Alone in the Dark 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arról nem is beszélve, hogy konzolra mindig egy pár héttel korábban kiadják a játékokat. Lásd AitD...

Mutass egy warez játékot PS3-ra...

www.gamedroid.hu

Shep
Hihetetlen, hogy van egy illetõ aki csak fújja a magáét, pedig már milliószor ki lett tárgyalva, hogy nincs mindenkinek netes vásárláshoz megfelelõ kártyája, de még csak olyan ismerõse sem aki egyáltalán már látott ilyen kártyát. (lássuk már be végre, hogy az ország túlnyomó többsége kétkezi munkásokból áll akiknek rohadtul nincs szüksége ilyesmire). Na de hát mindig is voltak és lesznek ilyen illetõk akik csak fújják a magukét.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kihagytad, hogy még hardvert is kell venni a játékhoz (az sincs ám mindenkinek!), mert homokozólapáttal (már ha legalább ez van, mert az sem biztos) nem lehet AitD-t játszani...
Beszarás!

Ember szerinted PC-n vagy Konzolon nagyobb a kalózkodás?
Na, ugye, hogy nem PC-n. Kicsit gondolkodj. Ha ma egy "használható" gépet akarsz, akkor min. 150e Ft-odba kerül. X360-at meg veszel 50e Ft-ért.
PC-re egy zsír jó és új játék max. 11.990 Ft. X360-ra meg 18.000 Ft.
Melyik éri meg jobban? Hidd el, hogy konzolon több a warez!

A hazai felbukkanásakor a pontosan így csinálta a CD Projekt, elõbb kiadta angolul, amíg nincsen magyar verzió. Viszont így lehet, hogy más feltételekkel köthetnének licenszszerzõdést, illetve nem érte meg annyira, ezért maradtak a csúszásoakt is bevállaló modellnél. A seven m-nél jóval durvább késések is meg szoktak esni, tehát ez még - sajnos - istenesnek mondható.
Istencsászár
"PC=warrez software
Konzol=original software"

ez most mi?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
A lehetõség adott hogy legyen... pénze sincs mindenkinek, csak akkor lesz hogyha elmegy dolgozni, ez ellen senkinek nem lehet kifogása, ha meg dombornyomott kártya kell akkor bemegy a bankba és csináltat egyet, ennyi, hova ragozzuk még ezt? egyszerû mint az 1*1. Ha valamit nagyon akar az ember és ott van orra elõtt a lehetõség akkor megoldja errõl szól az élet... sült pulyka nem kerül az azstalra csak zgy hipp hopp.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

FlyHigh
Elõfordul hogy néha sok amit csinálsz, pl:
PC=warrez software
Konzol=original software
Általánosítgatás hegyek. Néha azért úgy meg tudod súrolni a szararc kategória határát.😄😄

Thrash \'Till Death

predator0
PC-s játékoknál miért nincs egy darab olyan bolt sem, amelyik kiadja angol nyelven megjelenéskor a játékot? Mert így tényleg gáz csak várni rá. Persze ha akarnám lazán megrendelhetném külföldrõl, én viszont akkor is arra a nyomorult ps3 változatra várok most <#vigyor0> Mire kijön itt ez a játék felirattal (amihez én nem ragaszkodom, mert úgyis le lehet majd tölteni) addigra kint már ingyen fogják osztogatni a rászorulóknak <#vigyor5>
Najó, én megígérem, hogy többet nem sírok emiatt. Csak a kérdésemmel kapcsolatban nem értem a dolgot.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Dante73
Nincs minden magyarnak net-es vásárláshoz kártyája. Ergo nem veheti meg mindenki, maximum elméleti szinten. Példaként mondjuk felhozható a TDU. A Magyarok felének még mindig nincsen meg a kárpekk, mert csak net-en lehet hozzájutni. Tehát elméletileg ugyan igazad van, (fogjuk rá) gyakorlatilag nincsen.

http://www.freetvmaci.info/

Meg kellene próbálni normálisan, egymást tisztelve fórumozni!

Ehhez képest a ténylegesen személyeskedõket kivéve mindenkit megpróbáltál kiosztani. Ez nem növeli a mondanivalód hitelességét.

