Alone in the Dark 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
😄DDDDDDDDdd

Istencsászár
Nem én kezdtem a kóstolgatást, azt hogy frusztrált vagy nemtudom mi a baja egyesknek nem az én bajom.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ez olyan, mint amikor egy kisfiú bizonygatja a barátjának az oviban, hogy az õ apukája sokkal erõsebb... (Azaz nagyon nagyra vagy magaddal, meg a konzoloddal)
Istencsászár
Nem fogom megvenni.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Synit HUN
"IGN-ek jobban hiszek mint bármi más médiának, szóval ez a gém ennyit ér... nemkell."

Egyre okosabbakat mondasz...

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Istencsászár
Az az igazság hogy én veled ellentétben belefogok mivel pár nap és jön a demo.

Shep
Jogos, én pl. sosem döntöttem egy játékról értékelés alapján, mert az értékelés mindig a cikkíró véleményét tükrözi, bármennyire is próbálnak tárgyilagosak maradni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bertino
de õ az istencsászár.
nem tudtad ? 😄

értékelések alapján már tudja mire van szüksége és mire nem, közbe még bele se szagolt a játékba.

😄D

Mert az IGN a világ összes játékosának a véleményét egybe sûríti, és úgy osztályoz, ugye? Egy frászt 😄 Nemtom miért tartod ilyen szentnek az IGN szavát (azaz itt értékelését)... Az, hogy mennyire tetszik egy játék, minden embernél más. Relatív... Persze vmennyire tud segíteni, de ha ennyire vegyesek az értékelések, akkor nehezebben eldönthetõ. Ezért nem ártana elõször kipróbálni a játékot (demo, vagy warez), és aztán eldönteni, hogy megveszed, vagy sem.
Nem tudom...Egyelõre várakozom türelmesen, aztán ha péntekig nem történik semmi...

kirol
Hát ezt Manuálisan is lehet unlock-olni. Ahhoz meg csak egy kód kell nem?

köszi! 😊

Mailben azt írták, hogy kapok majd még egy mailt, ahol elküldik a linket meg a serialt.Na már most az van, hogy mégis mikor???Ezért próbáltam összefüggésbe hozni az EU-s megjelenéshez, talán akkor küldeni fogják, ha nem akkor azt hiszem rá[email protected] akkor elõveszem angol nyelvtudásom és befenyítem az Atarit.

Más:

Konzolokra nagyon elcseszték állítólag.Mármint az irányítását.PC verzió tesztet egyet láttam, ahol lehúzták 8,5/10.Engem a videók abszolút meggyõztek és ha az irányítása jó akkor BEST.

Istencsászár
IGN-ek jobban hiszek mint bármi más médiának, szóval ez a gém ennyit ér... nemkell.

Magiszter
Nagy eltérõek a pontozások. Ez is olyan mint a Cloverfiled. Vagy tetszik neked, vagy nem.

Seth
ITT meg egy másik, 3,5 ponttal súlytották 😊

PSN ID.: Beegabor

Magiszter
NoCrack verzió = Ugysejáccóbibiiii. Szóval ha van akkor sem érdemes vele veszõdni szerintem. Mert amint lesz játszható verzió rögtön jön is egy Krek+game release

Synit HUN
Semmi... Drukkolunk! 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Nforce-on már írtak valami NoCrack verzióról.
Gondolom ha meg is lesz a crack elsõre tutira szar lesz...

Most mi van?

kirol
Jajj. És kifizetted? Mennyit?

DarkSector
Jogos.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Synit HUN
Jáááááj!

Nem tudja vki, hogy mikor van az EU-s megjelenése?
Mert én megvettem neten, digital downloads-ban, de se letöltési linket, se serial-t nem küldtek még...

ez elmegy egy 7600gt oc-on

MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB

Már a Wall-E is kijött, de ez még mindig sehol 😞

Shep
Hát a kontrollernek, vagy a billnek, biztos az 😊 Neked meg csak az idegeidet vágja szét, tehát majdnem jobb is, mint egy horror 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Magiszter

Az is túlélõ horror mi? <#vigyor2>

Istencsászár
<#idiota>

ááá 1 hónapot csak nem kell várni ha meg igen akkor Beijing 2008 jön 2 napon belül

zzeN
egy teszt, 8/10-et adtak neki😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Snexi
Nézd meg wanadoo-n,aug 20.-án jelent meg,szep 1.-én töltötték föl

Attelee
Legyen igazad!<#pardon1>
Én már egy hete tükön ülök!Nem bánnám ha a DMC4 elött végigtolhatnám!<#rolleyes>

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Snexi
Egy hónapig?1,5 hétig...

