3442

WAREZ TOPIK
(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)

• Martins15
    Föl a lépcsőn utána kiugrassz az ablakon(persze kocsival) Am a taxis rész nekem is meglett 2.-szorra
  • berczely
    Taxival megyek a városban szakad a talaj beérek egy bevásárlóközpontban ott merre kell menni?Ott mindíg meghalok...
  • grebber
    Azta még jó hogy van ebben a gameben ötletesség.
    Most nyirbálom 30%.ra az evil rootokat és volt egy olyan ahova le kellett másznom 2 létrán és a mélyben meg volt az a "fekete folyadék" amit elemlámpával likvidálni lehet.Na odafelé elég is volt de visszafelé már nem volt a lámpában kraft.Törtem agyam nagyon mit lehetne égethető tárgy nem volt de szerencsére volt ilyen világitó kis fénycső ami eltörve világit.No ilyenből ragyasztóval kidobáltam a falra csomot és világos lett ki tudtam jutni.

Meg is lett a 35%-os evil root írtás a jeleket kéne aktiválnom a toronynál,de nincs lámpán nem találok sehol aksit :(
    Ezt sajna mással nem lehet kiokoskodni:(
  • gaben104
    Sziasztok!!!!!
    HELP kellene! Lehet,hogy kérdezték már(nem volt idegem végig olvasni),de nem tudtok valami megoldást arra a problémára ami engem kínoz? Miért tölt 15-20 perceket a Game? Valamikor el sem indul. A 3-ik részig jutottam eddig ,tovább mehettem volna már csak idegem nem volt kivárni mire betőlt!!!! HELP! HELP! Amugy a Procim Athlon 3800+ 2G ramom van és Xp! Mégis mi lehet a baj??? Segitsetek egy Függőnek Köszi
  • mikiking
    episode ugrás
  • R3TR0
    HELP!! Valami nagy gáz van a gémmel nálam ugyanis asszem az episode 1 harmadik részénél vok mikor a hánál kell mászni a és ilyen vezetékeken kell ugralni le ne essek meg satöbbi de mikor eljutok oda hogy egy vezetékről kéne felmászni egy erkélyre és egy nő ott kiabál akkora vga vagy nmtom de a monitor kiakcspol!!!! ez mé van?? csk ez csinálja semmi más nem tehát nm a géppel va a gond az fix több ati driver se segitett HELP
  • grebber
    :( 7/4ben voltam erre continue azt a 7/3 elejére rak.
  • SötétBarom
    Ejj, utóbbi idők legjobb játéka ez.. Az autós rész, ahol esik szét minden, az valami beszarás jó.. Kár, hogy baromi low FPS az egész :DD
    (7600GT)

Most szeptemberben beruházok valami VGA-ra, aztán nekiugrok megin.
  • tomasz18
    Sziasztok..segítsetek plz feljutottam a toronyba a 7.episodba,távcsővel megnéztem hova kell menni és elmentem ahoz a kocka alakú építményhez de nem tudok bejutni mert erőtérrel van védve mit kell csinálni?azt írja keressek valami bejáratot de milyet?!
  • Maxtreme
    Atta feltaláltad a spanyolviaszt :))))

mellesleg a játékban nem minden a fényerő miatt furcsa színű. A füst pl olyan 16bites mint az állat. Ilyet kb 2003 óta nem láttam:)

Na mind1, ettől függetlenül összhatást tekintve jó ez.

Ha igényes lesz a honosítása, nálam mindenképp megvevős a cucc asszem, a hibáitól függetlenül is.
  • Maxtreme
    No tegnap este végigvittem ez a zizét :)
    Az utolsó pár fejezetrésztől (plusz pár idegesítő missön) eltekintve szerintem nem volt ez rossz. Miután az ember megbarátkozott az irányítással (ami megjegyzem szokható) már semmi gondja nem lesz.
    Ellenben az utolsó 1-2 ep az tényleg a legalja.hu. (pláne az autós küldetés a végén) Nem akarok spoilerezni, aki végignyomja meglátja miről beszélek :)

