3442
-
#2442 nyisd má meg...3:01... -
Djemba #2441 komolyan na.. -
#2440 fél. -
Djemba #2439 kb. hány órás??? -
#2438 Hangulatos múvi, grat! -
#2437 aha értem,kösz :) Csináltam egy music videót a játékból már régen.Remélem tetszeni fog,meg még van egy pár videó is youtube profilomban.Vegas Pro 8-al csinálom őket.
Itt a link: http://www.youtube.com/watch?v=Diu7zy8203Y -
#2436 Szerintem nem nagyon bugos a játék.1x elszállt a hangok fele,újraindítottam a játékot és megjavult,1x meg láttam bugos ruhát a karakteren,de csak átvezető videókban.xbox verziót nem próbáltam,de kb ugyan az mint a pc-s,a többi verzió volt lebutítva,a ps2-s,meg a wii verzió.Az irányítást szokni kell,de szerintem a silent hill sorozatban sokkal rosszabb az irányítás. -
#2435 Sziasztok,én most próbáltam ki a demót xboxon és nagyon bejött,azt szeretném kérdezni,hogy a PC-s verzió roszabb-e valamivel például grafikailag vagy irányításban vagy ilyesmi,mert sok rosszat olastam róla hogy bugos meg minden amit xboxos verzión nem láttam.Szerintetek érdemes megvenni PC-re vagy inkább maradjak a konzolos változatnál? Ott az irányítás is jó volt szerintem (2 éve xboxozok szal nekem könnyű volt :D) -
Radian #2434 ok,köszi,utánanézek komolyabban -
#2433 a proci nagyon gázos de ha nem kell hozzá sse2 mindenképpen elindulna -
Radian #2432 Szerintetek ezen a gépen megpróbáljam?AMD2400+ 7300Gt 1GB ram,tudom hogy kevesebb mint a minimum,de vki aki esetleg kipróbálta gyengébb gépen?Olyan gáz hogy mostanában nem nagyon adnak demó-t minden játékhoz:S -
#2431 De ronda az a csóka.Kösz a képeket! -
#2430 fail. -
#2429 én már láttam az a baj :/ -
#2428 Szedjétek le a képeket, most :) -
#2427 így van!!!!!!!!! -
#2426 Egy idióta vagy, már ne is haragudj.
Berakni a végéről a képeket, még jó, hogy csak az elsőt láttam. -
#2425 na sikerült végigvinnem, megérte a pénzét a játék:) a végét fullra nem értem...
pár SPOILER-es kép a gameből:
hiszem ha látom:D
köszi Istencsászár a segitségedet;) -
#2424 ezekre rájöttem h ha a fény eltakarod akkor kinyilik az ajtó, mert ez a 2. ilyen:) csak azt nem tudtam h hova kell tolni azt a kis kockát, köszi! -
#2423 Ahol a fény beszűrődik oda kell feljutni.
Jobbra a fény nyaláb végén van egy kocka ha azt elhuzod akkor átrendeződnek a kövek. Jobbra van egy vizszintesen kiálló kő, azzal szembe told be a kockát aztán fuss gyorsan balra ( amelyik leereszkedett ), állj rá, közbe a falból kijön a kő az eltolja a kockát amin állsz pedig felemelkedik.
:) -
#2422 na most akkor...igen -
#2421 Jaaa te az utolsónál vagy:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha megvana 75% akkor a pajzs a felére csökken. Beállsz szembe a fával, épülettel ( van ott egy ösvény ), odamész a pajzs közelébe amennyire csak tudsz előveszel egy ragasztóval szerelt molotovot meggyújtod és bedobod a pajsz fölött a fára és bumm:) ( nekem ez kb 10.re sikerül, szóval ne add fel:D:D, mire rájöttem hogy hova kell állni, meg hogy dobni:D ) -
#2420 de minek dobjak celluszos molotov koktélt, ha semmire se tapad rá...csak egy evil rootot látok, meg a ház falán vmit, de lehet h rosszul látom:) -
#2419 Mindre dobd amit látsz:) a zavar sztem teljesen jó és kell, így feelingesebb:) meg ha pl házak alapsorában kutatod ezeket akkor jól jön egy kis irányítás hogy merre is van a 10 szobából... -
#2418 #2392 még mindig:) nem mintha azóta próbáltam volna... -
#2417 Mindenhol a fizikát kell használni, könnyen rálehet jönni... de hát ez a szép egy gémbe, egy kicsit kombinálni kell, meg fel kell magad találni, az túlzás hogy gondolkódoba ejt... adja magát, csak tudni kell mit használj, próbálgatni és máris megvan a helyes eszköz. -
#2416 Nincs túl modern gépem.P4 3ghz,2gb ram,8600gt,de maximum gtafikán tudtam játszani.Jól van optimalizálva -
#2415 Akkor hopsz... :) -
#2414 PC-s verzió volt. -
#2413 Igen, maxon van, mivel az xboxos verzió, ha jól láttam :D -
#2412 ja és azt elfelejtettem
ugye maxon van?mert jól néz ki -
#2411 Ez a játék kapott 60%-os értékeléseket?!Videóból nekem tökre az jön le hogy ez rohadt jó,kár hogy sosem fogom tudni kipróbálni...(max amikor kijön itthon,azon úgy se lesz védelem) -
#2410 Az angol tudás tény, hogy sok esetben előnyt jelent, de ez magyar felirattal fog kijönni PC-re, az azért könnyebbség szerintem. -
#2409 Nem túl nehéz a játék.Nem lehet benne elakadni 5 percenként.Megnéztem a techdemo videokat,és azokat használtam + amire magamtól rájöttem.Csak 1x akadtam el a játékban amikor nem értettem hogy mit kell csinálni,mert nekem angolul van meg,és nem vagyok túl jó angol nyelvből.
Amúgy érdemes olvasni a kommenteket a youtubeon,volt az IGN meg a gamespot,az egyik 3,5 a másik 6,5 pontot adott a játékra 10pontól.És az emberek reakciója az ,hogy többnyire elküldik őket melegebb vidékre,mert aki játszott a játékkal,az általáan 9 pontot adna rá. -
#2408 Ha tudod, hogy az inventorydban mi mire való, mit hogyan lehet kombinálni és a kombinációknak milyen hatása van a környezetre, akkor szerintem pl. ezt simán ki lehet találni. Persze lehet most könnyen beszélek, de már kicsit kezdem én is várni, hogy játszhassak vele. -
#2407 Nem kell parázni azért van help itt ott :) -
#2406 én csak ráragasztottam egy molotov koktélt, qva nehéz volt kiszámolni, hogy mikor dobjam a hátára.
ezért szép ez a játék.
-
#2405 Pl amikor arra a lényre a rácsos ajtó előtt rádobta a löttyöt és begyújtotta ezáltal kinyílt az ajtó.Lehet magamtól rá se jöttem volna. -
#2404 Biztos nem annyira nehéz, csak a mai játékosok többsége kevésbé használja az eszét, és inkább lő, mint gondolkozik :D:D Annyira viszont tuti nem bosszantó, mint a Penumbra: Black Plague. -
#2403 Ezekből a videókból már látom hogy kb félpercenként elfogod akadni majd :(