Alone in the Dark 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
evil rootokat 75%ra kell kiírtani és akkor a pajzs meggyengül aztán majd rájössz mitkell😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Egy kis segítség kéne, mert ismét elakadtam. 😊 Annál a résznél vagyok, amikor megjelöltem a távcsõvel azt, ahova a hold mutatott, vagy mi a cucc. 😊 Oda mentem de valami durva pajzs védi és nemtom hogy jutok be. 😞
bertino
:AS😄AS😄AD:AD:

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Hogy kell elinditani ezt a játékot?

MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB

predator0
Ha game.co.uk-ról ma rendeled, akkor akár jövõ keddre meg is kaphatod.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

DarkSector
OK még a megrendeléssel küszködök...
mert nem tudom hogy kell, de majd egyik haver segít, és majd írok...<#bohoc>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

predator0
Ha kiprobáltátok írd majd meg légyszí, hogy mûködik-e. Engem csak technikailag érdekel 😊

Istencsászár
Végre kijátszottam, epic😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az utolsó epizódba nem is kellett szörnyeket írtani, egy Tom Raiderre emlékeztetõ ugyességi, logikás katakombás rész volt, ahol a tûzzel fénnyel kellett játszani és megoldani kis logikai dolgokat a továbbjutáshoz, jópofa volt és látványos. Mind a két vége rossz, nincs heppy end😞 és a gémnek messze sincs vége... ahogy szokott lenni a harc csak most kezdõdik😊

Az autókázás a szükséges rossz, az ember csak egy idõ után döbben rá hogy milyen hatalmas a Cantral Park amit lemodelleztek, gyalog lehetetlen lenne masírozni benne, nagyon sok idõ lenne...

Kicsit felértékelõdött a végére 10/7

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

GanXstaZoleeWrk
Ezaz én sem igazán értem, pedig én elég sûrûn veszek a galaxisból játékokat de ez már a 2. amit kintrõl kell megrendelni.

GanXstaZolee#2709

DarkSector
Amúgy thx a sok infot...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
THX akkor megpróbálom, azt rendelek 1-et...
Eddig 2 haverom van, akivel megosztanám, a többiek meg majd megveszik maguknak.
Mert abban a kettõben megbízok cd-kulcs miatt.
Majd tán beszállnak kis lóvéval...<#vigyor3>

Ha nem akkor én attól még jot fogok játszani...<#vigyor1>

predator0
100%-ra nem tudom állítani, hogy mûködik, mert ez azt jelentené, hogy akárhány netrõl lekapcsolt gépen megy ugyanazzal a kóddal.

DarkSector
Jah nagyjából vágom.
Akkor meg tuom csináni, hogy aktíválom magamnak, és elviszem az én kódomat neki is? Amit aktíváltam?

predator0
Magához a játékhoz nem kell net, de muszáj neten aktiválni. Pontosítom az elõzõ hozzászólásom kicsit. Ha kölcsönadod a haverodnak a játékot, akkor te is tudod neki aktiválni ezen az oldalon. Akinek szintén nincs nete, de van nettel rendelkezõ ismerõse, vagy elmegy egy netcaféba az is simán aktiválhatja a játékot.

DarkSector
Namost akkor nem vágom.
Nem megy net nélkül, akkor nem is lehet vele játszani...
Hát ez faxán megoldották
Csak nettel lehet játszani egy single játékkal.
Logikus...<#finom>

DarkSector
Grat.

grebber
Elõrendelni nem értem miért nem lehet van olyan game ami 2009ben jõn azt elõrendelhetõ.
Galaxisnetesek azt irták vissza hogy õsszel jelenik meg nálunk magyar felirattal.

Next PC upgrade: 2022

Witcher CE 12k volt, nem hiszem, hogy ebbõl fölémennének, de aligha lesz itthon más verzió a simán kívül.

Most így hirtelen elgondolkodtam rajta, mert korrekt kis pakknak néz ki (mondjuk a szobrocska kissé gagyinak tûnik képen), és a jelek szerint bele is fér az 1000 g-os limitbe. Ha nyaralás után még lejjebbb lesz a font a forinthoz képest, de legalábbis nem megy feljebb, akkor visszatérek rá.
predator0
Egyszerre nem lehet a játékkal két gépen játszani, mert neten kell aktiválni a kulcsot. Maximum ha valamelyikõtök végigjátssza, aztán a másik. A kulcs deaktiválásához (hogy másik gépen is tudj vele játszani) is kell internet.
Egyébként amikor errõl volt már szó egyszer a topicban pont te is írogattál közben (1575-ös hozzászólástól)... 😄

GanXstaZoleeWrk
nem úgy nézem....

http://www.cdprojekt.hu/

+ már jún. 20-án megjelent kint nevetséges hogy itthon sehol semmi.

