1546
iwiw konkurencia - szebb, gyorsabb, talán jobb...
-
na a gagyi tecsó ott vár minket bejelentkezésnél a főlapon... -
azt -
senki? -
nos képeknél tudjátok van két szám egyik a kommentárok száma a másik mi volna??? az hogy hányan nézték meg a képet vagy mi?privit küldj mia mailed. -
hát kne mert nem érkezett meg az emailre amit másnak adtam meg:SSS -
engem beenged :P meghivo?kell??? -
lol nálam is ezt csinálja... -
csak nekem nem működik a myvip? bejelentkezek, bejön a főoldal de ott akármire kattintok visszadob a bejelenkezéshez
-
tudna valaki küldeni nekem meghívót? emailt adok privátban. -
nahát azt az embert nem irigyelem,mert egy idő után megunom a myVIP-et és társoldalait,ha megnéztem mindent rajta,amire kiváncsi voltam -
engem zavarnak, de letöltötetm adblock plusst és ingyen eltünteni:S -
Nem neked találták ki. Ismerek olyan embert, aki egész nap ezeken az oldalakon lóg... -
nagy haszontalan dolog a reklámok eltüntetéséből haszont keresni,ugyanis engem nem zavarnak a villogó bannerek,annyi időn át nem is szoktam használni a myVIP-et,hogy zavarhatnának a bannerek
csak megnézem,a leveleket,pár klubbot stb,és kész
ez idő alatt le is ... a bannerek -
csak egy példát mondtam,hogy nem személyre szoló sms-t irtak vele,hanem pl kodót is küldözgettek vele regisztrációkhoz
de lehet,hogy meghosszabítaná kitudja ? :) -
kössz
de sztem nagy faszság.... -
azt sztem az elejétől -
Mióta lehet rejtve bejelentkezni?
-
jah, ezt csak csekkel lehet feltölteni:( de kár:( -
lehet ez amegoldás?
-
probáld ki. -
és ha egy tmobilos emeltdíjra küldök sms-t?:) -
nem hinném.csak adott telefonháűlózatba küldi el az sms-t.Szalkiokoskodták.Akkor már itt is használták volna VIP tagságra,nem?:D -
lehet klubhosszabítást csináli vele?:O -
különben ugyanúgy kaphatsz rá meghívót mint a myVIP-re -
nem kamu a barátikörös sms-ezés
az elején csurig küldhettem más telefonját sms-sel,és kihasználták ezt a szolgáltatást(pl a myVIP klubbhoszabbítás),ezért túlterhelödőtt,volt,hogy tényleg nem volt elérhető,és ezekért IS csökkentették a napi 10 sms-re,de ezek meg is érkeznek!!!!!! -
eddig mindegiyk elment.. az elején volt késés. de most már jó -
És nem volt még olyan nálad, hogy nem küldte el az sms-t?
[csak érdeklődik, tényleg nem kamu-e] -
hát én 10et tudok küldeni. sőt, ha olyannak küldesz aki fent van az oldlaon akkor még reklámot se tesz a végére. -
Tényleg kamu az egész, hogy tudsz mittom én mennyi ingyen sms-t küldeni? -
barátikörön -
miért? még hol lehet? -
nah már myvip-n is meg lehet nézni ki nézte meg eddig az adatlapodat -
végre ha valaki küld nekem myvipen körlevelet, vagy bárit, azt spam könyvtárba teszi 
plusz bevezették a tiltásokat, hogy írhat e, ismerősnek jelölhet e, vagy írhat e kommentet képekhez -
néha működik. de nagyon foss lett. jól néz ki, de bárki tud ilyet csinálni. lenyúlták a pénzt sztem:) -
"A chat átalakítás miatt átmenetileg nem működik."
nem mintha nagy chates lennék, de már jó ideje tart ez az "átmenetileg" időszak! kíváncsi vagyok már mit alakítanak rajta hónapok óta -
fbig #790 Sziasztok!
Tudnátok az [email protected] címre egy meghívót küldeni?
Kösz előre is.
Üdv -
próbáltam úgy is, viszont akkor beirom nick/pass -t és nem is enged be... -
Kikapcsoltad a cookie-kat? -
nem hiszem... mást sec-perc alat betölt. A címsorban villódzik a kis kép és váltogatja az elérési címet (uj fejlemény) -
lassú net