Alone in the Dark 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De ha a mai árát nézzük az sem olyan kimagasló.
KB max 200e
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Végre demó<#taps>#taps>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Annál a résznél amikor a múzeumba kell bemenni mit kell csinálni ? mert átjutottam a szörny is eltünt de a WC-be egyszerûen nem enged be a játék. Valaki valami megoldás ? A tetõre meg nem visz fel a lift
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Xbox360 -at legszívesebben ledobnám egy ház tetejérõl és rá is ugrálnék. Ezzel csak azt érik el hogy már csak azért se érdekel a konzol.
Lenyugodtam...<#hehe>#hehe>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Amúgy meg nem is értem az esõ mondatodat teljesen:
"Jah lehet viccelõdni "Istencsászár" barátunkon, de ezt gondolom azok teszik, akik minimum havi 200-at keresnek..."
Azok viccelõdnek rajta akik 200-at keresnek? Miért viccelõdne rajta az aki dúskál a pénzben? Hiszen õ is azt hirdeti hogy vedd meg, ne warezolj. Kérlek magyarázd el hülye fejemnek hogy ezt a mondatodat hogy kell értelmezni.<#worship>#worship>
De te nem tartozolközéjük ahogy én sem de mégis warezolunk.
Jah lehet viccelõdni "Istencsászár" barátunkon, de ezt gondolom azok teszik, akik minimum havi 200-at keresnek, és kiskorukban mindent megkaptak a szüleiktõl.
Csakhogy ez nem mindenkinek ilyen egyszerû.
Bár ez ugyanúgy "bertino"-nak is írhattam volna.
Ez van, ez miatt nem kéne leidiótázni.
Jah gondolom fura, de valaki még a csipsz újságot sem tudja megvenni.<#ejnye1>#ejnye1>
ON
hát már megint elgurult a gyógyszered ? megint magadra veszed az egyébként totál nem rád vonatozó szavakat ? kit érdekel hanyadlagos ? 😄DDDd
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN