3442

WAREZ TOPIK
(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)

• kirol
    Vagyis nem is lehet előrenyújtani?
  • Istencsászár
    Ha van nálad spre akkor azzal is megtudod gyújtani. Ha tűznél akarod akkor, akkor menj oda, de ne bele a tűzbe:), nekem ilyen gondom nemvolt hogy megsérültem volna gyujtogatás közbe, hiszen a kontroller elkezdett rezegni amikor a fa a tűzhöz ért.
  • kirol
    Azt hogy lehet megcsinálni, ha felveszek pl. egy széket akkor azt előre nyújtsa?
    Pl. ha be akarom gyújtani, akkor ne csak önmagammal együtt tehessem ezt meg.
  • strebacom
    Na azért igy mindjárt más, de sok olyan emberrel találkoztam akik csak beszélnek a game-röl....Köcce akkor ezt most KP.-nek veszem....
  • Istencsászár
    Akkor kérdezz meg olyanokat akik látták videóról, és ne adj az én véleményemre hiszen én csak végigjátszottam, szinte 100%ra kipörgettem stb...

Azért linekltem be neked azt a tesztet, mert 90%ban korrekten leírja a dolgokat és nem ferdít ( van benne 1-2 hiba, amit odairtam, de ez már az én nyomorom )
  • predator0
    "Én még nem játszottam vele, de szerintem szar az irányítás, nem lehet benne megijedni... ja és a zene is szar!!!!"
    Azt hittem lesz valami ilyesmi hozzászólás egy percen belül :D
  • kirol
    Hétvégén ha lesz időm játszani, majd elmondom milyen szerintem.
  • strebacom
    Áááá igen ezt olvastam de én egy olyan felhasználótól várok véleményt aki nem olyan MINT te, hanem a földön él...(már bocsi, nem akarlak bántani) és konkrétan le irja mia szitu....Van ilyen vagy csak sokan verik a "bránert" a semmire....és dumálják azt a nagy büdös semmit AMI nincs a .....a sok k...ááá inkább hagyom a francba az egészet köszi...
  • bertino
    meg tdu2
  • kirol
    Hú a Heavy Rain -ről pár éve láttam egy videót, de azóta semmit se hallottam.
  • Istencsászár
    A fejlesztők a Heavy Rain és Omikron 2 címeken ügyködnek, Fahrenheit 2 nincs kilátásban.
  • grebber
    Még nem ment csődbe..... egyelőre
  • kirol
    Az ATARI most csődbe ment akkor vagy nem?
    Vagy mi van?

A Fahrenheit -et is ők adták ki. Istenem az milyen király játék volt.
    És olyan újításokat hozott, amit manapság már nagyon nagyon kevesen. Inkább senki.

Jó is lenne egy Fahrenheit 2!
  • Istencsászár
  • strebacom
    Valaki irhatna egy rövid összefoglalót,(aki megvette, és játszik is vele) hogy milyen is valójában ez a game. Grafika hangok, játszhatóság,stb,stb...
    Köcce!!!
  • kirol
    Na tőlem olyat nem kérdezett.
    És Options-ban sincs ilyen.
  • Istencsászár
    Fogalmam sincs... nézd meg a optionst, nekem asszem az első indításnál az elején megkérdezte amikor amikor a mentési helyet is.
  • kirol
    Hol lehet itt olyat állítani hogy AutoSave?
  • Istencsászár
    Autósave nemvolt beállítva valszeg:), állítsd be, de mielőtt kilépsz a menübe mentsd el magadtól is...
  • kirol
    Hát nem tudom, nekem a Continue nem ment.

Most viszont nyomtam egy mentést és most onnan folytatta.

Viszont kezdhetem az elejéről. De nem baj. Gyakorlok. :)
  • Istencsászár
    Amikor startot nyomsz ( pécén ez ESC lesz:) ) akkor ott van hogy hol tartasz az adott epizódban és azon belül melyik pályarészen ( ilyen vonalakkal vannak elválasztva és kivan fehérítve az aktuális ). A csekpointok ezek végén/másik kezdetén van, akkor ha kilépsz, ha játékba maradsz akkor kb onnan folytatódik ahol meghaltál, vagyis az adott szituáció megoldásától.
  • kirol
    Bakker én kiléptem az előbb, azt hittem valahonnan csak folytatja, mert amikor meghaltam se előről kezdődött.

Erre most a Continue -ra kattintva nem csinál semmit.

Ez nem ment? Csak komplett pályákat lehet indítani?
  • Istencsászár
    Hát ez a szoksásos gond amikor fix kamera van valahol és az átvált:) megkell szokni.
  • kirol
    Hát egyenlőre annyi, hogy fura, mert megyek előre, átvált a kamera és ekkor már nem arra megy amerre akarok. :)
  • Istencsászár
    Mi a gond? ( én tudom, csak a pécésre vagyok kíváncsi ).

A menekülésre meg annyit hogy kell, de csak autóval:)
  • kirol
    De ha ebben lesz olyan rész, hogy menekülni kell, akkor felkötöm magamat az tuti. :D

Én nem értem, ők ki se próbálják a játékot vagy hogy nem látják, hogy az irányítással gondok vannak?
  • kirol
    Hát játszottam vele vagy 45 percet, nem mondom a kamera néha hülyén fordul, de egész korrekt.

De majd ha hétvégén lesz időm, játszok vele többet.
  • chooselee
    Nekem anno a F.E.A.R. "kiszabadult" a tok kis tartó részéből és aztán a postai mozgolódás után a lemez hátuljára ezen kicsi tartó megadta ami jár.
    Nem örültem... de azért olvasta és azóta már tovább is adtam szerencsére. :D
  • ffxi
    WinXP
  • Istencsászár
    nice...
  • kirol
    Sacc per kb 7-től telepítem, de még nem végzett.
  • GanXstaZoleeWrk
    Magyar posta

A Limited mondjuk nagyon be volt csomagolva, semmi sérülés nem volt nekem rajta.
  • kirol
    Hát az alja a dvd toknak összelapult, nincs fényképezőgépem.
  • Istencsászár
    Mennyire tört össze...
  • kirol
    Miről szeretnél?

Hogy hogy tört össze?

A doboza lett trapa, lemez szerencsére nem.
  • Istencsászár
    képet!
  • kirol
    Na ugye vasárnap rendeltem meg, ma ide is ért.

És tényleg csak egy kis bubis borítékban jött és csak kb. 30%-ban tört össze. :(
  • DarkSector
    Jah akkor majd megdumáljuk...:P
  • ffxi
    Én itt vok!

Van karim
  • DarkSector
    Zolee-nak abban igaza van, hogy megnek meg lehet rendelni, de monnyuk én ebbe a megrendelősdibe naon bele tudok kavarodni, mert nekem sokszor kinai az egész...meg kártyám sincs, csak max utánvételel tudom, ami külfölldi megrendelésekor ki sem lehet használni...