, az összes nagy gyártó ott lenne, különbözõ indokokkal :-)
De azért arra is kíváncsi lennék, hogy mit csinálna a Philips, ha mondjuk már 1 hónapja senki nem vett volna philips-es terméket az egész világon....

Azonban ezzel a philips-es húzással népszerûtlenné válhatnak majd a step-top-box is. Reméljük a Pc-khez kapható Digitális TV tuner kártyák némelyikébõl kimarad majd ez a fejlesztés :-) Föként a tajvani gyártmányokra gondolok, abból pedig lessz egy pár...

A következõ találmány a Galaxis Utikalauz gondolatcsapdájának továbbfejlesztése:
ha nem nézed meg a reklámot, akkor pofáncsap egy szívlapát a padló alól...
Cool...<#mf3>

arty
-nem tévézel
-nem veszel philips terméket, hátha becsõdölnek

Forza.

Biztos csak azért szabadalmaztatják hogy a szõnyeg alá söpörjék és soha senki ne csinálhasson ilyet, hisz az övék a szabadalom.

Éljen a filipsz.

Még szerencse hogy minden valaha volt filipsz cuccom elromlott. Filipsz rulez.

Húúú. Ez nagyon jó ötlet a Philipstõl. Ha lesz idõm tv-zni, akkor majd veszek kettõ ilyen kütyüt hogy a VV18-at és a BB21-t egyszerre tudjam majd nézni...

Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius

h4x0r
"Muhaha! Banda!Ha Tv akkor Sony!"

Ami persze a Sony megoldasat fogja tartalmazni. 😊

Csak a DRM-es dolog miatt mar nem veszek Sanyit. Mellesleg tudatos vasarlo vagyok, ami olyan, mint az elefant: nem felejt. Szal az ilyen cegek assak el magukat. Philipsnek van egy lovese meg nalam, mert meg csak szabadalmaztat.

Mellesleg eszrevette mar valaki, hogy mindenert ketszer fizetunk? TV dija + reklam. Internet + Netes hirdetesek.

Az Animal Planet nyomja a legszarabbul, azt a krva tigrises reklamot minden, ismetlem minden blokkban lenyomjak. Unalmas, pedig eloszor meg akartam nezni.

Hjajj, mive lettunk.

Ja, es az SG szerkesztesi korlatozasa backspace-szel megkerulheto. 😊

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

Gerygrey
Na majd akkor nézek nagyot ha a Philips kitalálja a piezo öngyújtót ami nem gyullad meg reklámblokk alatt, én ugyanis reklámblokk alatt szoktam kimenni cigizni 😄 😄 A kapcsolgatást reklám alatt nagy baromságnak tartom és k**ára tud idegesíteni ha valakinél vagyok és ezt csinálja.
No ezzel megölik a DVB-t (Digitális Tv-t) Gratulálok Philips-"ke" igy tovább a baltát már élezem reszkessetek.....<#mf1><#mf1> "Philips made in bad team" For You? Ha ezt behozzák az összes philips cuccot összetöröm ami itthon van az biztos eddig se néztem tv-t de éljen a polgári engedetlenség<#taps><#wave>
Balumann
Asszem ha ezt megpróbálják bevezetni, a philips cégnek annyi ^^ ki az a hülye aki direkt olyat vesz majd, amin nem lehet elkapcsolni a reklámnál? 😄<#banplz>

Balumann
Ja a filips-en valahogy átugrot a szemem. Nem is láttam még philips TV-t...

Balumann
Nemhogy a filmek közötti reklámokat vennék ki ami néha élvezhetetlenné tesz 1-2 jó filmet, hanem még azt se engedik hogy reklám közbe ellehessen kapcsolni a TV-t. És ha én bekapcsolom mondjuk és köbeakarok nézni a csatornákon hogy mik mennek, és reklámot fogok ki akkor várhatom meg midnen csatornán míg vége van mi? Ez azért már túlzás tényleg...nemhiszem el hogy engedélyeznék ezt

Elolvastam..

aprilis elseje mar elmult....
noss
a nyelvtanárodnak is lesz egy két szava a helyesírásodhoz...

a törvényhozók egy-két szava: "ühüm, aha, hát naés.."

miért nem engedné az unió?

________ `_~_\" noss

úgye fog összejönni! ha mégis engedélyezik, akkor is kitalálnak rá vmi kütyüt, ami kiszûri azt a jelet ami beindítja a blokkolást! ha nem akkor meg marad a friss levegõ!😄😄😄(vagy a biztosíték😄)<#mf1><#mf3><#vigyor1><#nyes><#vigyor5><#taps>

Azért a törvényhozoknak is lessz egy-két szavuk hozzá.
Nem hiszem, hogy az unió engedné ezt.

