3671
DIESEL vs BENZIN
-
[Walaki]D`Lair #1068 Csont széria :) -
#1067 ha tuningolt nincs kizárva, de széria autorol beszélünk. -
[Walaki]D`Lair #1066 meg mind teljesítményre, mind nyomatékra sztem erősebb a smart, mint a dízeled :)) -
[Walaki]D`Lair #1065 rövidebb a váltóm mint neked jóval :) -
DJ BP #1064 jó hát turbo az is :) -
#1063 semmi sincs kizárva:Dde az is lehet hogy te mindenkit lenyomnál nem?mindenhogy... -
[Walaki]D`Lair #1062 Én lehet úgy is lenyomnálak:D:D:D -
#1061 0-70 leginkább amiben "erős" lehet. utána már hiába a nyomaték erő kell.
ha ügyes az ember 60-70-ig gyüjt kis előnyt és azt tartja fenn a köv lámpáig:D -
DJ BP #1060 értem én, jó a dízel utazni, de a 0-100 az a rákfenéje :) -
#1059 nincs kizárva:)de bárki más is megverhet, de ugyanugy én is megverhetem az előbb emlitett okok miatt pl.5.70?:Dlegyen 5. 50+klima:D -
#1058 azért ebben benne van az is hogy:
-elb...ott egy váltást(nade 4-ből 4-en?)
-régebbi swift volt mint a peu
-valamitől nehezebb stb.
nem minden a kocsi, de nekem nagyon tetszik na.
-
DJ BP #1057 ha odaállnék egy 92 lovas Swiftel, elhiszed-e, hogy lenyomnálak a lámpánál? :DD 5.-ben 70 nél biztos te nyernél :) -
#1056 szitu:
ha valaki mutogat egy autobol, amibol szinte kilognak a beltéri neoncsövek drotjai, villog a stroboszkop, és kitudja honnan származik a kipufogodob amitől a zenét alig lehet hallani a kocsiban, közben turáztatja az autot, és nyikorgo kerekekkel indul, akkorFELTÉTELEZEM, hogy nem alapjáraton gurul, hanem igenis tapossa neki.
jopár ilyen szitum volt, mind suzukival, és nem emlékszem "vereségre".az hogy általánositottam ugy nézem hiba volt, de épp munkatársammal készülünk ezen vita miatt egy tesztre:
két résztvevő:-citroen saxo 1,4
és az én kocsim.ha megvan az eredmény leirom akármi is lesz. -
DJ BP #1055 figyelj, attól hogy normál használat mellett a nyomaték miatt fürgébb az autó, meg érzésre jobb, nem jelenti azt, hogy papíron egy gyorsabb 1,3-as swiftet le tudsz hagyni, akkor, amikor ő is rendesen tapossa... Jobb a dízel, hasznos mindennapi használat mellett, de azért ne állítsunk valótlanságot. Láthattad, én is dízelpárti vagyok, de a tények, azok tények. -
[Walaki]D`Lair #1054 "akkor verek meg egy 90 lovas autot amikor akarok"
pedig ez felvágás...:DDD -
[Walaki]D`Lair #1053 Persze, én meg lenyomtam egy corvette-et...igaz, hogy kb. alapjáraton gurult, de lenyomtam...bármikor lenyomok egy 400Le-s autót... -
#1052 nem mondtam hogy ennél több lenne...egyébként én ezt éreztem, aki nem hiszi probálja ki. ez nem FELVÁGÁS, tapasztalat -
DJ BP #1051 1500as fordulaton is ugy huz mint a diszno.nyomatékos, és ez ellen soksok lónak kell lenni hogy kompenzálja.akkor verek meg egy 90 lovas autot amikor akarok
figy ez hülyeség,nem hiába adnak meg 68 lovat, az annyi, mért mondanának keveset? -
#1050 én mint mondtam elhiszem nektek is:))))de akkor álmodtam a lentebb irt "élményeket"?mindegy is, én személy szerint a mindennapi használatra hasznosabbnak tartom ezt a hdi-t.a smart szvsz azért ver meg mert fele olyan nehéz és a váltoja is joval rövidebb. -
[Walaki]D`Lair #1049 legalább a gyárnak hidd el, ha már nekünk nem :D:D:D -
#1048 rendben elhiszem.nektek mindent.:)))))))))))))
borg:kevesebbet pörög a benzines?ne röhögtess már ki basszus:D -
[Walaki]D`Lair #1047 LOL OMG -
#1046 rendben.egy 12,2es is simán megver igazad van.főleg egy ratyi fiat benzinesre mondod ezt?ugy érzem a forum törlödik a kedvencek közül, további jó kockulást, és majmolgassátok tovább az adatokat, keressétek azokat a "bö 3mp"ket, és járjatok sokat gyorsulni 1,2es benzines aszfaltszaggatókkal.
