Alone in the Dark 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Snexi
Áprilisban azt mondták hogy május elején jön a demó.Szvsz egyszerre jön minden platformra a demó mivel alapbólúgy volt hogy csak pc-re és xox360-ra jön ki egyszerre,aztán rá 1 hónapra a ps3-as

bertino
😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

grebber
Az eladások nagyon azt mutatják pedig!

Next PC upgrade: 2022

bertino
nehogy azt hidd, hogy az xdobozosok is nagyrészt megveszik...

grebber
Mert õk megveszik pc-sek nagy része meg letötli a teljeset szal még jó hogy nem kedveskednek. Megértem õket!

Magiszter
Minden jóban van valami rossz: A demók csak PS3-ra és Xbox360-ra jönnek (GK szerint).

Istencsászár
Annyira jólhangzik hogy ha nem lesz jó akkor... nem lesz jó😞

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grebber
"Két héten belül érkezik az új Alone in the Dark demója, de a LucasArts is készít majd egy kipróbálható verziót a Day 1 csapat Fracture címû játékából.

Az Alone in the Dark: Near Death Investigation június 13-án kerül a boltokba, a kiadó pedig még ez elõtt ki fogja adni a demót. A jó hírt maga Phil Harrison, az Infogrames elnöke jelentette be a mai napon, hozzátéve, hogy a demó Playstation Networkrõl és az Xbox Liveról egyaránt tölthetõ lesz.

A játékban nem másutt, mint a New York szívében helyet foglaló Central Parkban keressük majd az igazságot. Technikailag bravúrosan hangzik, de a játék felér majd egy digitális utazással is, hisz a készítõk fél méteres (!!!) pontossággal modellezték le a területet. Aki viszont már járt ott, az is meglepõdhet majd, mert ez a Central Park kicsit eltér az emlékeiben élõ verziótól. Itt éjjelente emberevõ szörnyek garázdálkodnak, halálkapuk nyílnak meg, és ezer sebbõl vérzõ hõsök küzdenek az utolsó csepp vérükig, mint tudjuk, egyes egyedül."

info: Gamekapocs

kirol
Hát én elleszek vele 1-2 hónapig az tuti.

grebber
Én is így vagyok a nagyon jó game-ekkel.

A kandurnak igaza, én nem igen állok fel egy jó game mellöl, bili, kaja bekészitve, oszt tolom....
Kell ennél több!!<#eljen><#hehe><#hehe><#hehe>

Magiszter
Júni 24-et mondanak az interjúkban és ott fejeseket kérdeztek róla. De nem baj. Júni 19. Klassz Effekt, Júni 24. Álón a Sötétban... jó ez a hónap kilátások terén :-D

Istencsászár
toltod napi 3 órát és akkor kitart 10 napig😊, 2-3 nap alat 30 órát lenyomni már kockaság, és az nem a játék hibája hanem a tied😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kandurex
szerintem 30 óra is sovány,..nálam 50 óránál kezdõdik a játék fogalma...nem szeretem a 2-3 délutános játékokat

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Istencsászár
Juni 27...

kirol
Gamekapocs -on azt írják június 13-án jelenik meg. Elõrehozták?

Magiszter
Igaz. Lehet hosszú és unalmas, meg hosszú de izgalmas játékot csinálni. Sajnos manapság rövid és unalmas játékok jönnek ki. Remélem ezen változtatni fog az idei év! :-)

Istencsászár
Nade nambaj, nekem egy 20 órás gém is nagyon hosszú... GTA4ban már 20 felett vagyok és a játék 30%ánál... ez meg már pokoli unalmas😊 ( Eternal Sonata 26 óra, de már a legvégén vagyok nagynehezen, 3 hónap alatt😄DDD )

Magiszter
Eh... Én a KOTORT vittem végig 52 óra alatt, minden apró küldit megcsinálva. Sõt még a HL2-is nekem 15 óra volt, mert leálltam tökörészni mindenhol minden sz*rral :-D De reméljük a legjobbakat. Eddig a legrövidebb PC-s játék amivel játszottam az a Pókember 2- volt asszem. Azt 2,5 óra volt végigvinni. Elkezdtem és már vége is volt.
Remélem azért az Alone ötvözi a HL2-es tökörészõs részeket és a Kotor felfedezéses dolgait.

Mass Effect holnap után. Bár ha igaz amit mondasz félek tõle (Mennyi idõ lesz "legalizálni?" <#idiota>)

Istencsászár
Akkor ez olyan 17 óra lehet mindennel együtt, jóindulattal😊 Mass Effectet lassan haladva, majdnem minden mellék küldit megcsinálva, alig több mint 20 óra alatt vittem végig, pedig többet mondtak😊

Magiszter
"Nour Polloni..." = "...a kimondhatatlan nevû csajszi..."

