Alone in the Dark 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az idegeítõ amikor megvettem a FEAR-t a multija végett és késõbb kiadták a multi részt ingyen 😞
Next PC upgrade: 2022
Elég idegesítõ lenne.
Mondjuk jobb is, mert ugye napközben nem vagyok itthon és délután bemehetek érte a postára.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Egyébként hazai üzletek esetében rendszerint 990 Ft a futár, CD Galaxisnál mennyiségtõl függetlenül, más cégek (nem feltétlenül szoftverboltokra gondolok) pedig bizonyos végösszeg fölött el is engedik. A magánszemélyként való futárosdival nincsen tapasztalatom, de nem is ahhoz kellene ezt akkor sem mérni.
Inkább akkor lenne ez annyira olcsó, ha rendelnél 30 játékot, mert akkor is 869 Ft lenne a postaköltség.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A levonás: 6756 HUF.
22,94 Font volt, így az árfolyam: 294,507 HUF/font.
(angol font GBP 100 penny 292.540 2008-07-25 15:01
(Nagy-Britannia))
Vagyis a 25-eire mér rányomtak 2 Ft-ot.
Választottam ezután a sima VISA-t így elvileg megrendeltem.
De sms-t még nem kaptam, hogy levonták volna a pénzt.
(Mert minden akcióról sms-t kapok!)
Így elvileg szállítással 6700 HUF.
Ha azt vesszük múlt héten annyi volt a meló, hogy még ebédelni se tudtam 2x, (ami 2x670 HUF az étteremben, ahol enni szoktam menüt) akkor már tök sok kedvezményt kaptam. 😊
És igen a £ az angol font jele.
(19,99*292.540=5848HUF)
És hol látom a postaköltséget?
Itt lehet OTP Visával is fizetni?
Azt tudom tanácsolni, hogy keress olyan oldalt, ahol a fizetési opcióknál megtalálható a VISA Electron emblémája, probáld megvenni a játékot, és ha ennek ellenére sem sikerül, akkor tényleg érdemes elgondolkozni netkártyán, vagy másik lehetõségen. Nekem elektronikus MasterCardom van, eddig mindenhol elfogadták. Egyébként ajánlom ezt a weboldalt, vagy az adott bank ügyfélszolgálatát.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Itt például szerepel a Visa Electron és a Maestro is, de az a gyanúm, hogy csak a Nagy-Britanniában kiadottakkal mûködne. Egyébként az a jó kártya, amit a PayPalnál be tudsz regisztrálni, egyrészt a PayPal elég sok helyre jó, másrészt amit ott elfogadnak, azt máshol is.
De amúgy mit tud az a dombornyomott kártya, amit a Visa Electron nem?
3D-ben ellenõrzik a kártyát és a Visa túl vékony? Vagy mi?
1. Vannak külön erre a célra netkártyák is.
2. Az OTP Visa Electron elvben használható netes vásárlásra, csak éppen nem fogják sehol elfogadni...
"Van már olyan hely, ahonnan sima OTP Visa Electron -al meglehet venni és letöltõs?"
GanXstaZolee#2709
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Van már olyan hely, ahonnan sima OTP Visa Electron -al meglehet venni és letöltõs?
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Blizzard Entertainment [email protected]