Alone in the Dark 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

loller
csak az a baj hogy direkt poén de jó xdxd

alma2
nem vartam el, hisz leirtam miert is nem jutottam tovabb, barmi meglepo gondoltam hatha mas is tori rajta a fejet, de azt a reszt nagyon elrontottak. Nem csak a targyat kell felvenni, akkor csak egy "esemennyel" jut elorebb a jatek, hanem meg hasznalni is kell, mert addig nem alakult at a palya. Latom en voltam az egyeduli akit nem zavart, hogy csopog a ver a csokabol 😊
Foleg, hogy meg 6 percig birta, igy nem siettem el a dolgot, csak rohangaltam fel s ala probalgattam mindent a zart klotyoban.

szerintem

predator0
Cseréltesd ki a billentyûzeted, az enyémen van.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

wesker24
Nem a csatornában lévõ emberre gondolsz aki utánad jön le hogy segitsen neked kijutni a csatornából ?
a 4. episodban a csajt elviszik mindenféleképpen azok a denevérek vagy meglehet azt is csinálni hogy ne vigyék el?

Dante73
Kellene egy kis segítség! Mindjárt az elején elakadok, azt irja, hogy "Press any key to continue" De a billentyûzetemen nincs any key! Most mit csináljak?<#nemtudom>

<#ravasz1><#idiota>

http://www.freetvmaci.info/

grebber
Megnyomod az "i" betüt akkor jön be az invertory ami a kabátod belseje tuljadonképpen és ott megnézheted a dolgokat és ami nem kell eldobhatod.

Next PC upgrade: 2022

egyébként hogy lehet kidobálni valamit ,meg megnézni mennyi hely van,stb ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

grebber
Hát pedig eltévedni nem igen lehet benne.

taxival merre kell menni?... mert nem találom az utat ki a parkoloházból
grebber
Tudom láttam videókban.Eddig semmi nehéz rész nem volt ez sem lett volna az ha nem dobom el az elemeket a lámpához.

The Protector
Fagyásokra a megoldás a vírusirtó és egyéb védõ progi kikapcsolása.Nem elég a védelmet hanem a programot.Nekem megoldotta.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

wesker24
Lesz még ennél nehezebb dolgod is ugy hogy nem kell aggódni ! <#nyes>

Habár a pc-s verzió teljesen más mint amivel én játszottam !
Dragooon
megvan, köszi! 😊

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

grebber
Azta megszenvedtem itt a 3. fejezet végén.Elemlámpával kellett volna magam elõtt világítani hogy hátrébbhuzodjon a sötét folyadék ami elkap <#idiota> Nomármost frankon eldobáltam minden aksit mondván hogy másnak kell a hely és nem volt csak 2% az meg lószarra sem jó.Mire odagörcsöltem a tüzeket hogy jólegyen te jó isten.De csak meglett még jó hogy lehet "mozgatni" a tûzet.

grebber
Tedd láthatóvá a rejtett fájlokat és itt:

C:\Users\a gép neve\AppData\Local\Atari\AITD\ - vistán.

Dragooon
meg tudná valaki mondani hogy hol vannak a mentések (fájlok)?

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Hát na nagy warezos a magyar nép velem együtt

<#vigyor>

Miért, mégis mire számítottál?
Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Másnak nem fagyogat?

A véletlen mûve.😄

Kandurex
érdekes, hónapokig semmi, aztán hirtelen, tök véletlenül, egy tucat fórumozó megvette a játékot...hip - hop...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

A játék maga jó lenne de az írányítás egy rakás****!Ezért is uninstall!
wesker24
De ahogy olvastam a fórumokat és nézegettem a képeket teljesen máshogy van minden ! Mint ahogy én játszottam vele konzolon régebben !
wesker24
Grafika terén egyértelmû hogy a PC-s jobb ezerrel ! Habár a Ps2 se csúnya de észrelehet venni a különbséget!

