3442

WAREZ TOPIK
(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)

• GanXstaZoleeWrk
    még nem ért ide, de ha megjön jövő hét elején akkor majd írok ha lesz időm és kedvem. Amennyiben nem írok akkor játszom vele :)
  • DarkSector
    Mármint arra a warezra gondolsz, ami nem létezik?
  • kirol
    Ilyen sokan megvettétek? :(

Alig bírom olvasni a sok választ.
  • bertino
    működik.
  • Haversrác
    A fenti warez link nem müxik, hol lehet SG-n belül warezről csacsogni?
  • DarkSector
    jah az egyik te lennél, a másik a maxi haverunk...
  • ffxi
    Kösz hogy rám gondolsz
  • kirol
    Akik megvették azoktól kérdezem: Megérte?

Van már olyan hely, ahonnan sima OTP Visa Electron -al meglehet venni és letöltős?
  • Synit HUN
    Engem is zavar, de én meg szoktam nyomni a pause-t a banneren. -.-
  • kemencebalázs
    mi ez aszarzene itt ki kapcsolnátok,nemszól jól bántyya fülemet eze
  • Istencsászár
    evil rootokat 75%ra kell kiírtani és akkor a pajzs meggyengül aztán majd rájössz mitkell:)
  • Snailline
    Egy kis segítség kéne, mert ismét elakadtam. :) Annál a résznél vagyok, amikor megjelöltem a távcsővel azt, ahova a hold mutatott, vagy mi a cucc. :) Oda mentem de valami durva pajzs védi és nemtom hogy jutok be. :(
  • bertino
    :AS:DAS:DAD:AD:
  • torok6
    Hogy kell elinditani ezt a játékot?
  • predator0
    Ha game.co.uk-ról ma rendeled, akkor akár jövő keddre meg is kaphatod.
  • DarkSector
    OK még a megrendeléssel küszködök...
    mert nem tudom hogy kell, de majd egyik haver segít, és majd írok...
  • predator0
    Ha kiprobáltátok írd majd meg légyszí, hogy működik-e. Engem csak technikailag érdekel :)
  • Istencsászár
    Végre kijátszottam, epic:)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az utolsó epizódba nem is kellett szörnyeket írtani, egy Tom Raiderre emlékeztető ugyességi, logikás katakombás rész volt, ahol a tűzzel fénnyel kellett játszani és megoldani kis logikai dolgokat a továbbjutáshoz, jópofa volt és látványos. Mind a két vége rossz, nincs heppy end:( és a gémnek messze sincs vége... ahogy szokott lenni a harc csak most kezdődik:)

Az autókázás a szükséges rossz, az ember csak egy idő után döbben rá hogy milyen hatalmas a Cantral Park amit lemodelleztek, gyalog lehetetlen lenne masírozni benne, nagyon sok idő lenne...

Kicsit felértékelődött a végére 10/7
  • GanXstaZoleeWrk
    Ezaz én sem igazán értem, pedig én elég sűrűn veszek a galaxisból játékokat de ez már a 2. amit kintről kell megrendelni.
  • DarkSector
    Amúgy thx a sok infot...
  • DarkSector
    THX akkor megpróbálom, azt rendelek 1-et...
    Eddig 2 haverom van, akivel megosztanám, a többiek meg majd megveszik maguknak.
    Mert abban a kettőben megbízok cd-kulcs miatt.
    Majd tán beszállnak kis lóvéval...

Ha nem akkor én attól még jot fogok játszani...
  • predator0
    100%-ra nem tudom állítani, hogy működik, mert ez azt jelentené, hogy akárhány netről lekapcsolt gépen megy ugyanazzal a kóddal.
  • DarkSector
    Jah nagyjából vágom.
    Akkor meg tuom csináni, hogy aktíválom magamnak, és elviszem az én kódomat neki is? Amit aktíváltam?
  • predator0
    Magához a játékhoz nem kell net, de muszáj neten aktiválni. Pontosítom az előző hozzászólásom kicsit. Ha kölcsönadod a haverodnak a játékot, akkor te is tudod neki aktiválni ezen az oldalon. Akinek szintén nincs nete, de van nettel rendelkező ismerőse, vagy elmegy egy netcaféba az is simán aktiválhatja a játékot.
  • DarkSector
    Namost akkor nem vágom.
    Nem megy net nélkül, akkor nem is lehet vele játszani...
    Hát ez faxán megoldották
    Csak nettel lehet játszani egy single játékkal.
    Logikus...
  • DarkSector
    Grat.
  • grebber
    Előrendelni nem értem miért nem lehet van olyan game ami 2009ben jőn azt előrendelhető.
    Galaxisnetesek azt irták vissza hogy ősszel jelenik meg nálunk magyar felirattal.
  • Zóanagyvarázsló
    Witcher CE 12k volt, nem hiszem, hogy ebből fölémennének, de aligha lesz itthon más verzió a simán kívül.

Most így hirtelen elgondolkodtam rajta, mert korrekt kis pakknak néz ki (mondjuk a szobrocska kissé gagyinak tűnik képen), és a jelek szerint bele is fér az 1000 g-os limitbe. Ha nyaralás után még lejjebbb lesz a font a forinthoz képest, de legalábbis nem megy feljebb, akkor visszatérek rá.
  • predator0
    Egyszerre nem lehet a játékkal két gépen játszani, mert neten kell aktiválni a kulcsot. Maximum ha valamelyikőtök végigjátssza, aztán a másik. A kulcs deaktiválásához (hogy másik gépen is tudj vele játszani) is kell internet.
    Egyébként amikor erről volt már szó egyszer a topicban pont te is írogattál közben (1575-ös hozzászólástól)... :D
  • GanXstaZoleeWrk
    nem úgy nézem....

http://www.cdprojekt.hu/

+ már jún. 20-án megjelent kint nevetséges hogy itthon sehol semmi.
  • GanXstaZoleeWrk
    igen.
  • Dante73
    Ja, itthon lenne minimum 12, de inkább 15-re tippelnék...
    Tényleg szép csomag, de nálam nincs hely, nem tudnám hová tenni. Bio-ból is fémdobozos van, de a többit eladtam, minek nekem Big Daddy figura? Persze, egy szenvedélyes gyüjtőnek az is kell! 2 perc alatt adtam el én is...
  • Istencsászár
    9 ezerért szinte viccnek mondható:)
  • Dante73
    Tekintélyes csomag. Mondjuk sok minden benne lesz a magyarban is, a CdProjekt elég igényesen adja ki a cuccokat általában!
  • Istencsászár
    Limited edisön... a sima 8 körül lesz valeszeg.

• Dante73
    Ez nem CdProjektes lesz? mert akkor 8 lesz az ára, és magyar...
  • DarkSector
    Mármint arra gondolok, hogy haverommal 2-en osztoznán rajta.
    Nekem van net, neki nincs...
  • DarkSector
    Ha tegyükfel megrendelem, és ugye van egy haverom, aki mondjuk kölcsönkérné, akkor meglehet oldani, hogy nála is feltegyem eredeti cd-kulccsal?
  • DarkSector
    Limited-et vetted?
  • Istencsászár
    A limited minden kép olyan 11-12re tippelem ha nem több.