Szerintem ez csak egy halott találmány lessz.
Létezik de soha nem vezetik be.
Muhaha! <#kocsog>Banda!Ha Tv akkor Sony!

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

jaja, és LESZ BENNE UPS (szünetmentes tápegység) hogy véletlenül se maradj le a reklámokról (ha konnektroból akarnád kihúzni a TV-t).

Ja és tegyük hozzá, hogy a hangerõt megemelné 80dB fölé, hogy mindenki örvendjen a reklámokon.

Eszméletlen...

okos ötlet, radikális, utálnivaló, de nagyon okos és kikerülhetetlen.
Hûha, lehet paranoia, de ha ezt végigcsinálják, nagyon csúnyí korszaknak nézünk elébe-ez csak a kezdet.. Igaz, ilyen magatartással(cégek érdekei mindenekelõtt) max 30 évig fogunk még szenvedni...

Blackmail the Universe

Doomista
én gyûlölöm a tv-t!
aligha nézem, csak hetente 1x a vészhelyzetet, na meg a hbo-t.
azon kiv: házimozizok

a vészhelyzetben egy reklám van, akkor elmegyek szökségleteimet intézni, inni és kész.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

vttomi
hû, rég láttam már ilyen sok hozzászólást valamihez <#vigyor2>

*sztem megoldanák, hogy akkor tovább lehessen kapcsolni
*szabadság<#idiota>

TommoT

érdekes kérdés
sztem megoldanák, hogy akkor ne
de nemsokára a filmkészítúk joga is sérül és akkor a filmrõl sem lehet elkapcsolni<#vigyor> vagy bevezetik az óránként egy perces szünetet amíg lehet kapcsolgatni<#vigyor>
amúgy mi van ha megy a reklám és a konnektorból kihúzom a tv-t? és utána visszadugom? nyílvánvalóan ha bekapcsolom a tv-t és épp reklám megy ahol elindul lehet kapcsolgatni, tehát ha kihúzom és visszadugom akkor annyi
amúgy elmehetnek a fenébe<#mf2>
de biztos lehet õket ezért perelni, személyi szabatság korlátozása<#nezze>

TommoT

janos666
Biztos nem én vagyok az elsõ akinek eszébe jut, de:
Mi van akkor ha nézek egy filmet, átkapcsolok egy másik adóra hogy ugyan mi megy ott (hátha jobb), és ott épp reklám megy (sokszor vlgignyomkosdok 20 csatornát mire elkezdek nézni valamit...) akkor baeszoptam, és nem válthatok vissza?
Megint korlátozni akarnak mindent? Ha jól tudom nem lehet egyéneket korlátozni, meg faxom a reklámokban. Szabadsághoz jog nem sérül? Meg ki aza filipsz? Kb 10 éve nem gyárt normális dolgokat. Néha nézek tv-t de a második réklámnál elmegy a kedvem és megtalálom a kapcsolon az off gombot.
lpmaskmancick
bassza mge hülye philips!!! <#mf3><#mf1><#violent><#boxer><#gun><#falbav>

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

Én meg nem is nézek TV-t. Úgyhogy aki ezt bevezeti az bekaphatja. a másik meg hogy undorodom a filipszes termékektõl.
vttomi
a TV2 a leghumánusabb, mert ott elõre szólnak ha jön a reklám; én már ekkor a némító-gombra teszem a kezem

És mi van ha lekapcsolom a tv-t? Vagy akkor a konnektor is befalazza magát?<#crazya>
amúgy szemétség<#ticking>
kezdek hinni az összeesküvéselméletekben

TommoT

na ezt nekik<#mf3><#mf2><#mf1><#gun><#banplz><#lama><#action>

Már?? Évek óta az egyorás mûsorokat 8, 28, 48 percnél szakítják meg.( NGC, és Diszkó )
A félorásokat meg a felénél. Szóval szvsz teljesen rá lehet készülni, meg álltalában 2-3 percesek, így nem is felejt el az ember visszakapcsolni.

Az emberek azt mondják rám túl naív vagyok... És én hiszek nekik!

Azért az ngc és a spektrum is tud unalmas lenni, meg néha amit elõadnak, az valami kritikán aluli. Csomó olyan dolgot leadnak 60x, ami már 2 éve sem számított újdonságnak...
DanyyX
Pont ezért fogom lemondani én is...

napersze. mert amikor napjában hússzor adják le, hogy mirõl szól az a film amit amúgy már vagy 40x láttál az nem reklám ugye?elmehet a búsba az écsbinyó. havi 5-6 új filmért ennyi pénzt...csak az lát több filmet aki nem ül le a tv elé. annó nekünk is volt és végül mondtam is a családnak, hogy mondják már vissza hát mindig ugyanaz megy!

