3442
-
#2962 A hangokat és a zenét még nem említette senki mint pozitívumot. Pedig szerintem ez sikerült a legjobban benne.
A grafika meg nekem teljesen összeáll, tisztára sikerül átültetni a conceptartos képeket a játékba.Van hangulata mégha a grafika nem is pl. egy crysis szint, erről jut eszembe ott se sokkal jobb az autók irányítása.
Nem láttam hogy van warez topic, így jogos, sry. -
#2961 most hogy írtam volna, igen nem eredeti, ha kijavítják patchekkel megveszem, így jó lesz...de már elolvastam máshol hogy nincs semmi, kösz a segitséget -
#2960 Legalább a warez topicba írtad volna. Nincs semmi más a végén. -
#2959 "mert nekem dvd5 verzio van meg, és abba nincsenek benne az episode végi összefoglalások"
No comment... -
#2958 Na kitoltam én is, csak a vége nem igazán tetszett.
A döntés után nem kellene még lennie valami videonak?
mert nekem dvd5 verzio van meg, és abba nincsenek benne az episode végi összefoglalások, remlem a végén nem maradt ki semmi... -
Kindred Blades #2957 -Az autós részek kezelése szar. Nem mutatok jobbat, mert most hirtelen survival horror nem jut eszembe, ami ilyennel volt tömködve, de miért is kéne jobbat mutatnom? A tényen az sem változtatna. Sőt, ha rosszabbat keresnék, az sem. Abban viszont igazad van, hogy nem ez a játék fő profilja.
Grafika. Szebbet mutassak? Ott van például a Mass Effect vagy az Assasin's Cred. Vagy akár, hogy egy régebbit említsek: Dreamfall (The Longest Joruney 2). Ez utóbbi nem egy mai játék, kevesebb is rajta az effekt, mégis jobban összeáll. Nincs tele grafikai glitch-ekkel, a modellek nem akadnak egymásba. Itt is elég lett volna egy kevésbé részletes grafika, rendesen megcsinálva, vagy csinálják ilyenre, amilyen most, de akkor rendesen. Mondjuk a grafika legyen a legkisebb baja, ez inkább megmosolyogtató.
Irányítás. A számtalan lehetőség inkább azt indokolná, hogy ha különösen komplex lenne. Nem ez a baj vele. Hanem, hogy nem működik rendesen. Egy egyszerű iránybillentyű lenyomásánál a karakter vagy elindul, amerre szeretnénk, vagy nem. Vagy belesétál egy szekrénybe, és benne is ragad. Mert szarul van megírva. Nem az egész, csak bizonyos részei.-
Ezek hibák. Méghozzá olyanok, amik plusz két hónap munkával és egy kis odafigyeléssel kiküszöbölhetőek lettek volna.
Vannak benne egész mókás kombinációs lehetőségek, de azért nem nevezném egy kifejezetten erős agymunkát, gondolkodást igényelő játéknak.
Viszont félreértés ne essék, nem azért piszkáljuk (én legalábbis) a játékot, mert utáljuk. Fenét, épp azért emlegetjük ilyen keserűen ezeket a hibákat, mert ebből teljesen simán lehetett volna az év horrora, de nem lesz, mert elvérzik a hibákon. Így max a survival/action kategóriát viszi el. Csak egy kis odafigyelés még hiányzott. Remek ötletek vannak benne, és pont ott vérzik el, ahol az ilyen ambíciózus játékok el szoktak vérezni (általában): a részleteken, apróságokon. És nagyon nagy kár érte. -
#2956 "Nem hinném, hogy létezik ennél kreatívabb látványossabb kalandossabb akció-horror-ügyességi játék, ami létezik a piacon."
Nagyjából egyetértünk. A stílus sajnos mostohagyerek, legalábbis PC-n, a konzolos kínálatot nem ismerem, így arról nem nyilatkozom.
"Az autós részek szarok?
Mutassatok mászkálós játékot, ahol jobb!"
-Bármelyik GTA. Ha autós részt teszek a játékomba, akkor illik kidolgozni. Mostani irányítása a kocsiknak egyszerűen nem mutat semmi hasonlóságot egy autó irányításával. HASONLÓSÁGOT mondok, nem valami részletesen kidolgozott szimulátort várok, de ezt nem lehet elfogadni. Ez SEMMI.