sok sikert mindenkinek.
ja és persze ne vegyen senki dizelt mert az a világ átb...sa...
egy élmény volt:) -
[Walaki]D`Lair #1045 Hát mert még a 0.7-es smarttal is bealázlak több mint 2 másodperccel 100-ig pl. azért :D:D:D:D -
Borg #1044 Azért, mert más váltó van alatta, és közel sem pörög annyit. Például. -
Borg #1043 1.2-eset se. Szivesen szerveznék neki azért egyet, de gyanítom úgyis kidumálná magát, és nem kerülne sor a mérkőzésre. -
#1042 több tapasztalatom is volt.jol megy.szeretem is.és mért ne alázhatna be egy 1,4-es egy 1,4-est, főleg ha kb 2x annyi a nyomaték, és kb ugyanannyi lovas????
-
Borg #1041 Ne mellé beszélj. Azt állítod, hogy legyorsulod az 1.3-as suzukikat. Ami önmagában humbuk, hisz bő 3mp-el jobbat mennek 100-ra mint te. De még az 1.4 206, vagy az 1.2 punto is jobbat megy nálad. De te azért legyorsulod, hisz még az is baromság amit a saját gyártója ír az autódról... -
[Walaki]D`Lair #1040 De akkorse tégy ilyen kijelentéseket, hogy 1.4-es kocsikat bármikor bealázol...:) -
[Walaki]D`Lair #1039 nem dízel -
#1038 nem gyorsulásra vettem a kocsit, ergo nem megyek.egyébként sem a mümájer gyorsulók közé tartozok.ha az lennék 3 literes biturbo suprát vennék.egyébként smart nem dizel? -
[Walaki]D`Lair #1037 Gyere ki tökölre 22-én, elverlek a smarttal ;)) -
#1036 biztosan elken:)))honnan gondolod hogy nem voltam?
de nemtudom észrevetted e:én nem saját magam és az automat istenitem, hanem a dizelt dicsérem.de ahogy visszaolvastam itt te vagy az übermegakirálymindentudo emberpalánta, ugyhogy biztosan neked van igazad. a dizel még mindig traktoros, büdös, füstöl, és ráadásul nem alkalmas folyamatos haladásra, mindemellett pedig 40 lietert eszik.biztosan igy van. akkor mért veszi egyre több ember?????? -
Borg #1035 Ne röhögtess már. Menj ki egy gyorsulási versenyre, és bizonyíts ott. Ahol majd az ellenfeled is tolja neki.
Csak majd ne sírj nagyon, amikor az 1.2 16V is elken 100-ig. -
#1034 menj, be kérdezd meg, esetleg ülj bele mindkettőbe és utána mondj választ.addig amig-feltételezem- otthon ülsz a géped előtt, majmolgatod befele a hülye számokat addig szerintem ne köss bele senkibe, és ne huzd le senki autóját.
ültem benzines 206ban, és ültem dizelben mielőtt megvettem. elhiheted hogy nem azért fizettem majd fél misivel többet, hogy egy szar és gyenge autot vegyek meg. szted mi az oka annak hogy drágább a dizel?azért mert gyengébb, rosszabb megbizhatatlanabb?kicsit gondolkodj el ezen... -
Borg #1033 Vajon akkor a pözsó miért nem írja oda, hogy a HDI mennyivel überebbet gyorsul 100-ra, mint a benzines? Biztos hülyék. Még annak ellenére is, hogy a HDI-t marketingelik össze vissza. -
#1032 fogadjunk, hogy meggyözödésed hogy ezeket a számokat egy stopperrel és egy soförrel mérték le...
a Te hszeiden vidultam a legjobbakat.
ezenfelül pedig a mondanivalom lényege az volt, hogy a dizel igenis, jó, nagyon megy és sokkal kevesebb üzemanyaggal is beéri mint benzines társai.mindemellett kényelmesebb vezetni őket. -
Borg #1031 Persze, meg a pözsó is, igaz?
Még az ugyanolyan 206 mint a tied, csak 1.4 benzin is 2mp-et ver rád 100-ig.
Talán valaki olyan ellen kéne gyorsulnod legközelebb, aki nyomja is. -
#1030 te a számok világában élsz.ezen segíteni nem tudok. -
Borg #1029 206 1.4 HDI 0-100 14.7s
Swift 1.3 GLX 0-100 11.1s
Csak a vicc fokozása kedvéért, még a Swift 1.3 DDIS is elveri a tiédet, 0-100 14.2s.