3442

WAREZ TOPIK
(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)

• armageddon666
    Persze. Igazából még demóban is :\ próbáltam már ki pár demót utána a teljest, és hatalmasak a különbségek... annyit ér mint egy videó... illetve annyival többet hogy az ember tisztában lehet a gépigénnyel. Bár az is néha más a demóban mint a teljesben.

De akkor ha letölti demó helyett.
    a.) játszik vele egy órát, tetszik/nem tetszik neki, megveszi/nem veszi meg. Ez lenne ugye az ideális
    b.) végigjátsza... utána már valszeg nem veszi meg... hacsak nincs magas újrajátszhatósági faktora, vagy fasza multiplayer mód ^^ ha utóbbiak nélkül megveszi akkor azt utána kidobott pénznek érezheti :\

lehet jönni hogy olyan mint a kenyérlopás, szerintem nem ugyanaz a kategória... + van olyan érzésem hogy hardvergyártók azért elég rendesen pénzelik a programozókat hogy ezen kicsit jobban, azon meg kicsit szebben fusson a játék..
  • armageddon666
    nem a megvétel hanem a kölcsönadás részével van a gond. ha elolvasod mégegyszer:

"ugyanaz mintha te letöltenéd azt amit a haver megvett és ő is ezt tenné a tieddel."

szal ottvan benne hogy megvették az egyiket (mind2en másikaT) csak aztán kölcsönadás helyett letöltötték ami hiányzott.
  • Evin
    Demó nélkül én tejesen megértem, ha valaki letölti a játékot, hogy megnézze mégis milyen, mielőtt megvenné.
  • csabika1982
    hát szerintem nem csak a pénz számit ugyértem ismerek olyanokat meg szerintem más is akinek futná rá de mégsem veszi meg hanem letölti baromira fel van fujva a dolog aki ugy gondolja az vegye meg,de a másik oldalt sem kell lehurrogni
  • Evin
    Remélem csak poénból írtad.
    Mert ha letöltötték volna, azt az 1példányt sem veszik meg, és az az 1 is számít. Mond valamit a sok kicsi sokra megy?
  • Istencsászár
    ó hogy rohadjak meg...
  • keepernext
    és milyen játék amúgy??grafika szép? irányítás jó? megy szépen??
    én megveszem aztán kipróbálom jó?aztán elmondom a véleményem mer pont most van egy kis pénzem nyaralás előtt és inkább játékot veszek, nem megyek nyaralni.
    Nem érdekes.
  • adammmmmmm
    Csak ez pont olyan mint a warez. Most ha te veszel egy játékot ami neked tetszik és ő (haverod) is vesz egy játékot ami neki tetszik és kölcsön adjátok egymásnak az ugyanaz mintha te letöltenéd azt amit a haver megvett és ő is ezt tenné a tieddel. Szóval tökmindegy hogy az amit kölcsön ad az eredeti, mert a kiadó nem fog pénzt kapni érte.
  • Synit HUN
    Csak arról a játékról tudom hogy milyen amit kipróbálhatok. Sok játékhoz fűztem már szép reményeket és meg is vettem őket, de egy jó warezzal ezt megúsztam és milyen szerencse.

Jah és Zónál a pont! A politika tabu!
  • Zóanagyvarázsló
    Amúgy az hogy a politikusok azért lopnak mert mi is, vagy hogy mi is azért lopunk mert a politikusok is... ez ilyen tyúk meg a tojás téma nem?

