3442
-
#2402 Jól néz ki, a végén az a pókarc elég bizalomgerjesztő figurának tűnik :D
Amikor az emberke mászkál a tök kihalt folyósokon és csak egy-két hullát lát az kicsit félelmetesnek tűnik. Az is tetszett a két videó alapján, hogy van benne akció és az agyat is megdolgoztatja. -
#2401 Igen már tudtam,hogy mi merre van Láttam neten ugyan erről a részről egy másik videot.Ott olyan rambo stílusban tolta a fickó.Szerintem így jobb.De kinek a pap kinek a paplan. -
#2400 Jók!
bár ha jól látom, nem az első "belépőt" vetted fel, hanem amikor már tudod, mi merre van a pályán :-)))
Megnézhetik a fanyalgók, miért jó ez a játék! -
#2399 júj de jó, köszönjük, nekem nagyon tetszik, főleg a grafika -
#2398 Feltettem netre 2 videot,ilyen nyugodtabb stílusban játszom.Akit érdekel az lesse meg
első
és a második része -
#2397 Maradjunk annyiban hogy lehetett volna még rajta mit finomítani, tekerni, csavarni és akkor talán népszerűbb lett volna... bár azt hiszem hogy ezzel a szemlélettel amit a készítők követtek nemlehetett volna kihonzi belőle többet, vagyis Alonésabbat. -
#2396 Megy az, csak be kell lépni hozzá -
#2395 Jó már megy -
#2394 Nem megy a warez topic -
Zóanagyvarázsló #2393 Ezt értem én, és nyilván számodra a korai - és "igazi" - AitD játékok jelentenek sokat, ahogy magam is nagyon élveztem az első és a harmadik részt (bár az előbbi nagyon rövid volt). Ugyanakkor a kritikusosk nem feltétlenül a régi epizódok miatt kötöttek bele, hanme inkább az általad említett középkategóriás mivolta, illetve az irányítás miatt.
Megjegyzem, a látottak alapján szerintem is a kelleténél jobban lehúzták ahhoz képest, hogy minden középszerű címre milyen könnyen adnak magas pontszámot. (Persze tájékozott játékosnak nem a Gamespot pontszáma számít, de sajnos igenis van jelentősége.)
Mindenesetre jelenleg nálam is a budget kategóriába vándorolt ez a játék, a pénzemet és időmet inkább a GTA IV-re szándékozom fordítani, ha már ilyen gyorsan bejelentették, velem kitolandó. -
#2392 bent is van egy evil root...arra dobjam?? nagyon idegesitő amikor a kép olyan mintha viz folyna...hülye egy effekt:) -
#2391 Nem... próbálkozz egy molotov koktéllal és ragasztóval:) -
#2390 az elülső része mintha nem lenne olyan magas, bekéne akkor mászni vmiről?ott van fa, villanypózna(ha a közelébe megyek már meg is b@sz), még mindig tanácstalan vagyok:) -
#2389 a mező legyengült, nézd meg hogy meddig ér a mező... triviális a dolog:) -
#2388 Jobbra nincs egy benyúló rúd? ott betudsz mászni addig hogy eltudj oda dobni... -
#2387 na most még vmit nem értek...75%-on van az evil root, és még ott van a ház körül a pajzs...h jussak be? kaptam is üzenetet h megnőtt az erőm... -
#2386 oda h tudok átjutni?ha átugratok akkor 1ből visszarak a földre, odaig meg nem tudok eldobni... -
#2385 Mittudomén hogy írják e... Ha valaki meghallja hogy Alone in the Dark egyből egy minőségi játék ugrik be, és nagyok az elvárások, ennek tükrében kell nézni ezt a játékot is. Nem feltétlenül jó hogy egy könnyed akciójátékot adnak el e név alatt... mert nem nehéz, nem hosszú ép ellenkezőleg, látványos, akciós és szemmel láthatóan a fizikára mentek, aköré pítették az egészet ami nemis lenne gond, csak hát van az embernek nem kis hiányérzete, hiszen ez a gém nem jeleskedik semmi olyannal ami kiemelné a középkategóriából ( kivéve a zene ), pedig a név ezt megkövetelné... -
Zóanagyvarázsló #2384 De hol írták ezt? Csak feltételezed, hogy ez volt a problémájuk, és ezért szidják teljsen más dolgokat említve oldalakon át a játékot...
