Alone in the Dark 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Amúgy mirõl is szól a játék? Tudom azt hogy horror.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
(el ne kezdjétek, hogy én biztos megvettem minden játékot, mert nem errõl van szó! )
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
http://www.facebook.com/infestationmmo.magyarorszag
míneden
tervezek xbox 360-at, de most ha meg elkezdem h nekem igenis flashelt kell.. inkább nem szolok semmit, beszéljünk az AitDrol
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
mindig lesz olyan aki megveszi a játékot lesz olyan aki nem veszi meg...
ha megveszed akkor valami mást nem veszel meg helyette. mérlegelés...
fogyasztói döntésnek hivják ezt....
te ezt veszed én másra költöm a pénzem.
az pedig hogy miért konzolra jönnek ki a dolgok...
profit maximalizálás
ugyan anyi erõfeszités költség nagyábol ha pc-re csinálják meg mint ha konzolra
de konzolon több az eladás... nagyobb a tiszta profit. pc-n is lenne hatalmas bevétel de konzolon kisebb a kockázat nagyobb a haszon...
de eljön az idõ amikor a konzoloknak leáldozott topik lessz...
jön helyettük már...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mindenesetre jó kis topik ez, van már warezspam, warez vs antiwarez, konzol vs PC, mi kell még?
Ebben az országban mindenki a politikusoktól várja a csodát. Hát várhatjátok...Csak sokan azt nem veszik észre, hogy agymosáson vagyunk 1948-óta és a büdös életbe nem fogjuk a fejünket kihúzni a vízbõl...mert nem hagyják...
no, de mindegy, ezt már abszolút off. 😊)
Nem kell millernek lenni (ahogyan én sem vagyok az, és ebbõl is látszik, hogy MO-n aki meg tud venni egy 8773Ft-os játékot az már miller és a felsõ 10000-hez tartozik) ahhoz, hogy pl én. 1 évben 3-4 játékot megveszek. COD4, Stalker, Race07, AitD. Ezt sztem mindenki kibírja, aki nem munkanélküli. Még ha családfenntartó, akkor sem egy kunszt negyedévente venni egy játékot. Különben meg mindenkinek arra van pénzre amire akarja, hogy legyen. Csak engem a warezosok ne is próbáljanak meg kioktani. Kipróbálásra ott a Demo. Legális és jogtiszta.AitD-ból igaz nincsen, de aki ismeri és szereti az megveszi. Ott a rengeteg trailer meg ingame demo. Persze letöltöm mert szart nem veszek meg...ezt tudjátok ki fogja megenni. Szomszédtól is elveszem az Audit mert majd meg akarom venni, csak amíg meg nem unom addig használom, jó?
Nem a warez-al van baj, hanem azzal hogy lopjátok.A lopás pedig bûncselekmény és szabadságvesztéssel sújtható. Erre felénk vidéken ezt úgy mondják, hogy államilag finanszírozott szabadságra küldenek. 😊
És ha még vki a lopásra is azt mondja, hogy lesz@rom, akkor azt nem hiszem, hogy egy erkölcsös ember. Erkölcsök nélkül pedig nem lennénk emberek...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Next PC upgrade: 2022
@
(nekem is)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
szoval nem árt elötte megnézni, hogy mégis mire adsz ki pénzt.
És akinek van rá pénze hogy megvegye annak a legnagyobb a pofája az hangoztatja mindig hogy " vedd meg, ne lopjad stb. meg warez huszárok stb." azért irigy állatok. Az hogy 5 vagy 500 ember tölti le a játék oly mindegy, nem fog elfogyni...
ha egy krumpliföldör lopnak ott már nem mindegy hányan lopnak...
Nem azért nem veszem meg, mert irigy vagyok és lopni akarok, meg mert dicsõség ha warezolok. Az én pénzemrõl én döntök, hogy mire költöm. A fejlesztõk pedig nem fognak csõdbe menni...
Ebben az országban meg mindenki leszar mindent, egyszért következmény másrészt kiváltó ok is ez...
mindenki kiskapukat keres, ez van ilyen a magyar ember...
de mégis mit várnak a néptõl ha a nép azt látja hogy mindenki (föleg a politikusok) is lopnak...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