Nálam ez 7.5/10 volt :)
  • chooselee
    De beleengedtem egy párat is na meg pár flakon is elment rá...
  • chooselee
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azt úgy kell hogy lövöd a vágásait,ahogy kell végig.Lőheted tüzes pisztolygolyós témával is. De van a két sarokban pár flakon+életspray is. Használtam én vegyesen mindent,robbantottam,lőttem,sőt az életemet is töltöttem közben. Az oszlopokat használtam menedéknek,sőt amikor csinálja azt az erőgyűjtős témát, akkor az oszlopok mögé kell elbújni a kijelölt helyre(nagy fehéren világító motívum van a földön), és akkor nem ér a támadása.Aztán jön kiszedi az oszlopot,te meg szaladsz és lövöd,aztán előről kezdi ha minden jól megy. Nekem kb 4 -5 oszlopot kikapott mire meghalt.
  • woy
    semleges véleményt még nem hallottam erről a játékról.vagy azt mondják hogy nagyon jó,vagy azt hogy nagyon rossz.
  • Shep
    A múzeumban a 4 lábú izét, hogy lehet megölni? 2x eltaláltam a megfelelő helyen, el is tűnt a lángolás ami körbevette? Utána robbantani kellene vagy ilyesmi? Ja az normális, hogy legalább 1 fejezet óta nem találtam gyógyító sprayt?
  • Soad999
    Ezen a képen látható h mi is lenne a bajom. Ugynevezett Anti-Analising hiányzik, tehát nincs élsimítás. nemtom h az alone in the darkban ez kinél mennyire jelenik meg. (1280x1024ben nemhiszem h ilyennek kellene lennie...)

Bocsi h egy SCDAes képet is belinkeltem de pl itt is megfigyelhető a lépcsőn ha kicsit jobban megfigyelitek h mennyire "recés" hiába van 16x élsimításon...és ez minden tárgy élén látszódik.

Nem tűnik olyan vészesnek de játék közben sokkal jobban látszik és engem nagyon irritál.
  • berczely
    Emberek!
    Rájöttem miért csúnya egyeseknél a játék!
    Első indításkor nekem volt egy brightnes(lehet nemjól írom) sötét/világos állító csúszka!Na én azt addig húztam, sötétítettem míg ezek az "olajfoltok" elnem tűntek!
    Szal alapból nagyon világosra van állítva a game és vegyetek le belőle!
  • berczely
    Én nem értem mibajotok a grafikával!

Sztem teljesen jól néz ki!A készítők figyeltek a részletekre is!

• Soad999
    na jó kipróbáltam mindent... Nvidia panelen miden beállítás módosítását aminek köze lehetett a játékhoz, de semmi... feladom... viszont én így nemtok jáccani iylen szar grafika melett szal pass... majd egyszer vki megoldja és akkor majd végigtolom...
  • PunkZoli
    itt nem lehet... de rájöttem, a játékban ez úgy van ha megcsinálsz x fő vonalat, akkor egy bizonyos részzel előrébb kerülsz, és folytathatod ott...
    viszont itt kell az 50 pont... hogy előrébb tudjad nyomni :\ ...pont nem jó
  • Soad999
    Jaja nálam is vmi ilyesmi meg ott vannak azok az Un "olajfolt" szerű dolgok aminek nemkellene ott lennie, de sok embernek volt már ilyen problémája amint visszanéztem a feltöltött képeket. hát szívás. :)
    vmit kikell találni :D
  • wesker24
    Meglehet hogy azzal van gond de más crack verzió egyenlöre nincs !
  • wesker24
    Hello nekem más játékkal semmi problémám nem volt !
    Mindegyik full grafon megy és no problemo !

De az Alone in the Darkot nem tudom mi lötte !
    Ez az egyetlen olyan játék aminek ilyen ocsmány
    grafikája van valamiért !

Nálam igy néz ki a játék ! (Full ronda)

elég ronda
  • Soad999
    Esetleg lehet h a crackelt verzióval lenne gond?
    Van akinek eredeti és nincs gond a Grafikával?
  • Soad999
    Wesker neked nem voltak hasonló problémáid más játékokkal? h ratyi a grafikája?
    Btw közben én is kipróbáltam más verziókat és hát semmi eredmény -.-"
    Vistám van (Sp1) de nemhiszem h ez lenne a baja... más játékokkal ugynígy volt problémám csak XPn szal teljesen tanácstalan vagyok...
    Vki akinek 8800Gt je van nem tudna vmit ajánlani?
  • csgj
    Vége... uninstall! Nem vacakolok tovább egy lefagyós game elindításával. Sok órát szántam rá, de semmire sem jutottam.
  • wesker24
    Megnéztem néhány vga drivert !

