Alone in the Dark 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Nincs topik gazda😊 igaz én nyitottam, de hát itt aki kizárólag csak origivel tolja több éve pécén és xboxon egyaránt az meglett vizsgálva hogy Õ IS ugyan olyan szemét tróger mint a warezos😊 a pécés fórumon nemlehet warez ellen tenni, ez a topik is bizonyítja, totál felesleges mert az emberek igen kicsi százalékába van meg az hogy hoppá meg kellene venni amikor pár ezresért a pofám elé dobják azt a játékot?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

És megkérném a topik gazdát, hogy kreáljon egy Warez topikot a hülyegyerekeknek vagy egyszerûen csak tiltsa ki õket innen és törölje a hsz-eiket.

THX

PÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍSZ! 😄

Kiütteted a BOX-ot? Csak nehogy úgy járj, mint a sok haverom, hogy kisült a gép...mert belenyúlkálnak...aztán meg mehetsz gariba cserélni és majd jól kiröhögnek! 😛

Egyébként meg minek vesz vki X360-at, ha gémet nem tud venni hozzá?
Kitalálták már régen a csere-berét...és csak egyszer kell 15e Ft-ot beruházni rá, utána már csak 1-2-3 e Ft, míg kicseréled egy újra vagy ingyenbe cserélgeted a haverjaiddal...Jó lenne ha ez az ország is felnõne a feladathoz, nem mindenki csak dumálna. A sok vérpisti meg úgyis elnövi a crackek keresgélését, meg a torrentet...Az, hogy vki idejön és gátlástalanul hangoztatja a warez forever-t, meg hogy õ soha nem vesz játékot...bla-bla.Ebbõl arra következtetek ,hogy te is csak egy igazi vérpistike lehetsz, kemény 13 évvel a hátad mögött.Gondolom programozó matematikusnak vagy mérnök informatikusnak fogsz tanulni,vagy legalábbis mûszaki vonalon. Egyébként nem ártana, mert meg tudnád tapasztalni és érteni, hogy mi fán terem a dió. Nem tudom te hogy néznél, ha egy a szívedhez nõtt személyes tárgyat vagy csak eszmei tulajdont, (amit komoly jogszabályok védenek) amiben hónapok vagy évek munkái vannak benne, valaki ellopná és ebbõl keresné a sok milliót.Persze USD-ben vagy EUR-ban. Hmmm? Kíváncsi vagyok a véleményedre...Szerintem te lennél a legjobban megsértõdve.

armageddon666
megveszi... a boxot... és kiütteti chippel.. és tölti a gémeket...
pont mint PCn...
megveszed a PCt... ki sem kell üttetned csak töltöd a gémeket...

annyi talán a box mellett hogy kiütve nem lehet multizni ha jól tudom.

@

Solid Snake
<#banplz>
Kandurex
"szégyen az xbox 360, de azt is kilehet játszani megveszem"

nc

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

szégyen az xbox 360, de azt is kilehet játszani megveszem kiüttetem és töltöm a játékot a netrõl hehe
soha többet nem veszek én egy játékot sem meg eredetiben az tuti az utolsó a fifa 08 volt meg a pes 2008

addig tünj el amig nem zárják be miattad ezt a topikot! XD

mama2
Ha neked indul a játék, és találtál crackot, akkor töltsd már fel valahova, kösz(láma gyerek(nem én, hanem macskássy)(féletlen nem Karcsi alregje). Amúgy néztem gameplay vidit, elég jónak néz ki, a fizika meg úgy minden😊.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Magiszter
Ki tudja megmondani hogy pl az AitD melyik játékplatformra jött warezba elõször? Nos?

Ilyen hülyeséget. Szerintem nem tudnának olyan X360 játékot mondani ami ne lenne fent torrenten. Azzal hogy hamarabb jön ki boxon a játék csak azt érik el hogy még többen fogják letölteni majd a PC-t. Ha csak nem csinálnak "jó" játékot, ami mostanság ritka mint a fehér Zorró (valahol mindig elk*rják).

