myVIP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy rakéás zsar ez a myvip csicska lassu hát ez kész
sok buzi körleveles csecska miatt:@@@@@
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Kíváncsi vagyok a szórakozást mivel fogják még bõvítani.
Az a baj a myvip-vel, hogy szinte tényleg társkeresõ, iwiwnél már kicsitt jobb a helyzet.
iwiwnél legaláb célzott reklám van. elméletileg. nem igazán láttam magamnál eddig mûfogsor reklámot, scak kb oylanokat, amik érdekelhetnek ( az hog ynem érdekel, msá téma😄)
nem szereetk netne rádiót hallgagtni. halgatok saját zenéket, vagy rendes rádiót, akiknek ez a munkájukS:
DracoBlue
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
[email protected]
elöre is megköszönöm!
hy
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
#720: egyetértek
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
ha nem lehet újra képet feltölteni,miután a régit letöröltem,legalább ne lehessen letörölni az aktuális igazolványképet,hogy a helyén ne legyen a kérdõjel,mert nem lehet újat feltölteni
szerintem
ezt is megkéne oldaniuk
az lenne a problémám h új igazolványképet szeretnék feltölteni de azt írja ki h hiba történt feltöltés közben. és most nemtudok feltölteni képet, de simán a galériámba meg tudok. nálam van a hiba vagy szarakodik a myvip?
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Új tagok ma: 3.216
Tagok: 1.132.218
Bentlevõk: 17.653
Összes myVIP kapcsolat: 37.052.191
Kiváncsi vagyok holnap este, éjfél körül mi lesz a myvip-pel, elérhetõ lesz-e?
Tagok: 1.131.289
Bentlevõk: 14.587
Összes myVIP kapcsolat: 37.006.123
És még fura, hogy nem omlott össze a myVIP. 😄
tesom már a barátnõinek is küldött 2-3 meghívót(iwiw-rõl)de még nem kapták,ezt akkor mondta,mikor én is kértem tõle iwiw meghívót
kell egy kis változatosság is 😊))
az meg szerintem nem a legszebb dolog,ha két oldalnak úgyanolyan dizájn-ja van,ha lopás,ha nem
olyan mintha a forum.sg.hu motor( az ingyenes fórumok) kinézete is egyik napról a másikra ilyen lenne, az se koppintás mert az sg-hez tartozik az is😄
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux