126
A legkisebb autó a legvidámabb embereknek...
-
#46 kár hogy úgy lehet felismerni messziről mint ha egy szimszon közeledne üveghangon -
[Walaki]D`Lair #45 Nekem a Roadster Coupé jobban tetsz, de valóban nagyon megy :) 101Le...Volt 2 ilyen Brabus Roadster a visegrádi találkozón...huh...hát nagyon mentek... -
#44 szerintem szép is:) -
blackgamer #43 a környéken lakik egy Roadster
halljátok, az úgy megy mint az állat, gyorsul rendesen, kb olyan mint egy csukott gokárt vagy nemtom, és alacsonyabb mint a képen látszik, ütős járgány
-
#42 [Walaki] saját járműve -
#41 zsúfolt nagyvárosban nemvalo semmilyen járgány ebben eggyezünk ki :) -
forzajuve #40 szappantartó
katt -
[Walaki]D`Lair #39 Miva? :D Mit nem értesz ezen?? Neked mióta illegális, ha állóhelyzetben beleülsz a csomagtartóban, vagy menet közben rendeltetés szerűen használod, és megtömöd? :D:D:D -
[Walaki]D`Lair #38 Jaja, én is láttam...:) -
#37 csapatás:)) -
#36 Volt szerencsém látni egy smartot belemenni egy álló buszba.
A sofőr simán kiszállt de az anyósülésről a csajt a tűzoltók vágták ki.
A lábtérnél a hely full megmaradt.
Nem hittem el,hogy csak az ajtót kell lefeszíteni.
Simán kiemelték a csajt.
Eléggé meggyőző volt... -
#35 A koncepció valóban jó de a project maga megbukott (sajnos)
Irreális áron jött ki, sajnos a tervezés-fejlesztést is ebből kell fizetni.
Mercedes-Swatch eggyüt működés jelmondat valami ilyesmi volt:
"Használd és dobd el" -
#34 nagy kép,szerintem jól néz ki!:) -
#33 hehe városba van egy ilyen kocsi, tiszta rózsaszín és zöld az egész az oldalára meg ráírva hogy csupaszív:DDD majd lekapom már egyseer és közkicnsé teszem:DDD mindig mikor meglátjuk kiröhögjük bárkivel is vagyok épp -
#32 Értem, akkor azt is mondd el légyszi hogy álló helyzetben mi értelme van telepakolni, ha úgy sem tudod vagy viheted el? -
[Walaki]D`Lair #31 Állóhelyzetben tilos beülni a csomagtartóba? :) -
[Walaki]D`Lair #30 gratz... -.- -
[Walaki]D`Lair #29 Elvileg az új kevesebbe fog fájni... -
[Walaki]D`Lair #28 Ez íííígy van... -
#27 Ő kisebb mint fél zsák krumpli
-
#26 ez a szar inkább trendi mint praktikus -
#25 Egy rendőrnek mutogasd ezt a képet, biztos értékelné.
Egy ladába is befér 10 kissebbségi, pedig csak 5 személyes ... -
#24 irigy emberek minek jönnek ide? az alap ötlete qrvajó zsúfolt nagyvárosba ilyen járgány kell, az hogy az ára nem túl reális az már más kérdés..... -
#23 #7 -
#22 Ez csak unatkozó gazdagoknak való, semmi másra nem jó. -
#21 Aszondják erre az autóra hogy bevásárló kocsi, de akkora a csomagtere hogy fél zsák krumpli nem fér bele! -
#20 Amnyibe kerül annyit nem ér szvsz. -
#19 Hulladék... -
ZsirosKenyer #18 rühellem a smartokat, legszívesebben az összeset felborítanám amikor elémjönnek a szétszolizott rusnya plázacicák. -
[Walaki]D`Lair #17
-
[Walaki]D`Lair #16 Igen -
blackgamer #15 Mercedes fejleszti? -
[Walaki]D`Lair #14 köszi ;) -
[Walaki]D`Lair #13 De a dízel városban fogyaszt óvatos vezetéssel 3 körül... -
[Walaki]D`Lair #12 Mindegyik smart szekvenciális, opcionálisan automata is lehet. Igen, a miénk az, de én spec. sosem használom :)))
Hosszú úton 90-el sikerült már 5-5.5-re levinnem a fogyit :D:D:D Városban attól függ ki vezet...anyám 6 lityó, én 7-8 faterom 8-10 -.- (az állatja:)))))) -
#11 Egyébként meg javítsd ki az aláírásodban az URL-t, mert hiányzik belőle egy t betű :)
[csakszól] -
#10 De a Tiéd ótómata nemde? Bár mondjuk a Lupo is képes 3 Litert enni automata váltóval. Egyébként mennyit eszik? ha 5-nél többet, sírok... -
[Walaki]D`Lair #9 Hehe...ha még csak jó lenne a fogyasztása...:DDDD
Mondjuk a dízel tényleg jó fogyasztásilag... -
#8 aranyos kocsi, olyan mint egy matchbox :D -
[Walaki]D`Lair #7