Alone in the Dark 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"you will be able to pre-load the game 24 hours before the official release date and will receive the activation key shortly after midnight on the day of launch"
Ford:
Elõ tudod tölteni a játékot 24 órával a hivatalos megjelenési idõ elõtt és röviddel éjfél után megkapod az aktivációs kulcsot a "kilövés" napján. (lehet belekötni, már nem forog az agyam)
Next PC upgrade: 2022
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
az egyik képen,ahol az egész szett ott van, a bill. az Logitech, de mi a pontos neve?
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
On.... Nem most semmi nem jut eszembe :-D
Iszonyat optimalizált (PC-n).
Technikailag mindig is a toppon volt.
Iszonyat adrenalin növelõ és eszméletlen (kúl).
Ez kb olyan tehetség a capcom-tól, mint konamitól Metal Gear Solid.
Meg mondhatnék sok játékot, ahol ott van a keleti stílus, mégis európai és amerikai társunknak is emészthetõ kegyetlen profi játék
Minden a helyén van. Egyszerûen nem tudnak hibázni, a Devil May Cry ha megjelenik meg hasonló társai akkor ott nincs olyan, hogy lehet hogy szarul sikerül, meg lehet hogy az új rész nem lesz olyan mint amire számítottunk.
Devil 2 egy cseppet talán eltért a megszokottól, és sokaknak a történet hogy két szereplõ van kicsit fura volt, de azis ékes drabja a sorozatnak.
Az elsõ rész viszont manapság már Klassikus játéknak nevezhetjük.
A stílus megteremtõje.
Utána Chaos Legion-t láttam feltûnni, de gyorsan el is tünt a sûllyesztõben, azóta God of War ami úgymond egy kicsit felért a Devilhez...bár nem is érdemes õket hasonlítgatni annyira.
Erre rá kell kattanni, ami szerintem pár perc után ha kipróbálod, akkor megtörténik legtöbb esetben.
Lehet hogy gáz, de én ezekkel tudok teljessen kikapcsolni, és elérni, hogy odaszegezzen a képernyõhöz a játék.
A MAI PC-s fps-ek, meg a többi szar játék, inkább több esetben csak szép, de játékélménytõl messze vannak. Nagyon messze.
EZ MAGÁNVÉLEMÉNY!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ekszkluzív demó, csakis bantu-land 3. kerületében lehet letölteni. Szerintem az Atari azért annyira nem öngyílkos típus :-D
Találtam angol oldalon olyan szöveget hogy a demó az Only for President...khmm... X360 és csak a Ikszbokszlájv-on lehet majd letölteni. Remélem nincs igazuk, mert akkor a készítõk saját torkukat nyiszálják. *nyaknyiszáló szmájli*
DMC4 és ez megérik az árukat (hacsak nem rontják el)!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ja hogy lewarezolod.......-.-
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Én mostis úgy vagyok vele, hogy nem is számítok rá, mert annál nagyobbat csalódhatok.
Én beérem azzal, ha a full jön idõbe, mert az is ritka 1 hét ....vagyis mindössze csak 7 nap.<#vigyor3>#vigyor3>
Arról én még csak nem is hallottam.
Tudomásom szerint nem akartak demo-t csinálni, mert sok idõt elvesz, amit inkább a játékra fordítanak (...ez mindegyiknél igaz, de eddig demo hiányában is szarok lettek...), és max a full után gondolták (ezt viszont én ki..ott hülyeségnek tartom, mert néhány játéknál volt ez, ami nem tuom mi a faxnak jó...), de az is lehet hogy azóta már változott a helyzet.
Azt legelõbb 20.-án lesz max 19.-én.
Nem kell itt lovagolni szerintem ezen, mert csak saját magatokat teszitek padlóra.
Szerintem 20.-áig foglalja el magát mindenki valamivel, cska ne az új hulk szarsággal azt akkor hamarabb fog menni az idõ.<#whatever>#whatever>
Phil Harrison, a Sony-tól távozott Infogrames-elnök elmondása szerint a terv viszonylag fix és egyértelmû: a játék boltokba kerülése elõtt egy héttel kaphatnak demó-változatot az Xbox 360-tulajdonosok (és valószínûleg a pc-sek is.) Ez pedig esetünkben azt jelenti, hogy a jelenlegi megjelenési dátum június 20 (a PlayStation 3 kivételével minden aktuális gépre: PC, PS2, Wii, Xbox 360), így június 13.-a után érdemes nézelõdni a Marketplace-en a demóért."
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Vagy ha nem akkor konzolra sem.
kirol
A legutolsó hír az, hogy lesz. Csak kisebb a full-nál, azonkívül demóban könnyebb megnézni, hogy pl. fordítható-e.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!