Ez a paranoia pedig hihetetlen, ami egy-egy "konzolos" PC-s topikban való felbukkanáésát kíséri, félelmetes, hogy miket bele akarnak magyarázni egyes hozzászólásokba.
Istencsászár
Vitázni is lehet ugy hogy nem baromot vagy idiótáz, az sg regelt nicket nem hozza fel minden 2. hszben stb... tõlem mikor láttál ilyet? leírom szépen, magyar módra és ez a lényege a fürumknak nem az egymás szapulása aztán a másikra mutogatás hogy te kezdted és még odarakja hogy barom idióta vagy... velük kezdjél valamit, ne mással és akkor itt sem lesz semmi flém mint most.

Istencsászár
"Az nem jelenti azt, hogy MINDEN magyar hozzá is juthat."

Pont azt jelenti hogy minden magyar hozzájuthat, persze hacsak van kártáyja vagy máshogy megoldja, de ebbõl következik hogy a kártyához is minden magyar hozzájuthat vagy találhat alternatívát 8 ismerõs és egyéb révén ).

Konzol vs Pc egy percig nemvolt, ti utáljátok a konzolt és most is te hoztad fel meg fikázod amikor nem errõl van szó, itt nincs másról szó minthogy engem idiótáz pár egyén mert az neki jó hecc és közbe betudja rakosgatni a csodálatos szmájlikat ami szerinte vicces és terndi.

Dante73
Nem vagyok modi, nem szerepem a rendrakás, de nem tudom szó nélkül tovább nézni. Valaki azt mondta, hogy nem lehet ma kapni Magyarországon. És ez tény. Ezen kár vitázni. De sajnos egyesek, nem hajlandók felfogni, és csak a saját kis szûk látókörükön belül hajlandók mozogni. Az hogy külföldrõl megrendelhetõ, egy dolog. Az nem jelenti azt, hogy MINDEN magyar hozzá is juthat. És ez a lényeg.
A másik az hogy meg fog jelenni magyarul is. Ugyan nem nagy összeg, de aki teheti várja ki, hogy ne külföldre kerüljön az ÁFA, a szerzõi jogdíj, stb. És különben is, ha mindenki külföldrõl rendel, lassan nem fognak honosítani.
Irígység.... Na de komolyan, menjetek a francba! 1. Ha annyira jó lenne a játék, nem ilyen flémektõl pörögne a topik. 2. Konzolosoknak fel kellene fogni, nem vagyunk rájuk irigyek, szar konzol kell annak, akinek 2 anyja van!
Warezról annyit. Senki sem sírt itt amiatt, hogy miért nincsen. SENKI! Megint az agymosottak hozzák föl a témát, hogy he-he neked még nem megy... Kissé gyerekes.
Komolyan mondom, az SG színvonalát, ez az örökös konzol vs pc vita, és a ne warezojjá, kecseg beszólások nagyon lehúzzák. Meg kellene próbálni normálisan, egymást tisztelve fórumozni!

http://www.freetvmaci.info/

Istencsászár
Ennyi erõvel szinte minden nemzet elvárhatná hogy a saját nyelvén adják ki a játékokat... igyis nagyon sok játék jön ki magyar fordítással, aminek lehet örülni. Az angol szinte már második anyanyelvnek mondható a világban, és azok vannak kisebbeségben akik semmit nemértenek belõle, meghát angol nélkül boldogulni a mai világban már nemigen lehet ( ezt nemkell szó szerint érteni ).

