Alone in the Dark 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evin
Szerintem ezzel egyedül vagy. A félelem a sötétben tanyáz.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

kijött!!!!csak nem tom jó-e 16mb még nics tesztelve

reméljük

mama2
Ahogy láttam videókból a grafika jó, meg a fizika is, csak engem ezek a sötét pályák irritálnak picit. Remélem nem fog az egész játék sötétben játszódni.
Amúgy mirõl is szól a játék? Tudom azt hogy horror.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Istencsászár
Majd kinövöd.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

még soha nem vártam ennyire cracket<#violent><#worship><#kocsog><#gun>

Tomsteel
ne próbáljuk megmagyarázni amit nem lehet !

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Tomsteel
Nekem az étolaj is drága, mégsem lopom el, sõt még csak benzinkútról se hajtottam el fizetés nélkül, pedig ilyen alapon lett volna okom rá ! Ne beszéljünk sületlenségeket.

Tomsteel
akkor inkább húzd meg magad, üljél rendesen, és ne reklámozd magad, mert ettõl a magatartástól feláll a hajam... senkinek nincs pénze olyan dologra amit ilyen könnyen ellophat, nem kell megmagyarázni a hülyeséget !

(el ne kezdjétek, hogy én biztos megvettem minden játékot, mert nem errõl van szó! )

Még énse dolgozok, 15 vagyok és csak a nyáron jutok melóhoz de ott 1000-el megy a munka, és jön a pénz! Azt az összeget (kb 250e) nem DRÁGA játékokra fogom költeni! Van egy pár amit megvettem, Pl.: Stranglehold 3000ft-ért nemsokára a cdgalaxisban, POP trilogy 3000-ft ért,Crysis 5k-ért, és így tovább... Ha veszek konzolt, tuti flasheltetem mert nekem nem lessz pénzem tizen akárhányezer ft-os játékokra, és ha vennék is játékot azt már 100% hogy nem cserélném be egy másikra! Ha majd kijárom a sulit, lessz rendes állásom és munkám(!) tuti veszek eredeti játékot konzolra vagy PC-re de addig nem.
az elsö résszel, meg a harmadikkal, meg a negyedik demojával😄

Valaki játszott már vele???

Evin
Megnéztem a játék fájljait, és egy ideig biztos nem lesz belõle magyar verzió, kivéve ha magyarul jön ki.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Tinman
Amíg így warezoltok, addig pont, hogy nem a konzoloknak áldozik le MSE.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Reggelig fognak hágni tégedet-e a bõõõtönbe'-e!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Bogyee
Bazz! Te jobb is, hogy nem mész be egy üzletbe játékot venni😄

http://www.facebook.com/infestationmmo.magyarorszag

macskássy
hi, a,haver átir míndendt.

macskássy
hi,.egz játékótse, Veszek meg. <#merges2><#gun>A netrûl megvan<#wilting>
míneden

az a baj, h az itt forumozok sztem fele nme rendelkezik önállo keresettel mivel mondjuk még 17-18 éves sincs... én sem dolgozom folyamatosan, csak nyáron ha tehetem, azt a pénzt meg nem forditom játékra, oylan egyszerü okbol h évente van vagy 3 játék amit végig is játszok, szvsz nekem nem éri meg kiadni azért, h legyen, feleslegesen... amivel többet játszom (cs:s, tdu) az meg megvan eredetin, kész
tervezek xbox 360-at, de most ha meg elkezdem h nekem igenis flashelt kell.. inkább nem szolok semmit, beszéljünk az AitDrol

Shep
Hát ebben tévedsz, PC-re sokkal nagyobb munka megcsinálni egy játékot (rendes munkáról van szó) mivel ahány felhasználó annyi konfig, míg konzolon van egy fix hardware és arra kell optimalizálni a játékot, de errõl még lehetne oldalakat írni és napestig beszélni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

gabo91
nekem nem kell mondanod tudom mi folyik itt... szarbol várat még egy bûvész sem teremthet... szarnak a szarba mint ahogy mindenki szarik...

