3442
-
#1840 Ez már lassan életfogytiglan lesz -
#1836 Akkor kezeltesd magad. Újdonsült házigazda esetleg végezhetné a beígérteket... -
csoola #1835 juhé -
nevermore169 #1834 idióta vok de nem örülök neki -
#1832 Hogy telik neked játékra, ha netre sem? -
#1831 fog az, csak idővel. -
#1830 Lehetett tudni hogy nem fog menni. -
#1829 De én nem leszek soha akkora idióta mint te, még az a szerencse -
nevermore169 #1828 15KB\S -el -
nevermore169 #1827 na öcsém ha letöltesz 15 GB-ot oszt nem megy semmi te is idiota leszel -
#1826 fail. -
#1824 Te idióta vagy és még mintha örülnél is neki -
Djemba #1820 szégyen vagy még linkeld be párszor -
#1819 Hajjaj:)
Prológot kitoltam.
Végülis semmi megdöbbentő nincs benne, elég szép, sok effekt, kiválóan alkalmazott Havok fizika, KIVÁLÓ mesteri zene kompozíciók, atom hangulatos és pörgős interaktív, jó a fizika is ( tűz terjedése, szétrombolódó környezet stb... )
DE
eddig nemigen volt Alone feeling, van benne pár grafikai bug, a mozgás sajnos elég gyatra az animációkra értve
Végülis ezek mind látszottak a videókon. -
#1818 neki garancia. -
#1817 Ez még nem garancia semmire XD -
#1816 Megvan.A warez fórumban van a crack de ide is belinkelem.
Alone in the Dark----Reloaded -
#1815 Ahogy gondolod... én szívesen elvállalom, de akkor itt szigor lesz... mindenről lehet csevegni, de egymás leszólása, warezolás, reklám az nálam tabu, ha gondoljátok:)
Amugy rájöttem hogykell elindítani!!! -
#1814 Tudod mit?
Inkább mégsem.
Ne engem anyázzanak, ahogy a Bioshock topicban is tette a sok láma, plusz még a törést fel nem tudni telepítő kuki-lamer.....
...
-
csoola #1813 az a véleményem, ha kritikák alapján ha nem az alone in the dark nevet kapja, akkor jobb lenne a kritika is mert nem lenne ekkora az elvárás -
#1812 Egyfajta interaktív film tps/fps nézettel, lövöldözéssel, autókázással, logikai feladványokkal. -
#1811 Eza játék mien? Én még lemaradtam az alone in the dark generációról. Ezzel kezedeném... olyan mint az Obscure? Valaki felvázolná nekem, mire számithatok ezzela gémmel?
thx -
#1810 Feltalapíted, beirod az kódot amit vagy mailba vagy a tokban meglelsz és már indul is -
liszike #1809 sziasztok!
Egy kis segitség kellene hogy a pi..ba kell elinditani?
mit hova kell beilleszteni és mit hogyan kell csinálni?
Köszi a választ! -
#1808 Jelentkez be mindig mert egyébként nem megy. -
#1807 Add el a géped full nomrálisan müködik a topik semmi baja nincsen. -
#1806 Mivel nincs warez verzió ( Atari ) minden vele kapcsolatos iromány felesleges:) -
ricsa008 #1805 így semmi értelme a warez topicnak ha egynap max 1 órán keresztül érhető el -
#1804 -
#1803 Csak hülyéskedtem vele! :) -
#1802 A topicnyitó automatikusan nem rendelkezik a házigazda jogkörével? -
#1801 Na megjöttem. Elvileg 1 év regelés után bárki lehet házigazda hogyha ir mailt, s a többiek is támogatják. -
#1800 Mondom, hogy nem! -
#1799 dehogynem.
csak nincs itthon, és egyszer ugrott fel, a privátomat elolvasni... -
#1798 pff -
#1797 Látom te sem tudsz olvasni. -
#1796 Valamikor tuti megjelenik csak azt nem tudni hogy mikor! -
ricsa008 #1795 itthon ez meg se jelenik? csak mer előrendelni se lehet sehol -
#1793 Talán te nem lehetsz házigizda. -
#1792 Istencsászár 6 topicban házigazda, ezért feltételezem, hogy ő tudja azt, hogy kinek kell írni, vagy hogy mit kell intézni ehhez :D