Áldozatokat szed a pedofilek adatbankja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Vagy pl. olyan amelyiknek ellopható a jelszava?
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
1. Egy adott bûncselekményért egy büntetést lehet kiszabni. Ha a büntetést az illetõ letöltötte, akkor büntetett elõéletû, de nem bûnös! Az hogy ez a büntetés kivégzés, vagy életfogytiglan, vagy 10USD pénzbírság az teljesen lényegtelen.
2. Ha az illetõ nem bûnös - márpedig a büntetése letöltése után már nem az - akkor adatvédelmi jogait sérti az, hogy a személyes adatait nyilvánosságra hozzák.
3. Ez az eljárás bizonyíthatóan önbíráskodást szül. Jogállamban önbíráskodásnak helye nincs. Ezt most már ugye nem csak a józan ész, hanem precendens is bizonyítja.
Éppen ezért bárkit bármennyire is felháborít a pedofília, ezt az eljárást (nyilvános adatbázis) egyértelmûen meg kell szüntetni. Lehet a pedofília törvényes szabályozását keményíteni, járhat érte életfogytiglan, vagy halálbüntetés, de ha ezeket a pontokat nem tartják be, az alkotmánysértõ (még az USAban is). Ahol meg a törvénykezés/végrehajtás alkotmányt sért, ott nincs jogállam, hanem csak egy erõszak alapú anarchia.
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
azt viszont mondom, hogy ha engem érne ilyen sérelem bármilyen rokonom vagy szoros ismeretségemen belül, akkor lehet, hogy utánna mehetnéka sittre, de azért csak fellógatnám a tökénél fogva a lámpavasra! (ettõl eltekintve igazad van: "szelsosegesseg soha nem vezet semmi jora.")
If it ain\'t broken, don\'t fix it.
Az bõven kevés büntetés, ha kivégeznék õket akkor nem kellene ilyen adatbázis...
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Másrészt viszont ez a lista annyira elrettentõ, hogy lehet, hogy tényleg belefér néhány áldozat. És az USA-ba véglegesen megszûnik a peofilia.
ugyanugy mint azok akik ezeket a bunoket elkovetik - 'allatias szintre sullyedve' - az ilyen hozzallas ugyanezt eredmenyezi. Magyaran nem old meg semmit.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
a személy-azonosítást már elég magas szinten ûzik, meg lehetne oldani, hogy ne lehessen csak úgy hozzáirogatni meg levenni emberkéket. eleve egy mezei (már elnézést) járõr nem nyúlhat bele, csak mondjuk egy állami bíró. az meg, ha jól számolom úgy kb 50 lehet az egész államokban.
Az viszont gáz, ha van egy halállista, és bárki kinyírhat bárkit, aki rajta van a listán. Páran vidáman megúsznának gyilkosságokat, és páran azzal foglalkoznának, hogy neveket hekkeljenek fel a listára.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Ezek nem emberek.
ami engem illet, támogatom a listát. aki ilyen szemét dolgot csinál igenis rettegjen a hátralévõ 10 vagy 80 tyúkszaros évében!
gondolj csak abba bele, hogy Te mit csinálnál, ha mondjuk a 4 éves hugodat vagy öcsédet vagy gyermekeid valamelyikét megrontaná egy ilyen genyó!
az biztos, hogy én nem nyugodnék amíg életben tudnám az illetõt, de ettõl függetlenül nem kéne tõlem félni, ha kivernék a kezembõl a tojást!
de jó lenne ha a társadalom szemete kiírtaná önmagát. mingyárt nyugodtabb lenne az élet az USA-ban is.
Az egyébként senkinek sem jutott eszébe odaát, hogy az ilyen "hõs igazságosztók" legalább dupla olyan õrültek, mint akiket levadásznak?
El sem tudom képzelni mit csinálna egy ilyen ember, ha a pénztárnál sorban állva a mögülle elõre furakodó honfitárs összetörné a kezében a tojásokat.
Nem baj, most biztos ünnepelnek. Egy többszörös gyilkos faszagyerek volt, mert lelõtt két taperolót. <#fejvakaras>#fejvakaras>