Alone in the Dark 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hagyjad az értõ olvasás úgy tûnik kiment a divatból :S

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bertino
had gratuláljak
100%osan megértetted, amit mondott <#taps>

😄DDDDDDDDDDddddddddddd

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Istencsászár
Megjelent? meg.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Shep
Felfoghatnád már végre, hogy nálunk még nem lehet kapni PC-re, külföldrõl való megrendeléshez meg nem rendelkezik mindenki a megfelelõ eszközökkel.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Istencsászár
Na nyomás mindenki vegye meg, a hibák ellenére ez a gém odakerül a legjobb filmes hatások mellé ahol a Mass Effect áll, nem horror, nem szaratós, de brutál pörgõs.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Heló! Hasonló konfigon jáccik valaki? GF7600GS, 1giga ram, AMD 3200+. A gépigényét olvastam, de hátha van valami esélyem. Elõre is köszi

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

<#worship>

Maxtreme
Nem biztos hogy megoldják, lásd: Jade Empire. Ott sincsenek feliratozva az átvezetõ videk sajna.

#1882: Thx az infót, akkor ez bukta😊

Frank99
home/end

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Istencsászár
360on nincs felirat, vagyis én nemjöttem rá hogykell bekapcsolni, igaz sok szövegelés nincs is benne😊

grebber
Ezt majd emgmondják azok akiknek megvan bár én nagyon remélem hogy feliratozva vannak.
Max megoldják tuti.

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
akarom mondani "értelme" 😊)

Kandurex
<#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Maxtreme
A párbeszédek és az átvezetõk is feliratozva vannak? 😊
Mert ha nem, akkor nincs sok értelem a dolognak sajnos.

grebber
Na errõl beszéltem magyar felirattal fog megjelenni a game!!!!!!

Galaxisnet válaszolt is.

"Tisztelt Érdeklõdõ!

A játék hazánkban várhatóan az õsz folyamán fog megjelenni magyar felirattal."
<#worship>

<#eljen>
Már csak azt kéne tudnom, hogy a targonca villát hogyan tudom mozgatni. (melyik billel)

grebber
Írtam mailt a cd projekt-nek remélem válaszólnak.

Istencsászár

Istencsászár

Köszi Grebber!
Ez az a rész, csak a targoncát nem tudom oda vinni...Az már oké, hogy mit kell vele csinálni...

DarkSector
Jah végignézzük, és akkor már nem is kell bajlódni a játék megszerzésével...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Itt van video végigjátszás

Kapásból episode 6-ra mentem ott vannak benne targoncák nézzétek meg hátha ez az a rész.

Akkor mi megdumálhatjuk, mert én ugyan itt akadtam el és lövésem nincsen mit kell csinálni... 😊
Te tudod kezelni a villát? Azaz tudod le és fel mozgatni? Mert én végignyomogattam a billemet, de egyetlen egy gombra sem reagál.

Istencsászár
Játékon már nemfognak változtatni max irányításbéli vagy ilyen apróságok, bug javítások stb... a portolással bíbelõdnek.

bertino
remélem a háttérben készülõ TDU2re gyurnak már inkább -.-

predator0
Év vége felé jön ki ps3-ra, talán addigra sikerül kijavítani ezeket a hibákat. Tök jó lenne, aztán persze lehet, hogy rosszabb lesz <#smile>

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Istencsászár
De a gém tele van jó ötletekkel, ilyen fizika buherálást utoljára a Hl2ben élveztem ennyire, bár ennek is megvannak a hátráyai, beakadok meg magam alé gyujtom a széket miközben kotorászok egy szekrénybe😊)

Ez a játék év végére lett volna az igazi, egy kicsit még rágyurhattak volna a motorra, mozgásokra stb... olyan szokásos Atari játék bár a jobbik fajtából. Az epizódikus cucc jópofa, bár én nem fogok elõre lépni soha, meg kihagyni se, de jópofák a visszaemékeztetõk és hogy bemondja hogy "priviuszli in alone" 😊 talán annyiból zavaró hogy ha menübe épsz akkor látod hol tartasz mivel tökéletesen mutatja egy vonal hogy éppen mennyi telt el az aktuális epizódból, kicsit elrejthették volna😊

Én az biztos ha a haverom tud szerezni 45e körül 4870-et naná hogy ASUS-T, akkor meg veszem már sinen van a dolog..a ddig meg vakarom a fa...om...
Ennyi...<#fejvakaras>

grebber
Hát lehet mást ez felemészt de ha 5 év múlva tolhatom azse érdekel tudok várni fõleg ha magyarul jelenne meg.

Istencsászár
Lehet hogy Mon csak fél év mulva lesz, addig meg csak magaddal szursz ki hogyha várod.

grebber
Magyaroszágon nem!

Angolt nem akarom megrendelni neten mert tuti olyan szerencsétlen vagyok 3 hétre rá benyögik magyarul elenik meg nálnuk.

Valószinû nem
MER AKKOR MÁR MEGRENDELTEM VOLNA!!!
Miért talán ne jelent még meg ??

bertino
biztosan.

grebber
Vajon ha felkeresném valami utón modon a CD Project-et tudnának valamit mondani a leendõ megjelenéssel kapcsolatban?

Istencsászár
és annak hogy a mozgások töredezettek, nem fejezõdnek be ( például ilyen hogy párkányon mászol, törött a kéz mozgása... tomb raider 1ben is folyamatos volt -.- ) semmi köze sinca ahhoz hogy egérrel vagy mással játszod

Istencsászár
nemtudom ép ésszel felfogni hogy ezek a balfék fejlesztõk miért nem használtak motion capturet a mozgásokhoz, mert hogy erre nemsok idõt és energiát szántak biztos

Frank99
röhögjetek csak...
amúgy asszem megvan....
majd írjatok csak, kicsit késõbb....

:-)
röhögök majd én is....

reaper4
😄DDDD

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Frank99
nem ritka.
csak én megvettem....

FlyHigh
Itt már az ritka dolog, hogy valaki egyáltalán tudja nyomni.😄😄 Erre a targoncás dologra térjél vissza majd pár hónap múlva.😄😄😄

Thrash \'Till Death

Frank99
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a 6. szinten a targoncával a konténereknél mit kell csinálni? Itt elakadtam rendesen.....

gabo91
õ modi, nem házigazda
kell házigazda attol még mert eddig törölgetett
am. most is televan még szemétel a topik...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
legyél akkor te, csak valakinek a neve már fent szerepeljen, és a dolgát is tegye...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

DarkSector
2 gazdi nem lehet?<#nyes>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

sztem Kandurex jol végzi a dolgát, nem kell

DarkSector
Felõlem nincs akadája...

Istencsászár
Tömör kérdés, legyek házigazda? s akkor irok mailt sgnek.

kirol
Tök mindegy, hogy 1, vagy több év, mivel 1 év múlva megkapod egy ezresért.

SPOILER:

de mennyi idõvel