Alone in the Dark 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
THX
PÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍSZ! 😄
Egyébként meg minek vesz vki X360-at, ha gémet nem tud venni hozzá?
Kitalálták már régen a csere-berét...és csak egyszer kell 15e Ft-ot beruházni rá, utána már csak 1-2-3 e Ft, míg kicseréled egy újra vagy ingyenbe cserélgeted a haverjaiddal...Jó lenne ha ez az ország is felnõne a feladathoz, nem mindenki csak dumálna. A sok vérpisti meg úgyis elnövi a crackek keresgélését, meg a torrentet...Az, hogy vki idejön és gátlástalanul hangoztatja a warez forever-t, meg hogy õ soha nem vesz játékot...bla-bla.Ebbõl arra következtetek ,hogy te is csak egy igazi vérpistike lehetsz, kemény 13 évvel a hátad mögött.Gondolom programozó matematikusnak vagy mérnök informatikusnak fogsz tanulni,vagy legalábbis mûszaki vonalon. Egyébként nem ártana, mert meg tudnád tapasztalni és érteni, hogy mi fán terem a dió. Nem tudom te hogy néznél, ha egy a szívedhez nõtt személyes tárgyat vagy csak eszmei tulajdont, (amit komoly jogszabályok védenek) amiben hónapok vagy évek munkái vannak benne, valaki ellopná és ebbõl keresné a sok milliót.Persze USD-ben vagy EUR-ban. Hmmm? Kíváncsi vagyok a véleményedre...Szerintem te lennél a legjobban megsértõdve.
pont mint PCn...
megveszed a PCt... ki sem kell üttetned csak töltöd a gémeket...
annyi talán a box mellett hogy kiütve nem lehet multizni ha jól tudom.
@
nc
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
soha többet nem veszek én egy játékot sem meg eredetiben az tuti az utolsó a fifa 08 volt meg a pes 2008
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Ilyen hülyeséget. Szerintem nem tudnának olyan X360 játékot mondani ami ne lenne fent torrenten. Azzal hogy hamarabb jön ki boxon a játék csak azt érik el hogy még többen fogják letölteni majd a PC-t. Ha csak nem csinálnak "jó" játékot, ami mostanság ritka mint a fehér Zorró (valahol mindig elk*rják).
Ez az #1300-ra is válasz.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
szép, jó dolog ha megveszed az eredetit, de nem kell feszengeni.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Az is érdekes h még senki sem vette meg,és irt volna valamit,az irányitásról,vagy dobott volna fel képet!<#szomoru1>#szomoru1>Ebböl én azt vonom le
h a játék valoban nem lehet túl jó,vagy csak mindenki Demo-ra vagy tapsra vár?!
Na mindegy én felraktam a POP3-at addig is!Talán mire végigviszem történik valami okosság!
Az ilyen csupaszpöcsüek meg ne szarják már tele hülyeségekkel a topikot!Föleg ha egy értelmes mondatot nem tudnak leirni!<#puszi>#puszi>
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Jogépel , nagymónitoron
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
😊
itt nem az elssz kiirva, hogy TAKARODJ WAREZOS... stb meg nem wareznak lessz off topik saját forumoknál... ez a mienk... ha meg valakinek nem tetszik mehet nyithat egy warez mentes topikot xd
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
a gyereknek elindult azt kilépett???
http://www.sendspace.com/file/pqj6if
Ha nem tudsz várni vedd meg vagy warezolj, de ne nyöszörögj!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
szerintem off lenne... meg ban...
ez egy tisztes ország tiszteséges kormányal.... enyi elég is ugye 😊
Itt valami bibi van mindenre azt hiszi hogy game.<#eplus2>#eplus2>