Alone in the Dark 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-I dont have your stone and fuck you anyway!" (az utosól szót nem tom hogy kell írni)
Ez mekkora jelenet. Videóban láttam de leestem a székról úgy röhögtem.
Szerintem meg ha a multi FPSeket (mint pl a CS) azokat konzolon tolnák, akkor sokkal értelmesebb lenne a lassabb irányítás miatt és nem lenne ilyen "ide ugrok aztán heccsát majd elugroka lövés elõl és király vok mer szanaszét rángatom az egeret" játék... Elképzelem ahogy egy amerikai katona elkezd szaladgálni meg ugrálni irakban a több kilós felszerelésével és megpróbál a lövések elõl elugorva fejlövéseket adni 😄DDDD
Na mind1 ez nem az én világom, valaki meg így élvezi a játékot, ezzel nem veletek akarok kötekedni csak ez az én véleményem, h. számomra az ilyen stílusú játékmenet bassza tönkre a CS-t meg a hasonló FPSeket... Szal ha FPS akkor én maradok az Armed Assaultnál vagy az Operation Flashpointnál 😊
OOOON:
Egyébként szerintem is jó a AITD, tele van hibákkal az autók irányítása/fizikája egy kalap sz@r, de ettõl függetlenül nagyon bejön a játék és a hibáit kb fél óra alatt megszoktam, ezért lazán végigvittem.
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Vmint arról h valóban nem lessz 2 hétig feltörve a kiadó anyagi gondjai miatt.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Van aki fikázza, van aki Isteníti.Én utóbbihoz tartozom. 😛
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Az egyetlen ütõs szim játék, a SimBin-ekkel együtt!
A többi valóban garázsprojekt.Ha nem hiszed, próbáld ki!Töltsd le a modokat hozzá, és utána hasonlítsd össze a konzolos "szim játékokkal".
A konzol egy kegyetlen nagy marketing biznisz, nem több...
😊)))))))))))))
A kormányról viszont ne vitázzunk, mert egyértelmû, hogy kormánnyal jobb és könnyebb, mint joy-al.Persze a feelingje is csak ennek van meg.Azért kíváncsi vagyok, hogy milyen egy rFactort vagy Race07-et joyal irányítani.Belegondolva, képtelenség.Nem hiába nem adnak ki szimulátort konzolra.Sony bepróbálkozott az F1-el, de bukta is volt az egész, egy nagy vicc, jobb lett volna ha neki sem állnak, mert így a licensz jog megvásárlása után, csak õ készíthetett F1-es játékot.Pár évre elvették a PC-ek elõl a játékot, most meg a Codemasters csinál valami arcad F1-et.Komolyan mondom, ez már felháborító...
Nem vita, ez is csak egy vélemény😊 xy év pécézés és 1 év konzolozás után.
Én PC-n tolom és hidd el, semmi bajom az irányítással.
Konzolra viszont már nagyon régóta mondogatják, hogy elcseszték.
Viszont az én véleményem szerint, bármilyen gémet egyszerûbb PC-n irányítani, mint konzolon.Talán mert ehhez vagyok hozzászokva.X360-on max a Fight Night-ot tudom normálisan irányítani.Ha lesz konzolom, arra is dugom egybõl a bill-t meg az egeret, a gémpad meg megy a szekrénybe.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
PC-n viszont semmivel sem különb, mint a Prince of Persia.
Nekem speciel semmi bajom, az irányítással.
Még csak az episode 2-nél tartok...
Alone 5 GT HD
Nem mert rá 6ot adni, pedig irányítás gáz, bugos, és az autós rész förtelmes... meg lényegében egy jópofa akciógém, nem pedig Alone in the Dark... bár akinek akció játék kell annak tetszeni fog biztos. A zene még mindig ütõs, de ez nemsokat segít rajta.
Amúgy ugyan az, mint az elõzetes trailerek...
Most már bátran ki merem mondani, hogy aki lepontozta az egy gyökér volt.
Ez az a játék, amit ha elkezdesz nem bírod abbahagyni.Mindig történik valami, mindig meg kell oldani valamit, izgalmas és magával ragadó.Rengeteg dolgot tudsz felvenni (persze ami a bõrjakóba belefér) és mindenfélét lehet csinálni.Pl. rovarírtó spray+Zippo...Gyakorlatilag a korlátlan lehetõségek tárháza ez a játék, rád van bízva, hogy az adott feladatokat, hogyan oldod meg.A játék során bejárhatod az egész Central Parkot.Ezeket a "démonokat" csak tûzzel tudod megsemmisíteni.Én pl úgy csináltam tegnap, hogy jött 3 ilyen furcsa szerzet.Kerestem egy seprût vagy egy baseball ütõt.Felvettem, belelógattam egy égõ autó feltörõ lángcsóváiba és azzal vertem õket.Aztán volt olyan is, hogy jöttek 2-en, nekem meg menekülnöm kellett.A közelemben sehol sem volt tûz, így nekem kellett csinálnom.A gond ott volt, hogy egy számzáras ajtót kellett kinyitnom, amin 3 szám véres volt.Na a kombinációt kellett kitalálni (nem volt nehéz, 3 számból elég hamar rá lehet jönni a megfelelõre),de akkor is ki kellett próbálni, hogy melyik a helyes kód.Na azt csináltam, hogy a lift körül félkör alakban, kilocsoltam, valami éghetõ anyagot, aztán a Zippoval begyújtottam, így tartottam távol a fura szerzeményeket.Majd volt idõm a számzárral tökölni.😊Aztán kinyílt az ajtó és egy démon rám támadt, majd beleestem a saját magam által kreált tûzbe, aztán gatter.Kezdhettem elölrõl.Utána már úgy csináltam, hogy körberaktam magam 4 székkel amit felgyújtottam, szintén a távol tartás miatt.Még mielõtt kinyílt volna az ajtó, meglocsoltam a lõszereket ezzel a gyúlékony anyaggal.Ajtó nyit, démon jön, én meg a tüzes lövedékkel szíven nyomtam.(már ha volt egyáltalán szíve) 😄
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Persze hogyne, azonnal... adsz hozzá bankkártyát meg számlát is mindenkinek? Nekem pl van bankkártyám, de electron, és a számlámon is csak egy jelképes összeg van (régi melóhely kérte hogy legyen). De mi van azzal akinek nincs számlája se? Nem olyan kézenfekvõ ám a neten való fizetés, mint egyeseknek.