126
A legkisebb autó a legvidámabb embereknek...
-
[Walaki]D`Lair #86 Akkor hogy szorítod le a kisautókat? Magadat is leszorítod lol? -
airsuni #85 a mondo kicsit többe kerül, omega meg xm meg csak használtba van tehát a hajamra kenhetem hogy azt a méretet szerteném magam altt látni -
airsuni #84 és mi ezzel a gond. csak 1 baja van kicsi a csomgtér és kemény a futómű -
[Walaki]D`Lair #83 Suzuki topik:
"hi all, bekapcsolódnék a témába mert 4 éve suzuki pörög alattam és soha semmi gond nem volt véle, tehát sztem jó autó, az ignis a 93 lóval megy mint a b@rom, húz mint az ök*r, van benne hely (csag csomagtartó kéne) egy nyírható mindere jó autó
az autómentős barátomnak mikor +lett, modom megmutatom neki, csak szegény nem tutta hogy nyílik a motorháztető, mert csak defekthez meg benzinkifogyáshoz jár ki suzukiho ;)"
Ennyi... -
[Walaki]D`Lair #82 Köszönjük, leülhet...-.- -
airsuni #81 nem jól írtam, az útálom ezeket az a kicsikre vonatkozik
az xm, omega, mondeo meg a méret ami a rendes méret -
airsuni #80 ezeket a kisautókat én legszívesebben leköpném, de mindképp leszórítom ;) úúúúzálom ezeket omega, modndeo, xm méret -
[Walaki]D`Lair #79 Mennyire komoly :DDDD -
#78 ehhh -
[Walaki]D`Lair #77 Ott a benzintank :))) Az újabbakban már nagyobb...meg a futómű is jó :)
Amúgy részben azért ilyen drága, mert borzalmas összegeket elköltöttek a fejlesztésre...kicsit ilyen Veyron utánérzés... -
#76 azért amennyibe kerül, ezt megoldhatták volna, hogy kihasználják a helyet :) -
[Walaki]D`Lair #75 közös -
#74 Igen, de a Swatch tervezte, nem? Mármint a kasztnit. -
[Walaki]D`Lair #73 Ja és azért ilyen "instabil" (már amennyire, szvsz egyáltalán nem) mert eredetileg hibrid meghajtású lett volna és a padlólemez alatt lettek volna az akksik...namost ebből nem lett semmi és hiányzik onnan 250 kiló súly...a helye megvan, láttam már az alvázburkolat nélkül...érdekes :))) -
[Walaki]D`Lair #72 tévedsz :)
anno a swatch és a merci fejlesztette ki, aztán még közvetlenül a piacra dobás előtt a swatch kiszállt belőle...
innen a név: Swatch Mercedes ART... -
#71 Nem egészen :D Swatch (igen, a kommersz svájci óragyár) fejleszti, a Mercedes csak a motort adja bele, meg a mechanikai részt, tudtommal. De lehet tévedek :P -
[Walaki]D`Lair #70 Ezt így elfogadnám a miénkbe :))) -
[Walaki]D`Lair #69 Nem, 1400ccm -
forzajuve #68 de brutál!!! hány köbcenti? 600? :DDD -
[Walaki]D`Lair #67 És a motorja:
-
[Walaki]D`Lair #66 -
[Walaki]D`Lair #65 -
#64 Smart autó Smart pontokért? -
[Walaki]D`Lair #63 Tátáám...ennyi :)) -
#62 a Fiat sosem volt a legjobbak között, és a Smartot mégiscsak a Mercedes fejleszti:) -
[Walaki]D`Lair #61 Miben ülnél a Seicentoban, vagy a Smartban?
Nos? -
[Walaki]D`Lair #60 Hehe...és ez cask a 62 lovas Roadster...még a miénk is erősebb...de mégis ez mennyivel jobb :)) -
[Walaki]D`Lair #59 Na ez az élmény :) -
[Walaki]D`Lair #58 Elrontottam, #40 -
[Walaki]D`Lair #57 Ugyanaz mint előről...a motor szépen kiesik az útra és megvéd a szendvics szerkezet... -
#56 nnna,halalkomolyan,ebben mi a poen?esetleg
ezzel
ilyen van bent a melohelyen:) -
#55 Én csak egyre lennék kiváncsi.. elölröl nyomják állandóan a törés tesztet!
De én nekem hátulról van parám!
Mivan ha 80-al telibe vág egy kocsi?? -
[Walaki]D`Lair #54 #37 -
#53 na ezert ereznem magam biztonsagban.jah,es az elejere kiirnam vilagito kek betukkel,hogy "menj vissza a savodba!"
jah,es bocs az OFF-ert,de ez jutott eszembe a Smartrol:) -
#52 jujj.90?ugy 9km/h nem 90? mer az ebben igebveszelyes lehet.nincs eleje.fosnek benne.
egy ilyenben mar biztonsagban ereznem magam
-
#51 de...óriáskerekű,hummer(természetesen H1),esetleg tank! :) -
#50 ..ölni jó..:ÐÐ -
#49 Ez kb. egy mini gokart! Olyanok, mint a szúnyog, amikor pörgetik őket...jó lenne egy csak úgy pályára. -
#48 én amiket hallottam az mind tipikus kisköbcentis üveghangos volt mármint a roadster-ek -
[Walaki]D`Lair #47 Dehogy is...alig van hangja még a Brabus kipufogójának is...az alapról nem is beszélve...