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

1. Hmm, ez egy szabadalom, nem megvalósítás.
2. Azt õk is tudják, hogy ha csak õk implementálják, senki nem fogja megvenni a cuccaikat = öngyilkos lépés

Következmény: ipari szabvánnyá kell tenniük elõbb. (ezután - mivel övék a szellemi tulajdon - minden egyes eladott készülék után jogdíj jár) Ezt is engedi sejtetni, hogy õk Multimedia Home Platform-ról beszélnek, nem konkrétan tv, video, dvd vagy akármirõl.

Ps. Kizárólag a FastForward és a channel switch funciót akarják lehook-olni, kikapcsolni, mute-olni, PIP-elni, stb-zni továbbra is lehet. A folyamatos csatornaváltások közben becsúszott reklámnál "beragadást" egyszerûen lehet szûrni azzal, ha mondjuk csak akkor lock-ol, ha már 5-10 másodpercet nézted elõtte.

De végülis tökmindegy, az látszik belõle, hogy ez valószínû valami tisztán szoftveres megoldás lesz. Nomeg, már a szabványban beépített funkció az, hogy ezt a "fícsört" ki lehessen tiltani kis zseton ellenében. Innen kezdve mindenkinek a fantáziájára bízom 😊.

Végsõ konkluzió: nem kell tv-t nézni, csá.
lol!

1. Nem kell Philipset venni...

2. Mire Magyarország eljut odáig, hogy a "reklámblokkokban egy külön jelet vegyítenének", a digitális mûsorszórásról már nem is beszélve, addigra ezt a rendszert kb 100.000.000szor feltörik...

no para... <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs

DanyyX
Amúgy létezik olyan csatorna, ahol tényleg mocskos reklámok nélkül végig lehet nézni egy filmet, mert nem szakitják meg semmivel, de még a filmek között sincs egy reklám se.
HBO-nak hívják, és megvan az ára.

DanyyX
Milyen jó, hogy amikor kitalálták, szórakoztatásnak indult...

hiba
Mindig megprobalnak ezt azt raeroltetni az emberekre a piacra, de ez altlaban nem jon ossze, aztan kesobb majd megint probalkoznak valamivel...
De en pl kezzel kiszedem a reklamot - hamar felveszek valamit - egy vdubbal igaz idoigenyesebb de legalabb en dontom el mi lesz az eredmeny.
de teny hogy miota 1000 csatorna van azota csak csak noris van meg a spanyol szappanoperak es mostmar ez a betlefonalos mi van a kepernyon remalom is terjed, nem veletlen nincs annyi vetitheto anyag mint ahany csatorna, de leglabb akkor adnanak regebbi filmeket...de ez a tomerdek kereskedelmi csatorna, aboszult nullak.
A reklmablokkok meg rohejesek egyreszt birzasztoan monoton allandoana ugyan azok a reklmaok mennek (persze nyugaton is igy megy) meg hat ez a celjuk is, de az durva hogy egy egyoras filmbol masfel oras lesz a reklmablokkok miatt, a legjobb meg az amit nia egyik masik csatorna csinal 10 perc reklam, utan 8 perc vege a musornak 1 perc mig meg a stablista kimitcsinalt holkeszult stb, tehat hasznos 7 perc es utana egybol ajalno megint 10 perc reklam, fel ora vtvzesbol 7 perc ami esetleg erdekelet.
dehat ez uzlet es nem szorakozas.

szacsi
van animal planet is :-)

:-O http://www.ashes.hu O-:

Sanyix
Hát azért már ngc-n meg discovery-n is egyre gyakrabban elõfordulnak a 10 percenkénti reklámblokkok, és ez nagyon idegesítõ. És az a vicc, hogy a saját mûsoraikat reklámozzák, nem más dolgokat, szóval még pénzt se kapnak érte. Meg kicsit unalmas már a tengerek, szavannák élõvilága, meg a kertészkedõs mûsorok, mert ezekbõl már túl sok van.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

DanyyX
Jah, igen, azt elfelejtettem, mondani de spec. azt a 3-at nézem. CSak manapság az emberek nem azt tartják TV-nézésnek, hogy vmi értelmes mûsort néznek, hanem azt, hogy beül a Tévé elé aztán meredten bámulja a 20perces reklámblokkokat, meg az értelmesebbnél értelmesebb mûsorokat...

Spektrum, Discovery, NGC amit érdemes nézni.

Oldal 1 / 3Következő →