Alone in the Dark 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.gamedroid.hu
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ember szerinted PC-n vagy Konzolon nagyobb a kalózkodás?
Na, ugye, hogy nem PC-n. Kicsit gondolkodj. Ha ma egy "használható" gépet akarsz, akkor min. 150e Ft-odba kerül. X360-at meg veszel 50e Ft-ért.
PC-re egy zsír jó és új játék max. 11.990 Ft. X360-ra meg 18.000 Ft.
Melyik éri meg jobban? Hidd el, hogy konzolon több a warez!
Konzol=original software"
ez most mi?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
PC=warrez software
Konzol=original software
Általánosítgatás hegyek. Néha azért úgy meg tudod súrolni a szararc kategória határát.😄😄
Thrash \'Till Death
Najó, én megígérem, hogy többet nem sírok emiatt. Csak a kérdésemmel kapcsolatban nem értem a dolgot.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
http://www.freetvmaci.info/
Ehhez képest a ténylegesen személyeskedõket kivéve mindenkit megpróbáltál kiosztani. Ez nem növeli a mondanivalód hitelességét.
Ez a paranoia pedig hihetetlen, ami egy-egy "konzolos" PC-s topikban való felbukkanáésát kíséri, félelmetes, hogy miket bele akarnak magyarázni egyes hozzászólásokba.
Pont azt jelenti hogy minden magyar hozzájuthat, persze hacsak van kártáyja vagy máshogy megoldja, de ebbõl következik hogy a kártyához is minden magyar hozzájuthat vagy találhat alternatívát 8 ismerõs és egyéb révén ).
Konzol vs Pc egy percig nemvolt, ti utáljátok a konzolt és most is te hoztad fel meg fikázod amikor nem errõl van szó, itt nincs másról szó minthogy engem idiótáz pár egyén mert az neki jó hecc és közbe betudja rakosgatni a csodálatos szmájlikat ami szerinte vicces és terndi.
A másik az hogy meg fog jelenni magyarul is. Ugyan nem nagy összeg, de aki teheti várja ki, hogy ne külföldre kerüljön az ÁFA, a szerzõi jogdíj, stb. És különben is, ha mindenki külföldrõl rendel, lassan nem fognak honosítani.
Irígység.... Na de komolyan, menjetek a francba! 1. Ha annyira jó lenne a játék, nem ilyen flémektõl pörögne a topik. 2. Konzolosoknak fel kellene fogni, nem vagyunk rájuk irigyek, szar konzol kell annak, akinek 2 anyja van!
Warezról annyit. Senki sem sírt itt amiatt, hogy miért nincsen. SENKI! Megint az agymosottak hozzák föl a témát, hogy he-he neked még nem megy... Kissé gyerekes.
Komolyan mondom, az SG színvonalát, ez az örökös konzol vs pc vita, és a ne warezojjá, kecseg beszólások nagyon lehúzzák. Meg kellene próbálni normálisan, egymást tisztelve fórumozni!
http://www.freetvmaci.info/
Megy a PC vs. Konzol háború? Kinek a pap, kinek a paplan...egyik sem jobb a másiknál, kivéve a PC-t. Konzol egy arcad parasztvakítás...errõl ennyit.
Ha vkinek meg kell a gamma, azt már 1000000000× elmondtam, hogy az Atari honlapon le lehet tölteni (ha nincs bankkártya akkor meg kuss és csendben vár!), ezen felül az Atari fórumában lehet reklamálni, hogy miért nem kapható még nálunk! Esetleg a marketing osztályt is fel lehet hívni és lehet magyarázkodni, meg anyázni, hogy mekkora szemetek, hogy nincsen Warez!Az meg egy gyökér duma, hogy addig nem veszem meg amíg nem lesz hozzá magyarítás! Eléggé átlátszó a dolog és nem kell megmagyarázni. Aki nem képes kulturáltan viselkedni az kopjon le és írogasson a gumicsizma.hu-n illetve tartsa tiszteletben azt, aki megvette! Egyébként meg sokan vannak itt akik, egyik oldalról Istenítik, utána 2 hsz-t követõen meg szidja, meg Istencsászárt fikázza. Bajod van vele sügér? És miért? Mert õ megvette? Úgy, mint én? Talán irigy vagy? Megvéve és tapasztalva talán több infónk van róla és mégsem szidjuk, tegyétek ti is ezt és ami nem illik ide, akkor go a Warez topikba, illetve a konzol részlegre, ott mindenki kénye-kedve szerint anyázhat, meg fikázhat.
