Alone in the Dark 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy kiadhatnák már végre a demót, mert ígérték.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Next PC upgrade: 2022
Mit értesz az alatt hogy én még a jobbik vagyok? Kíváncsivá tettél. Kérek egy komplett pszichológiai elemzést! Fizetni nem fogok érte, a számlát küld Istencsászárnak <#nyes>#nyes> Ha neki van pénze játékokra akkor van erre is <#idiota>#idiota>
(Senki ne sértõdjön meg, van bennem egy kis...hukk...szíverõsítõ <#pias>#pias>)
Thrash \'Till Death
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Amúgy támogatom a szoftver fejlesztõket mert a DVD-t boltban veszem és olyat min rajta van a matrica hogy az árában benne van hogy illegális célra használom. De mint mondom, megveszem a játékokat, azokat amiket szerintem érdemes megvenni. itt csücsül a polcomon jó néhány darab aminél úgy döntöttem megéri megvenni és fizukor elmentem és meg is vettem.
De szerintem ne kezdjük a warez-nem-warez témát. Mindenki úgy szerzi be a játékát ahogy tudja/akarja.
Thrash \'Till Death
Vagy van még 3 hét, elõre leülöd addig az árát, a megjelenés napján meg ellopod.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
szerk.: ráadásul egy I.J. póló.
akkor keress más hobbit, annyi mindent lehet még csinálni, én is szeretnék hawai-ra menni nyaralni, de nem tehetem meg, <#levele>#levele>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Igen a demó a legjobb, mert az egy "First Hand" dokumentáció, de annak hiányában sem maradsz "egyedül a sötétben".
Amúgy most errõl a játékról beszélek. Egy olyan játékról ahol párhuzamos fejlesztés folyt az összes platformra, de csak a konzol részen van demó. Egy olyan játék esetében ami csak egy platforomos (mondjuk PC) annál persze tényleg csak a videókra, képekre és a sajtó véleményére lehet számítani, ha nem adnak ki demót. Az meg valóban lehet félrevezetõ
Warez van, volt és mindig is lesz. És én nem sajnálom. Ha jó egy játék akkor meg lesz véve, ha nem akkor meg a fejlesztõ csak magát okolhatja hogy nem jött bevétel. De én úgy vagyok vele, hogy zsákba macskát nem veszek. Persze lehet hogy ha havi 300 nettót kapnék akkor úgy volnék vele hogy "aprópénz" de sajnos nem így van.
Végszónak:
Nem tudom téged miért zavar hogy van warez. Ha egy játékfejlesztõnek dolgozol akkor persze megértem. Hivatali kötelesség. De ha nem akkor miért? Ha neked van pénzed megvenni egy játékot, akkor légy vele boldog. Ha jól sejtem van konzolod is, és arra is megveszel mindent ami tetszik. Akkor miért panaszkodsz egy múltiplatform játék fórumában a warez-ra? Ha nem jön ki PC-re neked akkor se baj, hiszen ott a konzolod. Szóval nem értem a felháborodásod. Szegény országban élünk, szegény emberként.
Hidd el én is megvenném ha tehetném, de nem tehetem, mert mindig van valami más amire költeni KELL.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Amúgy a válaszaim:
1) Onnan tudom, hogy látom a videók alapján, és majd az Xboxos, demókról felrakott youtube-os videókról is ki fog derülni + vélemények, leírások.
2.) Ne magadból indulj ki légyszíves. Nekem a megjelenés = lehet menni boltba/lehet rendelni neten.
3.) Ha olyan a játék hogy 1 nap alatt végigtolom (1 nap maximum 3-4 órát vagyok játékra alkalmas gép közelében = otthon.), akkor megérdemelné hogy lewarezoljam.
4.) Igen, jól mondod, le fogom warezolni, ha van demója ha nincs mert:
-A demó nem fest valós képet a végleges játékról (van példa rá dögivel, sõt még a demó elején is kiírják ezt)
-Nincs rá keretem hogy megjelenés után rögtön kiadjak 10en ezer forintokat. De ha jó a játék akkor megveszem késõbb = ha már nem tizen ezer forint. Van így már néhány a polcomon.
Ha van valami hozzáfûzni valód akkor kérlek kulturált formában tedd.
te annak idején nyilván minden játékot megvettél, ami valamikor is megjelent.
és nyilván ezt bizonyítani is tudod.
szal ég áldjon.
"Továbbra is tûkön ülve várjuk a demót, hiszen már igencsak közeleg a június 20-án esedékes megjelenés. A legújabb fejlemények alapján viszont elképzelhetõ, hogy némi üröm vegyül az örömbe. Meglehet, hogy elõre ittunk ama bizonyos brummogó irhájára, s az ígéretekkel ellentétben csak az Xbox Live rendszerén lesz elérhetõ, mégpedig egy héttel a megjelenés elõtt. A PC Games megkeresésére az Atari képviselõje úgy nyilatkozott, hogy pillanatnyilag nem tudja egy PC-s demó létét megerõsíteni."
Forrás: GameKapocs
Tehát mi PC-sek csak a teljes megjelenésénél tudunk legkorábban fejest ugrani a Central Park-ba.
Amúgy honnan van? <#conf>#conf>
Minimum:
Windows XP SP2 vagy Windows Vista
CPU: 2.8 GHz Intel Pentium 4 vagy Athlon 64 2800+
VGA: NVidia GeForce 7600, ATI Radeon X1650
RAM: 1GB
HDD: 8.5GB hely.
Ajánlott gépkonfig:
CPU: 3.4 GHz Intel Pentium 4, AMD Athlon 64 3400+
VGA: NVidia GeForce 7800 GTX, ATI Radeon X1950 XTX
RAM: 2GB.
Next PC upgrade: 2022
De ne legyen igazam és fusson nálam 1680x1050-en Minden maxra kapcsolva egy 8800Gt-kártyával.
kíváncsi vagyok PCn hány FPS lesz, mikor egy ilyet meglátunk...