3442

WAREZ TOPIK
(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)

• predator0
    Jól néz ki, a végén az a pókarc elég bizalomgerjesztő figurának tűnik :D
    Amikor az emberke mászkál a tök kihalt folyósokon és csak egy-két hullát lát az kicsit félelmetesnek tűnik. Az is tetszett a két videó alapján, hogy van benne akció és az agyat is megdolgoztatja.
  • woy
    Igen már tudtam,hogy mi merre van Láttam neten ugyan erről a részről egy másik videot.Ott olyan rambo stílusban tolta a fickó.Szerintem így jobb.De kinek a pap kinek a paplan.
  • Frank99
    Jók!
    bár ha jól látom, nem az első "belépőt" vetted fel, hanem amikor már tudod, mi merre van a pályán :-)))

Megnézhetik a fanyalgók, miért jó ez a játék!
  • Tomsteel
    júj de jó, köszönjük, nekem nagyon tetszik, főleg a grafika
  • woy
    Feltettem netre 2 videot,ilyen nyugodtabb stílusban játszom.Akit érdekel az lesse meg

első

és a második része
  • Istencsászár
    Maradjunk annyiban hogy lehetett volna még rajta mit finomítani, tekerni, csavarni és akkor talán népszerűbb lett volna... bár azt hiszem hogy ezzel a szemlélettel amit a készítők követtek nemlehetett volna kihonzi belőle többet, vagyis Alonésabbat.
  • predator0
    Megy az, csak be kell lépni hozzá
  • doncarlos
    Jó már megy
  • doncarlos
    Nem megy a warez topic
  • Zóanagyvarázsló
    Ezt értem én, és nyilván számodra a korai - és "igazi" - AitD játékok jelentenek sokat, ahogy magam is nagyon élveztem az első és a harmadik részt (bár az előbbi nagyon rövid volt). Ugyanakkor a kritikusosk nem feltétlenül a régi epizódok miatt kötöttek bele, hanme inkább az általad említett középkategóriás mivolta, illetve az irányítás miatt.

Megjegyzem, a látottak alapján szerintem is a kelleténél jobban lehúzták ahhoz képest, hogy minden középszerű címre milyen könnyen adnak magas pontszámot. (Persze tájékozott játékosnak nem a Gamespot pontszáma számít, de sajnos igenis van jelentősége.)

Mindenesetre jelenleg nálam is a budget kategóriába vándorolt ez a játék, a pénzemet és időmet inkább a GTA IV-re szándékozom fordítani, ha már ilyen gyorsan bejelentették, velem kitolandó.
  • zzeN
    bent is van egy evil root...arra dobjam?? nagyon idegesitő amikor a kép olyan mintha viz folyna...hülye egy effekt:)
  • Istencsászár
    Nem... próbálkozz egy molotov koktéllal és ragasztóval:)
  • zzeN
    az elülső része mintha nem lenne olyan magas, bekéne akkor mászni vmiről?ott van fa, villanypózna(ha a közelébe megyek már meg is b@sz), még mindig tanácstalan vagyok:)
  • Istencsászár
    a mező legyengült, nézd meg hogy meddig ér a mező... triviális a dolog:)
  • Istencsászár
    Jobbra nincs egy benyúló rúd? ott betudsz mászni addig hogy eltudj oda dobni...
  • zzeN
    na most még vmit nem értek...75%-on van az evil root, és még ott van a ház körül a pajzs...h jussak be? kaptam is üzenetet h megnőtt az erőm...
  • zzeN
    oda h tudok átjutni?ha átugratok akkor 1ből visszarak a földre, odaig meg nem tudok eldobni...
  • Istencsászár
    Mittudomén hogy írják e... Ha valaki meghallja hogy Alone in the Dark egyből egy minőségi játék ugrik be, és nagyok az elvárások, ennek tükrében kell nézni ezt a játékot is. Nem feltétlenül jó hogy egy könnyed akciójátékot adnak el e név alatt... mert nem nehéz, nem hosszú ép ellenkezőleg, látványos, akciós és szemmel láthatóan a fizikára mentek, aköré pítették az egészet ami nemis lenne gond, csak hát van az embernek nem kis hiányérzete, hiszen ez a gém nem jeleskedik semmi olyannal ami kiemelné a középkategóriából ( kivéve a zene ), pedig a név ezt megkövetelné...
  • Zóanagyvarázsló
    De hol írták ezt? Csak feltételezed, hogy ez volt a problémájuk, és ezért szidják teljsen más dolgokat említve oldalakon át a játékot...