Na mindegy, én nem tudom, hogy ez honnan indult, az viszont biztos, hogy felnõtt logikával nehéz megérteni - vagy inkább nem érdemes - egyes SG-s ellentétek eredetét.
Nem itt kezdõdött ám ez. Ezt itt csak felületesen értheted meg. Az a legjobb ha ki is maradsz ebbõl. Én meg kiszállok. -fav
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Innen látszik, hogy nem olvasod a fórumot, hanem csak irogatsz....
Na, ezt a hülyeséget kellene máshol, NEM a játék topicjában....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
nem magyarázkodok tovább, elég volt.
aki hülye, hajjon meg címû effektus.
éld ki az idiota hajlamaidat a PCseknél.
hajrá, sok sikert.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Amugy ti kezdtétek mint mindig... én mit irtam tegnap?
játszottam egy órát és
"Na nyomás mindenki vegye meg, a hibák ellenére ez a gém odakerül a legjobb filmes hatások mellé ahol a Mass Effect áll, nem horror, nem szaratós, de brutál pörgõs."
ez nektek nem tetszett és jött az oltás meg asz ugatás, de te ezt szereted hiszen érdemi megnyilvánulásod még sose volt, egyátalán azt setudom mit keresel itt, nyissál egy utálom az istencsászárt topikot valahova és élvezkedj rajta.
Nem pedig másokra tekintet nélkül dicsekedni hogy konzolon játszik. Sajnos a játék teljese élvezete érdekében meg kell várnunk itt az õszt amikor nálunk is kiadják. És félreértés ne essék én megvehetném már most, de mivel magyarosítják én megvárom azt.
Bertino: Az a baj hogy hiába mondod neki. Õ az élõ példa hogy lehet agy nélkül élni.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
ha van annyi eszed és elfogadod, amit írt, minden észrevétel és egyéb hozzászólás nélkül, ami nyilvánvaloan helyt áll az illetõ mondandója mellett, nem kezdõddött volna el ez az egész megint.
ugyanazt csinálod, mint GTA IV. topicban. meg lehet nézni, hogy ki kezdte, megint.
magadnak köszönheted az egészet.
ugyanugy írod a magad hülyeségét, ugyanugy kb. a társaság egynegyede kíváncsi rá, ugyanugy ugyaazt hajtogatod 400x, pedig kétlem, hogy ilyen alacsony felfogású vagy.
aki ennyire nem veszi észre azt, amirõl a másik oldal beszél, az minek jár ide egyáltalán ? 😄DDDDDDddd
és még csodálkozol, hogy kötekedünk veled.
ember, akkora idióta vagy, hogy az már szabályos hírnévre vall ezen a fórumon.
Amit tudtok itt egymásra okádni, az szinte hihetetlen.
Pl. ezért vagyok a Bioshock topicban házigazda.
Na, az ilyen semmitelen hozzászólások onnan röpültek, qva gyorsan.
Na, dehogy a játékról is legyen valami:
aki eljutott a 7. episodra: nekem nagyon unalmas a "gyûjtögetés" az egész térképen..... nekem flusztráló, de rendesen....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Félreértés ne essék, ezzel nem agitálni akarok senkit, megértem én, ha valaki a hazai boltokat favorizálja, viszont rövidesen egy ilyen kártya annyira természetes lesz, mint a normál bankkártya vagy a mobiltelefon. Kár élbõl elvetni a lehetõséget, inkább mérlegelni kellene, ha pedig valamire igényünk van, akkor azért a lehetõségeinkhez mérten tenni, és nem tûrni, hogy szórakozzanak velünk...
Egy biztos, butaság emiatt flémelni és személyeskedni - ez nem feltétlen neked szólt.
Egyébként is: Nincs online vásárlásra megfelelõ bankkártyám, és nem is lesz, mivel nem érzek ingerenciát az online vásárlásra, és nem hinném, hogy egy, azaz egy darab Alone in the Dark kéne hogy legyen a noszogató erõ.
Így vagy úgy: Ez az ország alapesetben is hányinger, az ilyen kis ziccerek csak tovább növelik a bélsár kupac nagyságát.
www.gamedroid.hu
Kár hogy istencsászár tényleg idióta...
Ezt értsd meg! Aztán menjél és recskázzál tovább a konzolodra!
És sajnos ezzel vétettem a saját szabályaim ellen... Rád az aláírásom 2. sora érvényes. Amihez ezentúl tartom magam.

"Mondjuk biztos csak szerintem unalmas már ez a vegyétek meg duma."
akkor tõccsed le
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Annyira gyerekesen viselkedsz...