3442

WAREZ TOPIK
(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)

• Zóanagyvarázsló
    Értelemszerűen a választott banknál. Mondjuk az OTP erre sem a legjobb választás, d etemrészetesen náluk is van erre lehetőség.
  • kirol
    Olyanra hogyan lehet szert tenni?
  • csoola
    amugy ez nem olyan aktiválos szirszar mitn a bijosokknál? ara is kellett várni mig megoldották... de nem sajnáltam azt se h nem vettem meg eredetin, fagyott, nehezen indult, elvesztek a mentések... ezért nem is toltam a 3. pálya után már, pedig nagyon tetszett a játék, csak mire játszani tudtam vele elment a kedvem az egésztöl...
  • grebber
    Elhiszem csak mutattam lehet kapni sok helyen.Überkonzolon 16900 a limited :D
  • Istencsászár
    Top Spin 3 14 ezer? 11ért vettem 2 napja, a konzol studiótól 5 megállónyira.
  • Istencsászár
    Konzolstudio + cdgalaxis + 576 a helyek ahol ha valaki konzol játékot vesz az hülye, mivel 3-4+ ezer haszonnal működnek.
  • nono55
    18990 Ft?

Aztakurv@életbe!
  • grebber
    Itt is kapni xbox 360-ra Csak itt szédülnek az árakkal.

Off:
    Vajon az új 65nm-es xbox 360 prémium mennyibe fog kerülni nálunk? (Elvileg olcsobbnak kéne lennie mint a mostani premium)
  • grebber
    Tájékozodjál már nálunk is kapni!
    Pl itt
  • mama2
    Bazzeg... Miért nem lehet normálisan válaszolni? Amerikában már megjelent tudom. De én azt várom hogy Itthon Magyarországon megjelenjen X360-ra.
    Ezt írtam is a #1406-os számú kommentben, erre te, a #1409-es kommentben azt írod, hogy már 3 hete kapható X360-ra. Én írom hogy nem hiszem, mert sehol nem látom.
    Nem értelmezted helyesen amit írtam?
  • Synit HUN
    Az extended csak egy külön szolgáltatás, hogy nem kell azonnal letöltened hanem van rá 30 napod. Itt írják. Azt nem kell megvenni.
  • nono55
    Vedd meg b@szki és megtudod milyen.
    Tökön-bököm magam már ettől a sok gyökér lehúzós teszttől.
  • nono55
    ja bocs.

Csak internetkártyával (MasterCard)vagy dombornyomottal.
  • nono55
    a 49.95 dodohoz még jön a tax, azaz az adó.Na, hogy ezt pontosan miért számolják fel, azt nem tudom...Talán mert nem ami vagyok...
  • Istencsászár
    No comment.
  • kirol
    Ez igaz, csak idő. De mennyi? :)
  • bertino
    WWWÁÁÁ HHUZZZÁL MÁR EL ERRŐL A FÓRUMRÓL BAZKI
  • mama2
    3/10? Ennyire rossz lenne a játék?
  • mama2
    Itthon Magyarországon? Nem ginném, mert nincs a cdgalaxisnál.
  • bertino
    ami szoftver, feltörhető.
  • Istencsászár
    3 hete kapható 360ra
  • kirol
    Már nem azért, de nem 49,95 dolcsi?
    (2008.06.26: 150,40 HUF)

Ez meg 7512 HUF nem?

Bár itt hozzácsapnak valami Extended Download Service-et is 3,95 dolcsiért. Az mi?

De ezzel is 8106 HUF.

Sima OTP Visa Electron -al meglehet venni?
  • The Protector
    A starforcot 1,5 év után tudták rutinból törni!!!!Ennyit vártam a POP3-re.Aztán crackeltem és 2 napra megvettem eredetiben az összes részt.Azért tisztelnem kell őket annyival h a kedven játékom lett.
  • mama2
    Én azt várom hogy itthon megjelenjen X360-ra. De eddig még sehol semmi.
  • nono55
    A múlt hét szerdai árfolyamokat figyelembe véve, 57.99 USD-ért lehet megvenni, ami akkor 8773 Ft volt. Ez sztem nagyon jó vétel.Csak, hogy tisztábban lásson mindenki, krekk nem lesz hozzá mostanság, úgyhogy kár ilyeneket ide írogatni. Meg kell venni és nem nyivákúúúni itt. Ha vki meg úgy dönt, hogy nem veszi meg soha, de a játékot ettől függetlenül k...ra várja (nem értem, érdekes) akkor legalább tartsa tiszteletbe a szabályokat és ne írogasson ide törvénysértő dolgokat, hanem várja szépen csendben és ha majd lesz .exe akkor élvezkedhet vele.
  • grebber
    Azzal kezdtem "Nagyon remélem" -> Bizom benne-> Imádkozok Istenhez hogy így legyen :D Csak találgatok fogalmam sincs miért nem kapni.
  • kirol
    Ezt honnan veszed?
    Ilyen PC-s újságok oldalairól se tudni, hogy miért nem árusítják sehol?
  • grebber
    Szerintem másnak a véleménye nem számít az számít,hogy te magad hogy értékeled.Mertha neked tetszik akkor ki a szart érdekel ha 20 millióan 3/10-re értékelték.

Nagyon remélem hogy nálunk a magyarítás végett nem kapható.
  • kirol
    Kb. 8k most, simán lemehet annyira szerintem, pláne milyen lett sokak szerint.
  • grebber
    Fél éva alatt nehiszem hogy ennyit csökkenne az ára.
  • Djemba
    meg ha nem is lehetne feltörni akkor fél év és 3 ropi lesz csak
  • kirol
    Ezen röhögök én is. Hogy itt mondták megveszik, és senki (kivéve talán 2 ember). Pedig ott a link, meg lehet venni. Ilyen baromságokkal, meg hogy ez a letöltős megvétel neki nem jó, elég gyenge.

Ha tényleg feltörhetetlen, ezt rárakják minden játékra és nagy szopás lesz itt mindenkinek!
  • felegyi
    10k-ért cserébe megkapod!
  • Istencsászár
    Itt megkapod, és 100% működik!
  • blade177
    Basszus kéneaza vacak kód hozzá.....
  • rage
    Majd figyeld a magyar Stormregion cég sorsát, s meglátod, miért nem mindegy, hogy milyen kiadó áll a hátuk mögött.
  • grebber
    Nem jó ez.Ha jó lenne ömlenének a kommentek a játékról.
  • Djemba
    elvileg ezzel jó
  • Djemba
    CAA-7CKP-Y7GC-KC9W-URC4
  • rage
    Ja értem, akkor egyszerűbb lenne, ha bemásolnátok a Bioshock fórum első pár ezer hozzászólását ide, s máris túl lennénk mindenen, s mindenki hátradőlve várhatná a megjelenést/cracket, ki mire vágyik.
    :-)