Snexi
Ez egy fake acc,hagyd

armageddon666
Ez csak jó ^^ egyiket feltörik a másik már könnyû lesz ^^

@

Synit HUN
Tök jó! Visszaszorítják a warezt X360-ra
Ez az #1300-ra is válasz.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

gabo91
fordítva is igaz.
szép, jó dolog ha megveszed az eredetit, de nem kell feszengeni.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Törölt felhasználó
"Crytek will use the same protection of AITD5 on Crysis Warhead: words of Cevat Yerli (interview on gamevideo)!!! "
beijing 2008 sem tudták még feltörni pedig 1 hete kint van az is

Attelee
Szépen gyülnek a hozzászólások,csak az a baj h egyiksem a játékról szól! <#vigyor0>
Az is érdekes h még senki sem vette meg,és irt volna valamit,az irányitásról,vagy dobott volna fel képet!<#szomoru1>Ebböl én azt vonom le
h a játék valoban nem lehet túl jó,vagy csak mindenki Demo-ra vagy tapsra vár?!
Na mindegy én felraktam a POP3-at addig is!Talán mire végigviszem történik valami okosság!
Az ilyen csupaszpöcsüek meg ne szarják már tele hülyeségekkel a topikot!Föleg ha egy értelmes mondatot nem tudnak leirni!<#puszi>

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Attelee
<#mf1>

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

LEÁLDOZOTT....<#idiota>

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

nem megy neki semmi csak játsza a hülye agyát nyugi, mindig van pár ilyen, mama2röl hallottatok? 😄

bertino
keresd meg inkább a mecsbokszodat és azt tologasd, az nem szaggat.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

macskássy
hi, világósabra álitotam ,de úgyis.Szagat<#wow2>

macskássy
hi, csak besszagat. <#duma><#nevetes2><#hawaii>
Jogépel , nagymónitoron

Amilyen "minõségi" szarokat kiadott PC-re a MS nem fogok könnyet ejteni miatta.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Maxtreme
Az agyad is megcrackelte valaki ahogy látom.

<#mf2><#mf1><#gun>

ne szivass h megy

macskássy
hi,leszetem.nekemár megz jo a ,gamme <#gun><#finom><#rolleyes>megzen crackellvaÉ

minden amcsi dagadt kiskölöknek konzolja van mert berakja a diszket azt jáccik nem kell hozzá nagy tudás max ne forditva tegye be és azért kevesebb a pc game

Istencsászár
"Peter Zettenberg, aki a Microsoft Game Studios Europe Business Developement részlegének vezetõje, arról számolt be, hogy a Microsoft a jövõben elsõként Xbox 360-as konzolra fog kiadni játékokat, hogy így megvédjék az adott játék eladási mutatóit a PC-s verziótól, azaz megfelelõ bevételekhez jussanak az Xbox 360-as szoftverek után."

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bertino
<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

majd probáld ki sztem mert nem igazán akarok virust erre a szarra

most néztem a moobsot mennyien szedik

Pont az ilyen baromarcúak miatt köszönhetik a normális pc-sek hogy évrõl évre kevesebb a game pc-n...Gratulálok,így tovább😊

Kandurex
<#levele> ebbe annyira ne reménykedj, szép, jó a warez, de a melldöngetést nem kellene...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

gabo91
Történelmet fogunk ám irni ezzel a topikkal...
😊
itt nem az elssz kiirva, hogy TAKARODJ WAREZOS... stb meg nem wareznak lessz off topik saját forumoknál... ez a mienk... ha meg valakinek nem tetszik mehet nyithat egy warez mentes topikot xd

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

DarkSector
<#nyes>...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

van hozzá mûködõ "bioritmus"<#buck>
a gyereknek elindult azt kilépett???
http://www.sendspace.com/file/pqj6if

😊 Milyen igaz! 😊

Ha nem tudsz várni vedd meg vagy warezolj, de ne nyöszörögj!
Sok harcilepke,most megy a nyüsszögés a crack/serial kombóért,meg a mûködõ warezverzióért,aztán majd ha megvan lesz nyösszögés patchekért,és azokhoz crackért,és elkezdõdik a HUDESZAR AZ IRÁNYÍTÁS címü fõrinya..😊

sõt! a serialt is megkapod hozzá... 😊
Inkább kiírom neked lemezre... 😊
ProGabe
pont ez a lényege az egész "jaaaaj mér nincs wárez verzijó" sirámnak.már fenn van torrent oldalakon,csak ugye nincs hizzá serial,sem crack.tehát akár fel is tehetné.te nem tudnál vele kezdeni semmit

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Istencsászár
<#idiota><#lama>

és utánna felteszed nekünk torrentre vagy valahova<#email>

gabo91
hm... kezdjem?
szerintem off lenne... meg ban...
ez egy tisztes ország tiszteséges kormányal.... enyi elég is ugye 😊

Snexi
Jajj te szegény csak 200-al jön.

már megvettem fiam...és állat.

Magiszter
Itt eljátszhatod hogy megveszed a játékot <#mf1>

Ez nem a játék ez egy honlap.:????
Itt valami bibi van mindenre azt hiszi hogy game.<#eplus2>