3442

WAREZ TOPIK
(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)

• nab
    Te is
  • predator0
    Király vagy.
  • nab
    Na a kultúra megint kicsapta a biztosítékot.
    Vágom én miért kell, csupán azt mondtam nem fog működni, nem ez az első próbálkozás. Na de ha ennyire ráér tegye meg. Nekem 8 , én csak azt mondom marhaság. És pont ezért is lesz ez a sok marhaság hogy már csak azért sem. Ezt elmondtam és én off is … Jobb lenne ha te is ezt tennéd :D
  • predator0
    Ehh... olvasd el, értelmezd, kicsit gondolkozz el azon, amit Dante73 írt a #2512-es hozzászólásának első bekezdésében. Ha így sem érted, akkor pont olyan menthetetlen vagy, mint kékhalálnál az excel tábla.
  • nab
    Ha el lehet indítani, én elindítom :)
  • bertino
    aztán ne ide járj rinyálni, ha nem sikerül elindítani :)
  • nab
    Ok szedem, igazából egy vicc kategória hogy vki kitalálta ez a külön warez topictot. Lehet banolgatni de úgyis megfogja unni az illető. . . Főleg hogy regelnek másik accot aztán szevasz :)
  • bertino
    próbálkozni lehet.
  • Istencsászár
    Igen, szedd
  • nab
    Megéri letöltenem warezröl ezt a gamet? :) Csak hogy már te se unatkozz :D
  • Dante73
    Sajnos az, hogy külön topik kell a warez, off, spamnek, szükségszerű. Nagyon sok vérláma van, aki szétcseszi a topikot, ugyanannak a kérdésnek a 1000. feltételével. Egyszerűen nem képes visszaolvasni, utánajárni, elolvasni a FAQ-t, ésatöbbi. Jól van ez így.
    Az már kevésbé, hogy egyesek felhatalmazva érzik magukat mások megítélésére. Ha probléma akad egy játék kalóz verziójával, egy kattintásra van a megoldás, azokat pedig, akik "építő" jelleggel csak beszólni tudnak, és nem veszik észre, mennyire beszopják a kiadók dumáját, mennyire szűk látókörűek, és mekkora álomvilágban élnek, nem kell foglalkozni.
  • Istencsászár
    "Alaplap:K9N SLI Ultra,Proci:AMD 4600(5600),Memoria: 2x1Gb Geil,Video Kártya: Msi 8600GTS OC.Oprendszer:Vista Ultimate."

Ezt honnan loptad össze?
  • predator0
    Ez, ha másért nem már csak azért is jó, hogyha valaki magáról a játékról akar olvasni, akkor ne kelljen több ezer balek hozzászólását végigolvasnia, akik azt sem tudják mit-honnan-hova kell másolni, hogy elinduljon az a nyomorult játék, mikor jön már ki törés, miért nem jó, stb. stb. Ennél a topicnál pedig magáról, mint warezról sem érdemes beszélni, mivel nincs rá, és remélem, hogy nem is lesz. Legalább annyival kicsivel többen megveszik és az eddig majdnem becsődölő kiadó is jól jön ki belőle.
    Annak külön örülnek a szemeim, hogy már a lakásmaffia is belekeveredik ebbe a dologba, azt viszont nem vágom hogyan és miért :D:D
  • BaziJoe
    Ez kiba.... Jó ,hogy valaki kitalálta mostanában azt hogy különszedi a Warez részt.De éredekes,hogy sose müködiuk!!!Egyébként K...ra kiváncsivolnékrá,hogy aki ezt kitalálta annak mennyire legális az egész
    lakása!!!!Mért kellett ezt az oldalt igy tönkre tenni és ugy csinálni mintha magyarországon minden ember a boltban vásárolna Szoftvert!!!!
    És jó volna ha ez a hozzászolás nem törlődne mint általában az ilyenek!!!Mert már itt is cenzuráznak mint azországban mindenütt.
    Ez a nagy Magyar Kapitalizmus.
  • DarkSector
    Igaz ez csak egy javallat volt...:P
  • predator0
    Nem tudom melyik egyszerűbb, de hogy egyiket sem fogják megtenni az tuti :) bertinonak tényleg igaza van, rossz helyen elmélkedünk erről.
  • DarkSector
    Jah akkor ha fizetést emelnek, akkor azt emelnek, ha nem...
    Akkor MINDEN MÁST kellene csökkenteni. Melyik egyszerűbb?
  • predator0
    Ezt most öt elolvasásból egyszer sem értettem meg
  • bertino
    mondjuk ez itt nem a magyar gazdasági topic, de nálunk egyhamar nem fog csökkenni nagymértékben semminek az ára... :D
    ez már évek óta észrevehető.
  • DarkSector
    jah csak nagyobb munka lenne, ha a fizetés maradna, mert akkor nem lenne elég csak a játék, meg tej árak csökkentése.
  • predator0
    A fizetésemelés nem old meg semmit. Nem így kell elérni, hogy 1000 ft legyen egy liter tej, vagy egy játék 30 rongy :D:D:D Ez már inkább példanélküli lenne.
  • DarkSector
    Az, csak a háát...inkább ne legyen.
    Én a példa értékűnek a fizetésemelést tartanám.
  • predator0
    Ha megmondod szerinted miért nem, akkor én is, hogy miért igen :D
  • DarkSector
    Háátt...
  • predator0
    Egyben példaértékű is.
  • ffxi
    Jó a védelem :)
  • Zóanagyvarázsló
    Helyes, akkor jó játékot!
  • Zóanagyvarázsló
    A játékot nem is sikerült telepíteni? (Számomra az eddigiekből nem világos.)

Egyébként a linkelt topikban a Sound Control Panelben a speakerek 2-re (vagyis sztereóra) állítását javasolták, a másik esetben pedig a képernyő frissítésének a visszafogását 60 Hz-re. De nézd meg, hogy nálad is ugyanaz-e a probléma, ott vannak a hibajelentések, te is emgnézhetnéd a sajátodat.
  • blade177
    Megvan a gond
    A hangkártyán kellet átállítani sztereóra
    THX nagyon köszi mindent
    Megyek is és kockulok egy sort
  • DarkSector
    Xp-n kéne tesztelni.
  • blade177
    Ha a setup-ot indítom el akkor egyből uninstallálni akar
  • blade177
    Sorry rossz az angolom egykis korrektebb segítség??....
  • Zóanagyvarázsló
    A hivatalos fórumon találhatsz két tippet, talán valamelyik segít.
  • predator0
    Az a setup.exe-s megoldás nem vált be?
  • blade177
    Ja a driverek pedig a legujjabbak
  • blade177
    A videókari és a DirectX 10 is megvan a gépem pedig:
    Ep45 Gigabyte alaplap, Intel Core 2 Dou 8200, a videókari pedig egy Gainward 8800GTS 320MB rammal, és 4GB Geil (black dragon ) ram!!
    Szóval a minimum is megvan..
    De várok még tanácsokad( de ezeket is köszi...)
  • Djemba
    azt hittem 1 év
  • DarkSector

LOL....

sajnos én is találkozok ezzel a problémával.
  • predator0
    Pedig kihagyhattad volna, nyugodtan :D:D:D
  • Istencsászár
    Pécé géming pécé feeling...

/ bocs nem hagyhattam ki /

remélem találsz rá gyógyírt, ennél frusztrálóbb dolog nincs, és még origi is :I