Alone in the Dark 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
Nem kötelezõ megcsinálni???

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Istencsászár
Végülis csak annyira szolgál hogy ölj meg 100 "embert", meg azokat a zavaró szarokat ki kell irtani... Xen annyi értelme van hogy kapsz érte archivementet, hogyha 100%ra akarod kipörgetni.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Frank99
majd a 7.episodban megunod a Central Parkot.
Olyan flusztralo, hogy 2 napja abbahagytam ott, és nem is tudom van-e kedvem folytatni.

bon
Bekell rakni a kedvencek közé és akkor rögtön elérhetõ.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

valamikor nem jött be<#nezze>

predator0
Neked hányszor kell leírni, hogy az a topic csak akkor érhetõ el, ha be vagy jelentkezve? 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

bon
Talán ha a banner alatt lévõ szöveget elolvasnád, akkor meg is lenne a warez topik elérhetõsége.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

grebber

Next PC upgrade: 2022

írd ide mert nincsen warez topic<#eljen><#falbav>

Hova lehet warezt írni???????????????????????????????????????????????????????????,,,
Istencsászár
Uh mekkora epizód volt a mai...

Central parkba vagyok már és ez egy marha nagy terület ahol szabadon lehet mászkálni és csinálni a fõszálat vagy ilyen kis felfedezõs mellékfeladatot, monsztákat írtani felkutatni épületeket...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jönnek a repülõ kis vámpírok, elkapják a csajt és ki kell szabadítani. Bejutok, 2 monsztát le kell gyõrni, aztán ott a néni begubózva... egy balta és kivágom onnan egy suhintással, de leállít a szíve... ujraélesztés ( két analóg gombját egyszerre lenyova ritmusra, aztán levegõ hátsó kar ) felkel és egymásra néznek majd jön a csók, azt amikor elkezdenének belemelegedni egyszercsak elsötétül az ég jön a kibaszott nagy vámpír😊)

hatalmas ez a "film"😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
ok, este javítom

zzeN
de, eléggé:S lehetne vmi darkos hátteret majd öszzedobni...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Istencsászár
majd még javítok rajta... a zene sem megy végig valamitõl, majd este megnézem miért most mennem kell, amugy nem túl halk?

bertino
a banner képi világát igazítsa valaki pls majd a háttérhez.
vagy fordítva.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

warez topic nagyon jó<#worship>

The Protector
Nagyon jó a bannerban a zene.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Maxtreme
A gyengeelméjûek kedvéért:

------->(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás) <---------------

92-ben inkább oldalnézetesre csinálták volna,anno a Heart of Darknessen kerestem is az állam😊 mai szemmel viszont már nehéz az ilyeneket végigvinni.

1992-ben az álladat kerested volna batya!

Pont ezt mondom,siralmas😊 és élesen tükrözi a technikai fejlõdést😊

Istencsászár
Nyugodtan kezdj neki, a történet teljesen új, csak a fõhõs ugyan az, bár átment námi rácfelvarráson ahogy látod😊 szóval új helyszín, új bonyodalmak, új történet 2 féle befejezés stb...

bertino
hehe, ez jo 😊

Istencsászár
hmm

Csak az a bajom az egésszel,h az elsõ 2 rész DOS-os,nem újították fel õket. A Silent Hill 1. része is azért tûrhetõ. Így sztem ezt se fogom elkezdeni. Majd talán egyszer...

Istencsászár
Ha nemtudod mi az az Alone akkor egy kellemes akciógém, szép graffal és fizikával ( amit használni kell a továbbjutásokhoz ). Nem egy hardkór gém mint az SH, nem is olyan profi ( lévén ez nem japó😊 ), de kellemes... horrornak nem nevezném, elég lájtos, bár kell benne sötétbe bóklászni, de nem az ilyesztgetésen a félelemkeltésen van a lényeg benne ( sajnos ).

"Edward Carnby az eredeti Alone in the Dark hõse visszatér és ezúttal a 2006-os New York-i Central Park-ban találja magát. 70 évvel az eredeti rész történései után Carnby jelenkorban való felbukkanása éppolyan rejtélyes mint a halál utáni léttel foglalkozó kutatásai. A kutatásai a megszokott szorongós, szûk zárt házak és kastélyok helyett a szabadtéri Central Park-ra koncentrálódnak, kompletten a benne található színház, állatkert, számos kávézó és egyéb kisebb épületekkel. Carnby a kutatásai során különbözõ kultúrákból származó egyénekkel való érintkezése pozitívan vagy negatívan befolyásolhatják a vizsgálatainak kimenetelét. A játékmenet rendkívül változatosnak ígérkezik hisz a különbözõ fejtörõk mellett lesznek lopakodós, kutatós és természetesen harci szituációk is. Az akciórészek, amelyek nem igényelnek majd komolyabb új technikák elsajátitását a készítõk szerint maximális interaktív élményt fognak nyújtani a játékosnak hála a játékban mûködõ Havok 3.0-as fizikai motornak. Az izgalom további fokozásához a játék egy hosszabb filmszerû narráció helyett inkább epizodikus jellegû lesz, aminek a végén a 24 vagy Lost sorozatokból már jól megszokott jellegû csattanó lesz így is tovább fokozva a hangulatot a következõ cselekmények iránt. A játék jövõre érkezik PC, Xbox360 és PS3-ra."

Hy mindenki! A filmjét már láttam,de egy ALone in the Darkkal se játszottam. Viszont végigvittem az összes Silent Hillt. Néztem,h ez is egy túlélõ horror sorozat. Csak azért nem kezdtem bele,mert az elsõ részétõl kezdtem volna el,de az ocsmány grafikailag😊 Így is értelmes a története? Jó játék ez amúgy????

bertino
még mindig a vita megy ?

császár nem mondtad, hogy ennyi rajongód van 😄DDDDDDd

Istencsászár
Bár nemtudom egyátalán hogy merült fel benned, nemszokásom... vagy ha igy gondolod akkor gratulálok azoknak akik tettek róla hogy valaki igy gondolja...

