3442

WAREZ TOPIK
(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)

• ricsa008
    175.16 nvidia driver van fenn ez gond lehet?
  • ricsa008
    engem a parkba mindig kidob Hibajelentéses error -al
    erre van vmi megoldás?
  • grebber
    Na végigvittem én is.Azthittem a végén lesz valami brutál monszta hát nem lett.
    Magyar felirattal is végig fogom vinni majd mert fingom nincs miről is szólt a game!Meg a végén sem értettem.

Jók a fizikai megvalósítások még ha nem is valósághűek akkor is.
    Grafika is szép.
    Irányítást meg lehetett szokni de csakis FPS nézetbe toltam
    Azt autóval való közlekedés megvalósítása pedig mínusz 10-es ekkora egy fost te szent ég.Legapróbb patkákban kődarabban megakad a kocsi.Végén fuckoltam is eleget evil rootok irtásánál.

10/8-at szerintem megérdemel a game simán.
  • rune
    A bolti verziónál nincs nincs gond a beszédhanggal?
  • grebber
    Nem elég az 50 pont én is azthittem 75 kell.Utánna meg bedobsz a már lekicsinylet pajzs fölött egy molotov koktélt azt mehetsz is be!
  • grebber
    Azokon a területeken belül amik "zizisek" evil rootokat kell kinyirni.
    Ezek ilyen növények megfogod látni elégeted őket azt nő az értéked.
    Van pár szopatos de hamar rá lehet jönni hogy kell azokat is kinyirni!
  • balee4
    A 7/4-ben az a feladat, hogy "increase your spectral vision" hogyan növeljem? vmi szimbólumokat kell felfeddni, de hogyan?
    illetve a parkban vannak olyan helyek, ahol elmegy a térkép, vmi interferencia miatt, azokkal mit kell kezdeni?
  • Shodan
    8/1-nél vagyok és van az a pajzs az épület körül, 50 pontom megvan, de utánna hogy jutok ott be?
  • dante3
    Hát jah, szokni kell, ha tudjuk, én pl. csak ugy tudom normálisan irányítani, ha célra tartok a fegyoval!
    Amúgy a játék nem lenne rossz, igaz elakadtam benne, de a hibái ellenében is végigjátszom! xD
  • Kandurex
    volt szerencsém játszani a játékkal, ...nc, :( én még 60% se adtam volna neki, elképesztő, hogy ilyen irányítással képesek voltak kiadni
  • Maxtreme
    Minden iylen szar kiirtása után menteni kell!
    Én is így csináltam, ugyanis ezen a részen vagy 6x kilépett a game.
  • davidka003
    Semmi ellenség nem lesz már.
  • grebber
    Most kérdezem meg inkább mert még nem késő újból kezdenem ha elkúrtam.
    8/2-nél vagyok és nincs nálam semmi amivel robbanthatnék csak a fegyver egymaga.A legvégén gondolom lesz valami főmonszta itt lesznek dolgoka miket lehet ellen használni vagy nem?
  • Shep
    Közben már rájöttem ,de most felidegelet ez a gyűjtögetés. Pl. a Park észak-keleti részében van egy dombon lévő gyökér, amiről lóg lefele egy kötél, de a kötél túl magasan van nem érem el még kocsiról sem, nyilván van valami trükk, csak nem jöttem rá, meg az a homályos látás is idegesít egy kicsit.
  • grebber
    Áttudsz beléjük tölteni alkoholt és azokat is használhatod robbanóanyagként!
  • Shep
    Hát ez a gyűjtögetősdi marhára nem hiányzott a játékba, nekem leginkább arra hasonlít mikor a készítők ráébrednek, hogy hú ez eddig kevés, túlságosan rövid a játék, mit csináljunk? Hé emberek ott van az a marha nagy Central Parkos pálya tegyünk bele valami gyűjtögetősdit azzal jól megdobjuk a játékidőt. Hú ez nagyszerű lássunk neki!
  • Lowosan
    Miután feltettem a 8.8as Catalystot nekem egyszer se fagyott ki
  • Shep
    Hát nem igaz állandóan kifagy ez a retek, így nem igen fogom elintézni a szükséges mennyiségű ördöggyökeret.
  • Shep
    Nekem is most fagyott ki, bár én még csak az elején voltam a gyűjtögetésnek. Amúgy a vizes palackok mire jók?
  • Eagle16
    A játék amúgy nagyon tetszik, bár még csak a legelején vagyok.
    1680x1050-ben megy max. beállításokon, szerintem szép a grafika.
  • grebber
    ÁÁÁÁÁ ezt nem hiszem el :(

Itt görcsölök már 3 órája a kurva evil rotokkal felvittem 35-ről 65-re erre egy kombinálás közben behal a game.Fasza kárba ment ez a 3 óra megint 35 -ön vagyok :(
  • Eagle16
    Sziasztok!

