Alone in the Dark 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predator0
Ez már lassan életfogytiglan lesz <#vigyor1>

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Seth
Akkor kezeltesd magad. Újdonsült házigazda esetleg végezhetné a beígérteket...

PSN ID.: Beegabor

juhé

idióta vok de nem örülök neki
predator0
Hogy telik neked játékra, ha netre sem?

bertino
fog az, csak idõvel.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

FlyHigh
Lehetett tudni hogy nem fog menni.

Thrash \'Till Death

Seth
De én nem leszek soha akkora idióta mint te, még az a szerencse

15KB\S -el
na öcsém ha letöltesz 15 GB-ot oszt nem megy semmi te is idiota leszel
bertino
fail.

Seth
Te idióta vagy és még mintha örülnél is neki

szégyen vagy még linkeld be párszor

Istencsászár
Hajjaj😊

Prológot kitoltam.

Végülis semmi megdöbbentõ nincs benne, elég szép, sok effekt, kiválóan alkalmazott Havok fizika, KIVÁLÓ mesteri zene kompozíciók, atom hangulatos és pörgõs interaktív, jó a fizika is ( tûz terjedése, szétrombolódó környezet stb... )

DE

eddig nemigen volt Alone feeling, van benne pár grafikai bug, a mozgás sajnos elég gyatra az animációkra értve

Végülis ezek mind látszottak a videókon.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bertino
neki garancia.

Synit HUN
Ez még nem garancia semmire XD

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

The Protector
Megvan.A warez fórumban van a crack de ide is belinkelem.
Alone in the Dark----Reloaded

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Istencsászár
Ahogy gondolod... én szívesen elvállalom, de akkor itt szigor lesz... mindenrõl lehet csevegni, de egymás leszólása, warezolás, reklám az nálam tabu, ha gondoljátok😊

Amugy rájöttem hogykell elindítani!!!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Frank99
Tudod mit?
Inkább mégsem.

Ne engem anyázzanak, ahogy a Bioshock topicban is tette a sok láma, plusz még a törést fel nem tudni telepítõ kuki-lamer.....
...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

az a véleményem, ha kritikák alapján ha nem az alone in the dark nevet kapja, akkor jobb lenne a kritika is mert nem lenne ekkora az elvárás

rotator
Egyfajta interaktív film tps/fps nézettel, lövöldözéssel, autókázással, logikai feladványokkal.

Prince23
Eza játék mien? Én még lemaradtam az alone in the dark generációról. Ezzel kezedeném... olyan mint az Obscure? Valaki felvázolná nekem, mire számithatok ezzela gémmel?
thx<#pias>

Istencsászár
Feltalapíted, beirod az kódot amit vagy mailba vagy a tokban meglelsz és már indul is<#lama>

sziasztok!
Egy kis segitség kellene hogy a pi..ba kell elinditani?
mit hova kell beilleszteni és mit hogyan kell csinálni?
Köszi a választ!
wedge31
Jelentkez be mindig mert egyébként nem megy.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

grebber
Add el a géped full nomrálisan müködik a topik semmi baja nincsen.<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

Istencsászár
Mivel nincs warez verzió ( Atari<#eljen> ) minden vele kapcsolatos iromány felesleges😊

így semmi értelme a warez topicnak ha egynap max 1 órán keresztül érhetõ el<#levele>
bertino
<#wilting><#wilting>

kirol
Csak hülyéskedtem vele! 😊

predator0
A topicnyitó automatikusan nem rendelkezik a házigazda jogkörével?

Istencsászár
Na megjöttem. Elvileg 1 év regelés után bárki lehet házigazda hogyha ir mailt, s a többiek is támogatják.

kirol
Mondom, hogy nem!

Frank99
dehogynem.
csak nincs itthon, és egyszer ugrott fel, a privátomat elolvasni...

bertino
pff

Maxtreme
Látom te sem tudsz olvasni.

grebber
Valamikor tuti megjelenik csak azt nem tudni hogy mikor!

Next PC upgrade: 2022

itthon ez meg se jelenik? csak mer elõrendelni se lehet sehol
kirol
Talán te nem lehetsz házigizda.

predator0
Istencsászár 6 topicban házigazda, ezért feltételezem, hogy õ tudja azt, hogy kinek kell írni, vagy hogy mit kell intézni ehhez 😄

Frank99
a téma indítója nekem engedélyezte (tegnap privátban) hogy házigazda legyek.

Kinek kell írni, hogy így legyen?
a [email protected] nemigen válaszolt semmit.....

reaper4
csont igazad van. a sok <#lama> játsza az agyát, mintha nem lenne nekik tök mind1, h ki mivel nyomja. mert más az ,h ha az idióta kérdésekbõl van elege az embernek, de ez már lol.<#pias><#pias>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

nézd én nem rinyálok ezért+azért nekem személy szerint a tököm ki van a warez kontra megveszem a játékot emberekkel,nekem egyikkel sincs bajom, nem kéne egymást baszogatni azt kész, hanem játszani

wedge31
Jelentkez be és láss csodát.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

predator0
Én majd PS3-ra fogom megvenni, amikor megjelenik, ami jó sokára lesz, mégsem sír a szám, hogy miért késik, stb. Amúgy a fórum magáról a játékról szól, nem arról, hogy nincs hozzá ez meg az, vagy hogy a sok szerencsétlen nem tudja honnan letölteni. Aki ezt nem fogja fel, az színezzen kifestõket <#lookaround> Szerintem nem csak engem idegesít ez az óvodás rinya, hozzá nem értés, hanem mást is.

hát én megyek sörözni egézségére mindenkinek

gabo91
ja, vagy a fele csak mondjahogy megvette... de igy sincsenek sokan szerintem...
egyébként pedig tegyük fel nem sikrül megoldani a warez dolgot... örölhetnek a fejlesztõk, hogy ilyen védelmet csináltak...
max nem játszok a játékal meg rajtam kivül sokan mások... de nem fogok boltba rohanni megvenni...
attol még mert nem lesz warez attol még nem lesz több a pc-s eladás...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Mr Bishop
Hellótok !
Nem voltam egy hónapig, de szomorúan látom, hogy továbbra is egymással vagytok elfoglalva minden valamire való topikban.

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

eddig elég erõsen ment a warez téma érdekes mod nem volt baj,most meg van 1-2 okostojás azt mindenki huzhat mert ÕK aztán, valoszinû h mind megvették

😄