Alone in the Dark 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mert még Európában sem kapható. Én nem láttam sehol, nem lehet itt megrendelni, vagy rosszul látom? Amúgy is gyanús volt, hogy Amerikában késõbb jelenik meg. Sztem ott jön ki ma, és Európában még késõbb 😛
Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Seth
Ó a szemetek....

PSN ID.: Beegabor

mindenki szopja ezt a játékot nem hiszem el pc-re meg nem képeek kiadni a warezt<#violent>

MIért nem tudták volna megszerezni az Europai verziót? Miért kell az USÁnkásra várni?
Synit HUN
Ezért az ottani csapatok csinálják a demót. Így gondoltad?

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

zzeN
xbox-ra lesz demó, PC-re világba nem...mivel h ma jött ki amcsiban, ezért az ottani csapatok...<#rolleyes>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

DarkSector
Hol van demo?<#vigyor5>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jah tedd hozzá, hogy 4-5 éve kaptam egy gépet, amihez folyton cserélgettem az alkatrészeket.
De ha a mai árát nézzük az sem olyan kimagasló.
KB max 200e

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Akkor sorry nekem ez jött le.

Hehh.. Penny Arcade, hülyék 😄 Amúgy jó 😊
Törölt felhasználó
Snexi
Magyarországon kapható a pc-s verzió?1-2 nagyobb üzlet oldalán megnéztem de sehol semmi<#shakehead>

kirol
Köszönjük!

A játék már kapható!
EB Games
Istencsászár
Mert a pécés játékoknak... 😊 Miért az Xboxra vagy kiakadva ( akadj ki a fejlesztõkre, kiadóra => ATARI )? vagy inkáb vegyél egy 360at. Ps3 ównerek mit szoljanak amikor a játék csak év végén jön ki a gépre? ( mondjuk annyira nem izgat senkit hiszen van megannyi más(jobb) játék rá )

Végre demó<#taps>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Gideon Wieth
huh ezt törölje valaki hadd rakjam spoilerbe

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
Sziasztok!
Annál a résznél amikor a múzeumba kell bemenni mit kell csinálni ? mert átjutottam a szörny is eltünt de a WC-be egyszerûen nem enged be a játék. Valaki valami megoldás ? A tetõre meg nem visz fel a lift

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Magiszter
Lemaradt az Xbox-os részhez:

Magiszter
Ha erre most azt reagálom hogy elmehetnek a #@##@#@@@#@#@#@-ba az X360-as demójukkal akkor meg lennének sértve? PC-re miért olyan #@#@#@@@@### nehéz kiadni egy demót? Ezek után nem fogom megvenni látatlanba akkor se ha minden újság hírtelen 10/10-re értékeli. És igen szidhatják a csúnya PC-seket akik warezolják.
Xbox360 -at legszívesebben ledobnám egy ház tetejérõl és rá is ugrálnék. Ezzel csak azt érik el hogy már csak azért se érdekel a konzol.

Lenyugodtam...<#hehe>

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Magiszter
Nem tudom feltûnt e hogy nem reply az üzenetem. Csak úgy bele ment a nagyvilágba (Akinek nem inge...).
Amúgy meg nem is értem az esõ mondatodat teljesen:
"Jah lehet viccelõdni "Istencsászár" barátunkon, de ezt gondolom azok teszik, akik minimum havi 200-at keresnek..."
Azok viccelõdnek rajta akik 200-at keresnek? Miért viccelõdne rajta az aki dúskál a pénzben? Hiszen õ is azt hirdeti hogy vedd meg, ne warezolj. Kérlek magyarázd el hülye fejemnek hogy ezt a mondatodat hogy kell értelmezni.<#worship>

Snexi
Gamerankings-on 72%-ot kapott.Jó,ez se sok de jóval több mint amiket elöször adtak...

Emiatt, nem ez miatt -.- 😛
bertino
hát nekem írhatod 😞

Snexi
"Core2 Duo E6550 (6.7GHz), Asus P5K-SE, 8800GTS OE 320MB (630/1800), 6GB DDR2 (800MHz) DC, Asus VW222U, PSG 550W, 1480GB HDD"

De te nem tartozolközéjük ahogy én sem de mégis warezolunk.

