Alone in the Dark 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
B..sza meg még másfél óra.....
8Mbit-nél miér csak 200K-kal jön?
Jófejek...leakasztanak egy csomó pénzt, de szerverre nincs pénzük....
Még másfél óra...
Credit Card Number*
Expiration Date*
Month: Year:
Card Security Code*
(more info)
Your Credit Card is
Securely Transmitted.
A többi megoldás (Csekk, Pénzt küldesz nekik borítékban, vagy a Pay Pal amirõl a mai napig nem tudom micsoda) eléggé rizikósnak tûnik.
Bár engem elsõsorban a kíváncsiság hajt -mégis milyen vele játszani, fordítható-e ha van egyáltalán mit stb-, az csak másodlagos, hogy végigviszem-e.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Hát ez az ami meg abszolút relatív. Valakinek ha már nem csak WASD+Bal egér az irányítás már bonyolult/szar/stb... De aki meg a mortálkombáton nõtt fõl és még mindig fújja a Elõre-Hátra-kisütés-nagyütés-fel-fel-nagyrugás-blokk kivégzéseket annak meg adhatsz egy 105-gombos irányítást se panaszkodik. Én ezért nem adok azokra a véleményekre hogy ilyen-olyan az irányítás mert lehet nekem könnyû Pistikének meg nehéz.
A Rivjúk se adnak teljes képet egy játékról, max az olyan ami 10-20 perces, mert 3-5 percbe nem lehet beletenni azt ami érdekel egy játékost (nem összekeverendõ a gémerrel, két külön kategória). A demó az ami igazán mutathat valamit (tisztelet a kivételnek.) És én most az olyan demóra gondolok ami az aranyba ment játékról szól (nem TimeShift 1.0). "De hát ugye minek a demó majd megveszi a hülye gémer me' neki fussa' rá. Akinek meg nem tetszik az tehet egy szívességet..."
Na itt vágta át a torkát az Atari.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
armageddon666
Demó nélkül mi mást lehetne tenni? Ki szeretne zsákbamacskát venni?
De akkor ha letölti demó helyett.
a.) játszik vele egy órát, tetszik/nem tetszik neki, megveszi/nem veszi meg. Ez lenne ugye az ideális
b.) végigjátsza... utána már valszeg nem veszi meg... hacsak nincs magas újrajátszhatósági faktora, vagy fasza multiplayer mód ^^ ha utóbbiak nélkül megveszi akkor azt utána kidobott pénznek érezheti :\
lehet jönni hogy olyan mint a kenyérlopás, szerintem nem ugyanaz a kategória... + van olyan érzésem hogy hardvergyártók azért elég rendesen pénzelik a programozókat hogy ezen kicsit jobban, azon meg kicsit szebben fusson a játék..
@
"ugyanaz mintha te letöltenéd azt amit a haver megvett és õ is ezt tenné a tieddel."
szal ottvan benne hogy megvették az egyiket (mind2en másikaT) csak aztán kölcsönadás helyett letöltötték ami hiányzott.
@
Mert ha letöltötték volna, azt az 1példányt sem veszik meg, és az az 1 is számít. Mond valamit a sok kicsi sokra megy?
én megveszem aztán kipróbálom jó?aztán elmondom a véleményem mer pont most van egy kis pénzem nyaralás elõtt és inkább játékot veszek, nem megyek nyaralni.
Nem érdekes.<#pias>#pias>
Jah és Zónál a pont! A politika tabu!
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Szerintem meg felhozni is badarság, mert egyrészt az itt tiltott politikára utal, teljesen fölöslegesen, a "más nagyobb csúnyát csinál" típusú magyarázkodás pedig már messzirõl bûzlik.
Az a vicc hogy most szökõév van
Amúgy az hogy a politikusok azért lopnak mert mi is, vagy hogy mi is azért lopunk mert a politikusok is... ez ilyen tyúk meg a tojás téma nem? (Bár nem, mert ki szabja ki az adót ami miatt kevesebb a pénzünk? Na? Na? Te ott, ülj le egyes! <#idiota>#idiota>)
Az meg hogy egy értékelés alapján döntöd el hogy megveszed e a játékot... nem tudom, nekem hülyén hangzik. Ha pl a szomszéd azt mondja aki a Fiat-nál dolgozik, hogy ne vegyek Opelt mert szar, akkor nem bólintok rá és rohanok a porséért, mert az meg jónak találta. Kipróbálom nyílt napon az opelt és ha tényleg szar akkor már megnézem a porsét is, és utána döntök. Hülye példa tudom, de szerintem érteni lehet a lényeget.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tehát egy fityinget nem adsz ki érte.
Akkor mi a baj a warezhuszárokkal? :\ nemmind1 hogy egy valaki megveszi és körbeadogatja vagy ha simán letöltik? ... szerintem a lényegen nem változtat... így sem úgy sem adtál ki érte pénzt.
bár nem akarok belefolyni mert még pici vagyok ehhez -.- majd ha felnövök akkor biztos megértem ^^
@
Én csak azt veszem meg amivel tudom hogy játszani fogok😊, amivel meg nem az mellett szépen elsiklok, nemhalok bele... Alone is ilyen, per pillanat nemigen érdekel ( kemény 6 pontos játék lett eme nagy névbõl ), van más amivel eltudom ütni azt az idõt amit játékra használok... haver megvette, majd ha megjövök a nyaralásból 2 hét mulva odaadja és játszok vele.
Tudom te eladod és megoldás ez is. De ha jobban belegondolsz az is majdnem ugyanaz. Hiába eredeti, ha kézrõl-kézre jár az annyival kevesebb eredeti példány. A kiadó ezzel nem sokat nyer.
Hozzáteszem: Ami számomra megéri azért adtam és fogok is adni pénzt. És meg is tartom õket.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
de ebbe ne menjünk bele, csak igazat adok ennek -.-
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
NINCS serial
NINCS mûködö verzió a játékból
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
(am inkább torrent huszár vok mint warez xd, nem adok pénzt ki lopott játékra...)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
gondolom ez sem indul, de van...
lol
ha nem lennének ügyis kis hackerek akik feltördelik a gammákat, nem gyurnának a fejlesztõk, programozok sem, ellustulnának. Nem haladni a tudomány szart sem...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
CSS meg no comment :\ abból köll az eredeti... tört szerveren (nem is tudom hogy lehet egyáltalán keresni olyat) jó ha a playerek fele nem használ valami csalást... rendesen ez az arány valamivel kevesebb, lévén ha bukta akkor lehet megvenni újból asszem minden gémet x)
Steam-acc védelme nem feltörhetõ (elején még próbálkoztak vele, de heti update miatt abbahagyták), a single játékokat viszont megtudják oldani hogy mûködjenek... ugye NoSteam meg hasonlók. Szal AitD5-nél is meg tudnák szerintem csinálni :\
@
13. <- ott a pont.tehát tizenharmadik napja 😛
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
de figyeld meg, ahogy a védelmek erõsödnek, ahhoz igazodva fognak a crackerek is.
...de mindettõl függetlenül játszatunk is 😊 sajnos nincs 1.6 -om 😞 csak source, de holnap este az SG szerverén* nyomhatunk egy kört
(aminek ugye csak az elnevezése SG 😞*
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