Alone in the Dark 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Olyan flusztralo, hogy 2 napja abbahagytam ott, és nem is tudom van-e kedvem folytatni.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Next PC upgrade: 2022
Central parkba vagyok már és ez egy marha nagy terület ahol szabadon lehet mászkálni és csinálni a fõszálat vagy ilyen kis felfedezõs mellékfeladatot, monsztákat írtani felkutatni épületeket...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hatalmas ez a "film"😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
vagy fordítva.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
------->(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás) <---------------

"Edward Carnby az eredeti Alone in the Dark hõse visszatér és ezúttal a 2006-os New York-i Central Park-ban találja magát. 70 évvel az eredeti rész történései után Carnby jelenkorban való felbukkanása éppolyan rejtélyes mint a halál utáni léttel foglalkozó kutatásai. A kutatásai a megszokott szorongós, szûk zárt házak és kastélyok helyett a szabadtéri Central Park-ra koncentrálódnak, kompletten a benne található színház, állatkert, számos kávézó és egyéb kisebb épületekkel. Carnby a kutatásai során különbözõ kultúrákból származó egyénekkel való érintkezése pozitívan vagy negatívan befolyásolhatják a vizsgálatainak kimenetelét. A játékmenet rendkívül változatosnak ígérkezik hisz a különbözõ fejtörõk mellett lesznek lopakodós, kutatós és természetesen harci szituációk is. Az akciórészek, amelyek nem igényelnek majd komolyabb új technikák elsajátitását a készítõk szerint maximális interaktív élményt fognak nyújtani a játékosnak hála a játékban mûködõ Havok 3.0-as fizikai motornak. Az izgalom további fokozásához a játék egy hosszabb filmszerû narráció helyett inkább epizodikus jellegû lesz, aminek a végén a 24 vagy Lost sorozatokból már jól megszokott jellegû csattanó lesz így is tovább fokozva a hangulatot a következõ cselekmények iránt. A játék jövõre érkezik PC, Xbox360 és PS3-ra."
császár nem mondtad, hogy ennyi rajongód van 😄DDDDDDd
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
meg "hazudnÉK" bocs.
persze ha igazat mondasz :-)
a LEGO JOnes miért most megy? AZÉRT.
könyvelõ vagyok.
és Mo-on is így mûködik, egy pár db-ot könyvelek a nyáron ilyet.
Még ha a kocsmáros haverod nem is mondja el :-))))
ha lenne Alone in the Dark film, a játék is pörögne....
és ez megint közhely...
amugy azért vezetnek ezek a játékok, mert sokat vesznek belöle a gyerköcöknek, mert azért akárhogy is nézzük, ök játszanak többet
Magyarországon meg sztem elterjedt az a hit, h ami számitogépes játék, az csak gyerekjáték lehet 😄
Amúgy lexarom, ki milyen toplista alapján mér. Ha tetszik valamelyik, vagy régen játszottam a régebbi verziókkal, akkor megpróbálom. Max. bebukom, és eladom olcsóbban....
Tudod hogy van ez?
Hogy ki fizet többet az újságnak, úgy megy a toplista... ha nem tudnátok...
nem azért csapol Drehert a kocsmáros, mert az olyan jó...
hanem mert 1-1,5 millió Ft-ot ad a Dreher a kocsmárosnak, hogy az õ sörét árulja...
sokat kell még tanulnotok....
http://www.freetvmaci.info/
Én meg ezt viszem majd õsszel a boltból ha beszédek felriatozása is emglesz oldva.
Next PC upgrade: 2022
jajj......
Mas verzioju a letoltesi programmal letoltott program.
Ugyanis a letoltes utan az egy betomoritett (es titkositott) program, mint pl. a Bioshock. És meg kell várnod sajnos, amíg lejön a letöltõprogrammal a teljes vezio. Nekem 450 k-s letöltésû netem van, és maxxal jött. Amikor beirod a serialt, akkor fogja a titkosított csomagot kobontani, és utána telepítheted, és közben regisztrál a Neten....