3442

WAREZ TOPIK
(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)

• Snexi
    nyisd má meg...3:01...
  • Djemba
    komolyan na..
  • bertino
    fél.
  • Djemba
    kb. hány órás???
  • Istencsászár
    Hangulatos múvi, grat!
  • bandika64
    aha értem,kösz :) Csináltam egy music videót a játékból már régen.Remélem tetszeni fog,meg még van egy pár videó is youtube profilomban.Vegas Pro 8-al csinálom őket.

Itt a link: http://www.youtube.com/watch?v=Diu7zy8203Y
  • woy
    Szerintem nem nagyon bugos a játék.1x elszállt a hangok fele,újraindítottam a játékot és megjavult,1x meg láttam bugos ruhát a karakteren,de csak átvezető videókban.xbox verziót nem próbáltam,de kb ugyan az mint a pc-s,a többi verzió volt lebutítva,a ps2-s,meg a wii verzió.Az irányítást szokni kell,de szerintem a silent hill sorozatban sokkal rosszabb az irányítás.
  • bandika64
    Sziasztok,én most próbáltam ki a demót xboxon és nagyon bejött,azt szeretném kérdezni,hogy a PC-s verzió roszabb-e valamivel például grafikailag vagy irányításban vagy ilyesmi,mert sok rosszat olastam róla hogy bugos meg minden amit xboxos verzión nem láttam.Szerintetek érdemes megvenni PC-re vagy inkább maradjak a konzolos változatnál? Ott az irányítás is jó volt szerintem (2 éve xboxozok szal nekem könnyű volt :D)
  • Radian
    ok,köszi,utánanézek komolyabban
  • Snexi
    a proci nagyon gázos de ha nem kell hozzá sse2 mindenképpen elindulna
  • Radian
    Szerintetek ezen a gépen megpróbáljam?AMD2400+ 7300Gt 1GB ram,tudom hogy kevesebb mint a minimum,de vki aki esetleg kipróbálta gyengébb gépen?Olyan gáz hogy mostanában nem nagyon adnak demó-t minden játékhoz:S
  • grebber
    De ronda az a csóka.Kösz a képeket!
  • bertino
    fail.
  • Snexi
    én már láttam az a baj :/
  • predator0
    Szedjétek le a képeket, most :)
  • Frank99
    így van!!!!!!!!!
  • kirol
    Egy idióta vagy, már ne is haragudj.

Berakni a végéről a képeket, még jó, hogy csak az elsőt láttam.
  • zzeN
    na sikerült végigvinnem, megérte a pénzét a játék:) a végét fullra nem értem...
    pár SPOILER-es kép a gameből:

hiszem ha látom:D

köszi Istencsászár a segitségedet;)
  • zzeN
    ezekre rájöttem h ha a fény eltakarod akkor kinyilik az ajtó, mert ez a 2. ilyen:) csak azt nem tudtam h hova kell tolni azt a kis kockát, köszi!
  • Istencsászár
    Ahol a fény beszűrődik oda kell feljutni.

Jobbra a fény nyaláb végén van egy kocka ha azt elhuzod akkor átrendeződnek a kövek. Jobbra van egy vizszintesen kiálló kő, azzal szembe told be a kockát aztán fuss gyorsan balra ( amelyik leereszkedett ), állj rá, közbe a falból kijön a kő az eltolja a kockát amin állsz pedig felemelkedik.

:)
  • zzeN
    na most akkor...igen
  • Istencsászár
    Jaaa te az utolsónál vagy:)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha megvana 75% akkor a pajzs a felére csökken. Beállsz szembe a fával, épülettel ( van ott egy ösvény ), odamész a pajzs közelébe amennyire csak tudsz előveszel egy ragasztóval szerelt molotovot meggyújtod és bedobod a pajsz fölött a fára és bumm:) ( nekem ez kb 10.re sikerül, szóval ne add fel:D:D, mire rájöttem hogy hova kell állni, meg hogy dobni:D )
  • zzeN
    de minek dobjak celluszos molotov koktélt, ha semmire se tapad rá...csak egy evil rootot látok, meg a ház falán vmit, de lehet h rosszul látom:)
  • Istencsászár
    Mindre dobd amit látsz:) a zavar sztem teljesen jó és kell, így feelingesebb:) meg ha pl házak alapsorában kutatod ezeket akkor jól jön egy kis irányítás hogy merre is van a 10 szobából...
  • zzeN
    #2392 még mindig:) nem mintha azóta próbáltam volna...
  • Istencsászár
    Mindenhol a fizikát kell használni, könnyen rálehet jönni... de hát ez a szép egy gémbe, egy kicsit kombinálni kell, meg fel kell magad találni, az túlzás hogy gondolkódoba ejt... adja magát, csak tudni kell mit használj, próbálgatni és máris megvan a helyes eszköz.
  • woy
    Nincs túl modern gépem.P4 3ghz,2gb ram,8600gt,de maximum gtafikán tudtam játszani.Jól van optimalizálva
  • predator0
    Akkor hopsz... :)
  • woy
    PC-s verzió volt.
  • predator0
    Igen, maxon van, mivel az xboxos verzió, ha jól láttam :D
  • Snexi
    ja és azt elfelejtettem
    ugye maxon van?mert jól néz ki
  • Snexi
    Ez a játék kapott 60%-os értékeléseket?!Videóból nekem tökre az jön le hogy ez rohadt jó,kár hogy sosem fogom tudni kipróbálni...(max amikor kijön itthon,azon úgy se lesz védelem)
  • predator0
    Az angol tudás tény, hogy sok esetben előnyt jelent, de ez magyar felirattal fog kijönni PC-re, az azért könnyebbség szerintem.
  • woy
    Nem túl nehéz a játék.Nem lehet benne elakadni 5 percenként.Megnéztem a techdemo videokat,és azokat használtam + amire magamtól rájöttem.Csak 1x akadtam el a játékban amikor nem értettem hogy mit kell csinálni,mert nekem angolul van meg,és nem vagyok túl jó angol nyelvből.
    Amúgy érdemes olvasni a kommenteket a youtubeon,volt az IGN meg a gamespot,az egyik 3,5 a másik 6,5 pontot adott a játékra 10pontól.És az emberek reakciója az ,hogy többnyire elküldik őket melegebb vidékre,mert aki játszott a játékkal,az általáan 9 pontot adna rá.
  • predator0
    Ha tudod, hogy az inventorydban mi mire való, mit hogyan lehet kombinálni és a kombinációknak milyen hatása van a környezetre, akkor szerintem pl. ezt simán ki lehet találni. Persze lehet most könnyen beszélek, de már kicsit kezdem én is várni, hogy játszhassak vele.
  • GanXstaZoleeWrk
    Nem kell parázni azért van help itt ott :)
  • Frank99
    én csak ráragasztottam egy molotov koktélt, qva nehéz volt kiszámolni, hogy mikor dobjam a hátára.
    ezért szép ez a játék.
  • grebber
    Pl amikor arra a lényre a rácsos ajtó előtt rádobta a löttyöt és begyújtotta ezáltal kinyílt az ajtó.Lehet magamtól rá se jöttem volna.
  • predator0
    Biztos nem annyira nehéz, csak a mai játékosok többsége kevésbé használja az eszét, és inkább lő, mint gondolkozik :D:D Annyira viszont tuti nem bosszantó, mint a Penumbra: Black Plague.
  • grebber
    Ezekből a videókból már látom hogy kb félpercenként elfogod akadni majd :(