3442
-
#2162 -
#2161 THX -
#2160 kilencezer párszázat vontak le a cuccért postával mindennel, itthon is kb ennyi lesz, vagy több. -
#2159 Posta elenéysző, még azzal együtt is olcsóbban jössz ki mintha itthon megvennéd a sarki boltban. -
Ash04 #2158 Mennyire éri meg innen rendelni? Gondolok itt a postaköltségre. Engem is érdekelne, mert elég olcsón hozzá lehet jutni a limited editionhoz is. -
#2157 asszem megrendelem akkor mert itthon még előrendelésben sincs. Aki innen rendelt mennyi idő volt míg megjött? + ajánlottan jön vagy csak simán? -
#2156 5600 + post, de érdemes a Limitedet + 10 font és szép doboz + art book + figura + zenei cédé ( legnagyobb kincs:) ) -
#2155 http://www.atari-store.co.uk/pc-games/buy-download-Alone_in_the_Dark_-_Online_Limited_Edition.html
10 pénzért le lehet szedni, tud valaki helyet ahol megvásárolható? -
#2154 Hogyan készült a gémről -
#2153 gamekapocs Alone in the Dark 5 teszt
Érdemes elolvasni, bár vannak benne hibák...
"Horror műfaj rajongójaként hihetetlen elfogultan helyeztem be a tesztpéldányt konzolomba" konzolnak a PS3at jelölte meg, amire csak év végén jelenik meg... amivel ő játszott az az x360as verzió volt:))
meg
"A játék összegészében jó lett. Remek hangulatot áraszt és képes arra, amire a mai játékok alig: ijesztgetni" no comment, Doom1től jobban féltem:)
amugy korrekt teszt, 8 pont helyett egy 7 és teljesen jó
-
Zóanagyvarázsló #2152 Mihez képest? A RROD-ot magam is említettem, egyébként pedig fene tudja, minden elektronikai cucc tönkremegy előbb-utóbb. Persze PC-ben egyszerűbb cserélni egy-egy bekrepáló alkatrészt, és a komolyabb márkák már hosszabb garanciákat kínálnak.
De mindegy is, al ényeg az, hogy az említett okok miatt is számottevően kisebb a warez aránya konzolon, PC-n látszólag nincsen erre normális eszköz - single játéknál. Ebben az is szerepet játszik, hogy ezeka platformok inkább a fejlettebb országokban igazán sikeresebbek. -
adammmmmmm #2151 Nem tudom ki hogy van vele de engem lassan idegesít eze a zene. És ahányszor az oldalra nézek akkor mindig nyomhatom ki. -
#2150 Nem megy az tönkre... Ps1, PS2, Xboxok, Gémkjúbok ( sőt az én NES-em ) is vígan élik az életüket... a 360 tervezési hibás volt, már javították... 30% volt a meghibásodás az első szériánál, most már 10 alatt van ami átlagosnak mondható egy műszaki cikknél s 3 év garancia van rá és a gépet folyamaotsan fejlesztik belsőleg, hamarosan jön a 65nmeres GPU-CPU kombó. -
adammmmmmm #2149 Az nincs benne a pakliban hogy a konzol hamarabb tönkremegy? -
adammmmmmm #2148 Ez is egy nagy baromság hogy a warez volt a gondjuk. Én speciel nem játszottam vele de sok helyen olvastam hogy sok embernek tetszett de a töbség szerint el lett cseszve és hogy a készítők csak a warezra fogták hogy elcseszték. Lehet ha nem lett volna warez akkor többen megvették volna de annak a nagy része csak kidobta volna rá a pénzt mert csalódott volna benne. -
Zóanagyvarázsló #2147 Annyiban komplikáltabb a helyzet, hogy konzolon érzékenyen érinthet, ha bukod emiatt a garanciád - elég csak a korábban kellemetlen arányban RROD-ot produkáló Xbox 360-ra gondolni. Emellett Live-ról elvileg bannolnak, tehát a multit és egyéb szolgáltatásokat is bukja az ember. A PS3-at még nem törték fel.
