126
A legkisebb autó a legvidámabb embereknek...
-
öregember #126 és egy smart / opel corsa törés
smart / corsa -
öregember #125 -
-
#123 na megymá, csak nem vártam eleget...
nekemis van egy 160kg s, 190cm es ismerősöm, amíg az ő xm je műszakis volt, twingoval járt, és nem panakodott ;) -
Daza500 #122 ÁLLAT -
#121 ez van...annyira nem tesz szomorúvá ;)
mert a japán autókról amit akrtam minden videó, 3D meg ilyen szarok megy szépen -
[Walaki]D`Lair #120 Akkor a hiba a te készülékedben van, nekem bejön és lejátsza... -
#119 van -
[Walaki]D`Lair #118 Kell hozzá quicktime -
#117 ok fáratt voltam, videó, de nekem nem jön be -
[Walaki]D`Lair #116 Milyen kép lol? -
#115 nem jön be a kép
tedd fel ide (iaro.srv.hu - ra tucc feltölteni, ha nem tudnád, de bitzso tudod) -
[Walaki]D`Lair #114 Nem dehogy :D -
Daza500 #113 Hát...
Mert ezt az autót csak a magányos ember veszi meg ? -
[Walaki]D`Lair #112 Nesze... -
#111 énmár láttam, 2db 160-65 cm es asszonyság -
[Walaki]D`Lair #110 Hogyhogy még nem láttad hogy ketten ülnek benne? -
Daza500 #109 He ? -
[Walaki]D`Lair #108 hm? -
Daza500 #107 Ez hány személyes ?
Aszondják, 2.
Namost én még az életbe nem láttam, hogy ebbe 2-en ültek volna... -
[Walaki]D`Lair #106 Hát nemtom, nekem sikerült :DDDDD -
airsuni #105 új nick van bonyolultabb jelszóval, a régi sztornózva mert igaz + változtattam a jelszót de... csak jobb ez így mert azokat nem én irkáltam
holnap má azzal nyomom, de még 24 órát várni kell
sorry mindekitől -
Daza500 #104 Hát úgyis mondhatjuk...
Bazzmeg tényleg, elfelejtettem TÉKELNI !
Amúgy nem értem miért pont a legvidámabb embereknek, én még kefélni se tudok benne... -
airsuni #103 az MSN em és mailemet is felnyomták, de megváltoztattam a jelszót, a baj egy cetli lehetett ami az asztalomon volt mikor itt voltak 1 páran -
airsuni #102 hi all! nagy baj van, most szólt nekem egy haverom hogy autós forumokba mér irkélom én az sg n hogy nekem milyen autóm van volt lesz, ezt 1sem én írtam, én eddig a 18wheels of steel:pedal to the metal fórumoban voltam csak, de sokminden igaz belőle amik itt vannak, imádom a japcsikat, úútálom a friccket és a franciákat, valóban suzuki ignisünk van, és előtte swift volt, de nincs betervezve mondeóra cserélés, bár naon szertem azt a mértet és a swift sedant is, azokért amikért le van írva, de mind sztornó, hát de akkor bekapcscolódok a témába mert suzukink van -
airsuni #101 gratulálok te vagy a 100. üzenet írója,
a 3 betű nálas is ez: SZ A R ? -
Daza500 #100 Ez nálam 3 betűs autó: LOL! -
airsuni #99 semmióta -
[Walaki]D`Lair #98 gondolkozzál... -
airsuni #97 a smart mióta japán? -
[Walaki]D`Lair #96 ja, mert ez kizárja lol... -
airsuni #95 most néztem a megj1zésedet, én japánautó imádó vagyok ahogy látom te is, akkor mit fényezed ezt a ... -
airsuni #94 mennyit eszik ez a törpe? amúgy ha olyan gazdaságos -
airsuni #93 de ez női autó, egy igazi férfi ember nem jár, sőt be sem ül ijenbe csak ha más nem látja, vagy le akarja mosni az asszonypajtásnak meglepiül -
airsuni #92 modom nagyon szétszórt vagyok na ez van mostmá összeált a kép: mikor ilyenem volt ez volt amit írtam, de mostis szoktam vele járni 7köznaponta, Fbár már nem az enyém hanem egy barátomé avagy munkatársamé] (nem minden nap, már többet járok az ignivel) de mikor ezzel vagyok...
na összeraktam, bocs de nagyon fáratt vagyok, a héten minden nap (ma is) 5:00 kor keltem -
[Walaki]D`Lair #91 mert sokkal gazdaságosabb és környezetkímélőbb és mert tetszik? -
airsuni #90 de most mi a gond, egy férfi ember mért járna ilyen kis női autókkal... -
airsuni #89 pontosítok, nemtom mi van velem, fáratt vaok, szét vok esve bocs
na mikor az volt és azzal jártam minden 7köznap sokat, akkor tolódtak le a kisautók, sávolás eléjük, nem benegedés meg hát... -
[Walaki]D`Lair #88 Akkor majd ha sajátod lesz akkor szorítgassad lefele a kisautókat, barom... -
airsuni #87 nem, omágával szoktam járni ;), csak az nem az enyém, de a 7köznapokat azzal róóm