Alone in the Dark 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy Fahrenheit 2-vel tudna csak tarolni az atari.
Next PC upgrade: 2022
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Manapság nem ritkák a 4000 Ft-s premier játékok, lásd pl. GoW. Nem ritkák a fél éves akciózások is, amikor AAA játékokat kapsz 3-4000 forintért. Ez nem megfizethetõ kategória 8-10-12 óra szórakozásért? Mi kéne? 1000 Ft-nál is ezt mondanátok, hogy legyen egyébként nem létezõ erkölcsi alapotok a nonstop lopásra.
Engem az alkalmi tolvajok hidegen hagynak, akik nagy ritkán leszednek valamit. Azoktól viszont rosszul vagyok akik csakazértis mindent letöltenek. Meg hát kárvá igénytelenség is ez, kiírja a cuccot egy dévédére, filccel ráhegeszt valami macskakaparást, oszt slim tok, mehet pócra föl... Vagy rányomtatja, meg kinyomtat borítót. 😄 Rém igénytelen... Nem is értem.
Egyébként egy évben mennyi játék kell egy gamernek? Nálam ez a szám úgy 5-6, kb ennyi érdekel, és ezt simán meg tudom venni. Persze ha ingyért van, akkor jöhet számolatlanul a sok szenny, akkor semmi sem számít?
És kérlek, na akard már feltüntetni úgy a warezt, mintha az valami pozitív, hovatovább, támogatandó dolog lenne. Jó hogy nem követelitek, hogy márpedig ingyen adják oda a több éves produktumokat a fejlesztõk-kiadók!... Vicc ez a súlyos morális fertõ. És mondom, még mindig a nostop mindent ellopó netcigányokról beszélek, nem az alkalmi letöltõkrõl.
www.gamedroid.hu
Ezt a kérdést én is feltehetném neked":az ilyen ember minek játszik? miért erre költi a pénzt? neki felesleges..."Talán mert az "ilyen" ember is szeretne játszani,szórakozni...Ennek nem a "jómodúak" kiváltságának kellene lennie...Még 20 éve megértettem volna,de manapság már olyan áron kellene adniuk,hogy bárki száméra megfizethetõ,elérhetõ legyen...
"hogy a géming nem a szegények kiváltsága"
"a géming nem olcsó mulatság, drága dolog."
Igen,ezért warezolnak...majd ha megfizethetõ lesz,akkor kevesebbet fognak...
Nem elég hogy a gépre is szinte évente költeni kell már lassan ha játszani akar valaki az újabb játékokkal,mert mindig "kitalálnak" valami új csatlakozót,meg shadert,meg oprendszert,csak hogy rákényszerítsék az embereket hogy megvegye az újabb hardvereket,még a játékra is költsenek ilyen fizetések mellett...
Persze van konzol,de ott meg megint a játékok nagyon drágák.Pár ezer forintért kellene adni 1 játékot,nem pedig 10 meg 15 ezerért...
Amúgy meg ha belegondolunk a warez szükséges rossz.ha nem lenne,mennyivel kevesebb hardvert adnának el...Sokan valószínûleg még gépet se vennének,vagy épp csak olyat amin netezni tud,meg ilyeneket,akkor el se tudnák adni a drága videókártyáikat sem...Legalábbis csak töredékét...
Amugy most pont a csatornában tartok amibõl a tecdemo videó volt ( áram, víz, fényárnyék stb ), az állejtõs kõkeményen.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Majd annak az ideje is eljön amikor magamat kell eltrtanom, fenntartanom, de addig sem vagyok vak, sötét tudatlan😊
Amugy nem is errõl volt szó hanem hogy a géming nem a szegények kiváltsága akik kétzeki munkával keresik a kenyerülket és õk vannak az országban a többségben, nem pedig a jómoduak vagyis a normális körülmények közt élõk ahol ott van a számítógép a sok megés net, a Hdtv, konzol stb... meg a ház autó és még sorolhatnám... a géming nem olcsó mulatság, drága dolog.
warez-boszorkányüldözésetek szánalmas.