Jól hangzik ez a dolog. Fõleg ha még a fizikát, a piromániát, meg minden ilyesmit veszel figyelembe akkor szerintem még többet is el lehet ökörködni. Remélem majd lesz olyan bónusz/cheat/trainer hogy be lehet spawn-olni tetszõleges tárgyakat. Akkor ebbõl a 30-ból lesz vagy 60 óra játékidõ. :-)

Kár hogy nem adnak ki demot!!!

kirol
Alone in the Dark - Mennyi az annyi?

Aki amiatt forgolódott álmatlanul éjszakákon át, mert nem tudta, mennyi idõt tölthet Edward Carnby-val, megnyugodhat.

Nour Polloni, az Alone in the Dark producere egy londoni prezentáció során elárulta, hogy egy átlagos képességû játékos mintegy 15 óra alatt ér a misztikus és horrorisztikus elemekkel fûszerezett akció-kaland végére. Elsõre bizony nem tûnik ez soknak. Ha azonban figyelembe vesszük, hogy mindez csak a mellékutak és a mindenre kiterjedõ felfedezés mellõzésével lehetséges, akkor bizony másként fekszik a leányzó. Állítása szerint megközelítõleg 30 órát vesz igénybe, ha mindent fel szeretnénk deríteni és nem csak a fõ történetszálra koncentrálunk. (GS)

grebber
Ezt a pislogást nemtudom de lehet hogy az elején azért is ilyen mert a faszi szerintem kicsit komás állaptba van még:

"Eléggé megrázó intró után fõhõsünk a Central Parkban találja magát. Erõsen amnéziás állapotban."

grebber
Mass Effect jön magyarul arról volt szó!

Magiszter
Magyarul? Ez új info! Ha magyar lesz (godnolom csak feliratos, nem szinkrós //Witcher ruleeezzz!!! ahogy a költõ mondaná// mert az sok idõbe telne.) akkor még egy jó pont neki.
Én is jobban szeretem az olyan játékot ahol ha csak a fõ szálon rohansz végig se fejezed be 2-3 óra alatt. KOTOR, Witcher, FABLE... örök kedvencek.

Kirol: Tudom én azt. Azért írtam mert tényleg, a végletekig leegyszerûsítve ez az RPG. Mászkálsz, fejleszted a karaktered, cuccokat gyûjtesz, végigdumálod a városokat, vagy ha akarod legyilkolsz mindenkit. És ez a szerepjáték szépsége: Fejlõdés, döntés-orientált végigjátszás, lehetõségek.

De mivel ez az Alone in the Dark topikja ezért egy kérdés a témával kapcsolatban:

Ma megnéztem egy videjót amiben a játék, azt hiszem az elejét, mutatják be. Ott a pali látása elhomályosul, majd pislog, és ez ismétlõdik benne (de olyan lassúsággal mintha be lenne lõve, vagy hulla fáradt lenne). Eléggé zavaró szerintem. És ráadásúl az a kimondhatatlan nevû csajszi azt magyarázta hogy belsõ nézetben pislog a karakter, hogy ne száradjon ki a szeme. Szóval akkor most ha FPS nézetben akarom végigvinni akkor egy holdkóros pislogós, nem látok semmit karaktert kell irányítanom?

grebber
Én csak alapból szeretem az olyan gameket mert nem holmi 4-6 órás game és ráadásul magyarul is jön ki.

Kalandgame elõtt nálam az rpg áll az élen. Szóval sztem nagyon jók, és a Mass Effect baromira ütni fog!
kirol
Én most nem leszólni akartam, csak még sose játszottam ilyennel, mert olyan sok idõ kell hozzá. 😊

Persze egy kalandjátékhoz is, de azért az más. 😊

Magiszter
Nem tudom, de szeretem az RPG játékokat és a Sci-fi-ket is. Úgyhogy majd meglássuk mi sûl ki belõle. De mindenki az egekig magasztalja úgyhogy elkezdett érdekelni, hátha van valami valóság alapja is az imádatnak. :-)

Amúgy igen. Jól leírtad az RPG lényegét :-D

kirol
Mi ez a Mass Effekt õrület?
Mi az a játék? Az ilyen mászkálós fejlesztem hónapokig a karakteremet, összeszedek 2 kaminyonnyi cuccot, közben mindenkivel dumálok és vagy legyilkolok játék?

