DIESEL vs BENZIN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tényleg ennyire elvesztették valódi értelmüket mára az autók?
nagy kár...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Mellesleg eladásnál is térül a dízel árának nagy része
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Nezd meg az Ingegrakat, VTI civiceket. Amit ésszel hajatnak (hidegen nem!) es karbantartanak, azoknak semmi bajuk. Pedig imadnak porogni.
Ezeket a motorokat nem veletlenul engedik 8-9000ig forogni. Nyilvan azert all rendelkezesre ez a tartomany, hogy hasznald. Igy vannak tervezve. Meg amugy is HONDA-rol beszelunk. 😉
Persze mas benzines autok nem biztos, hogy ilyen jol birjak a folyamatos tiltas kozeli terhelest.
Es ezt most termeszetesen ugy ertem, ha egy ugyanugy a max. teljesitmeny kozeleben hajtott DIZEL-lel hasonlitod ossze. (Nyilvan azt max. kb. 4800-ig huzatod ki, de annak az a vége..) Na igy, osszessegeben szerintem sokkal jobban birja egy HONDA (vagy mas benzines) a strapat, mint egy turbodizel.
(Azt en sem vitatom, hogy ha veszunk ket ugyanolyan tipusu autot, akkor
annak a motornak nagyobb a maximalisan elerheto eletkora, amelyik kevesbe volt terhelve (((hajtva es forgatva))).
A benzines sportosabb hangú, jobban húz, hamarabb bemelegszik, olcsóbb megvenni, olcsóbb hozzá az alkatrész, viszont kicsit többet fogyaszt egy általában kicsit drágább üzemanyagból.
Hosszabb távon talán a diesel éri meg jobban, de marginális a különbség, kivéve, ha csempész forrásból tankolsz, vagy lopod a gázolajat a kamionból.
Ki ki döntse el, mi a fontosabb. Ha más fizetné a kocsim árát, de nekem kellene tankolnom, akkor dieselt vennék. Mivel nekem kell megvennem is, így benzinest veszek.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Amerikában még mindig nem nyerõ a dízel, mert a teherautókat azonosítják vele. Ott még csak most küzendek azért, hogy egyátalán piaca legyen a dízelnek.
Ausztriában meg már az autók több mint fele dízel volt 1-2 éve, most meg megint kezd hódítani a benzines, mert nem látják a különbséget, ráadásul az eddigi dízelek miatt elég nagy kakiban vannak a modern nyugateurópai államok, a finompor szennyezés miatt.
Másrészt: Ha a benzinesen annyit fejlesztettek volna az utóbbi 5 évben, mint a dízeleken, akkor még nagyobb lenne a különbség a benzines javára. A kompresszoros meg turbós "olcsó" benziensek még csak most kezdenek jönni, nem beszélve az elektromágneses szelepvezérlésrõl. Sõt, sok gyártó még a VTEC szintjére sem jutott el benzines fronton az alatt a 18 év alatt, amióta a Hondának van...
kérjek elnézést érte, hogy a benzin a jobb?😄
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
but érdekesség ként linkelték be srácok. mert kétségtelen, hogy a gyorsulásigépek 99,99%a benyos
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Meg ittvan még1.
Ennek sem kell szégenykeznie nagyon, azthiszem..
Nemcsak az integra megy gyorsan ám. <#ejnye1>#ejnye1><#idiota>#idiota>
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Downhill!!
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
És a benzinest legalább van miért tankolni.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu