1546
iwiw konkurencia - szebb, gyorsabb, talán jobb...
-
dani110 #905 Tényleg eltűnt,én már azt hittem hogy én csináltam vele valamit? -
#904 remélem megcsinálják -
#903 hova tünt a képfeltöltés menü??????
helyette a videófeltöltés és a kedvencek menü van(béta) -
#902 nekem is ezt irták, kb 1 hónapja. hiába irtam le hogy nekemmás a problémám, mert albumnévnek scripet irtam ami szétbaszta a képfeltöltést nálam, hátkösz a nagy semmiot -
csoola #901 irtam a myvipes caspatnak, azt kaptam hogy türelem dolgoznak a képes problémán...remélem mihamarább kész lesznek... -
Robi8989 #900 Köszönöm -
#899 mostmár jo csak biztos friss volt és ezért nem volt még ott -
#898 erre nemtok mit mondani:D ezvan -
#897 bejelöltem valakit és megkaptam az e-mailt, hogy viszaigazolta hogy barátja vagyok.de mégsincs az ismerőseim közt. -
csoola #896 oksa mást ugyse tehetek, de nem szeretem h sokszor ilyen hulladék az oldal :S -
#895 én asszem két hétig ahányszor velmentem mindig megpróbáltam :D
teis csináld ezt nekem előbb utóbb sikerült :D -
csoola #894 hello, nem tudom hogy tudtok-e segiteni, irtam myvip cspatnak is de nem tudom mikorra kaphatok választ, ha kaphatok, az a baj hogy nem tudok képet letörölni, "X"-re hiába megyek mert a böngésző ha befejezi a müveletet ugyanugy ott a kép, java pedig elvileg friss! ne mtudjátok mit tudok tenni, mert véletlenül szar kéept tettem fel, nem is egyet amit le kellene szedni :S -
#893 küldtem -
Robi8989 #892 Lécci én is kérnék egy meghívót ide:
[email protected]
Előre is köszi
Robi -
#891 elküldtem:) -
#890 lécci nekem meghívó kellene : [email protected]
köszi -
#889 ez belső hiba kül is,mert nállam sem müködik,és ott is van a piros x a képnél
nehogy már az egész albumot kelljen törölni
oldják meg ;) :DDD -
#888 175 kommentár most számoltam meg 18 képhez:) -
#887 kár...:D
nekem áá:D nem törlöm le a albumom össz vissz vagy van 200 kommentár, ha nemtöbb :D -
#886 Infótanárom azt mondta,hogy azt az egész albumot kell törölni,amibe a törölni kivánt kép található
A képek pótlása nem is nagyon jelentene nekem gondot(mert amugyis csak 4-5 darab van :D)hanem a kommentárok pótlása
uh inkább marad a nem kivánt kép
kellene irni a myvip-eseknek
sztem -
#885 ha elküldtem a meghívókat regeljetek is!! -
#884 elment!!! -
spiderman2 #883 Valaki nekem is küldjön ide plss:[email protected]
Előre is THX -
#882 [email protected]
ide elküldtem!!!! -
#881 adj E-mailt -
#880 Nekem is lécci -
#879 küldtem:) -
#878 elég nyomorul egy ember vagy akkor... nincs időd...nézd meg én képeim kb midenegyiket 15 perc alatt csináltam és jobb mint a photofun.od.ua-s szarok ami minden 2. emebrnek van:PPP noob..:D -
#877 mért nem enegdi VIP-ről letörölni a képet?????? pls aki tud HELP! -
szivanyo #876 küldene valaki myVIP [email protected] -
#875 iylet hogy? -
#874 Ha kitudod kapcsolni pls szólj nekem is ;)))
Thx :)) -
#873 nem lehet valahogy kkapcsolni ezt a tegyem be könyvjelzőnek a myvipot.
1 az, hogy marhára idegesit
2, meg nálam eleve könyvjelzőnek van betéve:D -
Bennie #872 az lehet de nincs időm virusírtóm meg vanXD -
#871 de lol mert ptohostopba ezerszer szebbet csinálni, meg az legalább nem tjójais progi mint ez a honlap -
Bennie #870 http://www.photofun.od.ua/ ilyen oldalakra gondoltam úgy hogy nem lol. ember ps-t én is tudom és használom is -
#869 oldal?lol. ez egy program, mégpedig photoshop! -
Bennie #868 hello bocsi de azért írok ide mert.Nem tudtok olyan oldalakat mondani nekem ahol a címlapokra(playboy , meg van amikor a nevedet bevágják a padlóba valami sillag fölé) és plakátokra lehet a képemet beiileszteni fontos lenne? köszi -
gyertyamártó #867 Van a Myvip üzemeltetőinek valamilyen elérhetősége(e-mail),mert elfelejtettem a jelszavam,nem kapok jelszót a postafiókomra és be kéne lépjek. -
#866 kérdés,hogy milyen minőségüt,és hogy fog akadozni :P
XDD