Magiszter
Június 24 a készítõk által hivatalosan bejelentett megjelenési idõpont. Bár egyszer tényleg volt valami korábbi, de már nem tudom mi. Jövõ héten jön a Mass Effect (asszonnyák) úgyhogy azzal elvegetálok ennek a megjelenéséig (remélem jó játék a mass effect.) Ha nem akkor addig itt van a Jedi Knigt 2: Jedi Outcast. Végre maxon tudom futtatni :-D

Magiszter
Igen csak vicc volt. Lemaradt a smile :-)

Amúgy éppen gépbõvítési szezont tartok és már tudom mit veszek a gépbe, nem egy játék fogja meghatározni hogy mit vásároljak, és egy játékért sose tenném. Megy: Örülök, Nem megy: Elteszem késõbbre.
360 demó? Nem úgy volt hogy nincs demó?

armageddon666
nem május 30-án jelenik meg? O.o valahol azt olvastam...
Crysisnál csak nem nagyobb a gépigénye az meg futott rendesen ^^ (nem maxon, de Highon)

@

Istencsászár
"Húúú de messze van még június 24! Addig remélem majd kiadnak egy gépigényt is, csak hogy tudjam, =>> mit kell venni a gépbe. <<=="

Ez csak viccnek irtad ugye?

/ hátradõl és várja a 360 demót /

Magiszter
Húúú de messze van még június 24! Addig remélem majd kiadnak egy gépigényt is, csak hogy tudjam, mit kell venni a gépbe. Bár Atari... sosem optimalizáltak semmit se, aztán meg jött a v94.127.98 as pecs és örültek. Ha most sikerülne nekik akkor lehet hogy 1-re növekedne az általuk készített és megvett játkok száma. Reménykedem még...

armageddon666
engem nem zavart hogy nincs felirat O.o sõt, így talán tanulok is egy kicsit 😄 vagy nemtom... egyedül akkor nem értettem a szöveget mikor öcsém elkezdett beszélni hozzám... azóta sem tudom mit mondtak akkor :S és nem is emléxem hol volt az 😞

@

Magiszter
Én is ezért Mészároltam végig az Assassins Creed-et. Mert nem voltak képesek egy feliratot a kép alá berakni... Úgy meg igen csak elvesztettem a fonalat néhány helyen.

Az biztos! 😛

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

grebber
Én azért szeretném tudni mit miért csinálok egy játékban.Angolul nem sokat tudok.

Magiszter
Én már kezdem megszokni hogy nincs felirat sehol. Már rá se hederintek az átvezetõkre 😊

Én úgy tudom hogy ez az epizodikus dolog úgy lesz hogy: Vannak a fejezetek, és vannak a címek. A fejezet pl: Bazinagy épület, és a cím meg a: 3. emelet 4, 5, 6, 7, 8, 9... Mert direkt úgy akarják megcsinálni hogy ha valami nehézségbe botlasz és továb akkarod ugrani akkor ne hagyj ki sokat, csak pár apróságot.

grebber
Sok a szöveg az átvezetõkben legalábbis a trailer alapján.Remélem lesz benne felirat is!

bertino
helyes.
lássanak neki a full online TDU2nek <#gonosz1><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

grebber
armageddon666
"de elég messze áll a point'n'click kalandoktól, inkább túlélõ horror kalandelemmekkel."

oh, ez csak elõny 😄 túlélõ horrort sem nagyon játszottam még (hacsak a fear nem számít annak XD) szal így mégjobb XD point n clickért úgy sem vagyok oda ^^

@

bertino
jöhetne már <#zavart1>

Valószínûleg semennyire sem kapcsolódik az elõzõ részekhez, azok is különálló történeteket mutattak be.

Tulajdonképpen nevezhetjük kalandjátéknak az Alone in the Darkot, de elég messze áll a point'n'click kalandoktól, inkább túlélõ horror kalandelemmekkel.
armageddon666
nekem tetszik az ötlet ^^ nemmintha használnám...
az lenne a kérdésem mennyire kapcsolódik a történet a korábbi epizódokhoz? mert azokkal nem játszottam :S ennek viszont a trailere bejött meg a zenéje, meg kalandjátékkal nem nagyon toltam még xD szal valszeg kipróbálom majd .

@

Azt enm mondom, hogy én repesek az ötletért, csak válaszoltam.
Mondjuk én nem egyhuzamban szoktam végigjátszani egy játékot (pár hónapos/éves szünetek is becsúszhatnak), tehát az emlékeztetõ talán jól is jöhet, nem mintha eddig gond lett volna felvennem a fonalat.
kirol
De érted, ez baromság, ha összefoglalja, elvész a varázs, hogy "újra" átvidd.

Én biztos nem ugrálok majd.

Minden epizód elején összefoglalja az elõzményeket, tehát a lényegrõl nem maradsz le.