Mellesleg ezen az alapon lehúzhatták volna a RE4-et, illetve orrba-szájba kell majd szidniuk a Fallout 3-at.
  • Istencsászár
    Mást vártak, mást kaptak...
  • Zóanagyvarázsló
    De ezt tényleg honnan veszed? Már sokadszor írod, de én rivjúkban nemigen futottam bele ebbe. Magyarul ez egy feltételezés lenne?
  • Istencsászár
    ( PS3ra azért adják ki később mert a Sony szuperkomjúterét olyan marha egyszerű programozni... több idő kell rá és az eredmény igy is kétséges hogy jobb lesz e mint a 360/Pc )
  • Tomsteel
    ez mind szép és jó, de azért egy patch keretein belül juttassák majd el hozzánk is az újításokat!
  • Istencsászár
    Nagy változásokra nemkell számítani, talán irányításon kicsit csiszolnak... a gémpléjen nemkell semmit, az igy jó ahogy van... ennek a játéknak egy baja van amiért a sajtó lehúzta az nem más minthogy Alone címmel jelent meg...
  • predator0
    Ha ez tényleg így lesz, akkor felesleges volt ennyivel előbb kiadni a többi platformra.
  • bertino
    http://www.gamekapocs.hu/hir/12175

nemtom mi lesz ezzel az atarival...
  • Istencsászár
    2 óra alatt lezavartam az evil root irtást... keress pár könnyen kiiktathatót, ami pl a szabadban van illetve nagyokat és hama összejön a kellő mennyiség, utána már csak örömjáték lesz egészen a végiéig... megéri hidd el, ne add fel
  • Frank99
    küldhetne valaki egy mentést az evil-rootok után....
    komolyan.
    a tököm kivan velük...
    öreg vagyok én már bohócnak, komolyan.
    felrobbantok egy ajtót, nem soká meghalok, visszatöltök, aztán újra ott az ajtó, benzines palack meg nincs....

please..
  • Istencsászár
    Keress könnyen elérhetőket:) van jópár ami kis trükköket igényel.. ép ez a szép benne hogy nem csak mész és írtod hanem van némi kihívás benne, mindegyiket máshogy kell kinyírni ( már amelyiket trükkösen kell )
  • zzeN
    tököm kivan ezekkel a hülye evil rootokkal...jó pár olyan helyen van h meg se lehet mászni, el se megy odáig a whisky vagy amit akarok dobni...van egy nagy egy kis "szigeten", át tudok ugratni, de a játék amikor odaérek akkor visszadob a túl oldalra... madj 1xer megcsinálom ha lesz hangulatom ezzel szarakodni...
  • kirol
    Aha, köszi.
  • Istencsászár
    evil root vagy root of evil ugyan az:), a gpsen körökkel jelölt terület, és azok "élőlények" amik a földből jönnek ki ( nagy valamihez kapcsolódnak ) és amikor közel mész hozzájuk akkor zavart keltenek és fura lesz a kép
  • Istencsászár
    Amikor zavar keletekzik ez erőben :) vagyis a képben akkor ott van valahol...
  • kirol
    Bakker azt se tudom miről beszéltek.

Mi az az evil root?
  • zzeN
    kösz, erre nem gondoltam:)
    az evil rootok csak a kör alakú jelnél találhatók?
  • Istencsászár
    Az evilt rootokat 75%osra ki kell írtani... a nagyobbakat keresd arra kapsz sok %ot hogyha felgyújtod, ha eléri a szintet kapsz emailt hogy most már a pajzs annyira meggyengült hogy tovább tudsz menni.
  • Istencsászár
    Hogyne lenne? nincs ez befejezve koránt sem...
  • 0blueman
    nem is lett volna
  • woy
    Akkor lehet hogy nem lesz folytatás
  • The Protector
    Biztos nem.