Egyébként nem tartom életszerűnek, hogy warez híján a többség teljesen lemondana a hobbijáról. -
Skyline #2146 Vajon a crysis készítői miért nyilatkozták hogy bánják hogy a crysis nem ment konzolra? Mert nem úgy fogyott pc-n a sok warezpisti miatt ahogy kellettvolna,vagy csak mert olyan kedvük volt?:)
Simán állítom hogy a mai napig a crysis topic lakóinál 10-ből 8 beirogató embernek nincs meg és mégis megjelenés óta azon a játékon él..
És nemhiába van annyi tört szerver akáér Cod4-ben,pusztán hogy multizni fel tudjanak menni a gyopárok..:)
De legyen a pc-n neeeeem a warez miatt jönnek egyre kevésbé nomrális játékok,és neeeem a warez miatt csapják össze gyorsba a multiplatform címeket...:)
-
adammmmmmm #2145 Ha megszünne a pc (de nem fog) akkor mindenki a konzolra menne át. DE akkor sem változna semmi mert aki eddig warezolt pc-n azok most nem fog minden játékot megvenni amit látnak. Ha jól hallotam konzolon is lehet másolt játékot futtatni csak valami csippet ki kell venni. Lehet hogy rosszul tudom de nem nagyon értek hozzá és őszitén szólva nem is érdekel. -
#2144 Azt ne felejted el hogy egy egy nagyobb cím hoz azért haszot, de messze nem annyit mint konzolon előtte... a konzol a mérce, ahhoz képest a pécé zsugorodik, persze konzolon is ware de még igyis több szofwert adnak el rá mint a másikra amelyiken nincs, a pécéről nem is beszélve. Egy nagy kiadónak nemigen számít hogy letőtik, de ezt számokba látja hogy nem ugy fogy, és ezt persze szóvá is teszi, minden joga megvan hozzá. Egy kisebb kiadónak mint pl ez az Atari aki nem éppen AA gémekkel tölti be a piacot, de 1-1 címmel tud nagyobbat kasználni... a TDUnál kijött a lépés hiszen ha jóltudom a multi rákényszeríti a pécés társadalmat is arra hogy megvegye ( Dragon Ball széria a konzolokon ), az Alone már nem, igy simán letőti mindenki, persze tőtené ha tudná, pedig ebbe szvsz több munka s profizmus ragadt mint a TDUba, és ez az Atarinak nemigen tenne jót, de egyenlőre jól állnak hiszen rávannak kényszerítve a gémerek hogy megvegyék. -
tmisi #2143 Nem tudom mennyibe került a fejlesztése, de az R6V2 másolásvédelmi botrányánál olvastam hogy 2 millát adta el belőle. Szerintem örüljenek ennek is. Persze ők a másik 2 (vagy több) millát is szeretnék megkaparintani, ami elúszott a letöltések miatt. -
#2142 Igen, valóban nagyobb a kockázat, de erről is ők tehetnek, azzal, hogy átállították a népet konzolra. Viszont ez már abszolút nem érdekli őket, mert rohadt jól megélnek belőle.... Aztán kiadják a cuccot PC-re is, az is hoz 1-2 milkót, és sírnak hozzá egy keveset, hogy a szemét warezos mennyit lopott... Nem annyira hülyék, mint amilyennek beállítják magukat, viszont nem is annyira okosak, mint hiszik... -
Zóanagyvarázsló #2141 Valamire fogni kell a rossz mutatókat, és erre a warez tökéletesen alkalmas.
Ez így van, személy szerint engem is gyakran irritál a kiadók/fejlesztők warez miatti sírása, ha részben jogos is. Egyrészt rendre azok hozakodnak elő vele, akik a túltervezett eladásos el nem érése miatt panaszkodnak, vagy pedig hasból bűvészkednek nem komolyan vehető számokkal - illetve rendszerint a kettőt egyszerre.
