Alone in the Dark 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dante73
Igen, valóban nagyobb a kockázat, de errõl is õk tehetnek, azzal, hogy átállították a népet konzolra. Viszont ez már abszolút nem érdekli õket, mert rohadt jól megélnek belõle.... Aztán kiadják a cuccot PC-re is, az is hoz 1-2 milkót, és sírnak hozzá egy keveset, hogy a szemét warezos mennyit lopott... Nem annyira hülyék, mint amilyennek beállítják magukat, viszont nem is annyira okosak, mint hiszik...

http://www.freetvmaci.info/

Valamire fogni kell a rossz mutatókat, és erre a warez tökéletesen alkalmas.

Ez így van, személy szerint engem is gyakran irritál a kiadók/fejlesztõk warez miatti sírása, ha részben jogos is. Egyrészt rendre azok hozakodnak elõ vele, akik a túltervezett eladásos el nem érése miatt panaszkodnak, vagy pedig hasból bûvészkednek nem komolyan vehetõ számokkal - illetve rendszerint a kettõt egyszerre.

Ettõl üfggetlenül az tény, hogy önmagában PC-re fejelszteni jóval nagyobb kockázat, ahogy az is, hogy nyilatkozataikban irtóznak a platformtól. E szempontból pedig édesmindegy, hogy a panaszaik mennyire jogosak, illetve mennyire felelõsek saját maguk a hibáért - bár ebben igazad van, ezt sem szívesen ismerik be.
Dante73
Ne akadj meg a beszoptad-on. csak kifejezés! Modjuk inkább úgy, elhitted...

Istencsászár
30 perc alatt megcsináltam 50re... a lényeg hogy a nagyobb darabokra kell vadászni arra 4-5 pontot is kapsz 4 db kiírtásával megvan az 50.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Dante73
Nézd. példaként. 12 éves vérpistike nem veszi meg, mert anyuci nem ad pénzt, karácsonya kapott számítógépet.... Ellopja mama mobilját, küld egy sms-t, tölt, örül, jön ide sírni, miért nem megy.
El kellene gondolkoznod azon, hogy vajon hányan töltenek vásárlás helyett? Elenyészõ a számuk. Többen vannak azok, akik egy esetleges vásárlás elõtt töltenek. Te sajnos beszoptad azt a terjesztõk, kiadók, jogvédõk által terjesztett dumát, hogy mekkora kárt okoz... Valóban, okoz kárt, de mint ennek a játéknak a topikján is látszik; nincs feltõrve, játszik vele 3 ember... Senki nem szaladt megvenni... Tehát a kár, a teljes forgalomhoz képest, nem nagy...

Istencsászár
"Ha már "lopsz" fiam, csináld egyedül, és csöndben!"

Ez szép kijelentés, de banner alatt ott virít hogy WAREZ, az Sg ezen része egy nagy warez help szájt sajnos😞

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
"1000 letöltõbõl hány venné meg? Hánynak van egyáltalán lehetõsége rá? "

Pár ezer forintos pécés játékokra nehogymár nelegyen pénze annak aki azon gondolkozik állandóan hogy milyen vgat vagyen 30-40ért...

ha most kint lenne az Alone a warezon akkor itt megvan 3-4 embernek origiba 20an meg letötik... persze ez sarkalatos mert ittmoról letölti ezrek... fel sem tudod fogni hogy ez milyen kár egy kiadó számára? világ szinvbalon ez 100ezres bukta, sõt akár milliós is lehet...

Dante73
"nyilatkozatokból is látszik"...
Szerinted mit kellene nyilatkozniuk? Szarul optimalizáltuk, elcsesztük az irányítást, stb...? Mert nagyon sokszor ez a helyzet! Ott van pl az assassin... Nagyon jó játék, de a végén, mikor már sok ellen jön 1xe, valami borzadállyá válik az irányítás. Beleugrik a kamera az ellenségekbe, a lovakba, fal mellett állva kapsz egy felsõnézetes játékot, ráadásul richtig nem arra megy a kari mint kellene... Egy ilyen kaliberû játékot SZÉGYEN így kiadni PC-re! Arról ne is beszéljünk, hogy felirat ablakban... Valamire fogni kell a rossz mutatókat, és erre a warez tökéletesen alkalmas.
A stratégia még akár igaz is lehet, de azért hallani idõnként fura dolgokat. pl TDU megapack kapcsán. Kiderült, M$ fizetett, hogy pc-n ne legyen egy darabig... Fura világban élünk!
Azért hozzátenném, hogy a warezt, mint olyat, maximum mint létezõ, és valamilyen szinten szükséges rosszként vagyok hajlandó elfogadni. És halálra idegesítenek a fórumozó vérpistikék, akiknek állandóan valami hasfájásuk van a letöltött verzióikkal... Ha már "lopsz" fiam, csináld egyedül, és csöndben!