GanXstaZolee#2709

GanXstaZoleeWrk
igen.

GanXstaZolee#2709

Dante73
Ja, itthon lenne minimum 12, de inkább 15-re tippelnék...
Tényleg szép csomag, de nálam nincs hely, nem tudnám hová tenni. Bio-ból is fémdobozos van, de a többit eladtam, minek nekem Big Daddy figura? Persze, egy szenvedélyes gyüjtõnek az is kell! 2 perc alatt adtam el én is...

http://www.freetvmaci.info/

Istencsászár
9 ezerért szinte viccnek mondható😊

Dante73
Tekintélyes csomag. Mondjuk sok minden benne lesz a magyarban is, a CdProjekt elég igényesen adja ki a cuccokat általában!

Istencsászár
Limited edisön... a sima 8 körül lesz valeszeg.

Dante73
Ez nem CdProjektes lesz? mert akkor 8 lesz az ára, és magyar...

DarkSector
Mármint arra gondolok, hogy haverommal 2-en osztoznán rajta.
Nekem van net, neki nincs...

DarkSector
Ha tegyükfel megrendelem, és ugye van egy haverom, aki mondjuk kölcsönkérné, akkor meglehet oldani, hogy nála is feltegyem eredeti cd-kulccsal?

DarkSector
Limited-et vetted?

Istencsászár
A limited minden kép olyan 11-12re tippelem ha nem több.

Istencsászár
<#eljen>

DarkSector
THX

GanXstaZoleeWrk
kilencezer párszázat vontak le a cuccért postával mindennel, itthon is kb ennyi lesz, vagy több.

GanXstaZolee#2709

Istencsászár
Posta elenéyszõ, még azzal együtt is olcsóbban jössz ki mintha itthon megvennéd a sarki boltban.

Mennyire éri meg innen rendelni? Gondolok itt a postaköltségre. Engem is érdekelne, mert elég olcsón hozzá lehet jutni a limited editionhoz is.
GanXstaZoleeWrk
asszem megrendelem akkor mert itthon még elõrendelésben sincs. Aki innen rendelt mennyi idõ volt míg megjött? + ajánlottan jön vagy csak simán?

GanXstaZolee#2709

Istencsászár
5600 + post, de érdemes a Limitedet + 10 font és szép doboz + art book + figura + zenei cédé ( legnagyobb kincs😊 )

GanXstaZoleeWrk
http://www.atari-store.co.uk/pc-games/buy-download-Alone_in_the_Dark_-_Online_Limited_Edition.html

10 pénzért le lehet szedni, tud valaki helyet ahol megvásárolható?

GanXstaZolee#2709

Istencsászár

Istencsászár
gamekapocs Alone in the Dark 5 teszt

Érdemes elolvasni, bár vannak benne hibák...

"Horror mûfaj rajongójaként hihetetlen elfogultan helyeztem be a tesztpéldányt konzolomba" konzolnak a PS3at jelölte meg, amire csak év végén jelenik meg... amivel õ játszott az az x360as verzió volt😊)

meg

"A játék összegészében jó lett. Remek hangulatot áraszt és képes arra, amire a mai játékok alig: ijesztgetni" no comment, Doom1tõl jobban féltem😊

amugy korrekt teszt, 8 pont helyett egy 7 és teljesen jó

Mihez képest? A RROD-ot magam is említettem, egyébként pedig fene tudja, minden elektronikai cucc tönkremegy elõbb-utóbb. Persze PC-ben egyszerûbb cserélni egy-egy bekrepáló alkatrészt, és a komolyabb márkák már hosszabb garanciákat kínálnak.