mindig lesz olyan aki megveszi a játékot lesz olyan aki nem veszi meg...
ha megveszed akkor valami mást nem veszel meg helyette. mérlegelés...
fogyasztói döntésnek hivják ezt....
te ezt veszed én másra költöm a pénzem.

az pedig hogy miért konzolra jönnek ki a dolgok...
profit maximalizálás
ugyan anyi erõfeszités költség nagyábol ha pc-re csinálják meg mint ha konzolra
de konzolon több az eladás... nagyobb a tiszta profit. pc-n is lenne hatalmas bevétel de konzolon kisebb a kockázat nagyobb a haszon...
de eljön az idõ amikor a konzoloknak leáldozott topik lessz...
jön helyettük már...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Shep
Szivesen 😊 Amúgy ez egy meddõ vita, tehát teljesen értelmetlen, nem értem miért nem látja ezt be mindkét fél.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bertino
tényleg ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

kirol
Már azt hittem megjelent.
Közben csak a warezról, meg a hülyeségekrõl van szó kb 100 hsz-ben.

vááááá<#idiota>

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Ez esetben szeretsz úgy fogalmazni, hogy önmagadat, mint az eredeti mondanivalót félreértõ személyt tüntesd fel 😉
Istencsászár
<#eljen>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bertino
köszönjük emese.

De értelmeztem,a mondat eleje a wareznak köszönés tartalmazza hogy miért kevesebb a pc fejlestés,miért több a konzolbevétel..A game ár csak mellékinfó..😊

Shep
Tök jó ez a topic, ha derülni akarok egyet csak benézek 😊

Istencsászár
Tudom mi kell de nem mondom ki😊

No offense, de már megint nem értelmeztél. A konzolos eladások bevételére írta a csillagászati összeget, nem a játékok egységárára. (Persze a játék drágábban, mint PC-re, de nem annyira, mint a hazai üzletek árai mutatják.)

Mindenesetre jó kis topik ez, van már warezspam, warez vs antiwarez, konzol vs PC, mi kell még?
armageddon666
ha olcsóbb lesz a PC akkor talán lesz pénz a játékokra is ^^

@

Ha neked azt mondják ugorj a kútba beleugrasz? Kétlem...
Ebben az országban mindenki a politikusoktól várja a csodát. Hát várhatjátok...Csak sokan azt nem veszik észre, hogy agymosáson vagyunk 1948-óta és a büdös életbe nem fogjuk a fejünket kihúzni a vízbõl...mert nem hagyják...

no, de mindegy, ezt már abszolút off. 😊)

Nem kell millernek lenni (ahogyan én sem vagyok az, és ebbõl is látszik, hogy MO-n aki meg tud venni egy 8773Ft-os játékot az már miller és a felsõ 10000-hez tartozik) ahhoz, hogy pl én. 1 évben 3-4 játékot megveszek. COD4, Stalker, Race07, AitD. Ezt sztem mindenki kibírja, aki nem munkanélküli. Még ha családfenntartó, akkor sem egy kunszt negyedévente venni egy játékot. Különben meg mindenkinek arra van pénzre amire akarja, hogy legyen. Csak engem a warezosok ne is próbáljanak meg kioktani. Kipróbálásra ott a Demo. Legális és jogtiszta.AitD-ból igaz nincsen, de aki ismeri és szereti az megveszi. Ott a rengeteg trailer meg ingame demo. Persze letöltöm mert szart nem veszek meg...ezt tudjátok ki fogja megenni. Szomszédtól is elveszem az Audit mert majd meg akarom venni, csak amíg meg nem unom addig használom, jó?
Nem a warez-al van baj, hanem azzal hogy lopjátok.A lopás pedig bûncselekmény és szabadságvesztéssel sújtható. Erre felénk vidéken ezt úgy mondják, hogy államilag finanszírozott szabadságra küldenek. 😊
És ha még vki a lopásra is azt mondja, hogy lesz@rom, akkor azt nem hiszem, hogy egy erkölcsös ember. Erkölcsök nélkül pedig nem lennénk emberek...

A wareznak köszönd...Ne a konzol csillagászati összegeinek...EGy vadiúj konzolgame 11-12k körül beszerezhetõ akár magyarországon is...

