Alone in the Dark 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Snexi
ilyet nekem is csinált 8800gts-el egyszer

Maxtreme
Srácok.. Van közületek olyan aki valamelyik platformon végigvitte már a játékot?
Kéne nekem némi segítség, azzal kapcs amit tegnap este írtam 😊
Tehát:

Episode 7-4 a templomos (vagy kastély 😄) rész. Mi a fenét kell itt csinálni?
Arra már rájöttem hogy a kastély körül a falon, el van rejtve 6db szimbólum. Node. Ezeket mért nem látom? Próbáltam csukot szemmel, ill "scannelni" a nálam levõ lámpával/szimbólumos gyûrûvel. 😊)
Az eredmény semmi. Gondolom valami lépést kihagytam, de mit?

Tiszta szégyen, de végignéztem 1 videt is errõl a missönrõl, viszont az sajna meg volt vágva..pont az a rész hiányzik belõle ahol elakadtam <#idiota>

Benyomtam a konzolos topikba is a kérdést, hátha. <#idiota>

jolvan rájöttem :\ még be is kell cellukszozni😄
hihetetlen, hogy amikor a lézer+nest es vérszürcsölõ bogárral nem tudom bevitetni a molotovot:\ . hogyan kell?
MerlinW
Van. De csak az angoloknak.

[merlinw.org]

Szabó Péter
Van hozzá honosítás?

bertino
kicsit el van szállva magától néha.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Shep
Hát nagy láma lehet a gyerek azok alapján amit elmondott, viszont jól pörög a nyelve, szerintem még levegõt se vett 😊 A grafika amúgy miért szar? A kocsi elsõ ablakát ki lehet lõni, hangulat is ok szerintem, szörnyek sosem tartoztak az alone sorozat erõsségei közé. Az meg milyen már, hogy végig se viszi még a felét sem és kijelenti, hogy egy szar és a történet meg a karakterek is nullák, hát érdekes na.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Szinte 100%ban egyetértek Puffy val (vagy mi is a neve😊 ) a Gamtrailers es video feltöltjével. Én még egyszer nekiugrok... hátha ha kihagyom azt a részt, talán nem lesz több grafikai halál...de pengeélen táncol a game
MerlinW
Egyébként én is a 2. epizód végén vagyok (autós jelenet). Itt meg is torpantam kicsit, lehet itt lesz számomra a játék vége is.. (belekukkantottam a többi epizód-ba is, de nem voltam elájulva tõlük)

Jóságos a képi megvalósítás, de maga a játék botrányosan rossz.

[merlinw.org]

MerlinW
ATI-sok, 8.8-as Catalyst-ot feltettétek?
Nálam minden frankó, nincs semmi grafikai anomália.

[merlinw.org]

davidka003
Lehet, hogy vótmá:

Alone in the Dark 5 hungarian review<#idiota>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Na nekem kb igy néz ki ,és 8,7 es Catalyst vanfent,szoval nem tudom mi a baja az Atis fiatalembernek...az meg hogy ... " Tudtam hogy nem kellett volna ATI-t vennem " azzz egynagyon buta kijelentés volt..mert 4850 az egy qrva jo kárty szvsz

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

nekem 4850 em van és semmi gond

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

A menüben vannak olyanok hogy epizódok ott lehet váltogatni mert mind nyitva van legalábbis nekem

tovább lehet léptetni a még meg nem játszott szekvenciákra?
no jó, de hogy hagyjam ki?:|
JA, kicsit lejebb olvastam. Nálam tökéletes 4870 el... nemtudom fiatalember itt lent hogy tudott ilyen shotokat csinálni :S
nekem ugyanott vagy 4szer egymásután fagyott ki is kellett azt a részt hagynom

Azt a pék... nekem AITD AKKORA CRASHT csinált mint még soha semmi!!!! Autóval menekülõs, összeomlós város, utolsó ugrató, kiérek a városból, ugyebár átjátszó videó. Duma, duma duma, ott tartunk hogy kb mind kiszálnak, és a pap elõrántja a pisztolyát... NA ITT AKKORA OMLÁS, hogy ilyent még hosszu pályafutásom alatt nem láttam :|
Konfig: 9850 AMD Phenom, 4 g OCZ, HD4870... 3 hetes az egész gép. Játék ment csumán, röccenés nem volt, de itt... a kép kb háromfelé esett, nagy lilás pacsni balra fent, a kép fele alul fekete... közben a szövegek mentek, eseméyn ment, a monitor váltogatta a felbontás modokat, asztalom 1024, játék 1280...roppant érdekes volt... aztán egy percig köhögött, kapcsolgatta a módokat, kép már elment, csak sötét-világos monitor váltogatta egymást, aztán urjaindult. Hát ez meg mitõl lehetett? :S
nekem hd 4850en van és nekem is elég csúnya + vannak ilyen lilás foltok

