3442
-
#986 személy szerint most untam bele a várakozásba...sem demót nem adtak ki, sem dátumot nem adnak Mo-n, mikortól rendelhető, ill. mikor szállítják ki.
nevetséges ez az egész, hagyom is, pedig nem warezkodom azokkal a játékokkal, amik számomra fontosak(itt sem hiányzik az első 4rész...). -
#985 Gémrankingson 64% áll a játék ( 10 teszt után, és még lesz 10 teszt minimum ami majd ront még az átlagon )... ez egy ilyen névhez méltatlan, vagyis elkurták. kár pedig az első 3 rész igencsak jó lett, aztán mélyzuhanás. -
#984 jólesz akkoris ^^ akinek nem tetszik az majd nem játszik vele :D -
nono55 #983 Ja, és azt hiszem egy dzsontravoltás filmben hangzott el a következő mondat:
Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi... -
nono55 #982 Most már én sem vágom...
Embert nem érteni...Minek várja a játék megjelenését valaki ha csak negatívumként tud róla beszélni?Azért mert lesz olyan akinek tetszeni fog és majd akkor jól összeveszünk?Ha vkit nem érdekel a játék -mert nem érdekli, ha csak leszólni tudja- akkor az hogy keveredik ide?És főképpen, minek?Rohadtul nem kíváncsi rá senki.
Mert az ájdzsííen-en lepontozták a gémet...és akkor mi van?X360-as verziót tesztelték mindenhol!Haveromnak megvan és azt mondta, hogy hatalmas és az irányítása is "korrekt".Ha valaki az előzetes trailerek és ingame videók alapján még mindig azt mondja, hogy sz@r, azzal tényleg nem tudok mit kezdeni.Max megkérni, hogy a fikáziós hsz-eitől kíméljen meg minket, akik még mindig várják a gémet, mint a Messiást!Van, akinek tetszik, van akinek nem.Kinek a pap, kinek a paplan.Ha valakit meg azért nem veszi meg, mert egy ami oldal lepontozta, az szemet hunyhat a saját baromsága miatt.ATARI nem tejelt az IGN-nek, ennyi.Szerintem több magyarázat nem kell.Mindenki vegye meg, aztán utánna alkosson véleményt, ne holmi internetes szájbergyerek véleményére alapozzon.
Na, abbahagyom, mert felhúzom magam...:D
-
#981 nem hinném,hogy a pc verzió különb lesz ^^ -
nono55 #980 Ez konzolos verzióra igaz, mivel azt tesztelték. -
#979 nalátod... élő példa. -
#978 Jah amúgy IGN UK értékelés:
7/10
IGN (Amcsi?) értékelés.
Most mondjátok hogy az IGN egy szavahihető internetes újság. -
#977 "Apa kezdődik!"
De szerintem most hagyjátok abba! Ez egy játék fóruma, nem a személyes nézeteltéréseké. Vélemények különbözhetnek, mégsem érdemes ezért 10 oldalt írni, hogy a végén mindenki megsértve, orrát magasra emelve kullogjon odébb! Írjátok le ha van valami hír, és róla a véleményt. Személyes kérdésekbe, kinek mi tetszik nem tetszik, nem kell belekötni! -
#976 [vállon vereget] -
#975 :DDDDDDDDDdd -
#974 Nem én kezdtem a kóstolgatást, azt hogy frusztrált vagy nemtudom mi a baja egyesknek nem az én bajom. -
csgj #973 Ez olyan, mint amikor egy kisfiú bizonygatja a barátjának az oviban, hogy az ő apukája sokkal erősebb... (Azaz nagyon nagyra vagy magaddal, meg a konzoloddal) -
#972 Nem fogom megvenni. -
#971 "IGN-ek jobban hiszek mint bármi más médiának, szóval ez a gém ennyit ér... nemkell."
Egyre okosabbakat mondasz... -
#970 Az az igazság hogy én veled ellentétben belefogok mivel pár nap és jön a demo. -
#969 Jogos, én pl. sosem döntöttem egy játékról értékelés alapján, mert az értékelés mindig a cikkíró véleményét tükrözi, bármennyire is próbálnak tárgyilagosak maradni. -
#968 de ő az istencsászár.
nem tudtad ? :D
értékelések alapján már tudja mire van szüksége és mire nem, közbe még bele se szagolt a játékba.
:DD -
csgj #967 Mert az IGN a világ összes játékosának a véleményét egybe sűríti, és úgy osztályoz, ugye? Egy frászt :D Nemtom miért tartod ilyen szentnek az IGN szavát (azaz itt értékelését)... Az, hogy mennyire tetszik egy játék, minden embernél más. Relatív... Persze vmennyire tud segíteni, de ha ennyire vegyesek az értékelések, akkor nehezebben eldönthető. Ezért nem ártana először kipróbálni a játékot (demo, vagy warez), és aztán eldönteni, hogy megveszed, vagy sem. -
nono55 #966 Nem tudom...Egyelőre várakozom türelmesen, aztán ha péntekig nem történik semmi... -
#965 Hát ezt Manuálisan is lehet unlock-olni. Ahhoz meg csak egy kód kell nem? -
nono55 #964 köszi! :)
Mailben azt írták, hogy kapok majd még egy mailt, ahol elküldik a linket meg a serialt.Na már most az van, hogy mégis mikor???Ezért próbáltam összefüggésbe hozni az EU-s megjelenéshez, talán akkor küldeni fogják, ha nem akkor azt hiszem rá[email protected] akkor előveszem angol nyelvtudásom és befenyítem az Atarit.
Más:
Konzolokra nagyon elcseszték állítólag.Mármint az irányítását.PC verzió tesztet egyet láttam, ahol lehúzták 8,5/10.Engem a videók abszolút meggyőztek és ha az irányítása jó akkor BEST. -
#963 IGN-ek jobban hiszek mint bármi más médiának, szóval ez a gém ennyit ér... nemkell. -
#962 Nagy eltérőek a pontozások. Ez is olyan mint a Cloverfiled. Vagy tetszik neked, vagy nem. -
#961 ITT meg egy másik, 3,5 ponttal súlytották :) -
#960 NoCrack verzió = Ugysejáccóbibiiii. Szóval ha van akkor sem érdemes vele vesződni szerintem. Mert amint lesz játszható verzió rögtön jön is egy Krek+game release -
#959 Semmi... Drukkolunk! :D -
mistermiskolcz #958 Nforce-on már írtak valami NoCrack verzióról.
Gondolom ha meg is lesz a crack elsőre tutira szar lesz... -
nono55 #957 Most mi van? -
#956 Jajj. És kifizetted? Mennyit? -
#955 Jogos. -
#954 Jáááááj! -
nono55 #953 Nem tudja vki, hogy mikor van az EU-s megjelenése?
Mert én megvettem neten, digital downloads-ban, de se letöltési linket, se serial-t nem küldtek még... -
torok6 #952 ez elmegy egy 7600gt oc-on
-
mistermiskolcz #951 Már a Wall-E is kijött, de ez még mindig sehol :( -
#950 Hát a kontrollernek, vagy a billnek, biztos az :) Neked meg csak az idegeidet vágja szét, tehát majdnem jobb is, mint egy horror :) -
Az is túlélő horror mi? -
#948 -
Djemba #947 ááá 1 hónapot csak nem kell várni ha meg igen akkor Beijing 2008 jön 2 napon belül