"Grafika szar?
Mutassatok szebbet!"
-Biztos lehetne szebbet mutatni, de felesleges. Így ahogy van tökéletes.
"irányítás szar?
Talán mert számtalan lehetőség áll a rendelkezésre, és ezt néhány gombba be kellett sűríteni a készítőknek."
-Nos a kevesebb néha több. Miért kell a be és a kilépés gombot különválasztani? (E-Q) Agyrém. Minek kellett a TPS és FPS nézetet keverni? De ha már keverik, akkor ne tegyék tele bejátszásokkal, de ha tele teszik, akkor váltson vissza magától abba a nézetbe, amiben addig voltam, valamint legyen a kezemben az, ami addig ott volt. Ez lenne a minimum.
"ez mérföldkőnek számít, és Gratulálni tudok a fejlesztők-nek, hogy nem csak egy megyek és agyatlanul ölök stílus lett belőle, hanem gondolkodni és ügyeskedni is kell benne"
-Gondolkodás nagy részét a bejátszásokkal kilőtték. Látszik, hogy a célközönség nem a gondolkodásra vágyó játékos volt. Szerencsére, ezzel a névvel szégyelltek kiadni egy olyan játékot, ami csak a hentről szól.
De sajnos, semmi forradalmi nincs benne. Ami mégis forradalmi, az pedig nagyon kidolgozatlan maradt. Nagyon érezni a játék egészén, hogy az idő szorított, és a végső simításokra nem maradt idő. Kár érte. Valóban, akár év játéka is lehetne, ha ATARI-EDEN kombó "Jó" szokásához híven nem egy félkész játékot tesz le az asztalra ismét.
De ezt nézhetem jobbról, nézhetem balról, félkész. Irányítás terén mindenképp, fizika is hagy némi kivánni valót, (Főként az autók terén) és sorolhatnám. Jó játék, jó játék, de az embernek egy kicsit keserű marad utánna a szája-íze. Érzi a hiányosságokat, sokszor felbosszantja egy két apróság, és hiába szép grafika, a jó történet, ha az embert játék közben kizökkenti, felbosszantja pár dolog, nem úgy áll fel a játék elől, hogy -Azta! ez asztán! hanem kissé csalódottan. Legalábbis, én biztos. -
#2955 Majd ha a végére értem én is írok egy rövid értékelést, mert addig ugye nincs értelme. -
#2954 Én nem vágom ezeket a hozzászólásokat.
Van akinek ez nem tetszik, van akinek az.
Nem hinném, hogy létezik ennél kreatívabb látványossabb kalandossabb akció-horror-ügyességi játék, ami létezik a piacon.
Ennyi egyedi újdonságot, és megvalósítást, még játék nem vonultatott fel.
Az autós részek szarok?
Mutassatok mászkálós játékot, ahol jobb!
Grafika szar?
Mutassatok szebbet!
irányítás szar?
Talán mert számtalan lehetőség áll a rendelkezésre, és ezt néhány gombba be kellett sűríteni a készítőknek.
Amúgy meg álljatok meg valahol, és próbálgassatok ki minden mozgást, és 30perc alatt simán hozzá lehet szokni.
Kategóriájában egyértelműen a legjobb, és fps-nek is simán odabasz.
szerintem ez mérföldkőnek számít, és Gratulálni tudok a fejlesztők-nek, hogy nem csak egy megyek és agyatlanul ölök stílus lett belőle, hanem gondolkodni és ügyeskedni is kell benne, mindezt úgy, hogy a végletekig bele élheted magad a figura szerepébe.
Csak 2-őt említsek:
A gyógyítás, és az itemképernyő engem lenyűgözött teljessen. -
Kindred Blades #2953 Mondasz valamit :) -
SlickAdam #2952 Há` nekem is bejött ez a játék, nincs vele semmi baj. Már 2-szer végigtoltam, másodjára az 1000 achievementet is megcsináltam (bár nem látom értelmét, legalább ha adna valami extrát...). -
#2951 Jól van már, marha unalmas x-edszer is ugyanazt csinálni, nem azzal van a gond tehát, hogy nehéz, vagy akármi, unalmas és kész. A játékélményt nem növeli és szerintem nem csak én gondolom így. -
#2950 Nincs semmi baj a rootok irtásával, mert mindegyik egy ujabb kihívás és változatos és egyeseeket csak trükkösen lehet kiírtani, szóval próbálkozni kell... amugy nagyon hamar megvan, de akinek ez nehéz az játszon a kvékkel és tapadjon a fire gombra, oda nemkell semmi más.
