3442

WAREZ TOPIK
(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)

• bertino
    http://www.jatekok.hu/hirek.php?tabla=hirek_200806&id=204
  • Magiszter
    Nem tudom feltűnt e hogy nem reply az üzenetem. Csak úgy bele ment a nagyvilágba (Akinek nem inge...).
    Amúgy meg nem is értem az eső mondatodat teljesen:
    "Jah lehet viccelődni "Istencsászár" barátunkon, de ezt gondolom azok teszik, akik minimum havi 200-at keresnek..."
    Azok viccelődnek rajta akik 200-at keresnek? Miért viccelődne rajta az aki dúskál a pénzben? Hiszen ő is azt hirdeti hogy vedd meg, ne warezolj. Kérlek magyarázd el hülye fejemnek hogy ezt a mondatodat hogy kell értelmezni.
  • Snexi
    Gamerankings-on 72%-ot kapott.Jó,ez se sok de jóval több mint amiket elöször adtak...
  • csgj
    Emiatt, nem ez miatt -.- :P
  • bertino
    hát nekem írhatod :(
  • Snexi
    "Core2 Duo E6550 (6.7GHz), Asus P5K-SE, 8800GTS OE 320MB (630/1800), 6GB DDR2 (800MHz) DC, Asus VW222U, PSG 550W, 1480GB HDD"

De te nem tartozolközéjük ahogy én sem de mégis warezolunk.
  • DarkSector
    OFF
    Jah lehet viccelődni "Istencsászár" barátunkon, de ezt gondolom azok teszik, akik minimum havi 200-at keresnek, és kiskorukban mindent megkaptak a szüleiktől.
    Csakhogy ez nem mindenkinek ilyen egyszerű.
    Bár ez ugyanúgy "bertino"-nak is írhattam volna.

Ez van, ez miatt nem kéne leidiótázni.
    Jah gondolom fura, de valaki még a csipsz újságot sem tudja megvenni.
    ON
  • Snexi
    Akkor már nem kell sokat várnod

• Magiszter
    Csóri Pikár Keptön, nagyon lefáraszthatta valaki. Különben is minek nekünk tört? Majd ha 100 forint lesz megvesszük. Annyit meg senki sem sajnál rá :-D Vagy kivárjuk míg valami újság/VGA/chips mellé adják.
  • bertino
    köszönöm a véleményed
  • Istencsászár
    Tények, semmi más, nemkell elviccelni:) meg hülyeségeket sem írni:)
  • bertino

hát már megint elgurult a gyógyszered ? megint magadra veszed az egyébként totál nem rád vonatozó szavakat ? kit érdekel hanyadlagos ? :DDDDd

• Istencsászár
    Senki nem mondja hogy halott, egyszerűen csak másodlagos vagy ha ugytetszik ötödleges játékplatform ( 1, Wii ( bár ez trágya ) 2,X360 3,PS3 4,Handled 5,Pécé... ) halottnak nem halott, nemkell sarkítani meg besértődni, mártír halált eljátszani stb:)
  • Snexi
    Ha jól emlékszem a Bioshock 24.-én jelent meg az EU-ban és Szeptember 1.-én volt kinn warezba.Bár az usa verzsön számít ami 20.-án vagy 22.-én jött ki,már nem tudom.
  • Magiszter
    Az két vasárnap. Vasárnap, csak kettő, kettő darab vasárnap. Teccik érteni? Kettő vasárnap.
  • bertino
    akkor is csak max 2 hét!
  • Magiszter
    Addigra már biztosan. Ha csak nem Bioshock szindrómás.
  • Snexi
    Na mire (vasárnap) visszaérek csak meg kijön már
  • Magiszter
    Ez jó! De nem. Reloaded pl most fejezte be a So Blond-ot ezért nem foglalkozott mással. Ezen a héten már tuti hogy kijön egy Release. addig meg tudom ajánlani a Penumbra: Black Plague játékot magyar szinkronnal. Iszonyat hangulatos és az is túlélő horror, aktív környezet használattal, jó fizikával. Tegnap elkezdtem és észre se vettem hogy 4 órája szöszmötölök vele. 4000 forint ráadásul full magyar szinkronnal, jól eltalált hangokkal (Níliksz magyar hangja a legjobb :-D).
  • Kandurex
    kétlem, ilyenre még precedens se volt, ...mondjuk én még mindig egy demo -nak örülnék :*/
  • kirol
    Amúgy nem lehet, hogy ha tényleg ezen a játékon áll, vagy bukik a cég becsületből nem töri fel senki, hogy az emberek vegyék meg. Nem?
  • bertino
    a PC nem halott, csak egyes gyökerek áltatják magukat vele.
  • Snexi
    Természetesen a GTA 4 PC verziójára gondoltam
  • Snexi
    Egyébként ha a GTA-ra raknak ilyet az megnövel 1 millióval az eladásokat mert a warezolok egy része nem bírná ki azt a pár napot miíg fceltörik.Köztük én is.Tuti megvenném,no meg szóljanak arról a hírekhogy nem halott a pc
  • bertino
    inkább a GTA4 jöjjön pcre.
  • kirol
    Max. az, hogyha a nyári szüneted novemberig tart, mert a Still Life 2 akkor jön.
  • kirol
    Úgy az egészet. Mi benne az érdekes?
  • zzeN
    "jönnek ki pár game" hát ezt is jól megfogalmaztam
  • zzeN
    jobb mintha csak rossz lenne...amúgy az is érdekes h a nyári szünet végén jönnek ki pár game(pl. BiA:HH, Still Life 2, Secret Files Tunguska 2 meg még pár game)...
  • csgj
    Már olyan véleményt is olvastam, hogy lenyűgöző a game. Van itt mindenféle kritika, jó, és rossz is...
  • Magiszter
    Megint egy jól szerkesztett mondat. Értelmezni csak saját felelősségre.
  • Magiszter
    No igen. Az a videó még anyámnak is tetszett, pedig ő a Pasziánszon kivételével kerül minden játékot.
  • kirol
    Hát én nem tudom, de ez a videó:

Eden Trailer
    Jun 21, 2008

kurva jól néz ki! És ezen egész korrekt is minden.
  • grebber
    Serpenyővel zuzza lol.
  • Magiszter
    4 új videó jelent meg ITT, és valahol azt olvastam hogy most már a hivatalos megjelenés a 24 (USA szerinti). Szóval nem tudom hogy PC-re mikor lesz kapható de talán majd 24-től kicsit felbolydulnak a dolgok.
  • Kindred Blades
    A kiadók (vagy a terjesztők?) gyakran kiküldenek tesztelői példányokat a nagyobb újságoknak, bizonyára ezt pakolta fel valaki netre.
    Az Atari helyében egyébként én is integetnék, persze ettől függetlenül gátlástalanul le fogom tölteni a játékot, és ha valóban olyan, mint amilyen ígéretesnek tűnik, meg is veszem :)
  • Istencsászár
    Csak a warez, más nemszámít:)
  • Kandurex
    mi ez a hülyeség? már rég kint van!
  • DarkSector
    Devil4 lassacskán már előbb kijön mint ez.
  • Evin
    Nem. A 4 külső nézetes és fix kamerás, de az is rettegésre épül. Jönnek szörnyek miegymás. És 2karakterre épül a történet, és ugyanazokat a helyszíneket bejárhatjuk mind2 szereplővel csak más irányokból. Ez pl remek ötlet volt benne.