3442
-
#2242 mert nemtudják letőteni... -
#2241 Ha így álltok neki, akkor mért vetéttek meg? -
#2240 Mikor vetted meg? x hónappal ( évvel ) a megjelnés után? -
#2239 Az nem idegesítő egyátalán.
Az idegeítő amikor megvettem a FEAR-t a multija végett és később kiadták a multi részt ingyen :( -
#2238 -
#2237 Viszont most már remélem nem törik fel holnapra a játékot, így hogy megvettem! Mármint nem mások miatt, hanem magam miatt.
Elég idegesítő lenne. -
Zóanagyvarázsló #2236 Pontosan. -
#2235 Akkor a postás fogja hozni nekem ajánlott levélként?
Mondjuk jobb is, mert ugye napközben nem vagyok itthon és délután bemehetek érte a postára. -
Zóanagyvarázsló #2234 Ez sajnos nem is kérdés, persze ezúttal az árfolyamok is tehetnek arról, hogy még a CD Projekt sem fog tudni alájuk menni árban. -
#2233 Az a gáz, hogy ha kétszer ennyi lenne a postaköltség game.co.uk-n akkor is megérné összességében... :( -
Zóanagyvarázsló #2232 Pont erről beszélek, el nem tudom képzelni, hogy egy szimpla DVD-tokos játék szállításáért hol kérnének el kétszer ennyit (persze a reálsinál drágábban midnent meg lehe toldani, csak nem az a viszonyítási alap). Nyilván nem a nagymama antik, 40 darabos készletének szállítási költségével kell összevetni. -
#2231 Megnéztem pár konzol kiskert, átlagosan egy ezres a futár, persze szoftwerek esetén ami dekákba márhető csak, aztán bizonyos kilók fölött nő az összeg egy összeg fölött meg free. -
Zóanagyvarázsló #2230 Ja jó, félreértettelek. Ettől függetlenül webshopok esetében én legtöbbször a 990 Ft-os árral találkoztam, és az bizony futárt jelent. Nyilván vannak kivételek, de azok az árukkal ki is lógnak a sorból. -
Zóanagyvarázsló #2229 Jó az ár, de a magyar Posta esetében pontosan annyiba kerülne belföldön, amennyit írtam. Tapasztalatból beszélek. De ha nem hiszed, itt láthatod magad is. -
#2228 Én benne lennék, ha elharmadolunk. -
Zóanagyvarázsló #2227 Mondom, hogy nem, ez Royal Mail Airmail, de Budapesttől a Magyar Posta kezeli.
Egyébként hazai üzletek esetében rendszerint 990 Ft a futár, CD Galaxisnál mennyiségtől függetlenül, más cégek (nem feltétlenül szoftverboltokra gondolok) pedig bizonyos végösszeg fölött el is engedik. A magánszemélyként való futárosdival nincsen tapasztalatom, de nem is ahhoz kellene ezt akkor sem mérni. -
#2226 Itt most egy webshopról van szó... a magyar posta tényleg annyiért szállít, itt viszont most a külföldi és magyar webshopok szállítási árait hasonlította össze, amikhez képest ez a 2.95 font tényleg egy vicc. -
#2225 Egy pillanat, ezt futár hozza nem?
És az 869 HUF, míg itthon ez 1800-2000 HUF. -
Zóanagyvarázsló #2224 Gáz lenne, ha igaz lenne. Egy DVD-tokos játék feladása ajánlottan és elsőbbségivel normál esetben 415 Ft, a bélelt boríték pedig további 50 Ft körül lehet (márpedig bélelt borítékban hozza majd enked ezt is a posta, a futár az teljesen más kérdés).
Inkább akkor lenne ez annyira olcsó, ha rendelnél 30 játékot, mert akkor is 869 Ft lenne a postaköltség. -
#2223 Azért mert sajnos a mi szépséges államunk csak erről szól! -
#2222 Az mekkora gáz már, hogy Angliából (Mert ugye ez onnan jön??) elszállítják hozzám 869 HUF-ért, ha meg szomszéd városból hoznak valamint az 1800 - 2000 HUF. -
#2221 ez teljesen jo ár a game-ért -
#2220 Az tök jó ár :) Egyébként azon az 50 forinton már nem múlik semmi :D -
#2219 Na megjött az SMS.
A levonás: 6756 HUF.
22,94 Font volt, így az árfolyam: 294,507 HUF/font.
(angol font GBP 100 penny 292.540 2008-07-25 15:01
(Nagy-Britannia))
Vagyis a 25-eire mér rányomtak 2 Ft-ot. -
#2218 Hát a kártyámon az van, hogy Visa Electron, de ezt bejelölve azt írta nem jó a kód a kártyához.
