3442
-
chooselee #2482 Én is észleltem hasonlót XP alatt...Logitech Controller driver esetén meg néhány játéknál... -
#2481 Na erre nem gondoltam, mondjuk ha csak Vistában van, akkor azért :D -
#2480 Ne az autorunt nézd, kattints a setupra.
Nekem szinte összes mai játék autorunja hibát észlel, még vadi új oprendszeren is. -
#2479 Minimum gépigény meg van hozzá? Legújabb videokártya driver? -
blade177 #2478 Skacok ma jött meg a Németorzágból hozatott EREDETI játékom és az a gondom vele hogy Vista (SP1) -et használok és autómatikusan a játék indításánál leállítja azzal az indokkal hogy helytelenül működött.
Kéne ezzel kapcsolatban egykis segítség.. -
#2477 bootfix nem segít azon, hogy a Windows\System32\Config\System mappa meglegyen.
A bootmbr -meg nem mertem kipróbálni, mert akkor akár minden adatom odalehetett volna.
Javítást csináltam lemezzel, persze a játékot már aktiválni akarta.
Szóval nem tom mi lesz.
Hétfőn jön az új alaplapom, így addig nem szarakodok vele, mert majd hétfőn újrarakom. És leghost-olom tuti.
MIndegy, már formatáltam. -
#2476 Helyreállítás, vagy:
a konzolon:
bootfix
majd bootmbr
ha így sem jó, akkor gáz van.... -
#2475 jajj.
a ghost TELJES másolatot csinál a wincsiről/particióról, mindent kiír, amit ki kell, fullban.
Én, amikor új hadrverem van, ami miatt újra kell rakni a rencert, ghostolok.
1,5 éve megy az XP-m, reinstall és ghost nélkül, pedig próbálgatok
ez-azt..
ott van gáz, ha a telepített szoftver nézi a wincsit (serial stb.) és másik wincsira rekod az oprencert..
a windows nem néz wincsi azonosítókat, de néhány szoftver igen... nálam is van ilyen. -
#2474 "Mert végül is ghost után ugyanaz a rendszer lesz fent a jogszerűen aktivált játékkal."
Szerintem a választ is leírtad a kérdésedre :) -
chooselee #2473 Nekem volt olyan, hogy beraktam egy racket másolgattam miegymás,aztán kivettem..persze mindezt szakszerűen,és pafff kékhalál,rendszer zeró.Aztán szerencsére volt ghost a rendszerről...
Tényleg a játék mit szól a ghosthoz?Ha be van ghostolva a játék is, akkor nem kell deaktiválni??Mert végül is ghost után ugyanaz a rendszer lesz fent a jogszerűen aktivált játékkal.Nem mondom hogy próbáljátok ki jó e,csak felvetettem a kérdést. -
#2472 Nyomass rá egy helyreállítást, van rá esély, hogy utána menni fog. -
#2471 a levélmentésre gondoltam, nem arra, hogy az XP-d behal, arra persze, hogy nem lehet számítani! -
#2470 Mégis miért?
Azért, mert amikor kapcsoltam volna be a gépet kiírta, hogy a Windows nem indítható, mert a következő fájl hiányzik vagy sérült: Windows\System32\Config\System.
Erre mégis miért gondoltam volna, hogy a hülye XP eltünteti mára? -
#2469 hát speciel erre kellett volna gondolnod... -
#2468 Ok, de csak jövő héten rakom újra, most nincs rá időm.
Addig jó ez a laptop is. :(
Amikor uninstalláltam, azt nekem is csinálta.
Csak hogy bányászom ki a másik vinyóról pl. outlook leveleit nem tudom. :( -
#2467 Ehhh... most kicsit megvilágosodtam, mert felmentem erre az oldalra. Mit látok? Közben eszembe jutott egy hetekkel ezelőtti vita ennek kapcsán, ki is emeltem azt a részt.
"Revoking the activation is important to reset the full activation rights and allow you to install the game on another computer or sell it."
"Az aktiválás visszavonása azért fontos, hogy visszaállítsuk a teljes aktivizációs jogokat és engedélyezni tudjuk a játék installálását egy másik gépre, vagy eladhassuk."
-
#2466 én tegnap "unistalláltam", előtte megkérdezett vmi revoke-ot...deaktiválta a kódot, utána meg irta h újra aktiválnom kell majd ha felakarom rakni... -
#2465 Rakd föl újra, telepítsd fel a játékot, probáld meg elindítani, aztán ha valamit kiír írd be ide, mert engem is érdekel, hogy ilyenkor mi van. -
#2464 Na behalt XP-m.