A menüben elég fura a hang, mintha a hangkártyával lenne valami.
    Ha visszaveszem a hardveres gyorsítást alapra, akkor megjavul. Van más lehetőség is ami megoldja a problémát? SB Audigy 4-esem van, a többi játékban nincs probléma. Úgy emlékszem hogy másnak is volt ilyen problémája korábban.
  • Zeller01
    ricsa008 - bele kell egyet lőni lángolós töltényes stukival még a kapunál és nem fog többet zavarni

wesker24 - hullákat kell hátravinni, hogy ellensúlyozd a te súlyodat
    megjegyzem, össze-vissza fogod őket rángatni
  • dante3
    Hullákat vidd hátra!
  • wesker24
    Viszont én a 3 epizód elején vagyok ! Egy buszban vagyok amit egyensúlyozni kell hogy ne döljön le ott hogyan kell továbbjutni !

Mert ha elörébb megyek egyből ledöl és már nem tudok háta futni !
  • wesker24
    Habár én még nem tartok ott ! De ahogy vissza olvastam azok az evil rootok asszem a fénytől döglenek meg ! Szóval világits a növényre elemlámpával !
  • ricsa008
    bocs lehet már volt de megkell kérdeznem
    amikor először a parkban van az a homályos kör (elszáll a GPS is)
    ott az épületbe hogy kell azt a gyökér szerű valamit kiiktatni?
    felmegyek a liftel a 2.ra de mindig elkap és addig huzgál összevissza még megnem patkolok
    help!!
  • Zeller01
    5. pálya 1. részénél amikor jönnek azok a kis sz@rok és ugrálnak; közben meg irányíthatatlan, úgy felidegesített, hogy kapott egy akkora ALT+F4et hogy most is füstöl
  • R3TR0
    PLEASE HELP!!!!

• berczely
  • wesker24
    Örök hála neked ! RESPECT ! Nálam jó lett a játék ! Csak a fényerővel volt baj !
  • berczely
    Fényerőt vedd lentebb a játék options-ában!
    Hátha segít(nálam elég jól néz ki)
  • Fbn Lx
    na f@sza, akkor úgy látom nincs megoldás még az olajfoltos hibára.
    a sötét terek nekem is nagyon szarul néznek ki, tarkák a sötét szélek...
    nálam is 8800gt, és vista sp1.
    speciel ez az olajos cucc vistás probléma lehet :c
  • grebber
    LOL úgytünik a PS3-as verzió értelmi fogyatékosoknak készül:

"Az AitD PS3-as verziója bugokat és egyéb bajokat orvosol. Az újdonságok között szerepel a játékos által irányítható kamera, a könnyebb tárgy készítés (ez tényleg nem ártott…), a könnyebben likvidálható ellenségek és az inventoryban való nyúlkálós közben bekapcsoló pause mód (mondjuk már ezt is lehetett volna előbb…). Szerencsére az újdonságokat az Xbox tulajok is megkapják egy patch formájában."
    Ennél már csak az lett volna jobb ha teljes egészében a végigjátszásnak a videója van rajta és csak nézni kell.
  • Shep
    Kösz.
  • grebber
    Menj ki vissza a másik helységbe és ott világitsál rá a hátsó falra ládák mögötti részre és megnyilik az út.
  • Shep
    Miután az öreg szobájából átmentem abba a kövekből álló terembe, felvettem a lencsét amivel a lámpa elé téve egy formát tudok kivilágítani, de nem igazán vágom mit kellene itt kezdenem.
  • Shep
    Kösz a segítséget, közben már megöltem.

Légyszives valaki likvidálja már a zenét ebből a topicból, egyrészt már marha unalmas és másrészt hibásan is játsza le.
  • Frank99
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Flakont dobsz, és rálősz, aztán menekülsz az oszlop mögé. ezt párszor, és kész!
  • grebber
    Na csak találtam elemeket a lámpába.Már a 8/1nél vagyok most csomo evil root megint lehet irtani őket!

Cool ez a verda

Ha egyedül a sötétben akkor ezek kik??