Irányitás terén a Ps2 sokkal jobb ott mindennek megvan a maga helye és könnyü kezelni is ! A PC-s verzió ahogy eddig olvastam az irányitás szörnyû !

Zene és hangulat terén eddig a ps2-es verzió kiváló !
A pc-s verzió-t meg nem tudom mert most csorog lefele !

bertino
na vajon...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

és melyik jobb ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

wesker24
Bakker most játszhatom újra az egész játékot ! <#wow1><#wow1>

Mert PC és PS2 verzió között ég és föld a különbség !

Teljesen más szereplõk más játékmenet stb...
én is kipróbáltam,nekem bejön a játék ugy naggyábül ,de a külsõ nézetes irányitást azt elqrták,de rendesen. Mintha Resident Evil lenne.... ha ugy csinaltak volna meg mint a "The Suffering" -ben,akkor kalap le... na de igy sem rossz game 😊

Shep
Egész hangulatos volt ez az autós menekülõs rész. Kár, hogy a az autó fizikája a 0-val volt egyenlõ és a zene sem igazán illett hozzá. Mondjuk nem semmi kemény legények ezek, egy olyan ütközés-pörgés után csak nagy lazán kiszálltak a kocsi roncsaiból 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Nem lehetetlen, hanem tehetetlen.....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

szeszmoly

option -> configuration, majd rakkatintasz valamelyikre, hogy lecsereled a gombot, megnyomsz egy gomot a controlleren, es mivel tenyleg egy igenyes jatekkal allunk szemben rakerdez, hogy beallitsam erre a controllere a default iranyitast ? nyomod yes es kesz.
--*-
De komolyan mondom ilyen emberek nem most nem rad gondolok, ugatnak a nagyvilagban mekkora egy fos jatek, amikor meg egy iranyitast se tudnak beallitani.

Hát vannak arc emberek!!! Kudarc
Persze ne felejtsük hogy ovisokat is odaenged az apu néha a net elé, és itt megpróbálják kompenzálni kisebbség érzetüket.
Normális ember fikázódás nélkül segít, nem vágja más fejéhez hogy te milyen ökör vagy ezt sem tudod!!??
Nekem van két kontrollerem is és egyiketsem lehet hozzá beállítani.
Egyébként egy hatgombos egérrel és bill.-rõl szuperül lehet irányítani,
ha az ember jól konfigolja.

predator0
Azért neked is van egy hatalmas nagy logikád, biztos atomfizikus vagy. Beugatsz mindenkinek, és még elvárod, hogy más segítsen rajtad 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Shep
Hát nekem is ez a fõ problémám.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hi!

Tudtok valami megoldást az irányításban jelentkezõ bugokra? Nekem rendszeresen csinál olyat hogy hiába nyomom a gombokat nem csinál semmit. általában akkor ha szörnyeket akarok a tûzbe húzni vagy ha tárgyakkal akarok bunyózni. Ilyenkor vagy meg sem mozdul vagy nem üt, hiába fogom be a célpontot.

köszi
Shep
Az amúgy tök jó, hogy Cranby hangja ugyanaz mint Payne-nek.

alma2
A harmadik epidzod elejen sikerult elakadnom a mosdoban:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

semmi nem akart tortenni, hiaba maszkaltam fel s ala, mig youtube-os videon megneztem, hogy nagyon benan egy targy felvetelehez kotik az esemenyek folytatasat, de mivel nem volt szuksegem az elsosegely dobozbol a targyakra, nem vettem fel, a jatek addig nem is ment tovabb...

szerintem

alma2
Te aztan ossze tudod kotni az ossze nem tartozo dolgokat, gondolom mashol is igy brillirozol ezzel a kepesseggel, csak nem egy vagy a 4400 kozul ? 😊
Mi van ha tegnap vettem egy uj kartyat /4850/ amihez adtak ugye...

