Alone in the Dark 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Mindig elállítódik a felbontás 800-as felbontásra. nem lehet 1280-ra állítani egyáltalán?
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
eszem megáll
van akinek van mentése, unlockja utána?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
mint tombrájder.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De tényleg áll-ledobó ötletek vannak benne.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
és nagyon ötletes a játék, meg brutál szép, és a fizika is ott van.
én már akkor hanyatdõltem, mikor megláttam az invertory képernyõt.
..."hú basszamegmondom...."
én mikor az egyik epizódban elkezd omladozni az épület, és kizuhansz egy szoborra....az megér egy misét.
Én is egyet értek ez mai piacon egy aaa kategóriás cucc.
kevés a mászkálós, háát még az ilyen.
mindenkinel erõssen ajánlom az egyszeri végignyomást, de nem az episode menüpont alatt gondolom.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ugyérted nem játszottak eddig túlélõhorrorral, mert ez az orrom irányában van az elõre, ez nem egyedi próbálkozás.
De nagynehezen sikerült.
De egy nagyon hangulatos ,szép, jó fizikájú game.Mindeképpen érdemes legalább 1szer végigvinni.
(Nálam ez többszörvégigjátszos lesz)
Next PC upgrade: 2022
I want to be a mighty pirate ever!
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Ahhoz képest most 5/2-ön vagyok hálistennek eddig nem volt semmi elakadásom.De itt olvasgatom sokak olyan könnyû részeknél torpannak meg.
Most az autós résznél vagyok, de az valami bitang nehéz.
De rohadt látványos!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
power box and either shoot or knock off the metal cover with the bat nearby.
Grab the wires and bring the red ones close until the power is on"
hát ennyit találtam, de nekem nem is piros a vezeték hanem sárga, vagy lehet valahogy váltani hogy melyiket érintse össze?
Verd szét a dobozt és a drótokat érintsd össze.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
mert havernak 4850-es van, és lehet jól jönne 1-2 tipp ha van.
vagy ez csak néha jön elõ?