3442
-
#946 egy teszt, 8/10-et adtak neki:) -
#945 Nézd meg wanadoo-n,aug 20.-án jelent meg,szep 1.-én töltötték föl -
#944 Legyen igazad!
Én már egy hete tükön ülök!Nem bánnám ha a DMC4 elött végigtolhatnám! -
#943 Egy hónapig?1,5 hétig... -
#942 Alone in the Dark 5 ( 2008 ) PC (DVDImage) +-Demonoid com-+ 213887 7802
erre gondolsz?A Bioshockot egy honapig törték,szoval akkor már nincs sok hátra! -
#941 Félreértetted amit írt :) -
#940 Megvan eredetibe?! És nem indul? Hol vetted és mennyié'? -
#939 Hm már megvan eredetibe de mégsem indul.Várni kell amig valaki megoldja -
#938 hívd fel őket és érdeklődd meg, hátha többet tudnak mondani... -
felegyi #937 PC nem haldoklik simmi miadt se! Sőtt, a warez ad egyfajta löketet annak hogy egyáltalán veszik még PC-re a játékokat! Én letöltök mondjuk 5 játékot, abból 3-at később meg veszek a multi miadt! Ha nem tölteném le, nem tudnám hogy milyen a SP részem és ha nem tudom hogy milyen a SP le se szarnám a mulit!
OFF: Valaki nem tudja hogy mikor jelenik meg a Stranglehold a Cd galayisban? Junius van kiirva de még sehol! -
#936 PC haldoklik a warez miatt ezért nem adnak ki pc-re demót. Lásd AitD -
#935 THX...
Már kezdtem örülni, hogy pc-re lesz demo. -
#934 Nah GK-n is fent van a megjelenő játékok között. Tehát:
Eu megjelenés június 20.- volt, két nappal előtte megjelent warezon az összes konzol változata. USA-ban június 24 a hivatalos megjelenés. 20-ától bizonyos helyeken már kiszállítják rendelésre, sőt le is lehet tölteni hivatalosan, de mégis június 23-lett a hivatalos megjelenés. Atari le a kalappal a marketingeseid előtt! Tesztújságok, előttetek is amiért ideje korán kiszivárogtattátok a warez változatot(mert ki más csinálta volna)! Az az AitD mégis csak elég nagy visszhangot kavar a nagyvilágban. -
Harry Seldon #933 Mézd, a Mass Effect esetében azért volt egy korábban megjelent konzolos változat, ez adhatott volna némi alapokat a fordítást illetően. Vagy uram bocsá', esetleg sunyiba felvenni a kapcsolatot a kiadóval, jó előre elkérni a szövegfájlokat, és a világpremierrel egy időben máris ki lehetett volna hozni a magyar verziót.
A Grid pedig teljes szégyene a magyar terjesztésnek, ott is arra hivatkoznak, hogy a honosítás miatt lesz kapható júliusban, de könyörgöm: Abban a játékban a főmenün kívül még talán ha a verseny közbeni 20-30 üzenetet le kell fordítani - feltéve, ha a játék támogatja a feliratozást. Persze ez csak egy rossz indok, én arra gyanakszom, hogy ennyire elcsúszni csak azért "éri meg", mert akkor talán olcsóbban meg lehetett szerezni a terjesztési jogokat. És még nagyobbat lehet kaszálni - de nem értem ezt sem, mert a legtöbben ugye töltögetnek, még alapesetben is, tehát mire a Grid legálisan elérhetővé válik, a játékosok nagy része kiröhögi a boltokat. Pláne, hogy semmi akadálya nincs a kalóz játékkal való multizásnak - ami szerintem megengedhetetlen és idióta vétek a Codemasterstől.