Ettől üfggetlenül az tény, hogy önmagában PC-re fejelszteni jóval nagyobb kockázat, ahogy az is, hogy nyilatkozataikban irtóznak a platformtól. E szempontból pedig édesmindegy, hogy a panaszaik mennyire jogosak, illetve mennyire felelősek saját maguk a hibáért - bár ebben igazad van, ezt sem szívesen ismerik be. -
#2140 Ne akadj meg a beszoptad-on. csak kifejezés! Modjuk inkább úgy, elhitted... -
#2139 30 perc alatt megcsináltam 50re... a lényeg hogy a nagyobb darabokra kell vadászni arra 4-5 pontot is kapsz 4 db kiírtásával megvan az 50. -
#2138 Nézd. példaként. 12 éves vérpistike nem veszi meg, mert anyuci nem ad pénzt, karácsonya kapott számítógépet.... Ellopja mama mobilját, küld egy sms-t, tölt, örül, jön ide sírni, miért nem megy.
El kellene gondolkoznod azon, hogy vajon hányan töltenek vásárlás helyett? Elenyésző a számuk. Többen vannak azok, akik egy esetleges vásárlás előtt töltenek. Te sajnos beszoptad azt a terjesztők, kiadók, jogvédők által terjesztett dumát, hogy mekkora kárt okoz... Valóban, okoz kárt, de mint ennek a játéknak a topikján is látszik; nincs feltőrve, játszik vele 3 ember... Senki nem szaladt megvenni... Tehát a kár, a teljes forgalomhoz képest, nem nagy... -
#2137 "Ha már "lopsz" fiam, csináld egyedül, és csöndben!"
Ez szép kijelentés, de banner alatt ott virít hogy WAREZ, az Sg ezen része egy nagy warez help szájt sajnos:( -
#2136 "1000 letöltőből hány venné meg? Hánynak van egyáltalán lehetősége rá? "
Pár ezer forintos pécés játékokra nehogymár nelegyen pénze annak aki azon gondolkozik állandóan hogy milyen vgat vagyen 30-40ért...
ha most kint lenne az Alone a warezon akkor itt megvan 3-4 embernek origiba 20an meg letötik... persze ez sarkalatos mert ittmoról letölti ezrek... fel sem tudod fogni hogy ez milyen kár egy kiadó számára? világ szinvbalon ez 100ezres bukta, sőt akár milliós is lehet... -
#2135 "nyilatkozatokból is látszik"...
Szerinted mit kellene nyilatkozniuk? Szarul optimalizáltuk, elcsesztük az irányítást, stb...? Mert nagyon sokszor ez a helyzet! Ott van pl az assassin... Nagyon jó játék, de a végén, mikor már sok ellen jön 1xe, valami borzadállyá válik az irányítás. Beleugrik a kamera az ellenségekbe, a lovakba, fal mellett állva kapsz egy felsőnézetes játékot, ráadásul richtig nem arra megy a kari mint kellene... Egy ilyen kaliberű játékot SZÉGYEN így kiadni PC-re! Arról ne is beszéljünk, hogy felirat ablakban... Valamire fogni kell a rossz mutatókat, és erre a warez tökéletesen alkalmas.
A stratégia még akár igaz is lehet, de azért hallani időnként fura dolgokat. pl TDU megapack kapcsán. Kiderült, M$ fizetett, hogy pc-n ne legyen egy darabig... Fura világban élünk!
Azért hozzátenném, hogy a warezt, mint olyat, maximum mint létező, és valamilyen szinten szükséges rosszként vagyok hajlandó elfogadni. És halálra idegesítenek a fórumozó vérpistikék, akiknek állandóan valami hasfájásuk van a letöltött verzióikkal... Ha már "lopsz" fiam, csináld egyedül, és csöndben! -
adammmmmmm #2134 Az csak egy álom marad hogy 2-3 ezer forintért adjanak egy játékot -
Zóanagyvarázsló #2133 Na igen, de az majdnem annyit is ér, mintha egy felnőtt dolgozó embernek a nagymamája állja a fagylaltját: arányaiban édeskevés.
A Sony, és M$ fizetnek, hogy késsenek a PC-s játékok, de minden nagy cím kijön, ami a pr-osok szerint érdekli a mezei PC usert. Időnként tévednek, de ritkán.
