Alone in the Dark 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Nem, fényszálas.

Magiszter
Optikai ropi? Az ilyen üveg szálas fûszerezésû?

kirol
Csak optikai bemeneten lehet!

Magiszter
Most úgy is van itthon 4 zacskóval. Sós kell vagy szezámmagos? A CD meghajtóba vagy hátul a tápba kell bedugni õket?

találtam egy oldalt 8 ropiért le lehet szedni az eredetit<#fogmosas>

Kandurex
Nem akarják feltörni...."Láma szeme, láma szeme sötétkék"...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Egyépként a most mi van ezzel atört verzióval? Valaki írta hogy nem akarják feltörni 2 hétig. Vagy olyan jó a védelme a játéknak hogy még nem tudták feltörni. Akkor most melyik igaz? Még egy kérdés. Ez a játék most inkább horrora vagy valami action gamere sikeredett?
Maxtreme
Tudod... Láma szeme, láma szeme sötétkék... 😊))))

bertino
ah

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

davidka003
Torrent reklám. Szép.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

gabo91
Sorry, 3 képet linkeltem ahogy kell, mégis üres az üzenet. Törölje majd valaki.
kép
kep

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

ha lehúznám a meghajtót lehet, hogy menne<#crazya>
megpróbálom

torrent

Snexi
Milyen értelemben?

Honna szeditek?
Snexi
nono55 megvette,kértünk képeket,nem kaptunk<#hawaii><#gunyos1>

Kandurex
<#vigyor1>

davidka003
Letölthetném, de sokra nem mennék vele.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

nem indul el mert kell crack 7.59 GB

FlyHigh
Fúj-fúj warez, de azért képeket légyszíves!<#vigyor>

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Képeket kérünk.<#vigyor2>

Thrash \'Till Death

én most szedtem le már csak crack kellene és jó lenne<#worship>

Kandurex
csak letölteni nem fogod <#vigyor1>

davidka003
Ja már látom írta más is. Nagyon örülök, hogy jött PC-re is.

davidka003
Megjelent a játék.

Istencsászár
Frédéric Chopin életérõl de legfõképp halálról szóló Jrpg, a mester dallamaivel, zongorajátékaival, életérõl szóló elmesélésekkel... szomurú, de egyben fergetegesen profi játék, nem pont vidám beütéssel, bár vannak benne poénok hiszen a halálos ágyán fekvõ Chopin álmát játszuk végig...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

kirol
Jól jöhet az még szerintem!

ááá akkor már állítom is le <#hehe><#worship><#worship>

kirol
Az csak az eredeti lemez klónja, mivel serialt kér, stb így ugye nem indul el.

Egy kérdés: a torrenteken fenn lévö AID a most fake vagy csak maga a játék klón, és nem indul ugyse...????<#nemtudom><#worship>

armageddon666
ízlések és pofonok... nekem bejön a "hányingerkeltõ anime stílus".... csak PCn ezt a stylet meg hanyagolják :\\ csak ezek miatt pedig már gondolkodtam konzolon ^^ ha más nem PS2 😄

@

kirol
Ez játék? Azt hittem mese.

Mondjuk nem mindegy, hogy hányingerkeltõ anime stílusban készítenek el így egy gamet, vagy vmi normális módon. 😛 Tom, konzolon a japán style a menõ, de a Cell Shade is jobban mutat pl olyan gamen, mint a Silverfall pl.
The Protector
Jaja.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

bertino
akkor egy huszáros vágással ismét visszatérhetünk on topicba.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Istencsászár
Nextgen Cell Shade játékok a legdurvábbak... annnyira tökéletesek és gyönyörûek hogy a monitor kiég tõle😊

Eternal Sonata

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DarkSector
Ez igaz, és ráadásul azok a legsirályabbak is.
Still Life....stb.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Én meg akkor azt mondom, hogy a rajzolt/festett 2D-s point n click kalandjátékok grafikája a legjobb 😛 Abba sosem tudok belekötni.
DarkSector
Jah, mert szerintem attól félnek, hogy elrontják vele.
Majd a HL3 Talán.
Bár monnyuk talán 1 kivétel van, a FF sorozat, ami szerintem mindentérent az átlagon fellül teljesít.

