Alone in the Dark 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kéne nekem némi segítség, azzal kapcs amit tegnap este írtam 😊
Tehát:
Episode 7-4 a templomos (vagy kastély 😄) rész. Mi a fenét kell itt csinálni?
Arra már rájöttem hogy a kastély körül a falon, el van rejtve 6db szimbólum. Node. Ezeket mért nem látom? Próbáltam csukot szemmel, ill "scannelni" a nálam levõ lámpával/szimbólumos gyûrûvel. 😊)
Az eredmény semmi. Gondolom valami lépést kihagytam, de mit?
Tiszta szégyen, de végignéztem 1 videt is errõl a missönrõl, viszont az sajna meg volt vágva..pont az a rész hiányzik belõle ahol elakadtam <#idiota>#idiota>
Benyomtam a konzolos topikba is a kérdést, hátha. <#idiota>#idiota>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Jóságos a képi megvalósítás, de maga a játék botrányosan rossz.
[merlinw.org]
Nálam minden frankó, nincs semmi grafikai anomália.
[merlinw.org]
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Konfig: 9850 AMD Phenom, 4 g OCZ, HD4870... 3 hetes az egész gép. Játék ment csumán, röccenés nem volt, de itt... a kép kb háromfelé esett, nagy lilás pacsni balra fent, a kép fele alul fekete... közben a szövegek mentek, eseméyn ment, a monitor váltogatta a felbontás modokat, asztalom 1024, játék 1280...roppant érdekes volt... aztán egy percig köhögött, kapcsolgatta a módokat, kép már elment, csak sötét-világos monitor váltogatta egymást, aztán urjaindult. Hát ez meg mitõl lehetett? :S
Namost vagy defektes a game, vagy én baxok el valamit, de 1xüen nem lehet továbbjutni.
Már kínomban néztem 1 végigjátszás videót is errõl a helyrõl, de az a szimbólum ami van a viden, nálam nincs (aki már járt itt érteni fogja)
ettõl függetlenül szerintem tényleg szép és ne bándd, hogy neked jelenleg ilyen, uj kártyád van, érthetõ, hogy nincs hozzá tökéletes driver, az enyém már fél éves...
Én nem tudok nyilatkozni mert még nincs meg a pc-s verzió !
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

tényleg nagyon szép, majd tolok képet.
még mindig a dmc4 a legjobb konzolos game nálam😊