3442

WAREZ TOPIK
(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)

• Frank99
    a téma indítója nekem engedélyezte (tegnap privátban) hogy házigazda legyek.

Kinek kell írni, hogy így legyen?
    a [email protected] nemigen válaszolt semmit.....
  • reaper4
    csont igazad van. a sok játsza az agyát, mintha nem lenne nekik tök mind1, h ki mivel nyomja. mert más az ,h ha az idióta kérdésekből van elege az embernek, de ez már lol.
  • csabika1982
    nézd én nem rinyálok ezért+azért nekem személy szerint a tököm ki van a warez kontra megveszem a játékot emberekkel,nekem egyikkel sincs bajom, nem kéne egymást baszogatni azt kész, hanem játszani
  • wedge31
    Jelentkez be és láss csodát.
  • predator0
    Én majd PS3-ra fogom megvenni, amikor megjelenik, ami jó sokára lesz, mégsem sír a szám, hogy miért késik, stb. Amúgy a fórum magáról a játékról szól, nem arról, hogy nincs hozzá ez meg az, vagy hogy a sok szerencsétlen nem tudja honnan letölteni. Aki ezt nem fogja fel, az színezzen kifestőket Szerintem nem csak engem idegesít ez az óvodás rinya, hozzá nem értés, hanem mást is.
  • csabika1982
    hát én megyek sörözni egézségére mindenkinek
  • gabo91
    ja, vagy a fele csak mondjahogy megvette... de igy sincsenek sokan szerintem...
    egyébként pedig tegyük fel nem sikrül megoldani a warez dolgot... örölhetnek a fejlesztők, hogy ilyen védelmet csináltak...
    max nem játszok a játékal meg rajtam kivül sokan mások... de nem fogok boltba rohanni megvenni...
    attol még mert nem lesz warez attol még nem lesz több a pc-s eladás...
  • Mr Bishop
    Hellótok !
    Nem voltam egy hónapig, de szomorúan látom, hogy továbbra is egymással vagytok elfoglalva minden valamire való topikban.
  • csabika1982
    eddig elég erősen ment a warez téma érdekes mod nem volt baj,most meg van 1-2 okostojás azt mindenki huzhat mert ŐK aztán, valoszinű h mind megvették
  • xBIGMONEYx
    :D
  • predator0
    Szerencsétlenkedésen kivül nem sok minden történik ott. Unalmas
  • xBIGMONEYx
    am nekem nemjön be a warez topik!!:D
    nemakarok írkálni oda csak kiváncsi vok mi folyik ott!:D
  • bertino
    ez esetben ez fail.
  • kirol
    És még ezzel is más szellemi termékét loptad el!
  • Shodan
    I cant get into jerusalem using my galaxy map. ez itten a lényeg ,
  • ricsa008
    akkor bukott a mutatvány
    sajna ilyen kártya noku
    :(
  • Zóanagyvarázsló
    Mindkét linkelt üzlet esetében 2.95 font a szállítási költség, ez rendelesénként vonatkozik, tehát megrendelt játékok számától független.

Jelen árfolyam mellett elvileg pont kijön 8k-ból.
  • Zóanagyvarázsló
    Netes vásárláshoz alkalmas kártya kell (internetkártya vagy dombornyomott bankkártya), netán ilyennel rendelkező ismerős. Itt találhatsz a kártyákról egy listát.

UK-ből 3-5 napot szoktak mondani, ez átlagosnak tekinthető. A postai untánvét ezeknél az üzleteknél nem játszik (ahogy általában az eBayen sem), de szerintem egyáltalán nem is hiányzik.
  • ricsa008
    jah és mennyi a szállítási költség?
    ennyi ha ez kijön 8e -ből rendelem is
    előre is köszönet
  • ricsa008
    még 2 kérdés
    Hogy lehet fizetni?( lehet-e pl utánvétel)
    mennyi idő amire megjön?
  • ricsa008
    okés köszi szépen
    (ilyen egy korrekt válasz gabo)
  • Zóanagyvarázsló
    Például innen vagy innen.
  • bertino
  • ricsa008
    kössz nagy vagy
  • gabo91
    google
  • ricsa008
    nagyon meguntam ezt a warrz így nem jó úgy nem jó
    úgyhogy csak egy kérdés honnan és mennyiért lehet megrendelni?
  • woy
    Megvettem a játékot,és meg vagyok vele elégedve.Látszik hogy nagyon sok munka volt vele.Pazar jelenetek,optimalizált grafika,a játék fizikája is nagyon ütős.És vannak benne olyan dolgok amelyeket más játékokban még nem nagyon láthattunk.Nálam 9,5 / 10 az irányítás miatt,az nem túl jó,de megszokás kérdése,a silent hillnél is így volt.
  • grebber
    Inkább úgy kérdezd ki az akinek nem jön be mert semmi baja nincs!
  • ricsa008
    bejön valakinek a híres warez topic?
  • felegyi
    Írd a warez topikba hogyan csináltad meg.
  • Djemba
    bocsi
  • predator0
    "(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)"
    "a warezt privátban ha lehet,...(vagy a warez topikban, lsd. banner)"
    Érteeeeeeeeeeeed?
  • Djemba
    mé mi van more?
  • dante3
  • predator0
    Te tényleg ennyire vagy? Most komolyan
  • Djemba
    jaja elindult megnéztem bejött minden, de csak este fogom elkezdeni vár a meló
  • csabika1982
    már tolod vele
  • zzeN
    egyenlőre még nem tudod kipróbálni máshogy a megvásárlásán kívűl...
  • R3TR0
    Nagyon érdekeln hogy milyen gém mert szivem szerint megvenném a collector kiadást mert inkább azt mint a simát de a PC ujságok nagyrésze meg mindenki azt irja hogy átlag gém de jó lehetett volna
    MIÉRT NINCS DEMO??? Most ugy vegyem meg h nemtom teccik-e?
  • nono55
    (amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)