Nem fejlesztõi döntés, hogy miylen nywelveken jelenik meg egy játék, az pedig még messze van, hogy a fejelsztõk és az anyakiadó is magasabb prioritással kezelje a magyarországi forgalmazó ezirányú törekvéseit. Jelenleg a CD Projektnál már standard, hogy alapból magyarul adják ki, és ennek köszönhetõ a csúszás.
Az tényleg elég nagy szopás hogy a magyar felirat miatt kell várnunk õszig! Sokan mondják hogy nem kell rá magyarítás, adják ki angolul. De arra nem gondolnak hogy ezzel csak azt akarják elérni hogy a fejlesztõk alapból magyarul adják ki a játékokat, remélem egyszer eljön az az idõ is!
MI a repedt here van itt emberek?
Megy a PC vs. Konzol háború? Kinek a pap, kinek a paplan...egyik sem jobb a másiknál, kivéve a PC-t. Konzol egy arcad parasztvakítás...errõl ennyit.
Ha vkinek meg kell a gamma, azt már 1000000000× elmondtam, hogy az Atari honlapon le lehet tölteni (ha nincs bankkártya akkor meg kuss és csendben vár!), ezen felül az Atari fórumában lehet reklamálni, hogy miért nem kapható még nálunk! Esetleg a marketing osztályt is fel lehet hívni és lehet magyarázkodni, meg anyázni, hogy mekkora szemetek, hogy nincsen Warez!Az meg egy gyökér duma, hogy addig nem veszem meg amíg nem lesz hozzá magyarítás! Eléggé átlátszó a dolog és nem kell megmagyarázni. Aki nem képes kulturáltan viselkedni az kopjon le és írogasson a gumicsizma.hu-n illetve tartsa tiszteletben azt, aki megvette! Egyébként meg sokan vannak itt akik, egyik oldalról Istenítik, utána 2 hsz-t követõen meg szidja, meg Istencsászárt fikázza. Bajod van vele sügér? És miért? Mert õ megvette? Úgy, mint én? Talán irigy vagy? Megvéve és tapasztalva talán több infónk van róla és mégsem szidjuk, tegyétek ti is ezt és ami nem illik ide, akkor go a Warez topikba, illetve a konzol részlegre, ott mindenki kénye-kedve szerint anyázhat, meg fikázhat.

Ezt én sem értem, az ominózus hozzászólásodba én csak annyit láttam bele, hogy ezt a játékot szerinted ajánlott megvenni, amint mód van rá, s nem a következõt: "vegyétek meg, ja a letöltés mellett azt sem megy még..."

Na mindegy, én nem tudom, hogy ez honnan indult, az viszont biztos, hogy felnõtt logikával nehéz megérteni - vagy inkább nem érdemes - egyes SG-s ellentétek eredetét.
Synit HUN
Igenám! De az van hogy azt neked mondtam, nem rád! Csak császárral nem állok szóba mert nincs értelme. Te csak azt szívod meg hogy a fórumon kb 2 embernek van meg a játék és nincs kivel megbeszélned a pc-s dolgokat. De császár bejárt ám a PC-s gta topikba is dicsekedni hogy õ már megunta amikor meg több száz másik alig várja a játékot. És ennek is van ám konzolos topikja csak mivel oda senki nem ír ide jár irogatni. Talán "irígységbõl" mert itt pörög a topik.
Nem itt kezdõdött ám ez. Ezt itt csak felületesen értheted meg. Az a legjobb ha ki is maradsz ebbõl. Én meg kiszállok. -fav

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Frank99
Te igen sötét, ki mondta, hogy konzolon játszom?

Innen látszik, hogy nem olvasod a fórumot, hanem csak irogatsz....

Na, ezt a hülyeséget kellene máshol, NEM a játék topicjában....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

bertino
egy idiota, elvakult fejû konzolosnak én bármit a fejéhez vágok ezen a fórumon, bár nem tudom minek kéne ezt tagadni ? <#nemtudom>

nem magyarázkodok tovább, elég volt.
aki hülye, hajjon meg címû effektus.

éld ki az idiota hajlamaidat a PCseknél.
hajrá, sok sikert.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Istencsászár
Persze, de itt egy személy ellen irányul minden az énvagyok... nemtudom miért mert nem ismernek, valszeg azért mert konzolom is van, pedig te is csak ugy azt irtad le amit én, de hát az én sg accommal lehet poénkodni engem lehet idiótázni meg stb... bár mire fel azt nemtudom?

Istencsászár
Ez az utálat meg irigység hogy konzolon játszon az takarodjon innen a búsba mert ez a nagy pécés fórum ( a játék 100%ban ugyan az és itt pécén is vannak akik játszanak vele ), én nemfogok a konzolos témába menni, ez nektek nem tetszik => semmi más csak a szokásos irigység és frusztráció... kerüljétek el a topikot addig amig meg nem jelenik itthon...

Istencsászár
Szóval mivel Mon nem kapható mindenki maradjon kusba, a topikot zárjuk be mert neked nincs netes bankártyád és ha valaki mer irni valamit akkor jön az idiótázás meg a flém... értem én.

Amugy ti kezdtétek mint mindig... én mit irtam tegnap?

játszottam egy órát és

"Na nyomás mindenki vegye meg, a hibák ellenére ez a gém odakerül a legjobb filmes hatások mellé ahol a Mass Effect áll, nem horror, nem szaratós, de brutál pörgõs."

ez nektek nem tetszett és jött az oltás meg asz ugatás, de te ezt szereted hiszen érdemi megnyilvánulásod még sose volt, egyátalán azt setudom mit keresel itt, nyissál egy utálom az istencsászárt topikot valahova és élvezkedj rajta.

