3442
-
#2362 Kiváncsi vagyok Atarinak mennyi bevételt hozott eddig a game erről sajna semmi info.Most vajon nekik sikernek számít mármint bevételileg. -
3 ember -
#2360 az episod 8-ban az első sequence-ben h tudok a pajzs mögé jutni, átjutni??THX! -
#2359 Az túlzás, 1 ember kérdezett itt talán. :D
De velem együtt már 2 ember megvette akkor.
-
#2358 megindult a kérdezés, ennyien megvették?
mert az nem baj.... -
#2357 az az egyik "főellenség" ha jól emléxem.
hátul a lépcsők mögött vannak jobbról-balról szeszes palackok...
egyik a bal kézbe, a másikba a pisztoly....
rádobod, lősz....
pár db, és kifexik...
tanuld meg, mert később gyakran kell majd használni.... -
#2356 nem ronda a játék -
#2355 na ismét egy kis helpre szorulok...
a denevéres kocsikázás után amikor egy "hústoronyból" denevérek jönnek ki na azt h kell megölni?ha a hid aljához megyek akkor automatikusan meghalok, szóval a szörny alsó részére kell dobnom vmi robbanékonyat, a denevérek meg dobálják a kődarabokat... -
#2354 kösz sikerült, de most meg a gonosz víz fogott ki rajtam:) lámpával megyek előre, a végére maradt belőle vagy 2 m, de ő jön felém azt elnyel hiába világítok rá, nem fogyik:S
szerk.:sikerült:) -
#2353 ha betörni nemlehet akkor, be kell robbantani:) naaagy bádábumm! :D ( valami gázpalackot vagy valami robbantanivalóval:) ) -
#2352 Kéne már kicsit játszani, még mindig 2. rész elején tartok, csak nincs idő. :( -
#2351 másik oldalról kell megközelíteni, ott átmenni egy elektromos vizes helyen ahol van pár pók féle, azt kinyírod, az áramot kiiktatod és a víznél van egy tekerő azt eltekered és a tűz elalszik -
#2350 itt vki tud segíteni?vizet kéne kicsalnom vmelyik vezetékből... -
chooselee #2349 OFF:
Egérrel+bill.-el trágya volt a Resident Evil 4,így 5 perc után Controlerre váltottam. Nem beszélve azokról a részekről,ahol hirtelen kellett valamit nyomkodni... -
#2348 Nemtudom kit érint de 'Alone in the Dark' (ALL) Demo on Xbox Live -
#2347 TPS játékok jobban kézreállnak kontrolleren, FPS részek meg csak megszokás kérédése. -
#2346 Amelyikkel neked jobban megy.Ez olyan dolog hogy sokak szerinte a Resident Evil 4 gamepaddal egy fos.Hát amikor kijött azzal toltam végig és nagyon jó volt megsem fordult a fejemben hogy megnézzem milyen egérrel mert gamepad nagyon bevált. -
McCartman #2345 mivel érdemes játszani billel/egérrel vagy gamepaddal? -
#2344 Reméljük. -
#2343 ez gondolom nem Bioshock szindróma...gondolom bármennyiszer lehet aktiválni:S -
#2342 Doku mappában nincs.
Megvan. -
#2341 ejjj a windóz feeling... feltehetőleg a dokumentumok -
#2340 Uninstalláld, mert akkor oldja fel a kódodat. Szerintem akárhányszor lehet aktiválni, ha előtte deaktiválod. -
#2339 Újra kell raknom az XP-t.
Most uninstalláljam a játékot hogy újra tudjam aktiválni, vagy mi legyen?
Csak 3x tudom?
Hol van ennek a mentése? -
#2338 Jó hát na én nem tudtam, nekem hadonászásnak tűnt... -
#2337 Nem mint nem hadonászás:), vagyis abban az értelmben nem hogy ezek nem nyomd az Xet és kaszál hadonászik, hanem tökéletesen kontrollálható és tudatosan kivitelzhető mozdulatok. -
#2336 Mi az a nem...?
Mert én is ugyanazt mondtam, mint te.
Csak én nem mondtam az analog kart, mert nem játszottam még vele, csak annyit, hogy hadonásztak vele a képernyőn, és nem magunk elé kell tartani. -
#2335 Nem, amarre mozgatod az analógot arra lendíti, szurja, vágja, üti, dobja stb... teljesen reális. -
#2334 MONTAMÉN "hadonásztak vele a videóban".
:O -
#2333 Na rájöttem. Az egeret ha mozgatom jobbra-balra előre, akkor a kezemben lévő tárgyat is úgy mozgatja, így bele tudom NYÚJTANI a tűzbe.
Most kezdtem a második pályát, és rögtön ilyen kis apró mocskok támadnak rám. Már a csajjal is elég gáz folt a küzdelem, mert az irányítás elég furcsa, sose oda csap, ahova én akarom. :(
Remélem azért belejövök majd! -
END 209 #2332 Sorry. Máris átlépek a másik helyre. -
#2331 (amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)
-
END 209 #2330 Üdv!
A gamecopyworld-ön van fennt egy crack de a lang.ini file hibás. A langfile probléma megoldódik ha totalból F4-el megnyitjátok és átírjátok a [GERMAN]-t [DEFAULT]-ra, de a gém nem indul egyik exe-vel se, legalább is nekem végig megy a csík anélkül hogy csatlakozna bármilyen szerverre és utána leáll. Érdekelne hogy ez másnál is így van-e?
Köszi -
#2329 Vagy a jobb analóg kar. -
#2328 A videókban is hadonásznak a székekkel, ami gondolom az akciógomb -
#2327 úgy néz ki megrendelem angol honból a limited edition-t, most 30 font csak:) futár hozza le?pl. a GLS vagy postára kell érte menni? -
#2326 :) nem kell nyújtani, alap állapotban legyen magad előtt lógatva... -
#2325 Bakker ne idegíjjél már! :)
Előre N Y Ú J T A N I !!!
Nem gyújtani.
Érted?!
Odaállók tűz elé és előrenyújtod a széket a tűzbe anélkül, hogy magadat is felgyújtanád. -
#2324 picit beleér az már jó, fokozatosan fog meggyulladni amíg el nem ég. (ilyet sem láttam még más játékban nem rossz) Na meg mindent lehet zúzni :) -
#2323 Ezt az előregyujtást nemértem... amivel tudsz tüzet csiholni azzal megtudod nyujtani a fát.