1546
iwiw konkurencia - szebb, gyorsabb, talán jobb...
-
#865 tökjó h lehet videot is feltölteni, nekem teccik ^^ -
ezzel ne -
#863 sztem a MyVIP sokkal jobb mint az iwiw:D am. nem lehet azt megcsinálni hogy nézettséget növeljed valahogy trükössen? XD -
#862 azt hogy csinálják meg hogy egyesel letiltják hogy láthassam a képeit, pedig az ismerősei közt vagyok????? -
#861 pff itt is ezek az idióta szmájlik vannak:( -
Internorby #860 Sziasztok tudna valaki nekem küldeni myvipes meghívót erre az email címre : [email protected] elöre is köszönöm -
#859 nekem müködik a látogatos rész -
#858 Miért van az mostanában, hogy mindig nullának mutatja, hogy hányan látták a képeket, meg a látogatók rész sem működik...
Ez már egy ideje fennáll, lesz ugyan változás? -
szellemfiu #857 Én azt mondom a myvippel kaopcsolatban ,hogy szerintem nagyon szar nem olyan szupi mint az iwiw. -
#856 én arra gondoltam,hogy PL. irok egy hsz-t 2007.11.15-én,de mivel a "rejtve" be van kapcsolva,nem irja ki az utolsó belépéi idöpontomat(ha igy van eggyáltalán)
tehát kb 2007.10.21-e az utolsó belépésem,és 11 hó 15-én már irtam egy hsz-t -
#855 kiderül, ha figyeled, van e uj ismerőse, uj képe, vagy uj képkommentárja, vagy klubbon. -
#854 olyankor kiderül,hogy be van kapcsolva nekem a "rejtve",amikor ugy irok klubba,vagy kommentárt,amikor be van kapcsolva a "rejtve" nem? -
#853 meg nem irja ki mikor léptél be utoljára -
#852 nem fogja tudni -
#851 hali! egy olyan kérdésem lenne,hogy amikor belépek a myvipre akkor a rejtve gomb bepipálásával azt érem el hjogy ha megnézem egy illető profilját akkkor az illető nem fogja tudni hoyg én néztem meg?vagypedig tudni fogja? -
newhenry34 #850 Az igaz, hogy sokx javítják, meg hibás, de még mindíg jobb mint az iwiw :D -
#849 a myvip is utál téged -
#848 akkor cserélj logót mert ezt kiröhögik -
#847 UTÁLOM A myvipet!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Vlala #846 1.) valaki unatkozik.
2.) hát ezt feltörték.
-
#845 nem jön be semmi -
#844 Na ez micsoda:
véletlenül vettem észre, hogy egy segg a sims2 klub képe. Belépek, erre egy kedves szöveg fogad - hagyd el a klubot, vagy ki leszel dobva, bla bla bla..
sim2 klub lépjetek ki -
#843 sziasztok valaki küldene egy meghívót my vipre
Erre a címre: [email protected]
Cöcönöm -
#842 nagyon fajin a fejléc -
WaRnInG666 #841 egy jó csajos oldal : www.sex-csajok.mlap.hu -
#840 töröld magad,akkor nem fogsz kapni :D -
#839 azokra amikor a myvip küld ilyen tescos meg mindenféle reklámokat. körlevélre tiltok mindenit, meg hát a myvipen szinte már tiltva van minden reklám:D adblockal. de az emalesre nemtok mitcsinálni -
#838 körleveles,vagy klubbal kapcsolatos ill "eseményes"?
nekem csak az útóbbi kettőt küldik,ha van
DEHOGY minek? -
#837 fakkivan areklámjaival mikor az emialre küldenek -
#836 eglé régen irtak ide tényleg,nehogy feledésbe merüljön a topic,így irok egy hsz-t.:) -
#835 probáld ki
-
#834 Látom jó rég írtak ide, de bízom a gyors válaszban :)
Üzenet küldésénél hogyan lehet beszúrni képet?Sg-s módszer az működhet?
Nagyon fontos lenne még ma a válasz :) -
macikukac #833 szerintem is -
#832 meg ezek a színek.... -
#831 a fejléc még elmegy de a normál betű az gáz
pl a névnapoknál és szülinapoknál kiemelték az első kezdőbetűt vastaggal,az tényleg gáz ... -
#830 kurvagáz az új dizájn -
#829 nem olyan rég! mielőtt belépsz, a bal alsó sarokban az "E-mail megjegyzése" mellett van balra a "Rejtett" funkció! kipipálod, és ennyi
csodás lett az új design :| annyira még nem is lenne vészes, egyedül a kezdőlapon található, retinát kiégető színek zavarnak alul (Hírdetések, Események, stb...) -
#828 Nem tud valaki myviphez hasonló osztrák és német portálokat? -
#827 hello ez a látogatók opció mióta van kb.?
és hogyan lehet rejtve nézni az adatlapot? -
#826 jeee:|
de én már vagy 2szer jeletnkeztem hányszor kell még? elég gyanús.