3442
-
#2282 Nem leszóltalak, de addig nem alkotok véleményt valamiről amíg nem láttam, főlleg nem újság vagy más cikk alapján. Egyébként pedig nem lehetettlen a beszerzése amint látod. -
#2281 Tééleg gáz, mert konzolon a gamepad ezerszer jobb volt, de én így is kinyomtam pro fokozaton. -
adammmmmmm #2280 A resident evil 4 pc-n elásta magát nálam. Az irányítása baromi rossz volt szerintem (lehet hogy valakinek tetszet). Nem tudom ki hogy van vele de én egyszerűen nem tudom megszokni azt hogy bilentyűzettel célozzak. 2 héttel ezelött felraktam megint hogy kipróbáljam és volt valami (mouse support) de még egérrel is szokatlan volt. (egyszerűen nem ment a célzás abban a játékban. Egy olyan fps-ben mint a doom 3 már reflexből fejre célzok (ha van feje) de a resident evil 4-ben alig bírtam becélozni a csávesz fejét.
De mostmár abba hagyom az OFF-ot -
#2279 Most is játszhatsz, annak a grafja is megállja még a helyét manapság.
OFF
Sőtt.
Ha túlélő horror, akkor mondok még egy címet!!!
Cold Fear!!!
Még mai szemmel is faxa, és jó a történet, meg a játékmenet. magyar felirattal!
Ráadásul nemrég játszottam vele újra pc-n, előtte PS2-őn vittem végig, és most tűnt csak fel, hogy nem a resident 4-ben volt a legelőszőr ez az újdonság, hogy az ellenfél megragad (közelharc)...it is felugranak pl a nyakadba a szörnyek, és kell védened magad naon kúl...
Nekem bejön naon....
ON -
adammmmmmm #2278 Na a 4-el talán már játszhattam volna, ha hallotam volna rólla. -
#2277 Alone in the Dark 1 1992
Alone in the Dark 2 1994
Alone in the Dark 3 1995
Alone in the Dark 4 The New Nightmare 2001
Alone In The Dark 5 Central Park 2008 -
adammmmmmm #2276 Az elődeivel még nem játszottam mert fogalmam sincs mikor adták ki de még pólyás lehettem amikor kiadták. Ezzel meg hogy játszak ha nincs warez verzió és még magyarországon meg még nem kapható. Csak leírtam miket olvastam ezért még nem kéne leszólni. -
#2275 Onnan. 23-án rendeltem és ma jött meg volt közben egy hétvége ha holnap megrendeled vagy ma akkor simán itt lehet péntekre. Szépen be volt csomagolva sérülésmentesen jött meg. -
#2274 Valamikor ősszel magyar felirattal.Pontosabb dátum nincs sajnos. -
#2273 game.co.uk-ról rendelted? mennyi idő alatt hozták ki kb.? -
#2272 Én játszottam a 3. és a 4. részével, az első 2-vel, ami talán valami pont-pont vesszőcskéből állt azzal nem, akkor talán még gépem se volt. :D
Ma postázták, szerdán csak itt lesz. Hétvégén meg talán időm is lesz és kipróbálom, és majd én is megírom a véleményemet.
Amúgy ha itthon magyarul jön, hány mondatot beszélnek benne?
Van 3db A4-esnyi szöveg benne? -
Holtsáv #2271 Idehaza mikor lehet megvásárolni? -
#2270 A saját véleményem pedig mivel most hagytam abba egy kicsit, egy erős 8/10 kb a játék megérte az árát vannak részek ahol be lehet kicsit fosni de mivel az ember tudja mire számít így a játéknak erős hátrányból kell indulnia.
Ha valaki emlékszik még az első részre arról senki nem tudta milyen és amikor a kezdés után jött a kutya vonyítva persze hogy beszartunk mind
Az irányítás nem vészes kicsit szokni kell, ha nekem sikerült másnak is menni fog. -
#2269 Most te egyáltalán bámelyik résszel játszottál? Mert ha hihetünk neked akkor ezzel és az elődeivel sem, de nagyon tudod milyen a játék mert olvastad. Grat! -
#2268 Az egész soundtrack-et ehhez a játékhoz komponálták tudtommal :D -
adammmmmmm #2267 Lehet hogy az alone in the darkhoz ez a zene illik de ezt nem mondhatjuk alone in the darknak (a játékot)(én nem játszottam egyik részével sem de sok helyen olvastam). Lehet hogy ezt a zenét egy fosatós játékhoz csinálták de ez elvileg nem fosatós. -
#2266 háát jah, de állítólag nem valami ijjesztő.