Egy szó mint száz, a magyar terjesztés mintha kezdene elcsúszni. És OFF-ra kanyarodva: Hol van a AitD előrendelési lehetősége? Vagy majd csak októberben? Pffff... -
#932 mass effect csak a magyarosítás miatt késett nem?a grid hát az meg szimplán csak késik...viszont én se láttam seholse h előlehetne rendelni az AitD-ot:( -
Harry Seldon #931 Természetesen nem Dirt, hanem Grid az a bizonyos példa, amit csak júliustól lehet itt, a balkán északi nyúlványain megvásárolni. :) -
Harry Seldon #930 Magyarországon mikortól lesz kapható a játék? Megnéztem galaxisneten, meg 576-ban, de még előrendelési lehetőséget sem találtam...
Tényleg kezdünk visszarázódni a kádári mozizásba (akkor bizonyos filmeknél akár éveket is várhatott az ember, mire itthon moziba került), ezekkel az elcsúsztatott premirerekkel... (Mass Effect, Dirt...) -
#929 Ennek igazán örülök. Akkor bizonyára hamarabb fogok hozzájutni, mert a khmmm "demó készítők" is könnyebben jutnak hozzá. :-) -
#928 tölthető. -
#927 UK-ból már lehet online rendelni, gondolom h a boltokba is van már, de itthon még rendelni se láttam seholse a PC-s verziót...jó pár játék akkor kapható mint külföldön, de ez most pont nem olya:/ -
csgj #926 Mert még Európában sem kapható. Én nem láttam sehol, nem lehet itt megrendelni, vagy rosszul látom? Amúgy is gyanús volt, hogy Amerikában később jelenik meg. Sztem ott jön ki ma, és Európában még később :P -
#925 Hangulatos HD tréler -
#924 Ó a szemetek.... -
Djemba #923 mindenki szopja ezt a játékot nem hiszem el pc-re meg nem képeek kiadni a warezt -
felegyi #922 MIért nem tudták volna megszerezni az Europai verziót? Miért kell az USÁnkásra várni? -
#921 Ezért az ottani csapatok csinálják a demót. Így gondoltad? -
#920 xbox-ra lesz demó, PC-re világba nem...mivel h ma jött ki amcsiban, ezért az ottani csapatok... -
#919 Hol van demo? -
#918 Jah tedd hozzá, hogy 4-5 éve kaptam egy gépet, amihez folyton cserélgettem az alkatrészeket.
De ha a mai árát nézzük az sem olyan kimagasló.
KB max 200e -
#917 Akkor sorry nekem ez jött le. -
csgj #916 Hehh.. Penny Arcade, hülyék :D Amúgy jó :) -
#915 -
#914 Magyarországon kapható a pc-s verzió?1-2 nagyobb üzlet oldalán megnéztem de sehol semmi -
#913 Köszönjük! -
djcom #912 A játék már kapható!
EB Games -
#911 Mert a pécés játékoknak... :) Miért az Xboxra vagy kiakadva ( akadj ki a fejlesztőkre, kiadóra => ATARI )? vagy inkáb vegyél egy 360at. Ps3 ównerek mit szoljanak amikor a játék csak év végén jön ki a gépre? ( mondjuk annyira nem izgat senkit hiszen van megannyi más(jobb) játék rá )
Végre demó -
#910 huh ezt törölje valaki hadd rakjam spoilerbe -
#909 Sziasztok!
Annál a résznél amikor a múzeumba kell bemenni mit kell csinálni ? mert átjutottam a szörny is eltünt de a WC-be egyszerűen nem enged be a játék. Valaki valami megoldás ? A tetőre meg nem visz fel a lift -
#908 Lemaradt az Xbox-os részhez: -
#907 Ha erre most azt reagálom hogy elmehetnek a #@##@#@@@#@#@#@-ba az X360-as demójukkal akkor meg lennének sértve? PC-re miért olyan #@#@#@@@@### nehéz kiadni egy demót? Ezek után nem fogom megvenni látatlanba akkor se ha minden újság hírtelen 10/10-re értékeli. És igen szidhatják a csúnya PC-seket akik warezolják.
Xbox360 -at legszívesebben ledobnám egy ház tetejéről és rá is ugrálnék. Ezzel csak azt érik el hogy már csak azért se érdekel a konzol.
Lenyugodtam...