Maxtreme
ep7/4..
Namost vagy defektes a game, vagy én baxok el valamit, de 1xüen nem lehet továbbjutni.
Már kínomban néztem 1 végigjátszás videót is errõl a helyrõl, de az a szimbólum ami van a viden, nálam nincs (aki már járt itt érteni fogja)

bertino
😛

Maxtreme
Még jó hogy 60 a limit xD

bertino
mondjuk itt azért látszik, hogy FPSel kapcsolatban hozott állításaim nem feltétlen igazak, tévedtem.

ettõl függetlenül szerintem tényleg szép és ne bándd, hogy neked jelenleg ilyen, uj kártyád van, érthetõ, hogy nincs hozzá tökéletes driver, az enyém már fél éves...

Tudtan hogy nem kellett volna ATI-t vennem....<#rinya><#rinya>

bertino

8800GT.

Igen , de más játékokban is van textúra villogás......sajna...

wesker24
A legfrisebb Ati drivert használod ? Na azt most nem tudom melyik mert nekem nvidia van !
wesker24
Ahogy mondtad szerintem vga driver hiba !
wesker24
1920-as felbontás te jó isten ? <#wow1>

Én nem tudok nyilatkozni mert még nincs meg a pc-s verzió !
davidka003
Nálam is ilyen csúnya.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Mi lehet a gond, neked milyen karid van....dobjál már képet....

Igazából nem tudom nem is játszottam még sokat vele de milyen szar a kép, másnak is ilyen 4870 és 1920*1200...

bertino
hát ennek nem így kéne kinéznie, nálam fasza éles, az utolso ráncok is látszanak a faszi arcán 😄

wesker24
Jha akkor ok !
wesker24
Hát szerintem se igy kéne kinéznie ennél még a ps2 verzió grafikája is jobb !
Szar az ATI driver csak ennyi a gond....

wesker24
Itt is olyan menü van hogy bemutatja az éppen aktuális chapter illetve epizód tartalmát egy trailer formájában ? Hogy mire számitsz ha majd odaérsz ?
berczely
😮
Itt nagy gondok vannak!Ennek nem így kell kinéznie!

wesker24
Gondoltam akkor itt a pc-s verzió megint más mint a konzolos ! Mert nem elég hogy az nagy dög üldöz de mielött rádtámadna kiküldi hozzád a kicsinyeit és csak utána támad ! És a végefelé ha még nem lett volna elég zombik is jönnek ezerrel mind a 4 irányból !
Na én tolok képeket, nálam ilyen szar ATI4870-el:

Maxtreme
ott nem voltak kicsik, csak 1 krva nagy dög, ami szétkapta az oszlopokat 😊))

Maxtreme
uhh rosszul írtam, nem arra gondolok hanem az ep5/3-ra 😊

wesker24
Ott aztán nagyon figyelni kell nem elég csak a nagy denevérrel foglalkozni hanem a kicsinyekkel is na meg még ráadásként a zommbikkal is ! ott aztán sürün emlegettem a készitõk anyukáját ! <#vigyor>
wesker24
Csak nem arra a hatalmas denevér madárra gondolsz ?? Mert arra nekem is kb 45-50 percem ment el !!
bertino
grafikailag teljesen jo a game, nálam 70 FPS alá 1280/max-on nem ment 😄

tényleg nagyon szép, majd tolok képet.

Kinek hogy fut arról még nem is volt szó, nálam néhol elég csúnya lilás a textura::::

Rage47
hát sok szerencsét ehhez a game-hez, sztem szenvedés vele játszani. szörnyû portolás, kivéve a grafot.
még mindig a dmc4 a legjobb konzolos game nálam😊
Maxtreme
Az ep 5/2-es bosshoz mindenkinek sok szerencsét kívánok. Nekem ráment vagy 1 órám <#idiota>