Attelee
Alone in the Dark 5 ( 2008 ) PC (DVDImage) +-Demonoid com-+ 213887 7802
erre gondolsz?A Bioshockot egy honapig törték,szoval akkor már nincs sok hátra!<#idiota>

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Shep
Félreértetted amit írt 😊

Magiszter
Megvan eredetibe?!<#ijedt> És nem indul? <#conf> Hol vetted és mennyié'?

grebber
Hm már megvan eredetibe de mégsem indul.Várni kell amig valaki megoldja <#vigyor1>

Next PC upgrade: 2022

zzeN
hívd fel õket és érdeklõdd meg, hátha többet tudnak mondani...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

PC nem haldoklik simmi miadt se! Sõtt, a warez ad egyfajta löketet annak hogy egyáltalán veszik még PC-re a játékokat! Én letöltök mondjuk 5 játékot, abból 3-at késõbb meg veszek a multi miadt! Ha nem tölteném le, nem tudnám hogy milyen a SP részem és ha nem tudom hogy milyen a SP le se szarnám a mulit!

OFF: Valaki nem tudja hogy mikor jelenik meg a Stranglehold a Cd galayisban? Junius van kiirva de még sehol!
Magiszter
PC haldoklik a warez miatt ezért nem adnak ki pc-re demót. Lásd AitD

DarkSector
THX...<#sir>
Már kezdtem örülni, hogy pc-re lesz demo.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Magiszter
Nah GK-n is fent van a megjelenõ játékok között. Tehát:

Eu megjelenés június 20.- volt, két nappal elõtte megjelent warezon az összes konzol változata. USA-ban június 24 a hivatalos megjelenés. 20-ától bizonyos helyeken már kiszállítják rendelésre, sõt le is lehet tölteni hivatalosan, de mégis június 23-lett a hivatalos megjelenés. Atari le a kalappal a marketingeseid elõtt! Tesztújságok, elõttetek is amiért ideje korán kiszivárogtattátok a warez változatot(mert ki más csinálta volna)! Az az AitD mégis csak elég nagy visszhangot kavar a nagyvilágban.

Mézd, a Mass Effect esetében azért volt egy korábban megjelent konzolos változat, ez adhatott volna némi alapokat a fordítást illetõen. Vagy uram bocsá', esetleg sunyiba felvenni a kapcsolatot a kiadóval, jó elõre elkérni a szövegfájlokat, és a világpremierrel egy idõben máris ki lehetett volna hozni a magyar verziót.

A Grid pedig teljes szégyene a magyar terjesztésnek, ott is arra hivatkoznak, hogy a honosítás miatt lesz kapható júliusban, de könyörgöm: Abban a játékban a fõmenün kívül még talán ha a verseny közbeni 20-30 üzenetet le kell fordítani - feltéve, ha a játék támogatja a feliratozást. Persze ez csak egy rossz indok, én arra gyanakszom, hogy ennyire elcsúszni csak azért "éri meg", mert akkor talán olcsóbban meg lehetett szerezni a terjesztési jogokat. És még nagyobbat lehet kaszálni - de nem értem ezt sem, mert a legtöbben ugye töltögetnek, még alapesetben is, tehát mire a Grid legálisan elérhetõvé válik, a játékosok nagy része kiröhögi a boltokat. Pláne, hogy semmi akadálya nincs a kalóz játékkal való multizásnak - ami szerintem megengedhetetlen és idióta vétek a Codemasterstõl.

Egy szó mint száz, a magyar terjesztés mintha kezdene elcsúszni. És OFF-ra kanyarodva: Hol van a AitD elõrendelési lehetõsége? Vagy majd csak októberben? Pffff...

www.gamedroid.hu

zzeN
mass effect csak a magyarosítás miatt késett nem?a grid hát az meg szimplán csak késik...viszont én se láttam seholse h elõlehetne rendelni az AitD-ot😞

Természetesen nem Dirt, hanem Grid az a bizonyos példa, amit csak júliustól lehet itt, a balkán északi nyúlványain megvásárolni. 😊

www.gamedroid.hu

Magyarországon mikortól lesz kapható a játék? Megnéztem galaxisneten, meg 576-ban, de még elõrendelési lehetõséget sem találtam...

Tényleg kezdünk visszarázódni a kádári mozizásba (akkor bizonyos filmeknél akár éveket is várhatott az ember, mire itthon moziba került), ezekkel az elcsúsztatott premirerekkel... (Mass Effect, Dirt...)

www.gamedroid.hu

Magiszter
Ennek igazán örülök. Akkor bizonyára hamarabb fogok hozzájutni, mert a khmmm "demó készítõk" is könnyebben jutnak hozzá. :-)

bertino

zzeN
UK-ból már lehet online rendelni, gondolom h a boltokba is van már, de itthon még rendelni se láttam seholse a PC-s verziót...jó pár játék akkor kapható mint külföldön, de ez most pont nem olya:/