/ aztán sokszor van a sírás hogy túl egyszerűek a gémek, hát ittvan ez, ez is egyszerű, de sok embernek egyből beletörik a bicska amint minimálisan megkell oldani egy feladatot / -
#2949 Nyomok inkább egy kis Blood 1-et :) -
#2948 Á már megöltek a készítők, nagy nehezen feljutok a toronyba, erre ölhetek megint gyökereket, hogy bejussak a .... túlra. Hát ez fenomenális. -
#2947 Spoiler veszely!
En csak addig dobaltam a koktelokat amig ki nem doglottek. A plastic palckal nagyon jol lehet mandinerbol loni. A folyosos ajtos meg tenyleg ragasztoval lehe de en kiszurtam az uveget majd mikor a vegere et a dog akkor meggyujtottam. Ebbol is latszik hogy milyen sok lehetoseg van egy feladat megoldasara.
En amugy az autos reszeket imadtam a legjobban. A gyokereket is autoval nyirtam ahhol csak lehetett.
Az elozoert meg bocsi, tenyleg szolnom kellett volna hogy spoilert is tartalmaz. Ha tudja valaki torolheti, vagy spoilert-be rakhatja. -
#2946 Ragasztót tekerj egy molotov koktélra, majd dobd rá a kis dögre mikor a vért szipuzza, persze előtte gyújtsd meg a koktélt :) -
ricsa008 #2945 elakadtam
a múzeumban vagyok (miután újra élesztettem a csajt)
van egy ajto előtte egy vértócsa a túloldalon egy fészek elálja a lézer útját a kis izék a szellőzön járnk és a vérrel csinálnak valamit
itt mit kell tenni? -
#2944 Azért mert már megbocsáss, de ügyetlen voltál a játék egy bizonyos részéhez attól még nem biztos, hogy szar a játék és a topicjának ehhez meg nem sok köze van, attól mert szerinted szar még nem biztos, hogy másnak nem tetszik, mellesleg az az autós rész halál egyszerű a parkos autós sokkal húzósabb. -
#2943 Köszi!
Hogyhogy nem voltál a múlt héten? Nyaralás? -
#2942 Az úton kell közlekedni és nem lesz baj... :) -
Kindred Blades #2941 Hm, érdekes, nekem az 59-ik utca harmadik próbálkozásra sikerült, utána pedig már mindig. A trükkje az, hogy végig van scriptelve, azaz gyakorlatilag csak az útvonalra kell ráérezni. A Central Park már más téma, egy 4x4-es pickup truck képes fennakadni egy csenevész bokorban is :)
Egyébként nagyon olyan érzést kelt a játék... nem tudom, talán volt egy időkorlát, ami alatt be akarták fejezni, és az olyan apróságok, mint pl a játékmeneti bugok, grafikai glitchek (pl amikor a liftben felfújja Crowley kabátját a (... milyen szél van ott?!) fejére, és az egész cutscene altt ott is marad), vagy ami fontosabb, a kezelés finomítása (hogy például arra menjen a karakter, amerre szeretnéd)... no, ezek elmaradtak.
Dögöljek meg, ha még egyszer előzetes kipróbálás előtt pénzt adok ki egy játékra. (leszámítva a BioWare-t, bennük még mindig bízok) -
#2940 5-6 jelenet nincs is egy epizódba ( csak az utolsóban ), részekre van felosztva, harmadolva vagy negyedelve... teljesen mindegy hogy hol mentesz, az adott rész elejére rak vissza, amit már megcsináltál. -
#2939 Talán próbáld kiiktatni tűzzel ( mivel a játék erről szól ), mondjuk spré és öngyújtó... elég triviális szerintem. -
#2938 Én is erősen gondolkodom a játék uninstallálásán...