Nvidia 175.19 WHQL = grafika pocsék
    Nvidia 177.92 Beta = grafika pocsék

Lehet tényleg keresnem kell valami progit amivel lehet áliiatni a pixel shadereket !
  • Soad999
    Hi all!
    Nekem is gondom van a grafikával... néhány más játéknál is mint pl a Splinter cell Double agent... iszonyatosan szarul néz ki mintha minimumon lenne közben meg minden maxon van. 8800Gt Golden Sample karim van a legfrisseb monitorvezérlővel nvidia.com ról. vmi naon nem jó...
    Személyes tapasztalatom h volt már ilyesmi a Call Of Juarez nevű játékkal h amikor a Shader Modelt 3.0 ra állítottam ugyanaz volt mint itt ... szar volt semmi élsimítás semmi... de ha 2.0ra raktam akkor ott qrva szép volt ezért feltételezem h vmi ezzel lehet... találtam egy régi forumon egy postot h egy gyereknek ugyanilyen problémája volt régebben csak ő vmi 3Ds kari progi val engedéylezte a Shader model 3.0-t (v pixel shadert)
    ebből következően arra gondolok h a Shader modellel van vmi bibi meg a 3Ds kari beállításával... lehet h nagyon nagy hülyeségre gondolok de csak ezzel tom megmagyarázni h sok játéknál ilyen szar... pedig a gép az igen csak jó...
    Hát ha vkinek lenne bármi 5lete az írjon plz emailt, vagy csak simán ide a forumra vmit bármit :D
    Bb: Soad
  • Maxtreme
    Ugye ugye. Én is itt akadtam el először. Láthatod ha kicsit visszaolvasol.
    De aztán rájöttem..

Szóval a lényeg.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ugyebár látod a térképen azt a viszonylag sok kör alakú, radaros jelet. No kérlek szépen mászkálj el azokhoz, és az itt található gyökérszerű valamiket likvidált. Egészen addig még az a vision izé jelződ (pda-n látható) 30-ig nem megy fel. Ezután menj vissza a kastélyhoz, és csukott szemmel keresgess jeleket (olyanokat mint amit 1x már megtaláltál a barlangba.. Remélem a gyűrűt nem dobtad el)
    Nem egyszerű rész, (sőt kifejezetten szar) gúd lák hozzá.
  • berczely
    Kipróbáltam a játékot.
    Ennyit mondok...k*rva jó és ötletes játék k*baszott hangulatos!
    Irányítás sztem nem vészes.
  • wesker24
    Legujabb 175.19-es WHQL driver van fent !
  • davidka003
    "vagy ha Vistád van akkor amiatt!!:S"

Semmi baj a Vistával. Minden ugyan úgy megy rajta. SP1 is van hozzá és van mindenhez driver is.
  • tomasz18
    Hy nekem 8600GTS em van és 1280x1024be tolom maxon és semmi baja nincs a grafikának próbáld meg új driverrel vagy ha Vistád van akkor amiatt!!:S
  • csgj
    Nekem nem csak a grafika fura minőségével van gondom... Hanem azzal is, hogy miután játszottam vele egy ideig, lefagyott töltéskor, és most már minden belépésnél lefagy. De úgy, hogy csak a restart műkődik. (a kis forgó jel akad meg, és akkor fagy) Ja, amúgy a feladatkezelőben beállítottam a prioritást valós idejűre, mert különben meg a végtelenségig tölt a game -.- Szóval vagy végtelenség, vagy most már lefagyás. Yess....
  • wesker24
    Valaki belinkelne egy képet a játék menüjéből ?

Mert nálam is olyan probléma van hogy a grafika igen pocsék !

Csak azt nem tudom hogy miért ? (1280x1024) full high minden HDR ON

GF 8800 GT 175.19-es driver !
  • grebber
    Na elakadtam végre én is már azthittem nem is lesz ilyen :D

7/4-nél vagyok egy ilyen toronyféleségnél a Parkban.Valami speciális viziot ugatott a csaj.Értem is mit kéne de hogy jön elő ez a speciális látás?? Vagy kell valamit csinálni hogy megkapjam?Köze van az evil rootokhoz?
  • Shep
    Á ezt a rohadt zenét vegye már ki a felelős a bannerból.
  • Shep
    Á hihetetlen ez a parkos autós rész, ráadásul mekkora fizikai képtelenség már, hogy pár apró repkedő izé azokkal a kis szárnyaikkal megemelnek egy több mázsás autót. Mi azon a pályán a titok, mert mire a város romjaihoz érek addigra a kocsi már szarrá ment a sok ütközéstől. Esetleg az ütközésen kívül máshogy is le lehet rázni a dögöket?
  • wesker24
    Azt szeretném megkérdezni hogy a Pc-s verzió csak 8 epizód lenne ?

Mert régebben amikor konzolon játszottam ezzel az 10 epizodos volt !
  • tomasz18
    7.episode utolsó helyén vagyok a címe The eye of Central park...mit kell abban a toronyban csinálni?!előre is köszi! plz help us!!