Alone in the Dark 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Az úton kell közlekedni és nem lesz baj... 😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Hm, érdekes, nekem az 59-ik utca harmadik próbálkozásra sikerült, utána pedig már mindig. A trükkje az, hogy végig van scriptelve, azaz gyakorlatilag csak az útvonalra kell ráérezni. A Central Park már más téma, egy 4x4-es pickup truck képes fennakadni egy csenevész bokorban is 😊
Egyébként nagyon olyan érzést kelt a játék... nem tudom, talán volt egy idõkorlát, ami alatt be akarták fejezni, és az olyan apróságok, mint pl a játékmeneti bugok, grafikai glitchek (pl amikor a liftben felfújja Crowley kabátját a (... milyen szél van ott?!) fejére, és az egész cutscene altt ott is marad), vagy ami fontosabb, a kezelés finomítása (hogy például arra menjen a karakter, amerre szeretnéd)... no, ezek elmaradtak.
Dögöljek meg, ha még egyszer elõzetes kipróbálás elõtt pénzt adok ki egy játékra. (leszámítva a BioWare-t, bennük még mindig bízok)
Istencsászár
5-6 jelenet nincs is egy epizódba ( csak az utolsóban ), részekre van felosztva, harmadolva vagy negyedelve... teljesen mindegy hogy hol mentesz, az adott rész elejére rak vissza, amit már megcsináltál.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Talán próbáld kiiktatni tûzzel ( mivel a játék errõl szól ), mondjuk spré és öngyújtó... elég triviális szerintem.

Dante73
Én is erõsen gondolkodom a játék uninstallálásán...
Iszonyat jó játék - lehetne. Most ott vagyok, hogy a parkból ugratnom kellett egy épülethez, ott jön ez a földalatti mocsok, berángat a föld alá félig, össze-vissza huzigál, sebez, aztán lifttel fel az épületbe, WC, és megint jön.... Ki lehet azt irtani? Mert ha csak átugrálni lehet, akkor uninstall. Tököm tele van az ügyességi feladatokkal. FPS módban majdnem lehetetlen a dolog, TPS-ben irányíthatatlan.... Nem az én idegeimnek találták ezt ki.
Apropó. Másnál elõfordult, hogy mentek, kilépés, aztán betöltés után 5-6 jelenettel hátrébb rak? Ez is zavaró kissé, bár hál'Isten, megoldható....

http://www.freetvmaci.info/

davidka003
Sõt zárjuk be az egész SG-t is. 😊
Nekem is olyan érzésem volt, hogy kurva jó játék lenne, de úgy elbaszták a játékot, hogy az valami hihetetlen.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Ezt a topikot is be kéne szüntetni mert nem érdemli meg a gém ,hogy irjanak róla!
47x-re se sikerült az a .... autos rész a városban.Ilyen játék!Ez nulla ez nem játék,szép grafika azt ennyi!
Büdös ,Köcsög, f...szopó autos rész!Szétb.szom a gépet...ez egy szarházi játék uninstal!!!!Még a nevét is kitörlöm az agyamból!!!
!!!
Maxtreme
Legközelebb kicsit több spoilert, thx.

Magiszter
Végigvittem a játékot nagysokára. Hát vegyesek az érzéseim nem is kicsit. Voltak jó ötletek és a "Gonosz gyökerek" -ig még élvezetes is volt a játékmenet. A fizikával nekem ne volt bajom, sem az autóvezetéssel. Külön élveztem is a furikázást a Central Parkban. Én csak azt találtam zavarónak hogy egy egyszerû bokor is áthatolhatatlan akadály lett. Szóval a Gyökérírtás részig nagyon jó volt a hangulata, de utána hogy ölj meg 862 gyökeret, szerezz 75 pontot és csak akkor mehetsz tovább. Az elsõ 50 pont megszerzése még úgy ahogy ment. De mikor találkoztam egy írthatatlan gyökérrel egy híd alatt és rápazaroltam az összes tartalékom, kicsit felment bennem a pumpa.

Apropó, miért van az hogy a végére megfogyatkozik a zsebünk? Már nem tudtam a jobb részbe csak 1 palackot és 1 szprét beletenni.

