3442
-
#1509 Gépigénye mekkora? -
ricsa008 #1508 CF5BC-YGLPM-F29T4-LLFZY-83JAU-A97PE-PDFY4-DWGW3-8SQ3
-
#1507 ok
1024*768 eddig.
asszem a 8800GT-m tud többet is... -
#1506 Kicsit alacsony a felbontás, majd tolj lécci a játékmenetről valami HIGH -ot, 1200X felett, köszi! -
#1505 majd visszamegyek a játékba és utána mesélek.
Érdekesen kezdődik, homályos látás, pislogni kell, és kitisztul :-)
a mozgás jónak tűnik, wsad...
elég hamar mélyvíz lesz.... -
#1504 :)
ez hiányzott....
ráadásul TÉK is :D -
#1503 Na végre valaki rakott be képet is (köszönjük), játékélmény irányítás? -
#1502 :O -
#1501 Elég kényes dolog a warez újabban, mindenhol anyáznak érte, tisztogatnak stb. Itt nem durva a helyzet, (még) de nem kellene vissza élni a helyzettel. Mindenféle értelmetlen megnyilvánulásokkal...
-
-
markastor #1499 Nagyon sokan kivárnak inkább.. :)
Pláne egy 60%-os játékra. :D -
#1498 Talán már csomóan mevgvették volna ha nem ilyen 60-70%-os értékeléseket kapott volna hanem 90% fölöttit.Ha a GTA4-re pc-sverziójára raknak ilyet hidd el a legtöbb warezhuszár is megveszi (pár nap után feladják a várakozást) -
keepernext #1497 Itt mindig segítettek az enberek egymásnak ,de mostanában túl sok a "jófiú"vagy úrigyerek akik egyből odavágják:vedd meg!
Itt 10 embert érdekel az ezerből a megvétel.Mivelhogy senki nem próbálta és ti "jófiúk" sem vettétek meg mer anyu kozmetikushoz ment,akkor hadd beszéljék má meg az emberek amit akarnak. -
#1496 Nem,ő maga megcisnálja -
felegyi #1495 Ezzel nem tudtunk meg többet az eddiginél! -
#1494 Vagy holnap, vagy az után vagy... -
Djemba #1493 nem -
#1492 ezt meg honnan veszed?írta néhány okos pl. nforce-n vagy mi? -
Djemba #1491 lehet ma lesz crack!!!!!!!!!!!!!! -
Djemba #1490 ÉS EZ!!!!!!!!! -
csoola #1489 na aki nem segit a warezban az burkoltan anyázik, ennyi
amugy meg ismételgessem bioshock, bioshock, mert annak kurvára ilyen védelme volt
"csak" egyo lyan megoldás kell majd ami emulálja az atari szerverét, igy lehet majd aktiválni, de sztem ez igy elég nagy szarság, hiszen ezzel kizárják azokat a játékbol akiknek nincs internetjük, holott maga a játék gondolom csak singleplayer... -
#1488 azért zárjuk be mert nincs warez? te hol élsz ember? -
#1487 Csak mutasd meg hol szidtak téged, én ilyet nem látok.
Egyébként várható volt, hogy nem fog működni. Hol van ebben a sorozatszámkérés kijátszása, sehol. -
ricsa008 #1486 akkor tudjátok mit zárjátok le a kb topicot amíg nem lesz megoldás
én este csak segíteni akartam mer akkor még nem voltak a torrenthez hsz
uhhogy nem engem sziggyatok mer arra qrvára allergiás vagyok
ennyi az SG-ről ami álítólag arra van hogy megvitassuk a dologkat nem pedig arra hogy folyamatosan a burkolt anyázás meenyen
NA EZ A SZÁNALMAS további szép napot -
#1485 Szerintem is hülyeség, kit érdekel, hogy milyen sebességen van a dvd, meg egyebek, amikor elindítod serial -t kér?? -
#1484 Azt mondták, hogy működik...
állítólag jó, de nem probáltam...
szánalmas...
Talál valaki valami baromságot aztán még 5 másik helyre beteszi, hogy villogjon egyet, a sok idiota meg már előre beleéli magát a játékba.
Mindez felesleges szpemelés.
Az elmúlt napokba a játékról szinte szó nem esett csak a konzol-pc, warez-nem warez, viták mentek meg a sok egyéb baromság.
(igen én is szpemeltem, tudom... ez is az) -
ricsa008 #1483 a Nero DriveSpeed -el 1x -es tempóra állítottátok? mer az állítólag fontos -
keepernext #1482 nem jó ami a gamecopyworld-ön van fenn yasu meg mindenféle hülyeség.... -
felegyi #1481 Serialt kér még így is... -
csoola #1480 ennek eléggé hasonlo a védelme a Bioshockhoz, vegyétek meg vagy türelem... -
felegyi #1479 Y.A.S.U az mit tud? Minek kell? -
Djemba #1478 ott vagy -
ricsa008 #1477 sajna azt mondják nem mükszik pedig GCW re is ezt rakták fel de még mindig serialt kér -
ricsa008 #1476 nem vinnyogok csak találtam és gondolom beírom EGY lehetőség ez is szerintem -
#1475 -
#1474 látom véget ért a türelem, már vinnyognak a warezosok, -
ricsa008 #1473 az egyik magyar torrrent oldalon
* Installáld a játékot fullon.
* Mountold be a MI-AITD.MDS Mini-Image fájlt a DAEMON Tools-ba lehetőleg v4.12.3 verziószámúba.
* Set speed of the virtual drive to 1x using Nero DriveSpeed.
* és használd a Y.A.S.U v1.3at
* Jó játékot!
NEM TUDOM, HOGY MŰKÖDIK-E, MERT MÉG ÉN NEM SZEDTEM LE A JÁTÉKOT!
HA NEM AKKOR JELEZZÉTEK! KÖSZI!
Y.A.S.U. 1.3-meg ha a google-be beírod akkor kidobja honnan szedheted le! -
csoola #1472 nem kell minden ökörséget elhinni -
Djemba #1471 nekem az írták, hogy jóóóóóó, de én csak holnap próbálom ki, de szentem kamu, hogy megy -
csoola #1470 direkt csinálod?