Nekem kb ilyen sorrendbe nyerték el a tetszésemet 7-8-10-9-12-11...
Ezek közül 7-8-10-9 fullra kijátszottam. Talán 10-ben 1-2 apróság nem sikerült, de a többi igen.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Az is tipikus esete az 1-2 szép dolgognak.Annál csak azt nem értem miért ne fejlesztik a grafikát.

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Az szépre is sikerült.
Nekem tetszett, ez izlés kérdése.
Valakinek a HL2, na nekem meg az szánalmas.

grebber
Van ami jó csak sajna az a jó mindig csak 1-2 dolog ami egy komplex játékban egyenlõ a semmivel.
Most nem kezdem el sorolni melyik játékban mi a szép és mi a szar.De sajnos ez lesz addig amíg nem lesz megfelelõ grafengine? vagy hardver? hozzá vagy mittudomén mi kell ahhoz hogy minden ugyanolyan szépen ki legyen dolgozva.

Shep
Na jó, de te meg a másik véglet vagy, akinek semmilyen grafika nem elég jó 😊 (nem bántás, csak észrevétel, ott a smiley is)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Istencsászár
Nemszebb pécén, ugyan olyan... feltudod rakni nagyobb felbontásba és ennyi, de pl nálam Xen 720p + AA mellet FIX 60 fpsel suhan, ennél szebb nemlesz... bár most a Ninja Gaiden 2õvel szenvedek, ami szvsz nekem jobban bejön mint a DMC4.

grebber
Off:
Basszus azért csodálkozok rajtad.Neked az Airborne nevezetû fos is istenbrutál volt grafikailag.De hát te tudod neked mi a szép a te izlésed.

DarkSector
Huh ezt nem naon értem.
De a DMC3 az full különbözik ettõl.
Mind kinézetben, mind irányításban.
Analog joy-al nyomom amúgy, mert úgy az igazi, meg arra is van kitalálva.
Bár billentyû sem gáz azért.

Alone is egy nagy kedvenc, meg sok más...csak Devil-ben a demo alapján mondhatom, hogy kb 1-1,5 éve az elsõ nextgen cucc PC-re ami minõségi játék, és nem hogy csalódtam benne, hanem egyenessen elképzelni nem tudtam volna, hogy ennyire jól visszakaphatom majd az eredeti konzolos minõséget.
Sõtt szerintem még most elõször elmondhatjuk, hogy legalábbis az egyidõben megjelenõ játékok közül az egyetlen ami látszatra PC-n szebbre sikerült!
Az elõzõ résznél is csak annyi a baj, hogy az analog joy nem megy rendessen, de itt már tökéletes.

Istencsászár
Neked max... egy igen komplex játék, kiváló történettel, japó rendezésekkel, profi átvezetõkkel, hihetetlen hangulatos zenével, amit kombók használata, taktikázás nélkül nemhiszem hogy gombnyomogatással végigviszed, amugymeg alap hogy kontrollerrel kell azt játszani, mert arra van kitalálva, meg gondolom a capcom sem töri magát a tökéletes pécé irányítással, hiszen csak egy port, és az elõzõ rész sem volt máskép ( DMC3 ).

grebber
Akkor pl a mininovára menj fel ott van az orosz verzió kapsából mögé van irna not cracked meg 200 valahány komment hogy nem megy.
Amúgy is ha menne már akkor az angol is menne.

DarkSector
Én meg a sport játékokat tartom hülyeségnek, de ez izlés kérdése.
Én meg azért gondoltam hogy mûkszik, mert feltették, és még nem hallottam volna az ellenkezõjét sem (hogy nem mûködik)

kirol
Miért mûködne az?

A DMC4 meg egy billentyûzetgyilkoló hülyeség.