A játék vége meg hírtelen volt. Gondolom ott lehetett eldönteni hogy megölöm a csajt, vagy életben hagyom. Igazából azt se tudtam mi baja volt a medáltól, de életben hagytam. Erre Edward benyög neki valamit és sarkonfordul, vége. hát ennél több tüzijátékra, meg drámai zenére számítottam. Az a rész meg külön élmény volt mikor lett kellett végigügyeskedni magunkat az akadálypáján, hogy megtaláljuk azt a fura fazont.

Összeségében én 10 bõl 7 pontot adnék rá. Majd magyar felirattal még egyszer végig fogom vinni, mert a sztorija is érdekel. Így csak nagyon kis százalékát értettem meg.

Maxtreme
Meg pont 1 olyan cég követte el ezt, aki elõzõleg autóverseny témájú játékból profitált..

Frank99
olvass vissza, azt kell csinálni...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Meg tudná mondani valaki,mit kell csinálni annál a résznél.Ahol a parkolóházban a kocsi összetörik.Felvettem az öngyujtót,és meggyujtottam a gázolajat.Utána mit kell csinálni?
Szerintem én azt csináltam hogy leraktam az ajtó elé egy gázpalackot és bumm.

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Poénos hogy a gridet említed.Irányítása hulladék.

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

grebber
Esetleg porbáld meg a poroltóval beütni.Elég lol csomo ajtót betudsz robbantani van aminél direkt csakis kizárólag beütni lehet poroltóva.

Next PC upgrade: 2022

grebber
LOL de már ha atomra rágyúrtak a fizikára pont a legfontosabb a jármû maradt ki ebbõl?

DarkSector
amúgy mit kell csinálni, a csatornában.
mikor bejutok és elõször a csõvekbõl kitör a gõz.
áramtalanítottam a vizet, és el tudok sétálni az ajtóig, csak kinyitni nem lehet, se szétrobbantani...
Valaki?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
ez nem grid.
ez egy mászkálós játék.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

175.16 nvidia driver van fenn ez gond lehet?
engem a parkba mindig kidob Hibajelentéses error -al
erre van vmi megoldás?
grebber
Na végigvittem én is.Azthittem a végén lesz valami brutál monszta hát nem lett.
Magyar felirattal is végig fogom vinni majd mert fingom nincs mirõl is szólt a game!Meg a végén sem értettem.

Jók a fizikai megvalósítások még ha nem is valósághûek akkor is.
Grafika is szép.
Irányítást meg lehetett szokni de csakis FPS nézetbe toltam<#nyes>
Azt autóval való közlekedés megvalósítása pedig mínusz 10-es ekkora egy fost te szent ég.Legapróbb patkákban kõdarabban megakad a kocsi.Végén fuckoltam is eleget evil rootok irtásánál.

10/8-at szerintem megérdemel a game simán.

A bolti verziónál nincs nincs gond a beszédhanggal?
grebber
Nem elég az 50 pont én is azthittem 75 kell.Utánna meg bedobsz a már lekicsinylet pajzs fölött egy molotov koktélt azt mehetsz is be!

grebber
Azokon a területeken belül amik "zizisek" evil rootokat kell kinyirni.
Ezek ilyen növények megfogod látni elégeted õket azt nõ az értéked.
Van pár szopatos de hamar rá lehet jönni hogy kell azokat is kinyirni!

balee4
A 7/4-ben az a feladat, hogy "increase your spectral vision" hogyan növeljem? vmi szimbólumokat kell felfeddni, de hogyan?
illetve a parkban vannak olyan helyek, ahol elmegy a térkép, vmi interferencia miatt, azokkal mit kell kezdeni?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Shodan
8/1-nél vagyok és van az a pajzs az épület körül, 50 pontom megvan, de utánna hogy jutok ott be?

