3442
-
még nem ért ide, de ha megjön jövő hét elején akkor majd írok ha lesz időm és kedvem. Amennyiben nem írok akkor játszom vele :) -
Mármint arra a warezra gondolsz, ami nem létezik? -
Ilyen sokan megvettétek? :(
Alig bírom olvasni a sok választ. -
működik. -
Haversrác #2198 A fenti warez link nem müxik, hol lehet SG-n belül warezről csacsogni?
-
jah az egyik te lennél, a másik a maxi haverunk...
-
Kösz hogy rám gondolsz 
-
Akik megvették azoktól kérdezem: Megérte?
Van már olyan hely, ahonnan sima OTP Visa Electron -al meglehet venni és letöltős? -
Engem is zavar, de én meg szoktam nyomni a pause-t a banneren. -.- -
kemencebalázs #2193 mi ez aszarzene itt ki kapcsolnátok,nemszól jól bántyya fülemet eze -
evil rootokat 75%ra kell kiírtani és akkor a pajzs meggyengül aztán majd rájössz mitkell:) -
Snailline #2191 Egy kis segítség kéne, mert ismét elakadtam. :) Annál a résznél vagyok, amikor megjelöltem a távcsővel azt, ahova a hold mutatott, vagy mi a cucc. :) Oda mentem de valami durva pajzs védi és nemtom hogy jutok be. :( -
:AS:DAS:DAD:AD: -
torok6 #2189 Hogy kell elinditani ezt a játékot?
-
Ha game.co.uk-ról ma rendeled, akkor akár jövő keddre meg is kaphatod. -
OK még a megrendeléssel küszködök...
mert nem tudom hogy kell, de majd egyik haver segít, és majd írok...
-
Ha kiprobáltátok írd majd meg légyszí, hogy működik-e. Engem csak technikailag érdekel :) -
Végre kijátszottam, epic:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az utolsó epizódba nem is kellett szörnyeket írtani, egy Tom Raiderre emlékeztető ugyességi, logikás katakombás rész volt, ahol a tűzzel fénnyel kellett játszani és megoldani kis logikai dolgokat a továbbjutáshoz, jópofa volt és látványos. Mind a két vége rossz, nincs heppy end:( és a gémnek messze sincs vége... ahogy szokott lenni a harc csak most kezdődik:)
Az autókázás a szükséges rossz, az ember csak egy idő után döbben rá hogy milyen hatalmas a Cantral Park amit lemodelleztek, gyalog lehetetlen lenne masírozni benne, nagyon sok idő lenne...
Kicsit felértékelődött a végére 10/7 -
Ezaz én sem igazán értem, pedig én elég sűrűn veszek a galaxisból játékokat de ez már a 2. amit kintről kell megrendelni. -
Amúgy thx a sok infot... -
THX akkor megpróbálom, azt rendelek 1-et...
Eddig 2 haverom van, akivel megosztanám, a többiek meg majd megveszik maguknak.
Mert abban a kettőben megbízok cd-kulcs miatt.
Majd tán beszállnak kis lóvéval...
Ha nem akkor én attól még jot fogok játszani...
-
100%-ra nem tudom állítani, hogy működik, mert ez azt jelentené, hogy akárhány netről lekapcsolt gépen megy ugyanazzal a kóddal. -
Jah nagyjából vágom.
Akkor meg tuom csináni, hogy aktíválom magamnak, és elviszem az én kódomat neki is? Amit aktíváltam? -
Magához a játékhoz nem kell net, de muszáj neten aktiválni. Pontosítom az előző hozzászólásom kicsit. Ha kölcsönadod a haverodnak a játékot, akkor te is tudod neki aktiválni ezen az oldalon. Akinek szintén nincs nete, de van nettel rendelkező ismerőse, vagy elmegy egy netcaféba az is simán aktiválhatja a játékot. -
Namost akkor nem vágom.
Nem megy net nélkül, akkor nem is lehet vele játszani...
Hát ez faxán megoldották
Csak nettel lehet játszani egy single játékkal.
Logikus...
-
Grat. -
Előrendelni nem értem miért nem lehet van olyan game ami 2009ben jőn azt előrendelhető.
Galaxisnetesek azt irták vissza hogy ősszel jelenik meg nálunk magyar felirattal. -
Zóanagyvarázsló #2175 Witcher CE 12k volt, nem hiszem, hogy ebből fölémennének, de aligha lesz itthon más verzió a simán kívül.
Most így hirtelen elgondolkodtam rajta, mert korrekt kis pakknak néz ki (mondjuk a szobrocska kissé gagyinak tűnik képen), és a jelek szerint bele is fér az 1000 g-os limitbe. Ha nyaralás után még lejjebbb lesz a font a forinthoz képest, de legalábbis nem megy feljebb, akkor visszatérek rá. -
Egyszerre nem lehet a játékkal két gépen játszani, mert neten kell aktiválni a kulcsot. Maximum ha valamelyikőtök végigjátssza, aztán a másik. A kulcs deaktiválásához (hogy másik gépen is tudj vele játszani) is kell internet.
Egyébként amikor erről volt már szó egyszer a topicban pont te is írogattál közben (1575-ös hozzászólástól)... :D -
nem úgy nézem....
http://www.cdprojekt.hu/
+ már jún. 20-án megjelent kint nevetséges hogy itthon sehol semmi. -
igen. -
Ja, itthon lenne minimum 12, de inkább 15-re tippelnék...
Tényleg szép csomag, de nálam nincs hely, nem tudnám hová tenni. Bio-ból is fémdobozos van, de a többit eladtam, minek nekem Big Daddy figura? Persze, egy szenvedélyes gyüjtőnek az is kell! 2 perc alatt adtam el én is... -
9 ezerért szinte viccnek mondható:) -
Tekintélyes csomag. Mondjuk sok minden benne lesz a magyarban is, a CdProjekt elég igényesen adja ki a cuccokat általában! -
Limited edisön... a sima 8 körül lesz valeszeg.
-
Ez nem CdProjektes lesz? mert akkor 8 lesz az ára, és magyar... -
Mármint arra gondolok, hogy haverommal 2-en osztoznán rajta.
Nekem van net, neki nincs... -
Ha tegyükfel megrendelem, és ugye van egy haverom, aki mondjuk kölcsönkérné, akkor meglehet oldani, hogy nála is feltegyem eredeti cd-kulccsal? -
Limited-et vetted? -
A limited minden kép olyan 11-12re tippelem ha nem több.