Alone in the Dark 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak az a baj hogy direkt poén de jó xdxd
Foleg, hogy meg 6 percig birta, igy nem siettem el a dolgot, csak rohangaltam fel s ala probalgattam mindent a zart klotyoban.
szerintem

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
<#ravasz1>#ravasz1><#idiota>#idiota>
http://www.freetvmaci.info/
Next PC upgrade: 2022
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Habár a pc-s verzió teljesen más mint amivel én játszottam !
C:\Users\a gép neve\AppData\Local\Atari\AITD\ - vistán.
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Irányitás terén a Ps2 sokkal jobb ott mindennek megvan a maga helye és könnyü kezelni is ! A PC-s verzió ahogy eddig olvastam az irányitás szörnyû !
Zene és hangulat terén eddig a ps2-es verzió kiváló !
A pc-s verzió-t meg nem tudom mert most csorog lefele !
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Mert PC és PS2 verzió között ég és föld a különbség !
Teljesen más szereplõk más játékmenet stb...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
option -> configuration, majd rakkatintasz valamelyikre, hogy lecsereled a gombot, megnyomsz egy gomot a controlleren, es mivel tenyleg egy igenyes jatekkal allunk szemben rakerdez, hogy beallitsam erre a controllere a default iranyitast ? nyomod yes es kesz.
--*-
De komolyan mondom ilyen emberek nem most nem rad gondolok, ugatnak a nagyvilagban mekkora egy fos jatek, amikor meg egy iranyitast se tudnak beallitani.
Hát vannak arc emberek!!! Kudarc
Persze ne felejtsük hogy ovisokat is odaenged az apu néha a net elé, és itt megpróbálják kompenzálni kisebbség érzetüket.
Normális ember fikázódás nélkül segít, nem vágja más fejéhez hogy te milyen ökör vagy ezt sem tudod!!??
Nekem van két kontrollerem is és egyiketsem lehet hozzá beállítani.
Egyébként egy hatgombos egérrel és bill.-rõl szuperül lehet irányítani,
ha az ember jól konfigolja.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Tudtok valami megoldást az irányításban jelentkezõ bugokra? Nekem rendszeresen csinál olyat hogy hiába nyomom a gombokat nem csinál semmit. általában akkor ha szörnyeket akarok a tûzbe húzni vagy ha tárgyakkal akarok bunyózni. Ilyenkor vagy meg sem mozdul vagy nem üt, hiába fogom be a célpontot.
köszi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
semmi nem akart tortenni, hiaba maszkaltam fel s ala, mig youtube-os videon megneztem, hogy nagyon benan egy targy felvetelehez kotik az esemenyek folytatasat, de mivel nem volt szuksegem az elsosegely dobozbol a targyakra, nem vettem fel, a jatek addig nem is ment tovabb...
szerintem
Mi van ha tegnap vettem egy uj kartyat /4850/ amihez adtak ugye...
Errol a ki az oregebb temarol meg mar leszalhatnatok, menjetek szepen le a helyi kis kocsmatokba ott feszengjetek, ki az oregebb a csunyabb, ki bir tobbet leguratni a torkan, hatha bejon a kocsmaros lanynak, kicsit mar unalmas. Mint a ki az uj reg ki a regi stb. Ha jatekokhoz kotheto a beszolas reszemrol oke, de ez...
Ja most te vagy a ... mert neked harom hete megvan, ertem. Sokak szerint itt akkor te vagy a nagy balek, met penzt adtal ezert a "szarert" 😊
szerintem
sztem te vagy csökkentképességû, mert nem voltál képes összegyûjteni rá...
Egyikõtök se irkált ide, mikor 3 hete próbálkoztunk.
A nagyképûségtõl le ne szálljál már földre, öreg....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
A zene amúgy tényleg idegesítõ ebben a topicban.
Az nagyobb célpontok ellen hasznos.
A tûzbe meg ne huzigáljátok bele az enemyt vazze 😄
Gyújtsatok meg valamit (szék stb) és baxátok pofán azzal.
szerintem
Nekem mondjuk eleve jobban tetszik a Bil+egér, ami el is menne ha nem ugrálna ki TPS-be. De ha TPS lenne sem volna gond. De ez a kettõnek a (jobb szót nem tudok rá) zagyvaléka. Roppant zavaró.
Kipróbáltam a360-as kontrollert is, gond nélkül ment, viszont rájöttem, miért nem veszek soha konzolt... ;-) Nagyon béna vagyok hozzá. Egyszerüen egy alapvetõen FPS es játékban nagyon zavar az analóg kar csigalassúsága... Mondjuk, ez már az én hibám.
http://www.freetvmaci.info/