De mindegy is, al ényeg az, hogy az említett okok miatt is számottevõen kisebb a warez aránya konzolon, PC-n látszólag nincsen erre normális eszköz - single játéknál. Ebben az is szerepet játszik, hogy ezeka platformok inkább a fejlettebb országokban igazán sikeresebbek.
Nem tudom ki hogy van vele de engem lassan idegesít eze a zene. És ahányszor az oldalra nézek akkor mindig nyomhatom ki.
Istencsászár
Nem megy az tönkre... Ps1, PS2, Xboxok, Gémkjúbok ( sõt az én NES-em ) is vígan élik az életüket... a 360 tervezési hibás volt, már javították... 30% volt a meghibásodás az elsõ szériánál, most már 10 alatt van ami átlagosnak mondható egy mûszaki cikknél s 3 év garancia van rá és a gépet folyamaotsan fejlesztik belsõleg, hamarosan jön a 65nmeres GPU-CPU kombó.

Az nincs benne a pakliban hogy a konzol hamarabb tönkremegy?
Ez is egy nagy baromság hogy a warez volt a gondjuk. Én speciel nem játszottam vele de sok helyen olvastam hogy sok embernek tetszett de a töbség szerint el lett cseszve és hogy a készítõk csak a warezra fogták hogy elcseszték. Lehet ha nem lett volna warez akkor többen megvették volna de annak a nagy része csak kidobta volna rá a pénzt mert csalódott volna benne.
Annyiban komplikáltabb a helyzet, hogy konzolon érzékenyen érinthet, ha bukod emiatt a garanciád - elég csak a korábban kellemetlen arányban RROD-ot produkáló Xbox 360-ra gondolni. Emellett Live-ról elvileg bannolnak, tehát a multit és egyéb szolgáltatásokat is bukja az ember. A PS3-at még nem törték fel.

Egyébként nem tartom életszerûnek, hogy warez híján a többség teljesen lemondana a hobbijáról.
Vajon a crysis készítõi miért nyilatkozták hogy bánják hogy a crysis nem ment konzolra? Mert nem úgy fogyott pc-n a sok warezpisti miatt ahogy kellettvolna,vagy csak mert olyan kedvük volt?😊
Simán állítom hogy a mai napig a crysis topic lakóinál 10-bõl 8 beirogató embernek nincs meg és mégis megjelenés óta azon a játékon él..
És nemhiába van annyi tört szerver akáér Cod4-ben,pusztán hogy multizni fel tudjanak menni a gyopárok..😊
De legyen a pc-n neeeeem a warez miatt jönnek egyre kevésbé nomrális játékok,és neeeem a warez miatt csapják össze gyorsba a multiplatform címeket...😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Ha megszünne a pc (de nem fog) akkor mindenki a konzolra menne át. DE akkor sem változna semmi mert aki eddig warezolt pc-n azok most nem fog minden játékot megvenni amit látnak. Ha jól hallotam konzolon is lehet másolt játékot futtatni csak valami csippet ki kell venni. Lehet hogy rosszul tudom de nem nagyon értek hozzá és õszitén szólva nem is érdekel.
Istencsászár
Azt ne felejted el hogy egy egy nagyobb cím hoz azért haszot, de messze nem annyit mint konzolon elõtte... a konzol a mérce, ahhoz képest a pécé zsugorodik, persze konzolon is ware de még igyis több szofwert adnak el rá mint a másikra amelyiken nincs, a pécérõl nem is beszélve. Egy nagy kiadónak nemigen számít hogy letõtik, de ezt számokba látja hogy nem ugy fogy, és ezt persze szóvá is teszi, minden joga megvan hozzá. Egy kisebb kiadónak mint pl ez az Atari aki nem éppen AA gémekkel tölti be a piacot, de 1-1 címmel tud nagyobbat kasználni... a TDUnál kijött a lépés hiszen ha jóltudom a multi rákényszeríti a pécés társadalmat is arra hogy megvegye ( Dragon Ball széria a konzolokon ), az Alone már nem, igy simán letõti mindenki, persze tõtené ha tudná, pedig ebbe szvsz több munka s profizmus ragadt mint a TDUba, és ez az Atarinak nemigen tenne jót, de egyenlõre jól állnak hiszen rávannak kényszerítve a gémerek hogy megvegyék.

Nem tudom mennyibe került a fejlesztése, de az R6V2 másolásvédelmi botrányánál olvastam hogy 2 millát adta el belõle. Szerintem örüljenek ennek is. Persze õk a másik 2 (vagy több) millát is szeretnék megkaparintani, ami elúszott a letöltések miatt. <#vigyor>