Errol a ki az oregebb temarol meg mar leszalhatnatok, menjetek szepen le a helyi kis kocsmatokba ott feszengjetek, ki az oregebb a csunyabb, ki bir tobbet leguratni a torkan, hatha bejon a kocsmaros lanynak, kicsit mar unalmas. Mint a ki az uj reg ki a regi stb. Ha jatekokhoz kotheto a beszolas reszemrol oke, de ez...
Ja most te vagy a ... mert neked harom hete megvan, ertem. Sokak szerint itt akkor te vagy a nagy balek, met penzt adtal ezert a "szarert" 😊

szerintem

Frank99
én meg azt mondom, hogy aki nem vesz meg egy játékot, az ne csökkentképûségezze le a többit.... játszon és hallgasson.

sztem te vagy csökkentképességû, mert nem voltál képes összegyûjteni rá...

Egyikõtök se irkált ide, mikor 3 hete próbálkoztunk.
A nagyképûségtõl le ne szálljál már földre, öreg....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Maxtreme
nem kicsit.. még ha lehetne némítani, és megjegyezné akkor azt mondanám ok 😊

Shep
Ok, akkor szénné égetem a kis mocskokat 😊

A zene amúgy tényleg idegesítõ ebben a topicban.

Maxtreme
le lehet, csak pitsa nehéz 😊
Az nagyobb célpontok ellen hasznos.

A tûzbe meg ne huzigáljátok bele az enemyt vazze 😄
Gyújtsatok meg valamit (szék stb) és baxátok pofán azzal.

Shep
Ne már, hogy nem lehet õket leütni, akkor minek az a rohadt nagy tûzoltó fejsze, ha nem ezért, vagy ez nem az a játék?

alma2
Ebben igazad van, a szokasos nagy pc duma szerintem is helytallo, nem lehet controllerrel fps-t jatszani. pl cod-ot es tarsait. Persze erre a konzolos azt mondja bena vagy mert o vegigjatszotta vele. Erre mondom a konzolosnak, nem veletlen nem engedik ossze ilyen jatekoknal a ket tabort, mert szohoz se jutatnak, bar mintha mar valamelyiknel lehetne. De hat ezt ok is tudjak, de ugy kitartanak a hulyeseguk mellett. De viszont meg lehet szokni, mint megszoktam mar en is,persze kinszenvedes egy cod3 pl, de meg mindig 5 evesnek irjak ezeket a jakokat igy ha pistikenek megy igy nekem is megy, bar tized annyira elvezem a jatekot mint pc-n, illetve maskent elem meg az egeszet, de megis sokan jatszanak igy. De visszaterve ehhez a jatekhoz, ez nem cod, szoval tokeletes hozza a controller ;p

szerintem

Maxtreme
esetleg pisztoly? <#gonosz1>
vagy öngyújtó meg spré kombó

bertino
<#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Shep
Valaki árulja már el, hogy lehet az ugráló kis izéket megölni, mert hiába csápolok a székkel, vagy a fejszével, véletlenül sem üti meg õket.

Dante73
A kontrollerem szabványnos kontroller. Mindenféle driver nélkül mûködött eddig minden játékkal. Gyanítom egyetlen szabványdriver létezik, azt használja a win mindegyikhez. Nemhinném, hogy a többi játék driverek százainak támogatását tartalmazná. Ebbõl kihagyták.
Nekem mondjuk eleve jobban tetszik a Bil+egér, ami el is menne ha nem ugrálna ki TPS-be. De ha TPS lenne sem volna gond. De ez a kettõnek a (jobb szót nem tudok rá) zagyvaléka. Roppant zavaró.
Kipróbáltam a360-as kontrollert is, gond nélkül ment, viszont rájöttem, miért nem veszek soha konzolt... ;-) Nagyon béna vagyok hozzá. Egyszerüen egy alapvetõen FPS es játékban nagyon zavar az analóg kar csigalassúsága... Mondjuk, ez már az én hibám.

http://www.freetvmaci.info/