Szerintem meg felhozni is badarság, mert egyrészt az itt tiltott politikára utal, teljesen fölöslegesen, a "más nagyobb csúnyát csinál" típusú magyarázkodás pedig már messziről bűzlik.
  • Istencsászár
    Ő kiadta érte a vétalárat én nem, de nemis az enyém, éncsak kölcsön kapom egy időre, aztán visszakerül a gazdájához... amit meg én veszek meg és ő nem azt én adom neki kölcsön. Ez igencsak messze van a wareztól:) lévén hogy itt jogtiszta szoftverekről van szó, ami nem kerül sokszorosításra stb...
  • Magiszter
    "itt sokan origi játékot csak szökőévben látnak vesznek"
    Az a vicc hogy most szökőév van [Hülyeszmájli, taps] Bár idén csak egy eredeti játékot vettem eddig, és azt nem bántam meg.
    Amúgy az hogy a politikusok azért lopnak mert mi is, vagy hogy mi is azért lopunk mert a politikusok is... ez ilyen tyúk meg a tojás téma nem? (Bár nem, mert ki szabja ki az adót ami miatt kevesebb a pénzünk? Na? Na? Te ott, ülj le egyes! )
    Az meg hogy egy értékelés alapján döntöd el hogy megveszed e a játékot... nem tudom, nekem hülyén hangzik. Ha pl a szomszéd azt mondja aki a Fiat-nál dolgozik, hogy ne vegyek Opelt mert szar, akkor nem bólintok rá és rohanok a porséért, mert az meg jónak találta. Kipróbálom nyílt napon az opelt és ha tényleg szar akkor már megnézem a porsét is, és utána döntök. Hülye példa tudom, de szerintem érteni lehet a lényeget.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jah és sopánkodom a warez után, mert karácsonyra iPhone-t kell vennem anyámnak az meg nem 2 forint
  • armageddon666
    odaadja és játszol vele....
    tehát egy fityinget nem adsz ki érte.
    Akkor mi a baj a warezhuszárokkal? :\ nemmind1 hogy egy valaki megveszi és körbeadogatja vagy ha simán letöltik? ... szerintem a lényegen nem változtat... így sem úgy sem adtál ki érte pénzt.

bár nem akarok belefolyni mert még pici vagyok ehhez -.- majd ha felnövök akkor biztos megértem ^^
  • Istencsászár
    "Nekem nem fussa arra hogy megvegyek minden játékot. Valamit végig se játszok, akkor minek?"

Én csak azt veszem meg amivel tudom hogy játszani fogok:), amivel meg nem az mellett szépen elsiklok, nemhalok bele... Alone is ilyen, per pillanat nemigen érdekel ( kemény 6 pontos játék lett eme nagy névből ), van más amivel eltudom ütni azt az időt amit játékra használok... haver megvette, majd ha megjövök a nyaralásból 2 hét mulva odaadja és játszok vele.
  • Synit HUN
    Ez így van. De ebben az országban ennyit tehetünk. Nekem nem fussa arra hogy megvegyek minden játékot. Valamit végig se játszok, akkor minek?
    Tudom te eladod és megoldás ez is. De ha jobban belegondolsz az is majdnem ugyanaz. Hiába eredeti, ha kézről-kézre jár az annyival kevesebb eredeti példány. A kiadó ezzel nem sokat nyer.
    Hozzáteszem: Ami számomra megéri azért adtam és fogok is adni pénzt. És meg is tartom őket.
  • Istencsászár
    Ez téged nem hatalmaz fel semmire... én ezen akadok fenn, azt hogy itt sokan origi játékot csak szökőévben látnak vesznek, elég szomorú dolog, mivel a géming állítólag számukra egy jó dolog, és ezt károsítják... jöhet a taps meg a hülye számjlik, meg hogy no off ( bár az utolsó 20 hsz ami csak a warez utáni sopánkodásról szól nem pont a topik témája )
  • Zóanagyvarázsló
    Végülis miért pont ők ne lophassanak? Ha már a pórnépnél ez erényszámba megy...
  • bertino
    hát igen, az éremnek ez is egy oldala, sajnos.