Nem kell ezért fizetni semmit, a kiadók rendszerint azért vállalják be ezt a stratégiát, mert tartanak attól, hogy így az is lewarezolná PC-re, aki mellette tartott konzoljára megvenné. Az már lehet, hogy részben téves ez a gondolatmenetük, de az, hogy tartanak a PC-s piactól a nyialtkozatokból is tisztán látszik. Emellett a PC-re való optimalizálás is el tud venni sok időt (ugye a kisbb várható profit miatt egyébként is alacsony prioritást élvezhet ap latform), az is okozhat csúszást, lám, az AitD esetében a PS3 verzió késik. -
csgj #2132 Talán nem lenne olyan nagy warezolás, ha olcsóbban (nem 8ezerre gondolok, hanem pl 2-3-ra) adnák a játékokat, és nem kéne havonta újítani a gépet, ahhoz hogy rendesen élvezhessük a játékokat. Azért enyhén szólva rablás a gamezés. Magyarországon meg nagyon sok embernek luxus. -
adammmmmmm #2131 A nagy címekkel kapcsolatban igazad van. Elvileg már vannak hírek arról hogy a GTA 4 is lesz pcre de azért kiváncsi vagyok hogy tényleg kiagyák-e pcre. Ehez hasonló a fable 2 azt is csak xboxra jelentették be de azért remélem elöbb vagy utóbb lesz pcn is. -
#2130 1000 letöltőből hány venné meg? Hánynak van egyáltalán lehetősége rá? A PC-s játékipar "haldoklásának" nem sok köze van a warezhoz, maximum egy szög a "koporsóban", semmi több.
Fel kellene fogni, hogy azért "haldoklik" a PC-s játékipar, mert sikeresen átállítottak hatalmas tömegeket konzolra.
PS1 óta temetik egyesek a PC-s játékipart. Lassan unalmas már....
Ennek ellenére, köszöni, jól van. A Sony, és M$ fizetnek, hogy késsenek a PC-s játékok, de minden nagy cím kijön, ami a pr-osok szerint érdekli a mezei PC usert. Időnként tévednek, de ritkán. Minden nagyobb címet megkapunk, sőt, akad 1-2 "exclusive" cím is. (The Witcher, Crysis...)
Úgyhogy, én nem aggódom.... -
adammmmmmm #2129 Nem lenne sokkal több bevétel a kiadóknak. És szerencsétlenek meg nem fogják a waret okolni a kevés vétel miatt. (nem lenne sokkal több bevétel mert akinek anyira nem kell a játék de azért ki szretnék próbálni azok nem fogják megvenni. Én is legszivesebben kipróbálnám mert azok a hírek amik az irányításról szólnak nem valami fényesek, de ha nem tudják feltörni akkor biztos nem veszem meg mert mivel még nincs saját keresetem ezért nem dobhatok ki pénzt minden sz**ra. Akinek van keresete az meg dobálja a pénzt nyugodtan az ő pénze) -
#2128 de azért biztos besegítenek, különben nem menne előrébb a piac :) -
Zóanagyvarázsló #2127 Az egy tévképzet, hogy a hardvergyártók reklámjai a fejelsztési költség egy nagyon ki töredékénél többet tennének ki. Ha a legtöbb játék fejelsztési költségébe eb akarnának szállni, az dollárba évi milliárdos nagyságrendű plusz kiadást jelentene, ez nem térül meg egykönnyen. -
#2126 majd a hardvergyártók pénzelik őket ugyis, ahogy eddig, szal játékgyártástol nem kell félteni szerintem a PC ipart.
leszámítva egy-kettő kivételt -
#2125 Akkor idővel nem jelenik meg játék rá, és nincs tovább,...ingyen nem fognak dolgozni a fejlesztők.
...jelen pillanatban még azt is eltudom képzelni, hogy a hack-crack csapatok szándékosan lassítanak, látva a piac halódását. -
#2124 sosem fog. -
#2123 azért reménykedjünk benne, hogy nem..., jót tenne a PC játékoknak, ha végre megszűnne a warez