Ha már dolgozol,akkor nem szóltam,de én úgy emlékszem hogy még tanulsz...
Az emberek tömegben (tömeg=2 vagy több személy) irdatlanul böszmék.
Na már most te egy ilyen böszme tömeget, hogyan "fegyelmezel"?
Hogyan adod tudtukra, hogy böszmék? A tömegre másképpen nem tudsz hatni, csak terroral, fegyelemmel és trágár szavakkal, magyarul a megfélemlítés eszközeivel, de ez a tömeg ami itt van...Nem tudom.Így volt ez az õskorban is, meg így van ez manapság is.
Lehet, hogy trágár vagyok (direkt), de legalább nem sértegetlek. Köszönd meg szépen! Még ezek után sem! Azt az elvet vallom, hogyha megdobnak kõvel, dobj vissza kenyérrel. Azt hiszem ez a kultúra és az intelligencia, nem padig az ami itt megy.
Na szevaszok, ajtót szerelek a barlangra és bezárkózom, ugyanis dolgozom és még egy költségvetést meg kell csinálnom.
További jó vitatkozást értelmetlen dolgokon!
Egyébként magamat tudom ismételni: messze nem ez a lényeg, kár volt az egészet úgy értelmezni, hogy kötelezõ mindenkinek rohanni a külföldrõl rendelni (mert aki nem az...), látszólag csak a flém kedvéért találták szimpatikusnak ezt az értelmezést.
Egyébként 35 éves vagyok, bár fogalmam nincs arról, hogy jön ez ide...
www.gamedroid.hu
Elméletileg, otthonról a kényelmes székedbõl, lehet úgy tünik, de a gyakorlat nem ezt mutatja.
http://www.freetvmaci.info/
Tudom az a rossz és a gonosz aki nem lop, itt Mon.
Thrash \'Till Death
Pc vs. konzolnak meg nézz utána, nem én kezdtem el és nem is én fogom befejezni.
Apropó te kulturáltnak vagy intelligensnek érzed magad, te kis barlanglakó? Te hány éves vagy kis pisis?
www.gamedroid.hu
Veled az a gond, hogy nem vagy hajlandó kilépni egy pillanatra sem magadból, és más szemszögébõl megvizsgálni a dolgot.
Ha netalán, megsértettelek valamivel, akkor bocs!
Csupán annyit jeleztem, hogy szerény véleményem szerint arányaibna jóval magasabb a mindent letöltögetõ hülyegyerekek száma PC-s platformon, mint a konzolos oldalon. Persz elehet, hogy tévedek. Ez azonban nem mentesít senkit a notórius (!) PC-s kalózkodás alól. Ahogy nem járok el lopni a boltba azért, mert a szomszéd is ezt csinálja...
www.gamedroid.hu
www.gamedroid.hu
Ez a topik is arról szól, ami a bannerben van. Ma miatatok egész este nyomni fogom ti meg itt szapuljátok egymást, meg magyarázzátok meg mi az a konzol, meg mehet a PCkonzol háború balfaszkáim.
Vérpistik!
konzol(os)gyûlölet
+ egyéb elgépelések
www.gamedroid.hu
Egyébként nem értem miért kell ezen megsértõdni, majd egy emberként nekiesni vlaaminek, mintha valami szörnyûséget írt volna le. Messze enm arról szól ez az egész téma, hogy ki milyen vásárlási módot preferál, ha enm a személyeskedésrõl, a kavarásról, a flémrõl és a konzol(os)gyûlöletrõl. Végülis ezzel kvázi definiáltam is az SG fórumát...
http://sed.lightsms.net/index2.php?cat=ps3
Tudom, sántit a hasonlat, de szerintem találó.
www.gamedroid.hu
Thrash \'Till Death