Alone in the Dark 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Next PC upgrade: 2022
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az Alone in the Dark: Near Death Investigation június 13-án kerül a boltokba, a kiadó pedig még ez elõtt ki fogja adni a demót. A jó hírt maga Phil Harrison, az Infogrames elnöke jelentette be a mai napon, hozzátéve, hogy a demó Playstation Networkrõl és az Xbox Liveról egyaránt tölthetõ lesz.
A játékban nem másutt, mint a New York szívében helyet foglaló Central Parkban keressük majd az igazságot. Technikailag bravúrosan hangzik, de a játék felér majd egy digitális utazással is, hisz a készítõk fél méteres (!!!) pontossággal modellezték le a területet. Aki viszont már járt ott, az is meglepõdhet majd, mert ez a Central Park kicsit eltér az emlékeiben élõ verziótól. Itt éjjelente emberevõ szörnyek garázdálkodnak, halálkapuk nyílnak meg, és ezer sebbõl vérzõ hõsök küzdenek az utolsó csepp vérükig, mint tudjuk, egyes egyedül."
info: Gamekapocs
Kell ennél több!!<#eljen>#eljen><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Remélem azért az Alone ötvözi a HL2-es tökörészõs részeket és a Kotor felfedezéses dolgait.
Mass Effect holnap után. Bár ha igaz amit mondasz félek tõle (Mennyi idõ lesz "legalizálni?" <#idiota>#idiota>)
Jól hangzik ez a dolog. Fõleg ha még a fizikát, a piromániát, meg minden ilyesmit veszel figyelembe akkor szerintem még többet is el lehet ökörködni. Remélem majd lesz olyan bónusz/cheat/trainer hogy be lehet spawn-olni tetszõleges tárgyakat. Akkor ebbõl a 30-ból lesz vagy 60 óra játékidõ. :-)
Kár hogy nem adnak ki demot!!!
Aki amiatt forgolódott álmatlanul éjszakákon át, mert nem tudta, mennyi idõt tölthet Edward Carnby-val, megnyugodhat.
Nour Polloni, az Alone in the Dark producere egy londoni prezentáció során elárulta, hogy egy átlagos képességû játékos mintegy 15 óra alatt ér a misztikus és horrorisztikus elemekkel fûszerezett akció-kaland végére. Elsõre bizony nem tûnik ez soknak. Ha azonban figyelembe vesszük, hogy mindez csak a mellékutak és a mindenre kiterjedõ felfedezés mellõzésével lehetséges, akkor bizony másként fekszik a leányzó. Állítása szerint megközelítõleg 30 órát vesz igénybe, ha mindent fel szeretnénk deríteni és nem csak a fõ történetszálra koncentrálunk. (GS)
"Eléggé megrázó intró után fõhõsünk a Central Parkban találja magát. Erõsen amnéziás állapotban."
Én is jobban szeretem az olyan játékot ahol ha csak a fõ szálon rohansz végig se fejezed be 2-3 óra alatt. KOTOR, Witcher, FABLE... örök kedvencek.
Kirol: Tudom én azt. Azért írtam mert tényleg, a végletekig leegyszerûsítve ez az RPG. Mászkálsz, fejleszted a karaktered, cuccokat gyûjtesz, végigdumálod a városokat, vagy ha akarod legyilkolsz mindenkit. És ez a szerepjáték szépsége: Fejlõdés, döntés-orientált végigjátszás, lehetõségek.
De mivel ez az Alone in the Dark topikja ezért egy kérdés a témával kapcsolatban:
Ma megnéztem egy videjót amiben a játék, azt hiszem az elejét, mutatják be. Ott a pali látása elhomályosul, majd pislog, és ez ismétlõdik benne (de olyan lassúsággal mintha be lenne lõve, vagy hulla fáradt lenne). Eléggé zavaró szerintem. És ráadásúl az a kimondhatatlan nevû csajszi azt magyarázta hogy belsõ nézetben pislog a karakter, hogy ne száradjon ki a szeme. Szóval akkor most ha FPS nézetben akarom végigvinni akkor egy holdkóros pislogós, nem látok semmit karaktert kell irányítanom?
Persze egy kalandjátékhoz is, de azért az más. 😊
Amúgy igen. Jól leírtad az RPG lényegét :-D
Mi az a játék? Az ilyen mászkálós fejlesztem hónapokig a karakteremet, összeszedek 2 kaminyonnyi cuccot, közben mindenkivel dumálok és vagy legyilkolok játék?
Amúgy éppen gépbõvítési szezont tartok és már tudom mit veszek a gépbe, nem egy játék fogja meghatározni hogy mit vásároljak, és egy játékért sose tenném. Megy: Örülök, Nem megy: Elteszem késõbbre.
360 demó? Nem úgy volt hogy nincs demó?
Crysisnál csak nem nagyobb a gépigénye az meg futott rendesen ^^ (nem maxon, de Highon)
@
Ez csak viccnek irtad ugye?
/ hátradõl és várja a 360 demót /
@
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Én úgy tudom hogy ez az epizodikus dolog úgy lesz hogy: Vannak a fejezetek, és vannak a címek. A fejezet pl: Bazinagy épület, és a cím meg a: 3. emelet 4, 5, 6, 7, 8, 9... Mert direkt úgy akarják megcsinálni hogy ha valami nehézségbe botlasz és továb akkarod ugrani akkor ne hagyj ki sokat, csak pár apróságot.
lássanak neki a full online TDU2nek <#gonosz1>#gonosz1><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
oh, ez csak elõny 😄 túlélõ horrort sem nagyon játszottam még (hacsak a fear nem számít annak XD) szal így mégjobb XD point n clickért úgy sem vagyok oda ^^
@
Tulajdonképpen nevezhetjük kalandjátéknak az Alone in the Darkot, de elég messze áll a point'n'click kalandoktól, inkább túlélõ horror kalandelemmekkel.
az lenne a kérdésem mennyire kapcsolódik a történet a korábbi epizódokhoz? mert azokkal nem játszottam :S ennek viszont a trailere bejött meg a zenéje, meg kalandjátékkal nem nagyon toltam még xD szal valszeg kipróbálom majd .
@
Mondjuk én nem egyhuzamban szoktam végigjátszani egy játékot (pár hónapos/éves szünetek is becsúszhatnak), tehát az emlékeztetõ talán jól is jöhet, nem mintha eddig gond lett volna felvennem a fonalat.
Én biztos nem ugrálok majd.