3442
-
mikiking #2842 nekem 1280 és sosem kell baszakodni vele ..stabil -
#2841 Helló.
Mindig elállítódik a felbontás 800-as felbontásra. nem lehet 1280-ra állítani egyáltalán? -
chooselee #2840 Igen vagy egy kilyukasztott flakont és a kifolyó csíkot gyújtod be. Ez a rész volt egy videóban is, azt hiszem hivatalosban. -
#2839 Sziasztok segítséget szeretnék kérni,Central parkban vagyok egy öreg múzeum/torony féle,nem rég döglött meg a röpködős dög,és felmentem a toronyba a csigalépcső korláta mögött van a földön egy tábla tele szem alakzatokkal..és nem tudom mit kell csinálni:S help plz! -
mikiking #2838 pfff :D te arra nem jöttél rá,hogyha elakadsz, 1 kicsivel odébb lehet húzni ? -
PunkZoli #2837 képzeljétek hogy jártam :\ , ott voltam már hogy kell 50 pont azokból az égethető növényekből... és már vagy 3 órája játszok , 48 pont meg is van erre kifagy a játék:\\\\ váááá
eszem megáll
van akinek van mentése, unlockja utána? -
#2836 Nekem az nagyon nem tetszik hogy E. C. állandóan fakkol, valahogy nem illik hozzá. -
#2835 Én úgy csináltam meg, hogy ráragasztottam a dögre egy meggyújtott molotov koktélt és mikor ment vissza a fészekbe akkor felrobbantotta azt. -
#2834 Az 5. ep/2 pályán, amikor van egy zárt kapu és a dög a vértócsából lakmározik és átmegy a kis lyukon a fészekhez, itt mi a rákot kell csinálni, gondolom fel kéne gyújtani, de hogyan, hova kell célozni? -
#2833 háát akciójáték inkánbb ügyességi akciónak mondanám.
mint tombrájder. -
#2832 Magyarul, ahogy korábban is mondták, ha nem ezzel a névvel adták volna ki, sokkal sikeresebb lehetett volna. Mert az AITD-nek van korábbi része, és ez nem illik a sorba. Ez akciójáték és nem horror.
De tényleg áll-ledobó ötletek vannak benne. -
#2831 ráadásul szerintem ennél egyszerűbben ennyi fajta mozgást nem is nagyon lehetett volna leegyszerűsíteni.
és nagyon ötletes a játék, meg brutál szép, és a fizika is ott van.
én már akkor hanyatdőltem, mikor megláttam az invertory képernyőt.
..."hú basszamegmondom...."
én mikor az egyik epizódban elkezd omladozni az épület, és kizuhansz egy szoborra....az megér egy misét.
Én is egyet értek ez mai piacon egy aaa kategóriás cucc.
kevés a mászkálós, háát még az ilyen.
mindenkinel erőssen ajánlom az egyszeri végignyomást, de nem az episode menüpont alatt gondolom. -
#2830 jah.
ugyérted nem játszottak eddig túlélőhorrorral, mert ez az orrom irányában van az előre, ez nem egyedi próbálkozás. -
#2829 Aki csinálta ezt az autós pályát, annak most biztos csuklik az anyja.
De nagynehezen sikerült. -
#2828 Vannak debilek akik kb 10 perc után uninstalálják mert nem képesek megszokni az írányitást meg mondolom a kamerakezelést.
De egy nagyon hangulatos ,szép, jó fizikájú game.Mindeképpen érdemes legalább 1szer végigvinni.
(Nálam ez többszörvégigjátszos lesz) -
#2827 Tudom, hogy ez nem warez topic, de amióta megcsinálták a törést a játékhoz, és egy jó csomó ember ki tudta próbálni minden elfogultság nélkül, pl. csak azért is jó játék és végigviszem, mert megvettem eredetiben, ilyenekre gondolok, annyi negatív véleményt olvastam róla, hogy azon gondolkodom, hogy érdemes e egyáltalán letölteni. Na szóval ezzel csak azt a kérdést szeretném feltenni, hogy tényleg ennyire nem jó vagy kezelhetetlen a játék? -
#2826 Ilyen szerintem nincs a játékban ezeket a dolgokat monszták között kell megvalósítani. -
#2825 Erre valaki tudna válaszolni? -
#2824 Kipróbáltam a játékot és egy vicc, nem is érdemes szót pazarolni rá, remélem csődbe megy az Atari... -
#2823 Oké, megvan mégis csak lehet váltogatni a vezetékeket, de csak széthúzott állapotban! -
#2822 Ha jól emlékszem akkor 3 féle vezeték van ott,színek szerint végig kell próbálni őket.De az is lehet hogy nem kell teljesen összeérinteni őket,csak annyira,hogy kicsit szikrázzon. -
#2821 előbb már leráztam, de hiába próbálom összeérinteni nem történik semmi :( -
#2820 Lődd le azt a fekete csíkot tüzes tölténnyel vagy vágj hozzá valamit,ami ég,és akkor nyugodtan tudsz gondolkodni -
#2819 Hm most nem azért ,hogy én hudefaszán nyomom vagy ilyesmi,de anno gondolom emlékeztek rá a videok láttán mondtam is ilyen feladványok lesznek mindig elfogok akadni.
Ahhoz képest most 5/2-ön vagyok hálistennek eddig nem volt semmi elakadásom.De itt olvasgatom sokak olyan könnyű részeknél torpannak meg. -
#2818 Bug volt :)
Most az autós résznél vagyok, de az valami bitang nehéz.
De rohadt látványos! -
#2817 Lehet váltani valamelyik gombbal. Nyomogass mindent és majd rájössz. :) -
#2816 "Go to the
power box and either shoot or knock off the metal cover with the bat nearby.
Grab the wires and bring the red ones close until the power is on"
hát ennyit találtam, de nekem nem is piros a vezeték hanem sárga, vagy lehet valahogy váltani hogy melyiket érintse össze? -
#2815 szétvertem, próbálom összeérinteni de nem történik semmi!!! Nem érnek össze! -
#2814 "Átugrok a másik oldalra ott van egy doboz de nincs benne áram..."
Verd szét a dobozt és a drótokat érintsd össze. -
#2813 Akkor bug. Nálam rögtön felrobbant. -
#2812 télleg -
#2811 jól látom, hogy egy TDU reklám van a taxin? XD -
#2810 Ha elértem a múzeumot , mit kell csinálni? Bemegyek a vaskapun jön a gonosz csík, körülöttem hinták stb. Átugrok a másik oldalra ott van egy doboz de nincs benne áram... -
#2809 Ezt gondoltam megoldásnak, de hiába gyújtom meg egy idő után elalszik
-
alex9292 #2808 thx a segitséget!már megoldottam driver frissitéssel xD -
#2807 Leírtad a megoldást.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Egy olajfoltot tudok meggyújtani de mást nem" Ha azt meggyújtod akkor felrobban a taxi és áttudsz menni
-
#2806 Tud valaki segíteni? Nem találom a megoldást :( -
#2805 Néztem videót real world rules volt a neve és azt szeretném kérdezni hogy van valami tesztpálya mint a videóba hogy nem kell szörnyeket ölni csak a fizikát tesztelni? -
alex9292 #2804 CsáóÓ!feltettem a játékok crack-eltem elindul de ugy szaggat mintha p3-as gépem lenne :(AMD4800+HD3850+4GB Ram nem tud vki segíteni ebben? -
#2803 jaj de béna az aki játszik a videon nekem biztos más verziót adtak el mert nem láttam ilyen bugokat,és kb 3-4 nap alatt nyugodtan befejeztem a játékot.na mindegy ...