Most hogy unaktiváljam a kódomat?
Mert ugye mivel el se indul az XP-, nem tudok uninstallálni. -
#2463 Nem is azt írta, hogy a cd galaxis adja ki, hanem ott érdeklődött a játék magyarországi megjelenéséről levélben, amire azt a választ kapta, hogy majd az ősz folyamán jön ki felirattal. Amelyik kiadó pedig tényleg kiadhatná azt válaszolta, hogy még el sem döntötték azt, hogy ki legyen a forgalmazó...
Leírtam már az egészet, mert unatkoztam, nehogy mégegyszer valaki félreértse :D:D:D:D
Amúgy szerintem majd a hatodik részhez adják majd ingyen az ötöt... vagy a hetedikhez hármas pakkban, ahogy itthon mennek a dolgok. Csak vicceltem, mielőtt valaki leírná, hogy milyen hülye vagyok :P -
#2462 a cd galaxis nem kiadó szerintem, max egy bolt...
a cd project mániája magyarul kiadni a játékokat megjelenés után hónapokkal. -
#2461 Nemtudom honnan szedtétek hogy cd projekt fogja kiadni magyarul.
Anno én írtam hogy cdgalaxisnál lesz kapható ők írták hogy magyarul fog megjelenni. -
#2460 Szerintem ezt a konzol boltos válogatja, illetve a nagyker ahonnan beszerzi. Ahol én szoktam venni játékokat az USA premier napján megkapom őket kézbe itthon, amikor ez EUs megjelenés még napokra hetekre van... de nem minden boltba, csak pár helyen... -
#2459 Khm... Mielőtt még elkezdődne a nagy hepaj: én most nem megint érdektelen hozzászólásokról szóló vitát szerettem volna kirobbantani, hanem a feltett kérdésemre egy kielégítő választ... -
#2458 pc-nagy a warez.és csak nagyobb lessz h minden gyopárnak van nete és megtalálja a warez oldalakat. -
#2457 Köszi, így most már értem ezt a részét. Azt még mindig nem, hogy miért nincs egy olyan bolt sem, amelyik mint a konzoljátékok esetében megjelenés napján árulja a pc-s játékokat. Nincs rá igény (warez), vagy valami egyéb oka van? -
Zóanagyvarázsló #2456 A pletyka - gondolom - abból indult ki, hogy az Atarinak immár a CD Projekt a hazai partnere, és például Lengyelországban is ők adják ki a játékot. Ha megjelenik idehaza, akkor minden valószínűség szerint tényleg a CD Projekt gondozásában teszi azt. -
#2455 Visszanéztem a hozzászólások egy részét, olyat én nem találtam, hogy a cd projekt adná ki a játékot, Grebber írt nekik még anno levelet (július 14.), erre nem tudom milyen választ adtak. Viszont találtam egy ilyet: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1144873544&no=1877]#1877[/URL] -
#2454 Ennyit a magejelenik magyarul a cd projectnél legendáról. -
ricsa008 #2453 ebben én is biztos vagyok
magyarul a lényeg csak a jóisten tudja mikor jelenik ez meg itthon (vagy ő se)
kár -
#2452 Gratulálok a paréj hozzáállásukhoz. Pedig biztos van olyan aki még azért a szar árért is megvenné, amit itthon képeznek a kintihez képest. -
#2451 :DDDDDDDDDdd
no comment... -
ricsa008 #2450 írtam a cdproject-nek:
"Sajnos még nincs döntés a magyar piacra vonatkozóan. Amennyiben mi kapjuk a forgalmazás jogát, úgy azonnal feltszünk minden információt a web lapunkra." -
#2449 elvileg összel jön magyarul a CDprojekt-től -
ricsa008 #2448 qva jó játék lehet csak jó lenne ha végre az 1xrű ember is beszerezhetné mer így akinek nincs ilyen fasz kártyája az szophaja az újját -
#2447 köszi a dícséreteket:) -
#2446 1 hét -
#2445 Mondtam én hogy nincs ott nagy probléma... Dragon Ball frencsájz is elég erős nekik ( jópár részt adtak ki PS2re elég sikeresen ), Alone is jólfogyott ezekszerint, de gondolom ez a 360 és a PC meg talán a Wii és PS2 együttvéve, nemsokára a PS3 verzió is hozzátesz pár százast. -
#2444 zsír.
továbbra is várjuk a TDU2őt :P -
#2443 Nyereséges az Atari!!!!!!!!