3442
-
#1026 Ott a pont. -
nono55 #1025 Ha valakinek kell, akkor megveszi neten, úgy mint én és sokan mások.
Warezra várhattok, mert netes aktivációja van, mint a Bioshocknak. -
#1024 . -
#1023 Ott a pont. -
#1022 Mondj egy olyan boltot Budapesten ahol már lehet kapni (nem előrendelem és októberben jön, hanem leteszem a pénzt és viszem) a PC-s változatot. -
csgj #1021 Mert ő Istencsászár. :) Amúgy én speciel egyáltalán nem akarom megvenni a gamet, mert nemrég elég volt fizetni a Mass effect-ért és a Guild Wars-ért. De ki akarom próbálni. De én szerintem egyáltalán nem sopánkodom meg ilyesmi... Csak olyan fura kis helyzet ez most, és jó utánajárni a dolgoknak :) -
#1020 jaja.
csak azt tudnám miért kell folyton sírnod ? :( -
#1019 Ez a végeredményt nézve lényegtelen... csak aztnem értem hamár ennyire rávannak állva a játékra akkor miért nem veszitek meg, bár eddig semmi másról nincs itt szó csak a warezról meg az utána való sopánkodásról, vicc. -
#1018 "hiszen már feltörték az összes konzolos változatot"
Most írták, hogy azokat nem is kell feltörni! -
#1017 Amúgy most néztem torrenten hogy az orosz DVD-image érkezett elsőnek. Szóval nem jó ez a "Save the Atari, save the world" mottó. -
csgj #1016 Áh, akkor csak egy orosz összeesküvés elmélet vagy vmi hasonló :) -
#1015 Igen már olvasom az eredetit is. Úgy látom ottan se igazán adnak hitelt a szavának. Meg azt magyarázza hogy ő egy ruszki fórumon olvasta. -
csgj #1014 Én csak bekopiztam, amit a srác írt :P -
#1013 Ennyi marhaságot összehordani. Namost:
Van már Warez Wii, PS2, Xbox360 változat. PC-re még nincs, és a PS3 később jön. Az eddigi tapasztalatok azt mondják hogy ha vesszük az összes konzolt és a PC-t akkor egyértelműen a az összes konzolon több az eladás mint a PC-n. Tehát ha már van kozolos warez akkor a PC-s eladások vajnyi keveset nyomnak a latba. Tehát nem azért nincs még PC-s warez mert a crackerek jót akarnak az ATARI-nak (hiszen már feltörték az összes konzolos változatot ami a legtöbb nyereséget termelhetné), hanem azért mert a PC-s védelem jobb és több időbe telik elintézni. Meg gondolom nem akarnak a ME hibájába esni. Lesz törés csak nincs könnyű dolguk az emberkéknek. -
#1012 Persze, persze... -
csgj #1011 "It is nor cracked becouse crackers desided not to crack the atari game for two weeks. They are doing it becouse atari is on bankruptcy, becouse of that they will not crack the game until atari will sell enough of the game copys So, you and I, we can only wait or go to support atari "
:P lol... nem kell persze komolyan venni. De lehet, hogy igaz.
felegyi: konzol gamet nem kell feltörni. -
felegyi #1010 Akkor konzolokra miért törték fel? PC-n úgyse veszik annyira a játékokat mint X360-on, még am fennt lessz a PC-release! -
#1009 Konzolokra már van a warez.A cég nem a pc-s bevételekből tervezett meggazdagodni abban biztos lehetsz -
#1008 Mondom én hogy az lesz, amit a 886-os HSZ-ben írtam! -
nono55 #1007
Kellemeset csalódtam benne!
Aki meg lepontozta annak nem tudom, milyen játék jö be, mert ha ez nem, akkor mi? -
#1006 már kapható boltokban? (PCre?) -
#1005 Na aki megvettem - mert ugye sokan vannak itt olyanok - rakhatna be képeket, videót, meg véleményt, hogy milyen lett szerinte. -
#1004 a mondataid között akkora kapcsolat van mint az Tokio Hotel és a metal között:D ps2-re és xbox-ra már 1 hete megjelent...pc-re is már meg csak az meg más kérdés h wrz-ban még nem... -
torok6 #1003 ő 2800proci 1gb ram meg 256 vagy 512 videokártya meg 9,5gb hely kell neki -
torok6 #1002 hát holnap talán -
felegyi #1001 PC-re kb mikorra várható? -
torok6 #1000 fent van ps2,xbox360, -
torok6 #999 most jelent meg a játék -
#998 Aha. Kösz -
nono55 #997 8773 Ft -
#996 De mennyibe került? -
[irigyel] -
#994 Grat! -
#993 -
#992 képeket majd :D -
nono55 #991 Na megküldték a linket meg a serialt!
Jön is lefele ezerrel...:D -
felegyi #990 Én amikor szombaton fel keltem, azt hittem hogy délutánra kinnt lessz egy Release! Ma már úgy vagyok vele ha meg lehetne venni PC-re MO-n már rendelném is! Nem hogy nem lehet letölteni, még csak meg se lehet venni! úGy látszik hogy a boltok is magasról szarnak az AitD-re, kivéve ÜK konzolra! -
chris0000 #989 Ez a kur....kibasz....játék mikor jelenik már meg végre!
Még a galaxisneten sincs semmi hír,pedig ott már a fallout3 is kivan írva novemberre meg minden megjelenés elöre -
#988 Szerintem akik a warez verziót tesztelték, szándékosan lehúzták. De úgyis az számít, hogy a játékosoknak hogy tetszik. Ezért sem szoktam nézni értékeléseket. Ami nekik nem jön be, lehet, hogy nekem meg be fog. -
#987 Még egy értékelés:
7.7/10
Érdekes hogy ennyire vegyes az értékelés. Itt valami nem stimmel. Ilyen játék még nem volt ami ennyire megosztotta az értékelőket.