3442

WAREZ TOPIK
(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)

• grebber
    Kiváncsi vagyok Atarinak mennyi bevételt hozott eddig a game erről sajna semmi info.Most vajon nekik sikernek számít mármint bevételileg.
  • woy

3 ember
  • zzeN
    az episod 8-ban az első sequence-ben h tudok a pajzs mögé jutni, átjutni??THX!
  • kirol
    Az túlzás, 1 ember kérdezett itt talán. :D

De velem együtt már 2 ember megvette akkor.

• Frank99
    megindult a kérdezés, ennyien megvették?
    mert az nem baj....
  • Frank99
    az az egyik "főellenség" ha jól emléxem.

hátul a lépcsők mögött vannak jobbról-balról szeszes palackok...
    egyik a bal kézbe, a másikba a pisztoly....

rádobod, lősz....

pár db, és kifexik...

tanuld meg, mert később gyakran kell majd használni....
  • Snexi
    nem ronda a játék
  • zzeN
    na ismét egy kis helpre szorulok...
    a denevéres kocsikázás után amikor egy "hústoronyból" denevérek jönnek ki na azt h kell megölni?ha a hid aljához megyek akkor automatikusan meghalok, szóval a szörny alsó részére kell dobnom vmi robbanékonyat, a denevérek meg dobálják a kődarabokat...
  • zzeN
    kösz sikerült, de most meg a gonosz víz fogott ki rajtam:) lámpával megyek előre, a végére maradt belőle vagy 2 m, de ő jön felém azt elnyel hiába világítok rá, nem fogyik:S
    szerk.:sikerült:)
  • Istencsászár
    ha betörni nemlehet akkor, be kell robbantani:) naaagy bádábumm! :D ( valami gázpalackot vagy valami robbantanivalóval:) )
  • kirol
    Kéne már kicsit játszani, még mindig 2. rész elején tartok, csak nincs idő. :(
  • Istencsászár
    másik oldalról kell megközelíteni, ott átmenni egy elektromos vizes helyen ahol van pár pók féle, azt kinyírod, az áramot kiiktatod és a víznél van egy tekerő azt eltekered és a tűz elalszik
  • zzeN
    itt vki tud segíteni?vizet kéne kicsalnom vmelyik vezetékből...
  • chooselee
    OFF:
    Egérrel+bill.-el trágya volt a Resident Evil 4,így 5 perc után Controlerre váltottam. Nem beszélve azokról a részekről,ahol hirtelen kellett valamit nyomkodni...
  • Istencsászár
    Nemtudom kit érint de 'Alone in the Dark' (ALL) Demo on Xbox Live
  • Istencsászár
    TPS játékok jobban kézreállnak kontrolleren, FPS részek meg csak megszokás kérédése.
  • grebber
    Amelyikkel neked jobban megy.Ez olyan dolog hogy sokak szerinte a Resident Evil 4 gamepaddal egy fos.Hát amikor kijött azzal toltam végig és nagyon jó volt megsem fordult a fejemben hogy megnézzem milyen egérrel mert gamepad nagyon bevált.
  • McCartman
    mivel érdemes játszani billel/egérrel vagy gamepaddal?
  • kirol
    Reméljük.
  • zzeN
    ez gondolom nem Bioshock szindróma...gondolom bármennyiszer lehet aktiválni:S
  • kirol
    Doku mappában nincs.
    Megvan.
  • Istencsászár
    ejjj a windóz feeling... feltehetőleg a dokumentumok
  • predator0
    Uninstalláld, mert akkor oldja fel a kódodat. Szerintem akárhányszor lehet aktiválni, ha előtte deaktiválod.
  • kirol
    Újra kell raknom az XP-t.

Most uninstalláljam a játékot hogy újra tudjam aktiválni, vagy mi legyen?

Csak 3x tudom?

Hol van ennek a mentése?
  • DarkSector
    Jó hát na én nem tudtam, nekem hadonászásnak tűnt...
  • Istencsászár
    Nem mint nem hadonászás:), vagyis abban az értelmben nem hogy ezek nem nyomd az Xet és kaszál hadonászik, hanem tökéletesen kontrollálható és tudatosan kivitelzhető mozdulatok.
  • DarkSector
    Mi az a nem...?
    Mert én is ugyanazt mondtam, mint te.
    Csak én nem mondtam az analog kart, mert nem játszottam még vele, csak annyit, hogy hadonásztak vele a képernyőn, és nem magunk elé kell tartani.
  • Istencsászár
    Nem, amarre mozgatod az analógot arra lendíti, szurja, vágja, üti, dobja stb... teljesen reális.
  • DarkSector
    MONTAMÉN "hadonásztak vele a videóban".
    :O
  • kirol
    Na rájöttem. Az egeret ha mozgatom jobbra-balra előre, akkor a kezemben lévő tárgyat is úgy mozgatja, így bele tudom NYÚJTANI a tűzbe.

Most kezdtem a második pályát, és rögtön ilyen kis apró mocskok támadnak rám. Már a csajjal is elég gáz folt a küzdelem, mert az irányítás elég furcsa, sose oda csap, ahova én akarom. :(

Remélem azért belejövök majd!
  • END 209
    Sorry. Máris átlépek a másik helyre.
  • Maxtreme
    (amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)
  • END 209
    Üdv!

A gamecopyworld-ön van fennt egy crack de a lang.ini file hibás. A langfile probléma megoldódik ha totalból F4-el megnyitjátok és átírjátok a [GERMAN]-t [DEFAULT]-ra, de a gém nem indul egyik exe-vel se, legalább is nekem végig megy a csík anélkül hogy csatlakozna bármilyen szerverre és utána leáll. Érdekelne hogy ez másnál is így van-e?

Köszi
  • predator0
    Vagy a jobb analóg kar.
  • DarkSector
    A videókban is hadonásznak a székekkel, ami gondolom az akciógomb
  • zzeN
    úgy néz ki megrendelem angol honból a limited edition-t, most 30 font csak:) futár hozza le?pl. a GLS vagy postára kell érte menni?
  • Istencsászár
    :) nem kell nyújtani, alap állapotban legyen magad előtt lógatva...
  • kirol
    Bakker ne idegíjjél már! :)

Előre N Y Ú J T A N I !!!
    Nem gyújtani.

Érted?!

Odaállók tűz elé és előrenyújtod a széket a tűzbe anélkül, hogy magadat is felgyújtanád.
  • GanXstaZoleeWrk
    picit beleér az már jó, fokozatosan fog meggyulladni amíg el nem ég. (ilyet sem láttam még más játékban nem rossz) Na meg mindent lehet zúzni :)
  • Istencsászár
    Ezt az előregyujtást nemértem... amivel tudsz tüzet csiholni azzal megtudod nyujtani a fát.