Mellesleg ezen az alapon lehúzhatták volna a RE4-et, illetve orrba-szájba kell majd szidniuk a Fallout 3-at. -
#2383 Mást vártak, mást kaptak... -
Zóanagyvarázsló #2382 De ezt tényleg honnan veszed? Már sokadszor írod, de én rivjúkban nemigen futottam bele ebbe. Magyarul ez egy feltételezés lenne? -
#2381 ( PS3ra azért adják ki később mert a Sony szuperkomjúterét olyan marha egyszerű programozni... több idő kell rá és az eredmény igy is kétséges hogy jobb lesz e mint a 360/Pc ) -
#2380 ez mind szép és jó, de azért egy patch keretein belül juttassák majd el hozzánk is az újításokat! -
#2379 Nagy változásokra nemkell számítani, talán irányításon kicsit csiszolnak... a gémpléjen nemkell semmit, az igy jó ahogy van... ennek a játéknak egy baja van amiért a sajtó lehúzta az nem más minthogy Alone címmel jelent meg... -
#2378 Ha ez tényleg így lesz, akkor felesleges volt ennyivel előbb kiadni a többi platformra. -
#2377 http://www.gamekapocs.hu/hir/12175
nemtom mi lesz ezzel az atarival... -
#2376 2 óra alatt lezavartam az evil root irtást... keress pár könnyen kiiktathatót, ami pl a szabadban van illetve nagyokat és hama összejön a kellő mennyiség, utána már csak örömjáték lesz egészen a végiéig... megéri hidd el, ne add fel -
#2375 küldhetne valaki egy mentést az evil-rootok után....
komolyan.
a tököm kivan velük...
öreg vagyok én már bohócnak, komolyan.
felrobbantok egy ajtót, nem soká meghalok, visszatöltök, aztán újra ott az ajtó, benzines palack meg nincs....
please.. -
#2374 Keress könnyen elérhetőket:) van jópár ami kis trükköket igényel.. ép ez a szép benne hogy nem csak mész és írtod hanem van némi kihívás benne, mindegyiket máshogy kell kinyírni ( már amelyiket trükkösen kell ) -
#2373 tököm kivan ezekkel a hülye evil rootokkal...jó pár olyan helyen van h meg se lehet mászni, el se megy odáig a whisky vagy amit akarok dobni...van egy nagy egy kis "szigeten", át tudok ugratni, de a játék amikor odaérek akkor visszadob a túl oldalra... madj 1xer megcsinálom ha lesz hangulatom ezzel szarakodni... -
#2372 Aha, köszi. -
#2371 evil root vagy root of evil ugyan az:), a gpsen körökkel jelölt terület, és azok "élőlények" amik a földből jönnek ki ( nagy valamihez kapcsolódnak ) és amikor közel mész hozzájuk akkor zavart keltenek és fura lesz a kép -
#2370 Amikor zavar keletekzik ez erőben :) vagyis a képben akkor ott van valahol... -
#2369 Bakker azt se tudom miről beszéltek.
Mi az az evil root? -
#2368 kösz, erre nem gondoltam:)
az evil rootok csak a kör alakú jelnél találhatók? -
#2367 Az evilt rootokat 75%osra ki kell írtani... a nagyobbakat keresd arra kapsz sok %ot hogyha felgyújtod, ha eléri a szintet kapsz emailt hogy most már a pajzs annyira meggyengült hogy tovább tudsz menni. -
#2366 Hogyne lenne? nincs ez befejezve koránt sem... -
#2365 nem is lett volna -
#2364 Akkor lehet hogy nem lesz folytatás -
#2363 Biztos nem.