Alone in the Dark 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Egyre okosabbakat mondasz...
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nem tudtad ? 😄
értékelések alapján már tudja mire van szüksége és mire nem, közbe még bele se szagolt a játékba.
😄D
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Mailben azt írták, hogy kapok majd még egy mailt, ahol elküldik a linket meg a serialt.Na már most az van, hogy mégis mikor???Ezért próbáltam összefüggésbe hozni az EU-s megjelenéshez, talán akkor küldeni fogják, ha nem akkor azt hiszem rá[email protected] akkor elõveszem angol nyelvtudásom és befenyítem az Atarit.
Más:
Konzolokra nagyon elcseszték állítólag.Mármint az irányítását.PC verzió tesztet egyet láttam, ahol lehúzták 8,5/10.Engem a videók abszolút meggyõztek és ha az irányítása jó akkor BEST.
PSN ID.: Beegabor
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Gondolom ha meg is lesz a crack elsõre tutira szar lesz...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mert én megvettem neten, digital downloads-ban, de se letöltési linket, se serial-t nem küldtek még...
MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Én már egy hete tükön ülök!Nem bánnám ha a DMC4 elött végigtolhatnám!<#rolleyes>#rolleyes>
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
erre gondolsz?A Bioshockot egy honapig törték,szoval akkor már nincs sok hátra!<#idiota>#idiota>
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Next PC upgrade: 2022
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
OFF: Valaki nem tudja hogy mikor jelenik meg a Stranglehold a Cd galayisban? Junius van kiirva de még sehol!
Már kezdtem örülni, hogy pc-re lesz demo.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Eu megjelenés június 20.- volt, két nappal elõtte megjelent warezon az összes konzol változata. USA-ban június 24 a hivatalos megjelenés. 20-ától bizonyos helyeken már kiszállítják rendelésre, sõt le is lehet tölteni hivatalosan, de mégis június 23-lett a hivatalos megjelenés. Atari le a kalappal a marketingeseid elõtt! Tesztújságok, elõttetek is amiért ideje korán kiszivárogtattátok a warez változatot(mert ki más csinálta volna)! Az az AitD mégis csak elég nagy visszhangot kavar a nagyvilágban.
A Grid pedig teljes szégyene a magyar terjesztésnek, ott is arra hivatkoznak, hogy a honosítás miatt lesz kapható júliusban, de könyörgöm: Abban a játékban a fõmenün kívül még talán ha a verseny közbeni 20-30 üzenetet le kell fordítani - feltéve, ha a játék támogatja a feliratozást. Persze ez csak egy rossz indok, én arra gyanakszom, hogy ennyire elcsúszni csak azért "éri meg", mert akkor talán olcsóbban meg lehetett szerezni a terjesztési jogokat. És még nagyobbat lehet kaszálni - de nem értem ezt sem, mert a legtöbben ugye töltögetnek, még alapesetben is, tehát mire a Grid legálisan elérhetõvé válik, a játékosok nagy része kiröhögi a boltokat. Pláne, hogy semmi akadálya nincs a kalóz játékkal való multizásnak - ami szerintem megengedhetetlen és idióta vétek a Codemasterstõl.
Egy szó mint száz, a magyar terjesztés mintha kezdene elcsúszni. És OFF-ra kanyarodva: Hol van a AitD elõrendelési lehetõsége? Vagy majd csak októberben? Pffff...
www.gamedroid.hu
www.gamedroid.hu
Tényleg kezdünk visszarázódni a kádári mozizásba (akkor bizonyos filmeknél akár éveket is várhatott az ember, mire itthon moziba került), ezekkel az elcsúsztatott premirerekkel... (Mass Effect, Dirt...)
www.gamedroid.hu
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!