Az csak egy álom marad hogy 2-3 ezer forintért adjanak egy játékot <#buck>
Na igen, de az majdnem annyit is ér, mintha egy felnõtt dolgozó embernek a nagymamája állja a fagylaltját: arányaiban édeskevés.

A Sony, és M$ fizetnek, hogy késsenek a PC-s játékok, de minden nagy cím kijön, ami a pr-osok szerint érdekli a mezei PC usert. Idõnként tévednek, de ritkán.
Nem kell ezért fizetni semmit, a kiadók rendszerint azért vállalják be ezt a stratégiát, mert tartanak attól, hogy így az is lewarezolná PC-re, aki mellette tartott konzoljára megvenné. Az már lehet, hogy részben téves ez a gondolatmenetük, de az, hogy tartanak a PC-s piactól a nyialtkozatokból is tisztán látszik. Emellett a PC-re való optimalizálás is el tud venni sok idõt (ugye a kisbb várható profit miatt egyébként is alacsony prioritást élvezhet ap latform), az is okozhat csúszást, lám, az AitD esetében a PS3 verzió késik.
Talán nem lenne olyan nagy warezolás, ha olcsóbban (nem 8ezerre gondolok, hanem pl 2-3-ra) adnák a játékokat, és nem kéne havonta újítani a gépet, ahhoz hogy rendesen élvezhessük a játékokat. Azért enyhén szólva rablás a gamezés. Magyarországon meg nagyon sok embernek luxus.
A nagy címekkel kapcsolatban igazad van. Elvileg már vannak hírek arról hogy a GTA 4 is lesz pcre de azért kiváncsi vagyok hogy tényleg kiagyák-e pcre. Ehez hasonló a fable 2 azt is csak xboxra jelentették be de azért remélem elöbb vagy utóbb lesz pcn is.
Dante73
1000 letöltõbõl hány venné meg? Hánynak van egyáltalán lehetõsége rá? A PC-s játékipar "haldoklásának" nem sok köze van a warezhoz, maximum egy szög a "koporsóban", semmi több.
Fel kellene fogni, hogy azért "haldoklik" a PC-s játékipar, mert sikeresen átállítottak hatalmas tömegeket konzolra.
PS1 óta temetik egyesek a PC-s játékipart. Lassan unalmas már....
Ennek ellenére, köszöni, jól van. A Sony, és M$ fizetnek, hogy késsenek a PC-s játékok, de minden nagy cím kijön, ami a pr-osok szerint érdekli a mezei PC usert. Idõnként tévednek, de ritkán. Minden nagyobb címet megkapunk, sõt, akad 1-2 "exclusive" cím is. (The Witcher, Crysis...)
Úgyhogy, én nem aggódom....

Nem lenne sokkal több bevétel a kiadóknak. És szerencsétlenek meg nem fogják a waret okolni a kevés vétel miatt. (nem lenne sokkal több bevétel mert akinek anyira nem kell a játék de azért ki szretnék próbálni azok nem fogják megvenni. Én is legszivesebben kipróbálnám mert azok a hírek amik az irányításról szólnak nem valami fényesek, de ha nem tudják feltörni akkor biztos nem veszem meg mert mivel még nincs saját keresetem ezért nem dobhatok ki pénzt minden sz**ra. Akinek van keresete az meg dobálja a pénzt nyugodtan az õ pénze)
bertino
de azért biztos besegítenek, különben nem menne elõrébb a piac 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Az egy tévképzet, hogy a hardvergyártók reklámjai a fejelsztési költség egy nagyon ki töredékénél többet tennének ki. Ha a legtöbb játék fejelsztési költségébe eb akarnának szállni, az dollárba évi milliárdos nagyságrendû plusz kiadást jelentene, ez nem térül meg egykönnyen.
bertino
majd a hardvergyártók pénzelik õket ugyis, ahogy eddig, szal játékgyártástol nem kell félteni szerintem a PC ipart.

leszámítva egy-kettõ kivételt <#rolleyes>

Kandurex
Akkor idõvel nem jelenik meg játék rá, és nincs tovább,...ingyen nem fognak dolgozni a fejlesztõk.

...jelen pillanatban még azt is eltudom képzelni, hogy a hack-crack csapatok szándékosan lassítanak, látva a piac halódását.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

bertino
sosem fog.