de ebbe ne menjünk bele, csak igazat adok ennek -.-
  • keepernext
    Azt ,hogy a képviselő urak kilopják a szemedet, ne ezen akadj már fenn.
  • DarkSector
    Jah de itt gondolhatod, hogy mire írtam...
  • Snexi
    De van működő,az erdeti
  • DarkSector
    NINCS krekk
    NINCS serial
    NINCS működö verzió a játékból
  • csoola
    ha ellopja az autodat azt nagyobb szemétségnek fogod érezni minthogy feltelepit a gépére egy loőpott játékot :)
  • csabika1982
    most látom h fent van 1-2 oldalon a játék de még mindig nem franko
  • Istencsászár
    Boltból kilopod a kenyeret? benzinkútnál nem fizetés nélkül tankolsz? autókat feltöröd és ellopod? vagy mit nevezel te szemetebb dolgonak amit művelsz? -.-
  • gabo91
    vannak a warezolásnál szemetebb dolgok is a világon nem kell anyira felmagasztalni ezt...
    (am inkább torrent huszár vok mint warez xd, nem adok pénzt ki lopott játékra...)
    Alone In The Dark-NoGrp

gondolom ez sem indul, de van...
  • Istencsászár
    Az nem tudomány hogy egy játék védelmére a fejlesztők pénzt fordítanak nehogy a megjelenés előtt már a warepisták szupergépén hasítson a 0dayos sok kemény hónap és munkaóra után elkészített játékuk...
  • kirol
    Tényleg? Érdekes.
    Te milyen számrendszert használsz?
  • gabo91
    estére nyitnak is egy topikot a wareznak leáldozott XD ... aki a pc-s játékoknak leáldozottba nem élvezik el az mehet a wareznak leáldozottba...
    lol

ha nem lennének ügyis kis hackerek akik feltördelik a gammákat, nem gyurnának a fejlesztők, programozok sem, ellustulnának. Nem haladni a tudomány szart sem...
  • armageddon666
    Nekem CSS megvan eredetiben ^^ VALVE játékok azok amikre hajlandó voltam áldozni ^^ szal ezek bejöttek... Az epizódok is szerintem jó üzleti fogások :D várom a következőt, aztán persze megveszem hogy megjelenés napján egyből játszhassak vele x)
    CSS meg no comment :\ abból köll az eredeti... tört szerveren (nem is tudom hogy lehet egyáltalán keresni olyat) jó ha a playerek fele nem használ valami csalást... rendesen ez az arány valamivel kevesebb, lévén ha bukta akkor lehet megvenni újból asszem minden gémet x)

Steam-acc védelme nem feltörhető (elején még próbálkoztak vele, de heti update miatt abbahagyták), a single játékokat viszont megtudják oldani hogy működjenek... ugye NoSteam meg hasonlók. Szal AitD5-nél is meg tudnák szerintem csinálni :\
  • ProGabe #1238
    miért?
    13. <- ott a pont.tehát tizenharmadik napja :P
  • Snexi
    Matek 1-es ,leülhetsz
  • kirol
    Hát már ha minden igaz ma van 13. napja, hogy megjelent (jún. 20) és semmi.
  • bertino
    jah, namind1, akkor ezt most télleg benéztem :ASD

de figyeld meg, ahogy a védelmek erősödnek, ahhoz igazodva fognak a crackerek is.
  • Kandurex
    őőő,..most ezt iróniának szántam, ugye a Steam account védelmét nem igazán lehet feltörni,..ezzel, mint rámutatva, van olyan védelem amit nem lehet feltörni, egész eddig az ellenőrzés mentesség engedte a warezt, hisz nem volt kötelező az on-line kapcsolat a játékokhoz...

...de mindettől függetlenül játszatunk is :) sajnos nincs 1.6 -om :( csak source, de holnap este az SG szerverén* nyomhatunk egy kört

(aminek ugye csak az elnevezése SG :(*
  • bertino
    annyira már nem csézek mint régen, de majd összefuthatunk valahol.
    :)
  • Kandurex
    jaj...te kis derülős, gyere CS -zni egyet eredeti szerverre kulcs nélkül...te nagy hahotás fiú...! :)
  • bertino
    :DDDDDDDDDDddddddddddd
  • Shep
    Majd lesz mindenkinek flashelt kisboxa, nagy ügy :)