Nekem ne baszottdrágázzon le egy warezpisti sem játékot amikor ott ül a kibaszott 200ezres szgépe elött és ott az internet ahonnan ki lehet nézni igen olcsón a játékokatz,és rengeteg pcgame cserélõ hely is van....

megtudom venni a játékokat az nem gond volt ps2 is ahoz minden játékom ami megvolt eredeti volt kb 35 játék

bertino
naja, nem véletlenül alkották meg a konzolokat...

Kandurex
A gond nem azzal van, hogy nem veszik, hanem viszonyítási alapként van a konzol, ott elszórnak úgy pár millákat még a leggányabb címekkel is, míg PC -n a zajos sikerekkel se tudnak nagyot kaszálni. Vagyis, nem arról van szó, hogy nem keresnek geci jól a PC -n, hanem a konzolon csillagászati összeget tudnak beszerezni és ezért hanyagolják...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grebber
Itt nálunk magyaroknál megértem a warezt mert kis keresett bszott drága dolgok.De magyarok csak 10 millióan vagyok ellenben s föld lakossága 6 vagy hány milliárd. És nálunk van jóval több jobb modú ország ahol nem 120 ezret keresnek hanem 3-400 ezer alatt nem kapnak.És ott sem vesznek nagyon játékokat szal akkor mi még jobb fényben is tününk fel.

Next PC upgrade: 2022

Istencsászár
nem

armageddon666
wtf? 😄 nem csak chippeléssel lehetett eddigis mûködésre bírni nem origi játékot boxon? O.o na mind1, annyira nem akarok belefolyni ^^ nincs boxom, valszeg nem is lesz.

@

Istencsászár
A magadfajta gondolkodású emberektõl nemjut az ország az 1rõl a 2õre... ( ha már et belekeverted )

gabo91
szvsz off-olás az egész topik kicsit lekéne állni...
(nekem is)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Istencsászár
Milyen hibák? RROD már nincs, hacsak nemtalálsz elsõ szériás gépet valamely bolt hátsó srakában... augsuztusban meg jön a 65nmeres GPUs amire aztán már egyik haternek sem lehet egy szava sem...

bertino
hát ezzel nem vagy egyedül

gabo91
hagyuk ezt a maszlagot már. kicsit kikellene nyitni a szemeteket. nem tudom mégis mit vártok, nem mindenki miller, hogy megvegyen minden szart. persze jó game ez is szerintem, tegyük fel megveszem, aztán két óra mulva delet (vagy még addig se bírja) hányszor volt már ilyen, felmagasztalták aztán nagy volt a pofára esés...
szoval nem árt elötte megnézni, hogy mégis mire adsz ki pénzt.
És akinek van rá pénze hogy megvegye annak a legnagyobb a pofája az hangoztatja mindig hogy " vedd meg, ne lopjad stb. meg warez huszárok stb." azért irigy állatok. Az hogy 5 vagy 500 ember tölti le a játék oly mindegy, nem fog elfogyni...
ha egy krumpliföldör lopnak ott már nem mindegy hányan lopnak...

Nem azért nem veszem meg, mert irigy vagyok és lopni akarok, meg mert dicsõség ha warezolok. Az én pénzemrõl én döntök, hogy mire költöm. A fejlesztõk pedig nem fognak csõdbe menni...

Ebben az országban meg mindenki leszar mindent, egyszért következmény másrészt kiváltó ok is ez...
mindenki kiskapukat keres, ez van ilyen a magyar ember...
de mégis mit várnak a néptõl ha a nép azt látja hogy mindenki (föleg a politikusok) is lopnak...

grebber
Vennék én xbox 360-at nagyon szívesen ha nem csak a hibáíról olvasnék.

Next PC upgrade: 2022

Kandurex
eprom -ot nem is fogják feltörni soha (tekintve, hogy read only),...marad a chippelés

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Istencsászár
Nem lehet multizni, nemtudsz lájvoról tölteni, értelmét veszi az archivement vadászat stb... de elvilg az ujabb boxok meghajtóját már nemtudják a warezhörcsögök feltörni igy remélhetõleg lassan még alacsonyabb lesz a számuk.