Kandurex
<#levele> azért reménykedjünk benne, hogy nem..., jót tenne a PC játékoknak, ha végre megszûnne a warez

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ne vicceljetek már 1-2 hét és feltörik, reloded vagy vitality versió lesz jó szokás szerint. Olyan nics hogy ne törjék fel 😊
a meglepetés biztos loool

Istencsászár
Lehet lemaradtam a 6órási vonatról de mi olyat írt ami utalna bármire is?

"Tetszett nagyon a vége is ,habár nem erre számítottam,de ez így a jó,hogy meg tudtak lepni"

?? 2 féle vége van, nincs ebben semmi titok😊 heppy end és a nem heppy end.

sb1
Tudod, aki nem játszotta még végig, annak eléggé lelõtted a végét "okoska"...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

woy
HA spoilerben írtam volna ? okoska ? nem vagyok hülye,te meg tehetsz egy szívességet ... <#mf2>

Synit HUN
És ha a játék végét spoilerben írtad volna okoska??

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

woy
Végigvittem a játékot <#wink>Tetszett nagyon a vége is ,habár nem erre számítottam,de ez így a jó,hogy meg tudtak lepni <#wink>Nem bántam meg,hogy megvettem.Azt hiszem elkezdem majd újra <#wave>

Mivel a hackereknek nincs pénzük megvenni a játékot majd feltörik ha 990 ft-ért lesz a boltban. XDXDXD
DarkSector
Jah majd ha 990.- ért dobálják a teszkóba a fém rekeszekbe...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bertino
fel fogják.
csak lehet, hogy évek mulva.

DarkSector
Nem télleg megveszem ez nem vicc.
Vagy szerinted ezt ezekután valaki fel fogja még törni?
Mert én nem hinném.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Istencsászár
Ezeken a helyeken mindig van táp szerencsére... én még nemfogytam ki lõszerbõl sose, pedig azzal szoktam írtani a népet ( tüzessel persze ).

Frank99
nebazz....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
dejó, asszem 29/100-nál álltam meg..... de alig lõszer sehol, palack.... ez a gond.... csalni meg nem akarok.
1 hete nem játszottam vele.
igaz a munkám lekötött, de hét vége elõtt nem is lesz rá idõ.
de azért kösz!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Istencsászár
Sõt 50et😊, hosszabb ez az utolsó epizód mint a 7 összesen <#boxer>

Istencsászár
hmm tévedtem, kötelezõ a 100ból 30at elkell érni a továbbjutáshoz...

Istencsászár
Most uj VGA kártyát akarsz venni a Gainward 8800 GT 512MB helyett? nemfutnak rajta a gémek vagy miért? szarrá avult ennyi idõ alatt? vagy csak alone miatt? 😊

dante3
Lehet, nem ismerem õket, csak azért írtam, mert kapható a kártya hazánkban is!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

grebber
Joker pc szánalom anno mit eljátszottak a 8800GT megérkezésénél. <#levele>

Next PC upgrade: 2022

Istencsászár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
csukd be a szemed és akkor megfogod látni az öreg szellemét aki 1-1 tárgyra rámutat, amit nézzél meg és amibõl lesz egy összefüggõ mondat

Valaki plíz segítsen. A 94x-es szobában vagyok és 5letem sincs mi a faxt kéne csinálni. 😞 Ha valaki tudja, kérem ossza meg velem, mert bekattanok, ha tovább ott kell maradnom. 😊
dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Húú akkor ezt nehéz lesz beszerezni....<#fejvakaras>

dante3
Á nem, csak kerestem magyar boltokban a karit, és más volt a doboza amit találtam! Ebbõl gondoltam, hogy több féle lehet!<#integet2>

Hát te ügyesebb vagy mint én.....<#eljen>

dante3
Én tudtam, már nézegettem!<#bee1>

bertino
ez szokványos atari kiadásu gém ficsõr.
TDU PCs változatát pl. 100%ra végigvinni cheat nélkül nem lehet, szal ez teljesen szokványos náluk.
még akkor is, ha itt egy picit másabb dologról van szó.

Istencsászár
Semmiben😊, bár ez olyan bug amit elvileg javítani kellett volna volna már hiszen elég feltünõ, mert egyszerûen nem tudsz tuvábbjutni... végülis nem tragédia mert pár perc alatt végigvihetõ a rész, de kellemetlen volt 20 percig ott rohangálni meg keresni a szörnyet aki vonyított, de nemvolt ott testben😊

Istencsászár
Akkor felejtsd el ezt a játékot örökre ( persze azér letõtöd meg kitolod ugye ? -.-