Synit HUN
Igazából aki konzolon játszik annak ITT kéne osztani az észt.
Nem pedig másokra tekintet nélkül dicsekedni hogy konzolon játszik. Sajnos a játék teljese élvezete érdekében meg kell várnunk itt az õszt amikor nálunk is kiadják. És félreértés ne essék én megvehetném már most, de mivel magyarosítják én megvárom azt.

Bertino: Az a baj hogy hiába mondod neki. Õ az élõ példa hogy lehet agy nélkül élni.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

bertino
tegnap csak szimplán azt nem fogtad fel, amit #1888-ben írtak.

ha van annyi eszed és elfogadod, amit írt, minden észrevétel és egyéb hozzászólás nélkül, ami nyilvánvaloan helyt áll az illetõ mondandója mellett, nem kezdõddött volna el ez az egész megint.

ugyanazt csinálod, mint GTA IV. topicban. meg lehet nézni, hogy ki kezdte, megint.

magadnak köszönheted az egészet.
ugyanugy írod a magad hülyeségét, ugyanugy kb. a társaság egynegyede kíváncsi rá, ugyanugy ugyaazt hajtogatod 400x, pedig kétlem, hogy ilyen alacsony felfogású vagy.

aki ennyire nem veszi észre azt, amirõl a másik oldal beszél, az minek jár ide egyáltalán ? 😄DDDDDDddd

és még csodálkozol, hogy kötekedünk veled.

ember, akkora idióta vagy, hogy az már szabályos hírnévre vall ezen a fórumon.

Istencsászár
Beszélgetni lehet, arra van a fórum #1900, #1906, #1897, #1910 stb... talán ezek nem kellenének, bár csak 1-2 emberrõl van szó aki ezt generálja...

Frank99
Elképesztõek vagytok tényleg.
Amit tudtok itt egymásra okádni, az szinte hihetetlen.
Pl. ezért vagyok a Bioshock topicban házigazda.
Na, az ilyen semmitelen hozzászólások onnan röpültek, qva gyorsan.

Na, dehogy a játékról is legyen valami:

aki eljutott a 7. episodra: nekem nagyon unalmas a "gyûjtögetés" az egész térképen..... nekem flusztráló, de rendesen....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Istencsászár
Neked még érdemi megnyilvánulásod nemvolt ebben a topikban, hogyha a flém, a személyeskedés és a gúnyolódás a mániád akkor azt csináld a gumiszobában... bár a tegnap én semmi olyat nem írtam, ti kezdtétek el a szokásos flémet, ez csak egy dologra utal => irigyek vagytok hogy én játszok vele ( meg más ) te, ti meg nem, mivel más ésszerõ magyarázat erre nincs amit itt mûveltek nap mint nap...

bertino
császár látom továbbra is isten voltál a nap végén ;DDDDDDddd

Sajnos ez a szomorú, aki eredeti játékokkal akar játszani, annak bizony platformtól függetlenül ajánlott egy netes vásárlásra alkalmas kártya. Van fillérekért is, bizonyos feltételek fejében ingyen is. Sokat lehet spórolni, számomra kényelmesebb, mint lemenni a boltig, a szállítás pedig rendszerint néhány napnál többet nem vesz igénybe. (És akkor a Steamrõl és társairól nem is beszéltem.)

Félreértés ne essék, ezzel nem agitálni akarok senkit, megértem én, ha valaki a hazai boltokat favorizálja, viszont rövidesen egy ilyen kártya annyira természetes lesz, mint a normál bankkártya vagy a mobiltelefon. Kár élbõl elvetni a lehetõséget, inkább mérlegelni kellene, ha pedig valamire igényünk van, akkor azért a lehetõségeinkhez mérten tenni, és nem tûrni, hogy szórakozzanak velünk...

Egy biztos, butaság emiatt flémelni és személyeskedni - ez nem feltétlen neked szólt.
Istencsászár
Ezvan, MO bantulend, levan szarva, hányva minden oldalról... az hogy valaki ezt tûri ( vár a bizonytalan megjelenésre ) vagy elébe megy a dolgoknak ( megveszi most máshonnan ) már nem az én gondom, a lehetõség adott, igy nincs mirõl beszélni, de ez azt hiszem teljesen triviális dolog.

