3442
-
#1589 Hopp, bocs, csak kimásoltam azt ami a makrók menüben volt -
#1588 Videó beszúrása
A beszúrandó videó SRC címét kell a flash tagek közé tenni.
-
#1587 Ja nem... hülyeséget írtam, ezt csak akkor lehet, ha úgy uninstalláltad, hogy még működik a géped, de nem volt közben internetkapcsolat és nem tudta felszabadítani a kódot. Akkor abban az esetben amit írtál gondolom fel kell velük venned valahogy a kapcsolatot és ők elintézik, hogy újra elérhető legyen az a kód. Viszont pont ezért nem egyszerű az egész, mert ha egyszer aktiválva van a kód, akkor azt addig nem lehet újra felhasználni. -
#1586 Bazz hogy lehet videót berakni ide kis ablakba? -
#1585 <object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" -
#1584 Biztos be van bonyolítva, de ezzel csak a vásárlókkal csesznek ki. -
#1583 Felmész erre az oldalra: https://www.aitdunlock.com/. Letöltöd a Revocation tool-t és azzal... :) Ha érdekel akkor az oldal legalján keresd. -
#1582 Tegyük fel felrakod játékot, játszol gondtalanul, majd egyzsercsak elszáll a vinyó.
Akkor mégis hogy uninstallálod? -
#1581 Ok, utánanéztem... Lehet, hogy ki lehet kerülni magát a dvd felismerést, de az tuti, hogy ugyanazzal a seriallal csak egy gépen fut egyszerre.
"When uninstalling the game, an Internet connection is necessary if you wish to revoke your license (to enable installation on another PC)" -
#1580 Minek, ott az eredeti lemez image -ban és kész. Már aktiválták. -
#1579 Max a serialt kell 5felé copyzni -
Neoncsoves #1578 talán azért mert nem kell origi DVD!!! ha meg kéne ott van a fixed mini image A WEBOLDALON szóval ^^ -
#1577 Miért lett volna vicc...? -
#1576 Ugye ezzel azt akarod mondani, hogy nem pc-n játszottál vele... -
#1575 Jesszusom...gondolom ez vicc volt... -
#1574 Ha esetleg ezzel a módszerrel működne, akkor 5 felé vágják a DVD-t? Mert az eredeti kell ahhoz, hogy játszani tudj. Vagy hogyan képzelted el? -
#1573 Hát, az első pálya végén azt mondom:
idegesítő az irányítás, de nagyon, ez megint egy átirat, lassan fordul, hogy ha valamit máshogy akarsz használni, akkor belső nézet, ugyanaz a tárgy külső nézetben mást csinál. (pl. poroltó...)
a történet eddig jó, változatos külső nézetes, menekülős, falon lógós, és belső akciók.
Egy kicsit nehéznek tűnik, nem találtam nehézségi fokozat állítást.
És a mentési rendszer is checkpoint szerű..... -
#1572 Ha pl. 5x lehet aktiválni, és utánna ha még akarod a fejlesztőktől kell kérni, akkor lehet olyan is, hogy 5-en megveszik 8k-ért, mindenki felrakja és boldogan játszik?
Hisz ha le is tiltják, azt mondtátok itt, h. csak egyszer kell net-en aktiválni. Szóval senkit nem érdekel, meg ha majd később még is kell, kérnek újat.
Szóval ez megoldható? -
Zóanagyvarázsló #1571 Mondjuk, de itt minden epizód az előzmények összefoglalásával kezdődik.
csoola:
pedig azt irták h folyamatosan jönnek majd a kb órás részek, mint mondjuk a Sam & Max nél...
A kamuhíreket szállító GS(O) adagod csökkentését javaslom ;) -
#1570 Nem értem az összefüggést?A törést készítőket nem nagyon szokta érdekelni hogy mennyi megy (menne ) el a játékból.Tuti fel lenne törve ha fel tudnák -
#1569 Majd 1 millió eladott páldány után lesz tört is. -
csoola #1568 pedig azt irták h folyamatosan jönnek majd a kb órás részek, mint mondjuk a Sam & Max nél... -
#1567 pl. mint a max payne? -
#1566 Én is ezt mondom. Se olyan verzió nincs, se megvenni nem lehet itthon. -
#1565 nem értem mi telik ennyi időbe... már 2 hete kijött, a Bioshock-ot is hamarabb sikerült feltörniük, ha ugyanaz a védelme mi tart ennyi időbe? legalább vmék boltba lehetne kapni... -
Zóanagyvarázsló #1564 Nem abban az értelemben epizódalapú az AitD, ez egy közkeletű félreértés. Maga a korongon található játék van epizódokra osztva, így mintegy sorozatos jelleget kap. -
#1563 Aug. 20.-án jelent meg,Szep. 1.-én jött a tört -
ricsa008 #1562 én is fel fogom tenni de várok még 1-2 hetet hogy megjelenjen a honosítás -
csoola #1561 uh a bioshock is dejo game volt... aztán, elkezdtem tolni, állandoan fagyott, minden szar volt vele, elvesztek a mentések... lehet kellene adni neki mégegy esélyt :D addig is azon borzongok nem az AitD-n:D -
#1560 az olyan másfél hét volt nem? -
felegyi #1559 És azt menniy idő alatt törték fel? Csak mert a játék 2hete már megjelent... -
#1558 Az lessz itt is bionál is az volt. -
#1557 Szerintem eleve úgy kellene crack-olni hogy ne kérjen ostoba számokat a játék, nem? És akkor tényleg elég csak "plug-and-play". -
#1556 Na aztán egy cd fix biztos segít serialt generálni... -
#1555 Akkor rakj te is képeket. -
#1554 Kezdetek már k**va fárasztók lenni. ötvenszer mondják el napona, hogy NINCS CRACK, NEM TÖRTÉK FEL, stb. ti meg hip-hop ideszortok minden szart, aztán csodálkoztok ha kicsit valaki leolt titeket...
SZándékosan csináljátok, vagy alapbol enyi az IQ? -
#1553 na ja, senkinek se sikerült de NEKED igen jó van:) -
KADARKA #1552 Nem tom mit görcsöltök,kövessétek a lépéseket és el fog indulni....nekem sikerült... -
#1551 Jéé feltalálta a spanyolviaszt. -
torok6 #1550 itt van Alone in the Dark [MULTI5] No-DVD/Fixed Image