3442
-
#2322 Vagyis nem is lehet előrenyújtani? -
#2321 Ha van nálad spre akkor azzal is megtudod gyújtani. Ha tűznél akarod akkor, akkor menj oda, de ne bele a tűzbe:), nekem ilyen gondom nemvolt hogy megsérültem volna gyujtogatás közbe, hiszen a kontroller elkezdett rezegni amikor a fa a tűzhöz ért. -
#2320 Azt hogy lehet megcsinálni, ha felveszek pl. egy széket akkor azt előre nyújtsa?
Pl. ha be akarom gyújtani, akkor ne csak önmagammal együtt tehessem ezt meg. -
strebacom #2319 Na azért igy mindjárt más, de sok olyan emberrel találkoztam akik csak beszélnek a game-röl....Köcce akkor ezt most KP.-nek veszem.... -
#2318 Akkor kérdezz meg olyanokat akik látták videóról, és ne adj az én véleményemre hiszen én csak végigjátszottam, szinte 100%ra kipörgettem stb...
Azért linekltem be neked azt a tesztet, mert 90%ban korrekten leírja a dolgokat és nem ferdít ( van benne 1-2 hiba, amit odairtam, de ez már az én nyomorom ) -
#2317 "Én még nem játszottam vele, de szerintem szar az irányítás, nem lehet benne megijedni... ja és a zene is szar!!!!"
Azt hittem lesz valami ilyesmi hozzászólás egy percen belül :D -
#2316 Hétvégén ha lesz időm játszani, majd elmondom milyen szerintem. -
strebacom #2315 Áááá igen ezt olvastam de én egy olyan felhasználótól várok véleményt aki nem olyan MINT te, hanem a földön él...(már bocsi, nem akarlak bántani) és konkrétan le irja mia szitu....Van ilyen vagy csak sokan verik a "bránert" a semmire....és dumálják azt a nagy büdös semmit AMI nincs a .....a sok k...ááá inkább hagyom a francba az egészet köszi... -
#2314 meg tdu2 -
#2313 Hú a Heavy Rain -ről pár éve láttam egy videót, de azóta semmit se hallottam. -
#2312 A fejlesztők a Heavy Rain és Omikron 2 címeken ügyködnek, Fahrenheit 2 nincs kilátásban. -
#2311 Még nem ment csődbe..... egyelőre
-
#2310 Az ATARI most csődbe ment akkor vagy nem?
Vagy mi van?
A Fahrenheit -et is ők adták ki. Istenem az milyen király játék volt.
És olyan újításokat hozott, amit manapság már nagyon nagyon kevesen. Inkább senki.
Jó is lenne egy Fahrenheit 2! -
#2309 #2153 -
strebacom #2308 Valaki irhatna egy rövid összefoglalót,(aki megvette, és játszik is vele) hogy milyen is valójában ez a game. Grafika hangok, játszhatóság,stb,stb...
Köcce!!! -
#2307 Na tőlem olyat nem kérdezett.
És Options-ban sincs ilyen. -
#2306 Fogalmam sincs... nézd meg a optionst, nekem asszem az első indításnál az elején megkérdezte amikor amikor a mentési helyet is. -
#2305 Hol lehet itt olyat állítani hogy AutoSave? -
#2304 Autósave nemvolt beállítva valszeg:), állítsd be, de mielőtt kilépsz a menübe mentsd el magadtól is... -
#2303 Hát nem tudom, nekem a Continue nem ment.
Most viszont nyomtam egy mentést és most onnan folytatta.
Viszont kezdhetem az elejéről. De nem baj. Gyakorlok. :) -
#2302 Amikor startot nyomsz ( pécén ez ESC lesz:) ) akkor ott van hogy hol tartasz az adott epizódban és azon belül melyik pályarészen ( ilyen vonalakkal vannak elválasztva és kivan fehérítve az aktuális ). A csekpointok ezek végén/másik kezdetén van, akkor ha kilépsz, ha játékba maradsz akkor kb onnan folytatódik ahol meghaltál, vagyis az adott szituáció megoldásától. -
#2301 Bakker én kiléptem az előbb, azt hittem valahonnan csak folytatja, mert amikor meghaltam se előről kezdődött.
Erre most a Continue -ra kattintva nem csinál semmit.
Ez nem ment? Csak komplett pályákat lehet indítani? -
#2300 Hát ez a szoksásos gond amikor fix kamera van valahol és az átvált:) megkell szokni. -
#2299 Hát egyenlőre annyi, hogy fura, mert megyek előre, átvált a kamera és ekkor már nem arra megy amerre akarok. :) -
#2298 Mi a gond? ( én tudom, csak a pécésre vagyok kíváncsi ).
A menekülésre meg annyit hogy kell, de csak autóval:) -
#2297 De ha ebben lesz olyan rész, hogy menekülni kell, akkor felkötöm magamat az tuti. :D
Én nem értem, ők ki se próbálják a játékot vagy hogy nem látják, hogy az irányítással gondok vannak? -
#2296 Hát játszottam vele vagy 45 percet, nem mondom a kamera néha hülyén fordul, de egész korrekt.
De majd ha hétvégén lesz időm, játszok vele többet. -
chooselee #2295 Nekem anno a F.E.A.R. "kiszabadult" a tok kis tartó részéből és aztán a postai mozgolódás után a lemez hátuljára ezen kicsi tartó megadta ami jár.
Nem örültem... de azért olvasta és azóta már tovább is adtam szerencsére. :D -
#2294 WinXP -
#2293 nice... -
#2292 Sacc per kb 7-től telepítem, de még nem végzett. -
#2291 Magyar posta
A Limited mondjuk nagyon be volt csomagolva, semmi sérülés nem volt nekem rajta. -
#2290 Hát az alja a dvd toknak összelapult, nincs fényképezőgépem. -
#2289 Mennyire tört össze... -
#2288 Miről szeretnél?
Hogy hogy tört össze?
A doboza lett trapa, lemez szerencsére nem. -
#2287 képet! -
#2286 Na ugye vasárnap rendeltem meg, ma ide is ért.
És tényleg csak egy kis bubis borítékban jött és csak kb. 30%-ban tört össze. :( -
#2285 Jah akkor majd megdumáljuk...:P -
#2284 Én itt vok!
Van karim -
#2283 Zolee-nak abban igaza van, hogy megnek meg lehet rendelni, de monnyuk én ebbe a megrendelősdibe naon bele tudok kavarodni, mert nekem sokszor kinai az egész...meg kártyám sincs, csak max utánvételel tudom, ami külfölldi megrendelésekor ki sem lehet használni...