Pffff, ez aztán a duma. Egy a gond: Én valahogy nem találom ezt a játékot a Magyarországi boltok polcain... És warezolni sem akarok, mivel csak eredeti játékokkal játszom. Vegyem meg külföldrõl? Értem, tehát full normális szerinted az, hogy amit tõlünk civilizáltabbra már simán meg lehet vásárolni, azt itt max Kádár-nosztalgikus banán-vágyakozással nézhetjük a virtuális kirakatban.

Egyébként is: Nincs online vásárlásra megfelelõ bankkártyám, és nem is lesz, mivel nem érzek ingerenciát az online vásárlásra, és nem hinném, hogy egy, azaz egy darab Alone in the Dark kéne hogy legyen a noszogató erõ.

Így vagy úgy: Ez az ország alapesetben is hányinger, az ilyen kis ziccerek csak tovább növelik a bélsár kupac nagyságát.

www.gamedroid.hu

Synit HUN

Kár hogy istencsászár tényleg idióta...

predator0
Ez a smiley nagyon tetszik <#vigyor2> 😄D

Istencsászár
Inkább leszek "gyökér" mint egy bunkó módon viselkedõ és trágárúl irogató "valaki". De már megint óngólt rúgdossátok hiszen semmi ilyenrõl nemvolt szó, tudom hogy frusztráló, de akkor ne olvassátok a topikot, vegyétel ki a Favból és várjátok meg amig kijön warezra vagy meg lehet venni Mon... a konzolról szó sem volt, én nem hoztam fel, mert pécére is kapható már a két verzió meg 100%ban megegyyezik szóval tök mindegy ki melyikkel játszik és melyikrõl beszél stb...

Synit HUN
Te akkora gyökér vagy b+ hogy egy mamutfenyõ erdõt lehetne belõled növeszteni. "bárhonnan beszerezhetõ" ezt mondat faxfej! Majd ha lesz PC-re Magyarországon, Magyar nyelven, dobozban akkor megvesszük! És sem ezért sem másért nem veszek konzolt.
Ezt értsd meg! Aztán menjél és recskázzál tovább a konzolodra!

És sajnos ezzel vétettem a saját szabályaim ellen... Rád az aláírásom 2. sora érvényes. Amihez ezentúl tartom magam.

Istencsászár
Én egy szóval nem mondtam hogy itthon boltba megkapod ( 360ra megkapod ), külföldrõl megtudod rendfelni és az online terjesztés is bolt, online bolt... de látom megint kezdenek egyesek felpörögni a semmiért😊

"Mondjuk biztos csak szerintem unalmas már ez a vegyétek meg duma."

akkor tõccsed le

predator0
Magyarországon PC-re melyik boltban lehet megvenni? ("Bárhonnan beszerezhetõ") Biztosan sok játékostársadon segítenél azzal, ha leírnád. Engem meg is lepnél vele nagyon, mert egyik általam ismert bolt kínálatában sem láttam. <#worship>

bertino
császár a srác ;DDDDDDDDdd

Shep
Hihetetlen vagy, leírtam, hogy mi az oka annak ,hogy sokaknak miért nincs meg, pedig játszanának vele és még pénzt is adnának érte, de te mégis hajtod a magadét. Mondjuk biztos csak szerintem unalmas már ez a vegyétek meg duma.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

The Protector
Sírfeliratnak is jó a game címe.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

bertino
szerintem te még be is kereteznéd 😄DDDDDDDDddddd

Istencsászár
Pl kirakhatja a falra meg ilyenek...

Istencsászár
Saját motor + Havok 3.0

Az is vegye meg, akinek gépe sincs! 😛
Ez a gém Unreal Engine 3-at használ?

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Istencsászár
Van aki játszik vele mert megjelent van aki nem mert nem tudja, akarja megevenni... a lényeg hogy megjelent Pécére és X360ra egyaránt, bárhonnan beszerezhetõ, sõt otthonról akár ebben a pillanatban is megveheted pofon 1szerûen, vagy megrendelheted. Minden más csak kifogás meg "irigység" ? jobb szót nemtaláltam erre, hiszen ez jött le abból a hszbõl a düh mert hogy neki nincs, mivel valszeg érdekli a gém...

Annyira gyerekesen viselkedsz...