1546
iwiw konkurencia - szebb, gyorsabb, talán jobb...
-
#785 Sziasztok!
Nem tom megynyitni az oldalt se firefox-szal, se explorer-rel, se opera-val. Mindegyik tölt a végtelenig és nem történik semmi :/ tipp hogy miért nem ... ? -
#784 Sehogy. Operával. -
#783 Cssshh! -
#782 erre én is keresem a választ mert már felidegesít az a találka szar -
#781 inkább azt monjdátok hogy azt a találka honlapot hogy lehet leblokkolni:) -
Vegas #780 seggedbe? -
#779 Te hova raknád ezt a funkciót? -
Vegas #778 Adatlap--> Adatlap törlése. butaszar :/ -
PunkZoli #777 hi ,vki részletesen el tudná nekem magyarázni hogyan tudom magam törölni a rendszerből?:P me az istenért nem találom, nem isemrem nagyon az oldalt 1,2 szer voltam fennt és nem hiányzik:) , leőre is köszi -
#776 nem lehet vhogy letiltani hogy bejöljön az a találkása honlap?:(
meg most a myvip kiadja az emailünket??? már nem egy reklámlevelet kaptam amire oda volt írva: azért kaptam mert tagja vagyok a myvipnek.
ha ezt hagyományosan folytatni akarja, zt éri el, hogy spamszűrőre tegyem, és csak hetente egyszer fogom meglátogatni:) vagy törlöm magam.
-
balintART #775 -
#773 meghackelték a myvipt? -
#772 csekk hováth krisztián
középsuli: petrik
ez a gyerek készenvan -
#771 nah megint szépen letörölték az uj képeslapokat, de hírek közt még ott villgo hogy van 15 uj ballagásra meg anyák napjára.
csak nem értem a ballagást miért kellet kiszedni. Általános ismerősöket ne köszöntsük? Ők nemsokára ballagnak:\ -
blackgamer #770 annyi bug van ezekben a rendszerekben.... lusták adni a biztonságra
az spamol rajtuk aki akar -
#769 úgy láccik reklám de nem myvips -
blackgamer #768 igen, ez most myvip reklám vagy spam? -
Vegas #767 Pál nekem nemírt :( -
#766 más is kapott páltól üzenetet???:C -
#765 nekem nem tetszett... volt egy kis idő, még csakis a cikkes oldal jött be elsőnek ugy lefagyasztva a gyengébb gépet hoyg jajj:( -
blackgamer #764 myvip-en belül elérhetők az SG hírek -
pepe003 #763 Keressétek a Rigó János fan klubot!
KLIKK -
#762 itt nézd meg -
timantes #761 Szevasztok! Légyszi segítsetek!
Angol nyelvizsgát akarom letenni , hol találok a neten kidolgozott KÉPLEÍRÁSos feladatokat ????????????????????????????
Előre is köszi a választ!!! -
blackgamer #760 akár -
#759 Kevés? -
blackgamer #758 nem a max tagszám, hanem az invitálhatóság -
#757 mi... nem hiszem -
blackgamer #756 tudtátok hogy egy klubba egyszerre csak 150 ember invitálható? -
fradista91 #755 Szerintem is. Szal hajrá :) -
#754 szvsz akár még 3-as is lehet, egész éveset kell nézni, ami 2,6, felfelé kerekít, és így 3-as. -
timantes #753 szervezés, a tantárgy -
#752 én átengednélek, attól függ milyen tantárgy :) -
timantes #751 Szevasztok myVIPes társaim!
Ti mit gondoltok erről ? --> 14.be járok , egy hét van a suliból és ilyen jegyeim vannak:
1. félév: 5,3,2 ->3-as félévi osztályzat
2. félév: 1,2
Szerintetek a tanár megfog húzni vagy átenged ? -
#750 jóhogynemmár figyelik, mikor nincs egy regisztráltnak sem zül vagy névnapja, és azokat is kiveszik? -
#749 Jóhogy kiveszik,mível már elmúlt húsvét!senkisem használná :)
Booren:egy email cím kéne,hogy vki arra tudjon meghívót küldeni -
#748 miért ne?:D ha külföldre megy... vagy húsvét szigetekre -
#747 Húsvétot, ilyenkor??? -
#746 bassza meg a myvip most meg spamet küld, medal of honorosat:@@@@@ -
#745 miért veszik ki a képeslapokat:( most akartam kellemes húsvétos képeslapot küldeni egy ismimnek, oszt nem lehet.