Alone in the Dark 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
100%osan megértetted, amit mondott <#taps>#taps>
😄DDDDDDDDDDddddddddddd
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
#1882: Thx az infót, akkor ez bukta😊
Max megoldják tuti.
Next PC upgrade: 2022
Mert ha nem, akkor nincs sok értelem a dolognak sajnos.
Galaxisnet válaszolt is.
"Tisztelt Érdeklõdõ!
A játék hazánkban várhatóan az õsz folyamán fog megjelenni magyar felirattal."
<#worship>#worship>
Már csak azt kéne tudnom, hogy a targonca villát hogyan tudom mozgatni. (melyik billel)
Ez az a rész, csak a targoncát nem tudom oda vinni...Az már oké, hogy mit kell vele csinálni...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Kapásból episode 6-ra mentem ott vannak benne targoncák nézzétek meg hátha ez az a rész.
Te tudod kezelni a villát? Azaz tudod le és fel mozgatni? Mert én végignyomogattam a billemet, de egyetlen egy gombra sem reagál.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Ez a játék év végére lett volna az igazi, egy kicsit még rágyurhattak volna a motorra, mozgásokra stb... olyan szokásos Atari játék bár a jobbik fajtából. Az epizódikus cucc jópofa, bár én nem fogok elõre lépni soha, meg kihagyni se, de jópofák a visszaemékeztetõk és hogy bemondja hogy "priviuszli in alone" 😊 talán annyiból zavaró hogy ha menübe épsz akkor látod hol tartasz mivel tökéletesen mutatja egy vonal hogy éppen mennyi telt el az aktuális epizódból, kicsit elrejthették volna😊
Ennyi...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Angolt nem akarom megrendelni neten mert tuti olyan szerencsétlen vagyok 3 hétre rá benyögik magyarul elenik meg nálnuk.
MER AKKOR MÁR MEGRENDELTEM VOLNA!!!
amúgy asszem megvan....
majd írjatok csak, kicsit késõbb....
:-)
röhögök majd én is....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
csak én megvettem....
Thrash \'Till Death
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kell házigazda attol még mert eddig törölgetett
am. most is televan még szemétel a topik...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"