Választottam ezután a sima VISA-t így elvileg megrendeltem.
De sms-t még nem kaptam, hogy levonták volna a pénzt.
(Mert minden akcióról sms-t kapok!)
Így elvileg szállítással 6700 HUF.
Ha azt vesszük múlt héten annyi volt a meló, hogy még ebédelni se tudtam 2x, (ami 2x670 HUF az étteremben, ahol enni szoktam menüt) akkor már tök sok kedvezményt kaptam. :) -
Zóanagyvarázsló #2217 Átváltással együtt számolhatsz úgy kerek 300 (+-1-2) Ft körül is. Postaköltség 2.95 font náluk, akármennyit rendelsz, de nyilván egyet szeretnél. Ők elvben elfogadják a Visa Electront (ez van neked, nem sima Visa?), kérdés, hogy vajon a magyart is? Ha regisztrálsz náluk, akkor a kártya adatainál ki fgo bukni, hogy elfogadják-e.
És igen a £ az angol font jele. -
#2216 Ja látom. -
#2215 Itt a game.co.uk -on (£19.99) ez 20 angol font?
(19,99*292.540=5848HUF)
És hol látom a postaköltséget?
Itt lehet OTP Visával is fizetni? -
Zóanagyvarázsló #2214 Tudom, de ezért mondom, neked kell átgondolnod, hogy mekkora szükséged van erre, miket szoktál vásárolni. Sok mindenen lehet spórolni így. -
#2213 Igen, de onnan se vettem semmit végül is. Mármint eBay -ről. -
#2212 Még egy hozzáfűznivaló :) Megnéztem az árakat, game.co.uk-nál postaköltséggel együtt is kevesebbe kerül a játék (kb. 7000 forint a sima, 10 ropi az extra változat), mint ha magától az ATARI-tól vásárolod meg letölthető formában. Ráadásul ott a VISA Electron sincs feltüntetve. -
#2211 Használtam én már külföldi netes vásárláshoz OTP Visa Electront... szóval az nem igaz, hogy nem fogadják el sehol. Sok helyen nem csak dombornyomott kártyával lehet fizetni, hanem elektronikussal is. Régebben volt nagyobb előnye a dombornyomott kártyáknak ebből a szempontból.
Azt tudom tanácsolni, hogy keress olyan oldalt, ahol a fizetési opcióknál megtalálható a VISA Electron emblémája, probáld megvenni a játékot, és ha ennek ellenére sem sikerül, akkor tényleg érdemes elgondolkozni netkártyán, vagy másik lehetőségen. Nekem elektronikus MasterCardom van, eddig mindenhol elfogadták. Egyébként ajánlom ezt a weboldalt, vagy az adott bank ügyfélszolgálatát. -
#2210 Őszre mondták a magyar nyelvü megjelenését! -
#2209 Lehet a nyári fizumból megveszem.10000ből kijön?Augusztusban kanék lóvét addigra kijön magyarul? -
Zóanagyvarázsló #2208 Nem, az már inkább csak hagyomány szerinti elnevezés. Mint mondom, nem szükséges dombornyomott kártya, elég netkártya is, azok olcsóbbak szoktak lenni, viszont csak elektronikusan használhatóak. Tényleg vannak fillérekért fenntarthatóak is, már múltkor is érdeklődtél az eBay után, el kellene rajta gondolkodni, hogy valóban csak egyszeri alkalomról lenne-e szó.
Itt például szerepel a Visa Electron és a Maestro is, de az a gyanúm, hogy csak a Nagy-Britanniában kiadottakkal működne. Egyébként az a jó kártya, amit a PayPalnál be tudsz regisztrálni, egyrészt a PayPal elég sok helyre jó, másrészt amit ott elfogadnak, azt máshol is. -
#2207 Csak az a baj, hogy most egy egyszeri dolog miatt nem csináltatok ilyen kártyát.
De amúgy mit tud az a dombornyomott kártya, amit a Visa Electron nem?
3D-ben ellenőrzik a kártyát és a Visa túl vékony? Vagy mi? -
Zóanagyvarázsló #2206 Pontosítás:
1. Vannak külön erre a célra netkártyák is.
2. Az OTP Visa Electron elvben használható netes vásárlásra, csak éppen nem fogják sehol elfogadni... -
#2205 Csak dombornyomottt kártyával tudsz vásárolni, lévén hogy külföldről lehet csak -
#2204 Jó és akkor még:
"Van már olyan hely, ahonnan sima OTP Visa Electron -al meglehet venni és letöltős?" -
#2203 Aki megvette annak megérte... nézz videókat, #2153