Istencsászár
7. epizód majd pénteken, minden napra egy, vasárnapa végjáték, hétfõn pedig a 2. befejezés😊

Frank99
azt csak te tudod.....

meg "hazudnÉK" bocs.

Istencsászár
Mirõl hazudnák?😮 😊

Frank99
majd a 7. episode felé meséljél...
persze ha igazat mondasz :-)

Frank99
de nem most a kiadás elõtt...

a LEGO JOnes miért most megy? AZÉRT.

Seth
Film már volt, Dr Uwe Boll követte el

PSN ID.: Beegabor

Istencsászár
Amugy csak nekem tünik könnyünek? igaz még csak a 4. epizódot taposom, dehát ez már a játék fele... nem is a sebzésekkel van a baj hanem hogy mindig kapom a cuccokat, annyit hogy állandóan fullon van a kabátom semmibõl sem fogyok ki... végiglövöldöztem ezt az epizódot és még mindig van golyó a stukkerba😊

Istencsászár
Sejtettem hogy warez verzióval próbálkozol azért adtam a linket hogy csináld azt ami oda levan írva mert akkor nemlehet probléma mivel nemszokott baj lenni a serialokkal😊 magaddal szurtál ki egy kicsit😊

Frank99
nem.
könyvelõ vagyok.
és Mo-on is így mûködik, egy pár db-ot könyvelek a nyáron ilyet.
Még ha a kocsmáros haverod nem is mondja el :-))))

Frank99
egyénként a film miatt ezt teljesen megértem.
ha lenne Alone in the Dark film, a játék is pörögne....
és ez megint közhely...

grebber
LOl kicsit túl sok filmet nézel szerintem.

még a LEgo Indiana Jones egy aranyos kis játék... de a többivel egyetértek 😊
amugy azért vezetnek ezek a játékok, mert sokat vesznek belöle a gyerköcöknek, mert azért akárhogy is nézzük, ök játszanak többet
Magyarországon meg sztem elterjedt az a hit, h ami számitogépes játék, az csak gyerekjáték lehet 😄

Frank99
az jajj, hogy ehhez a listához méred EZT A játékot (meg bármelyiket), az a JAJ....
Amúgy lexarom, ki milyen toplista alapján mér. Ha tetszik valamelyik, vagy régen játszottam a régebbi verziókkal, akkor megpróbálom. Max. bebukom, és eladom olcsóbban....

Tudod hogy van ez?

Hogy ki fizet többet az újságnak, úgy megy a toplista... ha nem tudnátok...

nem azért csapol Drehert a kocsmáros, mert az olyan jó...
hanem mert 1-1,5 millió Ft-ot ad a Dreher a kocsmárosnak, hogy az õ sörét árulja...

sokat kell még tanulnotok....

Dante73
Olyan világban, ahol Fekete Pákó, Britney Spears, és a többiek a "sztárok", a valóságsó A mûsor, csodálkozol? Erre van igény, sajnos. Az igényesség kihalóban van. Lego Indiana Jones a menõ.

http://www.freetvmaci.info/

kirol
Bakker mára lett 100 új hsz a nagy semmirõl. Király!

grebber
Mit jaj ezeket a listában szereplõ gameket legalább veszik/viszik mint a cukrot.
Én meg ezt viszem majd õsszel a boltból ha beszédek felriatozása is emglesz oldva.

Frank99
Ahol a Lego Indiana Jones a II. helyezett?

jajj......

Frank99
Már ne is haragudj, de a warez letöltött programba beirni a megvett kodot eleg butasag.

Mas verzioju a letoltesi programmal letoltott program.

Ugyanis a letoltes utan az egy betomoritett (es titkositott) program, mint pl. a Bioshock. És meg kell várnod sajnos, amíg lejön a letöltõprogrammal a teljes vezio. Nekem 450 k-s letöltésû netem van, és maxxal jött. Amikor beirod a serialt, akkor fogja a titkosított csomagot kobontani, és utána telepítheted, és közben regisztrál a Neten....

Mondjuk egy olyan eladási lista, ahol a Kungfu Panda meg a Super Mario veri a UT3-at, GTA4-et és a MGS4-et az nekem valahogy kicsit furcsa. <#idiota> De biztos úgy van, ha õk mondják. Ízlések és pofonok...
Yapp. Kaptam is egy szép e-mailt, amiben benne van a serial-om, meg az a download progi, meg a rendelési szám meg egy csomó hálálkodó szöveg. 😊 Igaz, még nem kaptam le a hivatalos Alone-t, hanem a már korábban torrentrõl leszedett verzióval próbáltam. Most szedem le az atomorigit, de ha azzal se fog menni akkor égjenek el élve az Ataris-ok! Azt se tudom hol reklamáljak, ha nem megy. 😞 Csak azért kérdeztem meg itt, mert láttam, hogy már egy páran tolják a gammát és gondoltam hátha másnak is volt hasonló problémája. Minden esetre köszönöm a válaszokat elõre is.
Istencsászár
Ezzel is tarolhatott volna, de a média kicsinálta ( hozzáteszem jogosan ) hiszen az Alone név helyett kaptak egy kiváló akció gémet, ami nem nehéz, nem horror, nem lehet rajta félni, de baromi élvezetes... ennek a gémnek nem Alone címszó allatt kellett volna megjelennie és akkor talán nagyobb sikert aratott volna, meg persze még egy fél év ráfordítással hogy a mozgásokat és egyéb dolgokat kijavítsák és finomíthassák.