Iszonyat jó játék - lehetne. Most ott vagyok, hogy a parkból ugratnom kellett egy épülethez, ott jön ez a földalatti mocsok, berángat a föld alá félig, össze-vissza huzigál, sebez, aztán lifttel fel az épületbe, WC, és megint jön.... Ki lehet azt irtani? Mert ha csak átugrálni lehet, akkor uninstall. Tököm tele van az ügyességi feladatokkal. FPS módban majdnem lehetetlen a dolog, TPS-ben irányíthatatlan.... Nem az én idegeimnek találták ezt ki.
Apropó. Másnál előfordult, hogy mentek, kilépés, aztán betöltés után 5-6 jelenettel hátrébb rak? Ez is zavaró kissé, bár hál'Isten, megoldható.... -
#2937 Sőt zárjuk be az egész SG-t is. :)
Nekem is olyan érzésem volt, hogy kurva jó játék lenne, de úgy elbaszták a játékot, hogy az valami hihetetlen. -
kokos #2936 Ezt a topikot is be kéne szüntetni mert nem érdemli meg a gém ,hogy irjanak róla! -
kokos #2935 47x-re se sikerült az a .... autos rész a városban.Ilyen játék!Ez nulla ez nem játék,szép grafika azt ennyi! -
kokos #2934 Büdös ,Köcsög, f...szopó autos rész!Szétb.szom a gépet...ez egy szarházi játék uninstal!!!!Még a nevét is kitörlöm az agyamból!!!
!!! -
#2933 Legközelebb kicsit több spoilert, thx. -
#2932 Végigvittem a játékot nagysokára. Hát vegyesek az érzéseim nem is kicsit. Voltak jó ötletek és a "Gonosz gyökerek" -ig még élvezetes is volt a játékmenet. A fizikával nekem ne volt bajom, sem az autóvezetéssel. Külön élveztem is a furikázást a Central Parkban. Én csak azt találtam zavarónak hogy egy egyszerű bokor is áthatolhatatlan akadály lett. Szóval a Gyökérírtás részig nagyon jó volt a hangulata, de utána hogy ölj meg 862 gyökeret, szerezz 75 pontot és csak akkor mehetsz tovább. Az első 50 pont megszerzése még úgy ahogy ment. De mikor találkoztam egy írthatatlan gyökérrel egy híd alatt és rápazaroltam az összes tartalékom, kicsit felment bennem a pumpa.
Apropó, miért van az hogy a végére megfogyatkozik a zsebünk? Már nem tudtam a jobb részbe csak 1 palackot és 1 szprét beletenni.
A játék vége meg hírtelen volt. Gondolom ott lehetett eldönteni hogy megölöm a csajt, vagy életben hagyom. Igazából azt se tudtam mi baja volt a medáltól, de életben hagytam. Erre Edward benyög neki valamit és sarkonfordul, vége. hát ennél több tüzijátékra, meg drámai zenére számítottam. Az a rész meg külön élmény volt mikor lett kellett végigügyeskedni magunkat az akadálypáján, hogy megtaláljuk azt a fura fazont.
Összeségében én 10 ből 7 pontot adnék rá. Majd magyar felirattal még egyszer végig fogom vinni, mert a sztorija is érdekel. Így csak nagyon kis százalékát értettem meg. -
#2931 Meg pont 1 olyan cég követte el ezt, aki előzőleg autóverseny témájú játékból profitált.. -
#2930 olvass vissza, azt kell csinálni...
-
rcsaby #2929 Meg tudná mondani valaki,mit kell csinálni annál a résznél.Ahol a parkolóházban a kocsi összetörik.Felvettem az öngyujtót,és meggyujtottam a gázolajat.Utána mit kell csinálni? -
chooselee #2928 Szerintem én azt csináltam hogy leraktam az ajtó elé egy gázpalackot és bumm. -
chooselee #2927 Poénos hogy a gridet említed.Irányítása hulladék. -
#2926 Esetleg porbáld meg a poroltóval beütni.Elég lol csomo ajtót betudsz robbantani van aminél direkt csakis kizárólag beütni lehet poroltóva. -
#2925 LOL de már ha atomra rágyúrtak a fizikára pont a legfontosabb a jármű maradt ki ebből? -
#2924 amúgy mit kell csinálni, a csatornában.
mikor bejutok és először a csővekből kitör a gőz.
áramtalanítottam a vizet, és el tudok sétálni az ajtóig, csak kinyitni nem lehet, se szétrobbantani...
Valaki? -
#2923 ez nem grid.
ez egy mászkálós játék.