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

dante3
Hát jah, szokni kell, ha tudjuk, én pl. csak ugy tudom normálisan irányítani, ha célra tartok a fegyoval! <#buck>
Amúgy a játék nem lenne rossz, igaz elakadtam benne, de a hibái ellenében is végigjátszom! xD

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Kandurex
volt szerencsém játszani a játékkal, ...nc, 😞 én még 60% se adtam volna neki, elképesztõ, hogy ilyen irányítással képesek voltak kiadni

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Maxtreme
Minden iylen szar kiirtása után menteni kell!
Én is így csináltam, ugyanis ezen a részen vagy 6x kilépett a game.

davidka003
Semmi ellenség nem lesz már.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

grebber
Most kérdezem meg inkább mert még nem késõ újból kezdenem ha elkúrtam.
8/2-nél vagyok és nincs nálam semmi amivel robbanthatnék csak a fegyver egymaga.A legvégén gondolom lesz valami fõmonszta itt lesznek dolgoka miket lehet ellen használni vagy nem?

Shep
Közben már rájöttem ,de most felidegelet ez a gyûjtögetés. Pl. a Park észak-keleti részében van egy dombon lévõ gyökér, amirõl lóg lefele egy kötél, de a kötél túl magasan van nem érem el még kocsiról sem, nyilván van valami trükk, csak nem jöttem rá, meg az a homályos látás is idegesít egy kicsit.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Áttudsz beléjük tölteni alkoholt és azokat is használhatod robbanóanyagként!

Shep
Hát ez a gyûjtögetõsdi marhára nem hiányzott a játékba, nekem leginkább arra hasonlít mikor a készítõk ráébrednek, hogy hú ez eddig kevés, túlságosan rövid a játék, mit csináljunk? Hé emberek ott van az a marha nagy Central Parkos pálya tegyünk bele valami gyûjtögetõsdit azzal jól megdobjuk a játékidõt. Hú ez nagyszerû lássunk neki!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Miután feltettem a 8.8as Catalystot nekem egyszer se fagyott ki

Shep
Hát nem igaz állandóan kifagy ez a retek, így nem igen fogom elintézni a szükséges mennyiségû ördöggyökeret.

Shep
Nekem is most fagyott ki, bár én még csak az elején voltam a gyûjtögetésnek. Amúgy a vizes palackok mire jók?

Eagle16
A játék amúgy nagyon tetszik, bár még csak a legelején vagyok.
1680x1050-ben megy max. beállításokon, szerintem szép a grafika.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

grebber
ÁÁÁÁÁ ezt nem hiszem el 😞

Itt görcsölök már 3 órája a kurva evil rotokkal felvittem 35-rõl 65-re erre egy kombinálás közben behal a game.Fasza kárba ment ez a 3 óra megint 35 -ön vagyok 😞

Eagle16
Sziasztok!

A menüben elég fura a hang, mintha a hangkártyával lenne valami.
Ha visszaveszem a hardveres gyorsítást alapra, akkor megjavul. Van más lehetõség is ami megoldja a problémát? SB Audigy 4-esem van, a többi játékban nincs probléma. Úgy emlékszem hogy másnak is volt ilyen problémája korábban.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Zeller01
ricsa008 - bele kell egyet lõni lángolós töltényes stukival még a kapunál és nem fog többet zavarni

wesker24 - hullákat kell hátravinni, hogy ellensúlyozd a te súlyodat
megjegyzem, össze-vissza fogod õket rángatni <#vigyor4>

. : Z E L L E R : .

dante3
Hullákat vidd hátra!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

wesker24
Viszont én a 3 epizód elején vagyok ! Egy buszban vagyok amit egyensúlyozni kell hogy ne döljön le ott hogyan kell továbbjutni !

Mert ha elörébb megyek egybõl ledöl és már nem tudok háta futni !
wesker24
Habár én még nem tartok ott ! De ahogy vissza olvastam azok az evil rootok asszem a fénytõl döglenek meg ! Szóval világits a növényre elemlámpával !
bocs lehet már volt de megkell kérdeznem
amikor elõször a parkban van az a homályos kör (elszáll a GPS is)
ott az épületbe hogy kell azt a gyökér szerû valamit kiiktatni?
felmegyek a liftel a 2.ra de mindig elkap és addig huzgál összevissza még megnem patkolok
help!!
Zeller01
5. pálya 1. részénél amikor jönnek azok a kis sz@rok és ugrálnak; közben meg irányíthatatlan, úgy felidegesített, hogy kapott egy akkora ALT+F4et hogy most is füstöl <#circling><#circling>

. : Z E L L E R : .

R3TR0
PLEASE HELP!!!!

berczely
<#kacsint>