Szerintem 4.rész kegyetlen jó volt, mert ott elsősorban ijesztő volt, és másodsorban véres, meg zombis. -
#2265 Elvileg ez nem ereszd el a hajam akció játék, ehhez a lassú sejtelmes zene illik. -
#2264 Igen, de lehet hogy csak én vagyok így ezzel, de ez túl lágy ehhez...
mégegyszer ez csak szerintem. -
#2263 A játék egyik legfőbb eleme a zene, ha a zene rossz akkor a gém sem jó... a művészien megkomponált zenék magasra tudnak emelni egy játékot, persze csak hangszeres és/vagy énekes zenéről van szó nempedig elektronikusról mert az a legkönyebb hogy alá(basznak) valami pörgős zuzdát és hajrá... ( ezek közt is van jó meg a gémhez illő, de messze nem kel olyan hatást... ) -
#2262 -
#2261 Na megjött a pakk rendesen nem szar ez a limited kiadás :) -
#2260 Jah a Who Iam az elmegy, de mint játékzene elég gyér, és én nem úgy vaok ezzel, hogy leülök és zenét hallgatok, hanem játszok.
vagyis játszanék, és oda játék közben nem igazán passzolnak szerintem ezek a számok.
De ez egyéni izlésem. -
csgj #2259 Jaj hát, csak nem gondolod, hogy a tuctucon elélvező mai tiniknek ez bejön? :P Sajnos egyre kevesebben szeretik a hangszeres zenét. -
#2258 Crying New York
The Light Carrier Test
kedvencem
Who Am I?
nagyon igényes és szép a zene alatta, csak végig kéne hallgatni, bár akinek az fúvós, hangszeres éneklős "élőzene" nemtetszik annak természtesen ez sem fog... -
#2257 -
#2256 Tény hogy a zenéje nekem sem tűnik jónak.
Egyetlen 1 zene van ami elmegy.... -
#2255 Fogadok hogy a hüléje bele sem hallgatott a Soundtrackba... atomisten zenéje van, és ez egy óriási pozitívum nem pedig negatívum... és ahogy a gém alatt fel fel csendül a theme dallama megőrülsz:) ott és akkor van zene amikor kell, de akkor nagyon ottvan a szeren.
Hátborzongató helyszín? átlagos megjelenítés? ilyen tüzet fényeket ritkán látni egy játékba... a tűz egy külön misét ér annyira durva és élethű, a fényekről árnyékokról nem is beszélve...
most nézem hogy ez gémszar... -
#2254 -
#2253 -
#2252 Ott a pont -
#2251 Ha valaki pajszerral nyitja ki az eredetit az is feltörés? :D -
#2250 Csak hogy ugyanúgy izgultok, hogy mikor lesz feltörve. Igaz negatív írányba, de akkor is... -
#2249 :ASD -
#2248 -
Azért... van aki olyan helyzetben van, mint Vágási Feri:
-
#2246 Passz talán 3/4-ed év.No de mindegy nem vágott földhöz az a pénz :D -
#2245 és mikor lett ingyenes a multi? nem jó hogy ott van a gém a polcon? azt hogy a multi nem váltotta be a reményeket, vagy nemtudom miért lett ingyenes, gondolom nem volt annyira népszerű egy idő után... a singlét meg kitoltad talán többször is... nemértem a felháborodásodat. -
#2244 Rögtön ahogy kijött. -
#2243 Miért, talán lopjam el?
Vagy most mire gondolsz?
Amúgy most már látom, hogy ez a nem tudom megvenni, mert ilyen meg olyan akadálya van dolog egy nagy hülyeség.
Én még életemben először most vettem bármit is külföldről és sikerült.
Szóval akkor bárki, aki akarja megtudja venni.