Alone in the Dark 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
PSN ID.: Beegabor
Prológot kitoltam.
Végülis semmi megdöbbentõ nincs benne, elég szép, sok effekt, kiválóan alkalmazott Havok fizika, KIVÁLÓ mesteri zene kompozíciók, atom hangulatos és pörgõs interaktív, jó a fizika is ( tûz terjedése, szétrombolódó környezet stb... )
DE
eddig nemigen volt Alone feeling, van benne pár grafikai bug, a mozgás sajnos elég gyatra az animációkra értve
Végülis ezek mind látszottak a videókon.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Alone in the Dark----Reloaded
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Amugy rájöttem hogykell elindítani!!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Inkább mégsem.
Ne engem anyázzanak, ahogy a Bioshock topicban is tette a sok láma, plusz még a törést fel nem tudni telepítõ kuki-lamer.....
...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
thx<#pias>#pias>
Egy kis segitség kellene hogy a pi..ba kell elinditani?
mit hova kell beilleszteni és mit hogyan kell csinálni?
Köszi a választ!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Next PC upgrade: 2022
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
csak nincs itthon, és egyszer ugrott fel, a privátomat elolvasni...
Kinek kell írni, hogy így legyen?
a [email protected] nemigen válaszolt semmit.....
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
egyébként pedig tegyük fel nem sikrül megoldani a warez dolgot... örölhetnek a fejlesztõk, hogy ilyen védelmet csináltak...
max nem játszok a játékal meg rajtam kivül sokan mások... de nem fogok boltba rohanni megvenni...
attol még mert nem lesz warez attol még nem lesz több a pc-s eladás...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Nem voltam egy hónapig, de szomorúan látom, hogy továbbra is egymással vagytok elfoglalva minden valamire való topikban.
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM