Alone in the Dark 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
megpróbálom
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
@
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Eternal Sonata
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Still Life....stb.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Majd a HL3 Talán.
Bár monnyuk talán 1 kivétel van, a FF sorozat, ami szerintem mindentérent az átlagon fellül teljesít.
Nekem kb ilyen sorrendbe nyerték el a tetszésemet 7-8-10-9-12-11...
Ezek közül 7-8-10-9 fullra kijátszottam. Talán 10-ben 1-2 apróság nem sikerült, de a többi igen.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Next PC upgrade: 2022
Nekem tetszett, ez izlés kérdése.
Valakinek a HL2, na nekem meg az szánalmas.
Most nem kezdem el sorolni melyik játékban mi a szép és mi a szar.De sajnos ez lesz addig amíg nem lesz megfelelõ grafengine? vagy hardver? hozzá vagy mittudomén mi kell ahhoz hogy minden ugyanolyan szépen ki legyen dolgozva.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Basszus azért csodálkozok rajtad.Neked az Airborne nevezetû fos is istenbrutál volt grafikailag.De hát te tudod neked mi a szép a te izlésed.
De a DMC3 az full különbözik ettõl.
Mind kinézetben, mind irányításban.
Analog joy-al nyomom amúgy, mert úgy az igazi, meg arra is van kitalálva.
Bár billentyû sem gáz azért.
Alone is egy nagy kedvenc, meg sok más...csak Devil-ben a demo alapján mondhatom, hogy kb 1-1,5 éve az elsõ nextgen cucc PC-re ami minõségi játék, és nem hogy csalódtam benne, hanem egyenessen elképzelni nem tudtam volna, hogy ennyire jól visszakaphatom majd az eredeti konzolos minõséget.
Sõtt szerintem még most elõször elmondhatjuk, hogy legalábbis az egyidõben megjelenõ játékok közül az egyetlen ami látszatra PC-n szebbre sikerült!
Az elõzõ résznél is csak annyi a baj, hogy az analog joy nem megy rendessen, de itt már tökéletes.
Amúgy is ha menne már akkor az angol is menne.
Én meg azért gondoltam hogy mûkszik, mert feltették, és még nem hallottam volna az ellenkezõjét sem (hogy nem mûködik)