Alone in the Dark 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.freetvmaci.info/
Ez így van, személy szerint engem is gyakran irritál a kiadók/fejlesztõk warez miatti sírása, ha részben jogos is. Egyrészt rendre azok hozakodnak elõ vele, akik a túltervezett eladásos el nem érése miatt panaszkodnak, vagy pedig hasból bûvészkednek nem komolyan vehetõ számokkal - illetve rendszerint a kettõt egyszerre.
Ettõl üfggetlenül az tény, hogy önmagában PC-re fejelszteni jóval nagyobb kockázat, ahogy az is, hogy nyilatkozataikban irtóznak a platformtól. E szempontból pedig édesmindegy, hogy a panaszaik mennyire jogosak, illetve mennyire felelõsek saját maguk a hibáért - bár ebben igazad van, ezt sem szívesen ismerik be.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
El kellene gondolkoznod azon, hogy vajon hányan töltenek vásárlás helyett? Elenyészõ a számuk. Többen vannak azok, akik egy esetleges vásárlás elõtt töltenek. Te sajnos beszoptad azt a terjesztõk, kiadók, jogvédõk által terjesztett dumát, hogy mekkora kárt okoz... Valóban, okoz kárt, de mint ennek a játéknak a topikján is látszik; nincs feltõrve, játszik vele 3 ember... Senki nem szaladt megvenni... Tehát a kár, a teljes forgalomhoz képest, nem nagy...
Ez szép kijelentés, de banner alatt ott virít hogy WAREZ, az Sg ezen része egy nagy warez help szájt sajnos😞
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Pár ezer forintos pécés játékokra nehogymár nelegyen pénze annak aki azon gondolkozik állandóan hogy milyen vgat vagyen 30-40ért...
ha most kint lenne az Alone a warezon akkor itt megvan 3-4 embernek origiba 20an meg letötik... persze ez sarkalatos mert ittmoról letölti ezrek... fel sem tudod fogni hogy ez milyen kár egy kiadó számára? világ szinvbalon ez 100ezres bukta, sõt akár milliós is lehet...
Szerinted mit kellene nyilatkozniuk? Szarul optimalizáltuk, elcsesztük az irányítást, stb...? Mert nagyon sokszor ez a helyzet! Ott van pl az assassin... Nagyon jó játék, de a végén, mikor már sok ellen jön 1xe, valami borzadállyá válik az irányítás. Beleugrik a kamera az ellenségekbe, a lovakba, fal mellett állva kapsz egy felsõnézetes játékot, ráadásul richtig nem arra megy a kari mint kellene... Egy ilyen kaliberû játékot SZÉGYEN így kiadni PC-re! Arról ne is beszéljünk, hogy felirat ablakban... Valamire fogni kell a rossz mutatókat, és erre a warez tökéletesen alkalmas.
A stratégia még akár igaz is lehet, de azért hallani idõnként fura dolgokat. pl TDU megapack kapcsán. Kiderült, M$ fizetett, hogy pc-n ne legyen egy darabig... Fura világban élünk!
Azért hozzátenném, hogy a warezt, mint olyat, maximum mint létezõ, és valamilyen szinten szükséges rosszként vagyok hajlandó elfogadni. És halálra idegesítenek a fórumozó vérpistikék, akiknek állandóan valami hasfájásuk van a letöltött verzióikkal... Ha már "lopsz" fiam, csináld egyedül, és csöndben!
A Sony, és M$ fizetnek, hogy késsenek a PC-s játékok, de minden nagy cím kijön, ami a pr-osok szerint érdekli a mezei PC usert. Idõnként tévednek, de ritkán.
Nem kell ezért fizetni semmit, a kiadók rendszerint azért vállalják be ezt a stratégiát, mert tartanak attól, hogy így az is lewarezolná PC-re, aki mellette tartott konzoljára megvenné. Az már lehet, hogy részben téves ez a gondolatmenetük, de az, hogy tartanak a PC-s piactól a nyialtkozatokból is tisztán látszik. Emellett a PC-re való optimalizálás is el tud venni sok idõt (ugye a kisbb várható profit miatt egyébként is alacsony prioritást élvezhet ap latform), az is okozhat csúszást, lám, az AitD esetében a PS3 verzió késik.
Fel kellene fogni, hogy azért "haldoklik" a PC-s játékipar, mert sikeresen átállítottak hatalmas tömegeket konzolra.
PS1 óta temetik egyesek a PC-s játékipart. Lassan unalmas már....
Ennek ellenére, köszöni, jól van. A Sony, és M$ fizetnek, hogy késsenek a PC-s játékok, de minden nagy cím kijön, ami a pr-osok szerint érdekli a mezei PC usert. Idõnként tévednek, de ritkán. Minden nagyobb címet megkapunk, sõt, akad 1-2 "exclusive" cím is. (The Witcher, Crysis...)
Úgyhogy, én nem aggódom....
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
leszámítva egy-kettõ kivételt <#rolleyes>#rolleyes>
...jelen pillanatban még azt is eltudom képzelni, hogy a hack-crack csapatok szándékosan lassítanak, látva a piac halódását.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Tetszett nagyon a vége is ,habár nem erre számítottam,de ez így a jó,hogy meg tudtak lepni"
?? 2 féle vége van, nincs ebben semmi titok😊 heppy end és a nem heppy end.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
csak lehet, hogy évek mulva.
Vagy szerinted ezt ezekután valaki fel fogja még törni?
Mert én nem hinném.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
1 hete nem játszottam vele.
igaz a munkám lekötött, de hét vége elõtt nem is lesz rá idõ.
de azért kösz!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Next PC upgrade: 2022
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
TDU PCs változatát pl. 100%ra végigvinni cheat nélkül nem lehet, szal ez teljesen szokványos náluk.
még akkor is, ha itt egy picit másabb dologról van szó.