DarkSector
OFF
Jah lehet viccelõdni "Istencsászár" barátunkon, de ezt gondolom azok teszik, akik minimum havi 200-at keresnek, és kiskorukban mindent megkaptak a szüleiktõl.
Csakhogy ez nem mindenkinek ilyen egyszerû.
Bár ez ugyanúgy "bertino"-nak is írhattam volna.

Ez van, ez miatt nem kéne leidiótázni.
Jah gondolom fura, de valaki még a csipsz újságot sem tudja megvenni.<#ejnye1>
ON

Snexi
Akkor már nem kell sokat várnod

Magiszter
Csóri Pikár Keptön, nagyon lefáraszthatta valaki. Különben is minek nekünk tört? Majd ha 100 forint lesz megvesszük. Annyit meg senki sem sajnál rá :-D Vagy kivárjuk míg valami újság/VGA/chips mellé adják. <#idiota>

bertino
köszönöm a véleményed

Istencsászár
Tények, semmi más, nemkell elviccelni😊 meg hülyeségeket sem írni😊

bertino

hát már megint elgurult a gyógyszered ? megint magadra veszed az egyébként totál nem rád vonatozó szavakat ? kit érdekel hanyadlagos ? 😄DDDd

Istencsászár
Senki nem mondja hogy halott, egyszerûen csak másodlagos vagy ha ugytetszik ötödleges játékplatform ( 1, Wii ( bár ez trágya ) 2,X360 3,PS3 4,Handled 5,Pécé... ) halottnak nem halott, nemkell sarkítani meg besértõdni, mártír halált eljátszani stb😊

Snexi
Ha jól emlékszem a Bioshock 24.-én jelent meg az EU-ban és Szeptember 1.-én volt kinn warezba.Bár az usa verzsön számít ami 20.-án vagy 22.-én jött ki,már nem tudom.

Magiszter
Az két vasárnap. Vasárnap, csak kettõ, kettõ darab vasárnap. Teccik érteni? Kettõ vasárnap. <#kuss><#idiota><#merges2>

bertino
akkor is csak max 2 hét! <#idiota>

Magiszter
Addigra már biztosan. Ha csak nem Bioshock szindrómás. <#szomoru1>

Snexi
Na mire (vasárnap) visszaérek csak meg kijön már

Magiszter
Ez jó! De nem. Reloaded pl most fejezte be a So Blond-ot ezért nem foglalkozott mással. Ezen a héten már tuti hogy kijön egy Release. addig meg tudom ajánlani a Penumbra: Black Plague játékot magyar szinkronnal. Iszonyat hangulatos és az is túlélõ horror, aktív környezet használattal, jó fizikával. Tegnap elkezdtem és észre se vettem hogy 4 órája szöszmötölök vele. 4000 forint ráadásul full magyar szinkronnal, jól eltalált hangokkal (Níliksz magyar hangja a legjobb :-D).

Kandurex
kétlem, ilyenre még precedens se volt, ...mondjuk én még mindig egy demo -nak örülnék :*/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

kirol
Amúgy nem lehet, hogy ha tényleg ezen a játékon áll, vagy bukik a cég becsületbõl nem töri fel senki, hogy az emberek vegyék meg. Nem?

bertino
a PC nem halott, csak egyes gyökerek áltatják magukat vele.

Snexi
Természetesen a GTA 4 PC verziójára gondoltam

Snexi
Egyébként ha a GTA-ra raknak ilyet az megnövel 1 millióval az eladásokat mert a warezolok egy része nem bírná ki azt a pár napot miíg fceltörik.Köztük én is.Tuti megvenném,no meg szóljanak arról a hírekhogy nem halott a pc

bertino
inkább a GTA4 jöjjön pcre.

kirol
Max. az, hogyha a nyári szüneted novemberig tart, mert a Still Life 2 akkor jön.

kirol
Úgy az egészet. Mi benne az érdekes?

zzeN
"jönnek ki pár game" hát ezt is jól megfogalmaztam<#idiota>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

zzeN
jobb mintha csak rossz lenne...amúgy az is érdekes h a nyári szünet végén jönnek ki pár game(pl. BiA:HH, Still Life 2, Secret Files Tunguska 2 meg még pár game)...

Már olyan véleményt is olvastam, hogy lenyûgözõ a game. Van itt mindenféle kritika, jó, és rossz is...