3442
-
#1791 a téma indítója nekem engedélyezte (tegnap privátban) hogy házigazda legyek.
Kinek kell írni, hogy így legyen?
a [email protected] nemigen válaszolt semmit..... -
#1790 csont igazad van. a sok játsza az agyát, mintha nem lenne nekik tök mind1, h ki mivel nyomja. mert más az ,h ha az idióta kérdésekből van elege az embernek, de ez már lol. -
csabika1982 #1789 nézd én nem rinyálok ezért+azért nekem személy szerint a tököm ki van a warez kontra megveszem a játékot emberekkel,nekem egyikkel sincs bajom, nem kéne egymást baszogatni azt kész, hanem játszani -
#1788 Jelentkez be és láss csodát. -
#1787 Én majd PS3-ra fogom megvenni, amikor megjelenik, ami jó sokára lesz, mégsem sír a szám, hogy miért késik, stb. Amúgy a fórum magáról a játékról szól, nem arról, hogy nincs hozzá ez meg az, vagy hogy a sok szerencsétlen nem tudja honnan letölteni. Aki ezt nem fogja fel, az színezzen kifestőket Szerintem nem csak engem idegesít ez az óvodás rinya, hozzá nem értés, hanem mást is. -
csabika1982 #1786 hát én megyek sörözni egézségére mindenkinek -
#1785 ja, vagy a fele csak mondjahogy megvette... de igy sincsenek sokan szerintem...
egyébként pedig tegyük fel nem sikrül megoldani a warez dolgot... örölhetnek a fejlesztők, hogy ilyen védelmet csináltak...
max nem játszok a játékal meg rajtam kivül sokan mások... de nem fogok boltba rohanni megvenni...
attol még mert nem lesz warez attol még nem lesz több a pc-s eladás... -
#1784 Hellótok !
Nem voltam egy hónapig, de szomorúan látom, hogy továbbra is egymással vagytok elfoglalva minden valamire való topikban. -
csabika1982 #1783 eddig elég erősen ment a warez téma érdekes mod nem volt baj,most meg van 1-2 okostojás azt mindenki huzhat mert ŐK aztán, valoszinű h mind megvették -
xBIGMONEYx #1782 :D -
#1781 Szerencsétlenkedésen kivül nem sok minden történik ott. Unalmas -
xBIGMONEYx #1780 am nekem nemjön be a warez topik!!:D
nemakarok írkálni oda csak kiváncsi vok mi folyik ott!:D -
#1779 ez esetben ez fail. -
#1778 És még ezzel is más szellemi termékét loptad el! -
#1777 I cant get into jerusalem using my galaxy map. ez itten a lényeg ,
-
ricsa008 #1776 akkor bukott a mutatvány
sajna ilyen kártya noku
:( -
Zóanagyvarázsló #1775 Mindkét linkelt üzlet esetében 2.95 font a szállítási költség, ez rendelesénként vonatkozik, tehát megrendelt játékok számától független.
Jelen árfolyam mellett elvileg pont kijön 8k-ból. -
Zóanagyvarázsló #1774 Netes vásárláshoz alkalmas kártya kell (internetkártya vagy dombornyomott bankkártya), netán ilyennel rendelkező ismerős. Itt találhatsz a kártyákról egy listát.
UK-ből 3-5 napot szoktak mondani, ez átlagosnak tekinthető. A postai untánvét ezeknél az üzleteknél nem játszik (ahogy általában az eBayen sem), de szerintem egyáltalán nem is hiányzik. -
ricsa008 #1773 jah és mennyi a szállítási költség?
ennyi ha ez kijön 8e -ből rendelem is
előre is köszönet -
ricsa008 #1772 még 2 kérdés
Hogy lehet fizetni?( lehet-e pl utánvétel)
mennyi idő amire megjön? -
ricsa008 #1771 okés köszi szépen
(ilyen egy korrekt válasz gabo) -
Zóanagyvarázsló #1770 Például innen vagy innen. -
#1769 -
ricsa008 #1768 kössz nagy vagy -
#1767 google -
ricsa008 #1766 nagyon meguntam ezt a warrz így nem jó úgy nem jó
úgyhogy csak egy kérdés honnan és mennyiért lehet megrendelni? -
#1765 Megvettem a játékot,és meg vagyok vele elégedve.Látszik hogy nagyon sok munka volt vele.Pazar jelenetek,optimalizált grafika,a játék fizikája is nagyon ütős.És vannak benne olyan dolgok amelyeket más játékokban még nem nagyon láthattunk.Nálam 9,5 / 10 az irányítás miatt,az nem túl jó,de megszokás kérdése,a silent hillnél is így volt. -
#1764 Inkább úgy kérdezd ki az akinek nem jön be mert semmi baja nincs! -
ricsa008 #1763 bejön valakinek a híres warez topic? -
felegyi #1762 Írd a warez topikba hogyan csináltad meg. -
Djemba #1761 bocsi -
#1760 "(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)"
"a warezt privátban ha lehet,...(vagy a warez topikban, lsd. banner)"
Érteeeeeeeeeeeed? -
Djemba #1759 mé mi van more? -
#1758 -
#1757 Te tényleg ennyire vagy? Most komolyan -
Djemba #1756 jaja elindult megnéztem bejött minden, de csak este fogom elkezdeni vár a meló -
csabika1982 #1755 már tolod vele -
#1753 egyenlőre még nem tudod kipróbálni máshogy a megvásárlásán kívűl... -
#1752 Nagyon érdekeln hogy milyen gém mert szivem szerint megvenném a collector kiadást mert inkább azt mint a simát de a PC ujságok nagyrésze meg mindenki azt irja hogy átlag gém de jó lehetett volna
MIÉRT NINCS DEMO??? Most ugy vegyem meg h nemtom teccik-e? -
nono55 #1751 (amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)