1546
iwiw konkurencia - szebb, gyorsabb, talán jobb...
-
#825 na a gagyi tecsó ott vár minket bejelentkezésnél a főlapon... -
#824 azt -
#823 senki? -
#822 nos képeknél tudjátok van két szám egyik a kommentárok száma a másik mi volna??? az hogy hányan nézték meg a képet vagy mi?privit küldj mia mailed. -
#821 hát kne mert nem érkezett meg az emailre amit másnak adtam meg:SSS -
#820 engem beenged :P meghivo?kell??? -
#819 lol nálam is ezt csinálja... -
#818 csak nekem nem működik a myvip? bejelentkezek, bejön a főoldal de ott akármire kattintok visszadob a bejelenkezéshez -
#817 tudna valaki küldeni nekem meghívót? emailt adok privátban. -
#816 nahát azt az embert nem irigyelem,mert egy idő után megunom a myVIP-et és társoldalait,ha megnéztem mindent rajta,amire kiváncsi voltam -
#815 engem zavarnak, de letöltötetm adblock plusst és ingyen eltünteni:S -
#814 Nem neked találták ki. Ismerek olyan embert, aki egész nap ezeken az oldalakon lóg... -
#813 nagy haszontalan dolog a reklámok eltüntetéséből haszont keresni,ugyanis engem nem zavarnak a villogó bannerek,annyi időn át nem is szoktam használni a myVIP-et,hogy zavarhatnának a bannerek
csak megnézem,a leveleket,pár klubbot stb,és kész
ez idő alatt le is ... a bannerek -
#812 csak egy példát mondtam,hogy nem személyre szoló sms-t irtak vele,hanem pl kodót is küldözgettek vele regisztrációkhoz
de lehet,hogy meghosszabítaná kitudja ? :) -
#811 kössz
de sztem nagy faszság.... -
#810 azt sztem az elejétől -
#809 Mióta lehet rejtve bejelentkezni? -
#808 jah, ezt csak csekkel lehet feltölteni:( de kár:( -
#807 lehet ez amegoldás? -
#806 probáld ki. -
#805 és ha egy tmobilos emeltdíjra küldök sms-t?:) -
#804 nem hinném.csak adott telefonháűlózatba küldi el az sms-t.Szalkiokoskodták.Akkor már itt is használták volna VIP tagságra,nem?:D -
#803 lehet klubhosszabítást csináli vele?:O -
#802 különben ugyanúgy kaphatsz rá meghívót mint a myVIP-re -
#801 nem kamu a barátikörös sms-ezés
az elején csurig küldhettem más telefonját sms-sel,és kihasználták ezt a szolgáltatást(pl a myVIP klubbhoszabbítás),ezért túlterhelödőtt,volt,hogy tényleg nem volt elérhető,és ezekért IS csökkentették a napi 10 sms-re,de ezek meg is érkeznek!!!!!! -
#800 eddig mindegiyk elment.. az elején volt késés. de most már jó -
#799 És nem volt még olyan nálad, hogy nem küldte el az sms-t?
[csak érdeklődik, tényleg nem kamu-e] -
#798 hát én 10et tudok küldeni. sőt, ha olyannak küldesz aki fent van az oldlaon akkor még reklámot se tesz a végére. -
#797 Tényleg kamu az egész, hogy tudsz mittom én mennyi ingyen sms-t küldeni? -
#796 barátikörön -
#795 miért? még hol lehet? -
#794 nah már myvip-n is meg lehet nézni ki nézte meg eddig az adatlapodat -
#793 végre ha valaki küld nekem myvipen körlevelet, vagy bárit, azt spam könyvtárba teszi
plusz bevezették a tiltásokat, hogy írhat e, ismerősnek jelölhet e, vagy írhat e kommentet képekhez -
#792 néha működik. de nagyon foss lett. jól néz ki, de bárki tud ilyet csinálni. lenyúlták a pénzt sztem:) -
#791 "A chat átalakítás miatt átmenetileg nem működik."
nem mintha nagy chates lennék, de már jó ideje tart ez az "átmenetileg" időszak! kíváncsi vagyok már mit alakítanak rajta hónapok óta -
fbig #790 Sziasztok!
Tudnátok az [email protected] címre egy meghívót küldeni?
Kösz előre is.
Üdv -
#789 próbáltam úgy is, viszont akkor beirom nick/pass -t és nem is enged be... -
#788 Kikapcsoltad a cookie-kat? -
#787 nem hiszem... mást sec-perc alat betölt. A címsorban villódzik a kis kép és váltogatja az elérési címet (uj fejlemény) -
#786 lassú net