43
  • Bankrupt #43
    szegény
  • takysoft
    de gonosz vagy,
    nem vadászott. olvastam, hogy szegény csak egy pásztor, aki a juhait próbálta védeni a medvétől.
  • AgentKis
    Az élet nemi aktus útján terjedő halálos betegség.
  • roliika
    Sőt az étel is veszélyes amit eszünk, meg a gázok amit beszippogatunk, meg a gyógyszer maradékok amit megiszunk, + a régi aszbesztes lakások is...Úristen! Csoda, hogy élünk! :D
  • fawcet
    Medve mindig is veszélyes volt mindegy hogy állatkertben vagy erdőben van. Grizzymedve egy mancsapással elröpítheti bárki fejét nyakáról.
    Apropó nyúl is veszélyes ha például veszett lenne.
  • roliika
    Az! Megy a gonosz medve brummogva a kezében az AK-val... :DDD Meg az a piszok medúza is előre jól kifundálja, hogy jól megcsípkedjen téged! :D
  • norbre
    bolygatni*
  • norbre
    az állatok nem plüsjátékok, azért mert "aranyos" egy kengurú még nem kell tutujgatni. Mag kéne hagyni a saját környezetükben az állatokat éés nem bojgatni.

Kornan:
    "... a medve sem ártatlan állat éppúgy gyerekeket és bárkit megtámadna habozás nélkül,számtalan eset előfordult már,akik jellemzően nem vadászok voltak."

az ártatlan szó állatok esetében sztem elég érdekes megközelítés. Az hogy kit hogy és milyen állat támad meg sokmindentől függ, és sztem alapvetően nem az állat hibája, legtöbbször már csak azért sem mert vagy tápláléknak néz, vagy a területét védi, vagy a kölykeit. Szal szerintem az hogy egy állattot ilyen mércével mérjünk az nem helyénvaló
  • roliika
    Na a képeket szerencsére csak linkelték. Mikor benyomták ide direktbe, tegnap az volt az utolsó SG.hu látogatásom...jó lenne ha a jövőben is figyelnének erre...jó a gyomrom+az idegeimmel sincs gond, de azért kaja közben... :DDD
  • DanyyX
    Ez a heg eltűntetés jó dolog lehet...
    Nekem a lábműtét után annyit mondott a bőrgyógyász, hogy ez heg, ez nem fog változni. Ezt nem lehet eltüntetni, ez igy marad. Van rá 8000ft-ért kenőcs, de nem sokat használ. Na mondom szép.
  • Myron
    Pontosan, én láttam videót h turisták etették a kengurukat aztán az egyik hirtelen ráugrótt az egyik emberre és a karmaival teljesen összekarcolta az arcát. Pedig csak ettették meg simogatták.
  • Kornan
    Hmm itt úgy látom nem írják,de ha utánanéztél akkor én kérek elnézést.Mindenesetre azt akartam sugallni ,hogy a medve sem ártatlan állat éppúgy gyerekeket és bárkit megtámadna habozás nélkül,számtalan eset előfordult már,akik jellemzően nem vadászok voltak.
  • Looserke
    te meg hülye vagy...
  • klastrom
    Jóképű srác ! :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Skynet85
    Látom linkek lettek kép helyett, pedig nem durvább mint egy ,,jobb" akció movie:)
  • Cat #28
    a csávó vadász volt.
  • pepe003
    huh vazz
  • Looooser
    blehh kicsit túl durva ez nekem
  • SötétBarom
    Fogaidat könnyebb visszarakni mint az arcod..
  • szombi
    Érdekes, hogy a fogainak semmi baja nem lett a támadás alatt...
  • Broafka
    a felső tiszta Frankenstein
  • Kornan
    Hát ez elég alaptalan és logikátlan következtetés.A medve legtöbbször túristákat támad meg,olykor az erdő közelében élő embereket.Legtöbbször azért mert túl közel merészkedtek akaratlanul is,és megérezte a szagukat vagy meglátta őket.A vadászok nem egyedül szoktak vadászni ráadásul fegyverrel aminek a hangja elijeszti a medvét ha nem is találja el.Gyakori a kutyákkal való vadászat is,amitől szintén megijed.
  • Tecnamo
    Én egyáltalán nem sajnálom a csákót, gondolom nem véletlenül támadta meg a medve...
    Legalább nem fog többet vadászni.
  • ArcZ
    Ha megnézitek, igazi szatócs munka.
  • nbj
    huhh, elsőnek megijedtem
    amúgy tényleg nem kéne ilyenek ilyen fomrában kirakni...
    amúgy a kínaiaknak még enm nagyon megy majd kínaiból európai arcú kémet fabrikálni :D
  • kristiaan
    nekem is az a cso tunt fel h nm egeszen tiszta...
  • Szikorarobi
    Eloszor neztem mit csinal itt Majkel Dzsekszon? Aztan rajottem szegeny csako lehet meg az atultetes elott. Mi van ha neki mas szinu lesz a szakalla? Mondjuk alul voros oldalt fekete. Mert mintha a szemoldoke sotetebb lenne mint a bajsza. Barhogy is lesz csak csinosabb lesz mint elotte. Szegenynek jobbbulast kivanok. Biztos baromira fajhat meg be is lehet szarva hogy kilokodik az uj arca. Nem lennek a helyeben az tuti. Az a cso a szajaban is eleg gyanus. Nem valami tisztanak nez ki.
  • norbre
    nekem régóta vannak visszatérő rémálmaim medvékkel
  • Gladiator
    nem hulláé volt. agyhalotté.

amúgy szép lesz ez. a szépítő plasztikai műtét után is így néz ki az ember. majd ha a varratokat kiveszik, és eltüntetik a hegeket, vmint a daganat lement, teljesen normálisan fog kinézni.
  • HuAn82
    Majdnem sikerült gép előtt kajálni. Thx SG!
  • Newfronter
    Emlékeztet engem ez a Frankeinstein című filmre.
  • Riddick
    szerencsétlen ember
  • _Atti_
    hát elég durva...főleg az 'arc' hozzátartozóinak lehet nem semmi ezt meglátni
  • akyyy
    azt én is észrevettem, amugy szvsz nem kéne ilyet tényleg kitenni, esetleg linkekbe vagy kapcsolódó képekként amik felhívnák a figyelmet!
  • _Atti_
    hát kérdéses hogy az uj arcával vagy anélül nézett e ki jobban...elég groteszk
  • j4n3k
    az a bőr egy hullájé volt, és még bajszos...
  • Sadist
    Ha a fölső nem is, de az alsó elég hátborzongató. Ha fórumba valaki ilyet linkelne csont nélkül kapná a bant.
  • Kornan
    Egy kis smink és már nem is látszik.
    Szerintem nem minősül 18+ nak.Gondoljatok bele attól még hogy valaki nem néz ki szépen nem minősíthetik a fényképét 18+ nak mert az diszkrimináció lenne.Nem?
  • gakoska
    hátez tényleg a rottenre való...
  • TVelvet
    18+ ?