Alone in the Dark 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
"hamarosan vége lesz a wareznek..."

hát ezen mekkorát derültem

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Kandurex
Ha csak annyi védelem van rajta, mint a CS:Source -on, azaz kötelezõ bejelentkezés, soha nem is lesz hozzá crack, a jövõ meg erre felé tendál, hamarosan vége lesz a wareznek,...mi lesz a sok ábrándos huszárral?

Mondjuk annyira nem baj, kicsit megtisztul a PC scene, elmaradoznak majd a 14 alatti elvtársak, ami abszolúlt pozítiv lesz, már csak a multijátékok miatt is!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Istencsászár
Ez a lényege mimás😄DDD

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

kirol
A "csak még nem jó" ezt jelenti!

Sokan egy olyan játékot vártak mint a 4. rész! Nem kell benne "mnuálisan" célozni, csak célpontot váltani...
a vidi jo de igaza van azoknak akik azt mondták eksöngém, mert azért egy alone in the dark nem ilyen... persze lehet ettöl még jo játék, de a cimtöl mást vár az ember, emiatt (is) kaphat negativ kritikát

Snexi
Jónak jó csak nincs hozzá crack

ok értem
kössz
kirol
Igen, mint máshol is. Csak még nem jó az se.

egy magyar torrenten oldalon fenn van
Alone in the Dark (2008) 7.60 GB
Snexi
Rohadt jó vidi,mártolnám.De nekem egy demo (nem a warez full vezió...) is elég lenne hogy megnézzem milyen az irányítás azt megveszem ha kibírható.

<#wink>

Magiszter
Ez aztán a hatalmas hír. <#wow1>
Blikk színvonal azért meg is volt.<#taps>

Amúgy NFO-n valami pecsrõl vagy mirõl folyik a téma.

"there is a rumor that the update will come this week !"

Jah már látom:

"...i mean the fix..."

Gondolom a "mesteremberek" munkájára gondolt.

Synit HUN
Olyan nincs! Én mindig várom 😄D

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

akkor fog kijönni a tört cerzió amikor nem várjuk<#fejvakaras>

DarkSector
Má én leszarom, milyen az irányítás, de túlélõ horrort akarok !!!!!!!
Vazze ez KONZOL itt ennek is örülni kell, hogy a resi 5 és silent 5 mellett ez még megjelent PC-re.

Vér legyen azt zombi...ennyi az egész.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jah de ez milyen szó? és mit jelent??? "crackereknek" <#nemtudom><#fejvakaras><#nemtudom>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

inkább lenne egy játszható DEMO
crack mikor lesz áááááá

sparrow35
a biciklitõl balra mész néhány métert, és ott lesz a földön egy üvegcserép, ami a kitört ablakból esett ki azzal tudod kilyukasztani! ha a paprikás papírt adtad a zombinak akkor a jó befejezést fogod kapni a végén, viszont nehezebb dolgod lesz mire oda jutsz!

I want to be a mighty pirate ever!

The Protector
Ja.és a biciklinek a gumiját h kell leengedni h a zombi elessen vele mikor ugratni akar a rámpán?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Skacok.elakadtam a gameban.vki segítsen.nem tok továbbjutni a 3pályán.az a feladat hogy jussak be egy mosdóba.addig el is jutok viszont klozetpapírt kell a zombinak adni aki a wc-n ül,de nem találok sehol sem.aztán végül is kaptam de erõspaprikakrémmel volt bekenve és nem vettem észre és most mindenki ellenem van.eddig tök jól megvoltam a zombikkal,volt amikor guitar herozni kellet az egyik ellenés megvertem benne.Vki segítsen.elõre is THX minõségû hangot.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

zzeN
ps3-as év vége felé úgy emlékszek...de hagyjuk a konzolt, történhetne már vmi PC-re

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

nemtom sztem az is elöbb fog jönni

Magiszter
Októberi az nem a PS-akárhány változat?<#fejvakaras>

akkor mostmá a bótba se lehet megvenni? sztem meg már megjelent 😛 csak tört változat nincs
az oktoberi az a csokapik változat!

Vass Gábor
Úgy hallottam hogy eltolták egésszen októberig a játékot, szóval ne várjátok.

de ahhoz volt starforce pusztito progi meg minden, nem kellett ahhoz crack h elinditsd 😊

kirol
Hát ez természetes, hogy kap a crack védelmet!

A következõ lépésben meg magadnak kell megírnod a játékot, és ahhoz kell majd még crack-et venned, hogy elindíthasd.

gabo91
Ja és az eredeti játék árának a 90%-ért kapod meg a cracket. (a gammát meg töltsed le valahonét)
És a crack kap másolásvédelmet, nehogymár kalozkodjanak valakik a crackel... xd

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

The Protector
Jön mán ez a foss?Tököm bele.A devil my cry4 is jöhetne.

kirol
Mik vannak! 😊

És majd a feltörésért fizetünk ezután, nem pedig megvesszük. Logikus! 😄

Még a héten fenn lesz! Remélem, még a végén nekünk kell fizetni a crackereknek hogy feltörjék!
Be is baszna ha erre is éveket kéne várni.

Maxtreme
Mondjuk a starforce meg eközött van némi difi...

Snexi
Mért arra mit raktak?Egyébként nem hiszem hogy 5 évig törték,csak akkor feladták 2nap után és most újból megpróbálták

gtr elsõ részét is 1 hónapja tudták feltörni!!!!!!!!!!az meg már kijött 5 éve

<#taps>

én megvárom amig csokapikhoz adják

Magiszter
Itthon majd 13k körül lesz úgy tudom.

kirol
Amúgy mennyibe kerül? 8k HUF?

Magiszter
Olyan védelem nincs amit ne lehetne feltörni.<#nyes><#eljen>

Magiszter
Júni 17? Az már 1 hónapot jelent a játék megjelenésétõl (durván). Annyi idõ alatt "má'csakazé'is" alapon ki kellene adniuk a törést. És abban benne van az állítólagos "két-hétig-nem-törünk" dolog is.

Snexi
Vagy lehet hogy sosem törik föl a védelmet.

kirol
Miféle 2 hét? Azt mondtátok az, hogy direkt nem törik fel, hülyeség.

Még a hétvégén fel lessz törve, 2 hét akkorra rég le jár!
Snexi
Gamestar-ba benne lesz,júl 17.-én jelenik meg.Majd lefényképezem és ellehet olvasni (bár kétlem hogy addigra ne törnék föl ezt a védelmet)

Magyar oldalak eddig nem tesztelték?
Shep
Hát ez nem kecsegtet túl sok jóval.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Egy Kis Game Teszt!!!

<#guluszem1><#guluszem1>