Alone in the Dark 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Egyébként nagyon olyan érzést kelt a játék... nem tudom, talán volt egy idõkorlát, ami alatt be akarták fejezni, és az olyan apróságok, mint pl a játékmeneti bugok, grafikai glitchek (pl amikor a liftben felfújja Crowley kabátját a (... milyen szél van ott?!) fejére, és az egész cutscene altt ott is marad), vagy ami fontosabb, a kezelés finomítása (hogy például arra menjen a karakter, amerre szeretnéd)... no, ezek elmaradtak.
Dögöljek meg, ha még egyszer elõzetes kipróbálás elõtt pénzt adok ki egy játékra. (leszámítva a BioWare-t, bennük még mindig bízok)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Iszonyat jó játék - lehetne. Most ott vagyok, hogy a parkból ugratnom kellett egy épülethez, ott jön ez a földalatti mocsok, berángat a föld alá félig, össze-vissza huzigál, sebez, aztán lifttel fel az épületbe, WC, és megint jön.... Ki lehet azt irtani? Mert ha csak átugrálni lehet, akkor uninstall. Tököm tele van az ügyességi feladatokkal. FPS módban majdnem lehetetlen a dolog, TPS-ben irányíthatatlan.... Nem az én idegeimnek találták ezt ki.
Apropó. Másnál elõfordult, hogy mentek, kilépés, aztán betöltés után 5-6 jelenettel hátrébb rak? Ez is zavaró kissé, bár hál'Isten, megoldható....
http://www.freetvmaci.info/
Nekem is olyan érzésem volt, hogy kurva jó játék lenne, de úgy elbaszták a játékot, hogy az valami hihetetlen.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
!!!
Apropó, miért van az hogy a végére megfogyatkozik a zsebünk? Már nem tudtam a jobb részbe csak 1 palackot és 1 szprét beletenni.
A játék vége meg hírtelen volt. Gondolom ott lehetett eldönteni hogy megölöm a csajt, vagy életben hagyom. Igazából azt se tudtam mi baja volt a medáltól, de életben hagytam. Erre Edward benyög neki valamit és sarkonfordul, vége. hát ennél több tüzijátékra, meg drámai zenére számítottam. Az a rész meg külön élmény volt mikor lett kellett végigügyeskedni magunkat az akadálypáján, hogy megtaláljuk azt a fura fazont.
Összeségében én 10 bõl 7 pontot adnék rá. Majd magyar felirattal még egyszer végig fogom vinni, mert a sztorija is érdekel. Így csak nagyon kis százalékát értettem meg.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Next PC upgrade: 2022
mikor bejutok és elõször a csõvekbõl kitör a gõz.
áramtalanítottam a vizet, és el tudok sétálni az ajtóig, csak kinyitni nem lehet, se szétrobbantani...
Valaki?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ez egy mászkálós játék.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
erre van vmi megoldás?
Magyar felirattal is végig fogom vinni majd mert fingom nincs mirõl is szólt a game!Meg a végén sem értettem.
Jók a fizikai megvalósítások még ha nem is valósághûek akkor is.
Grafika is szép.
Irányítást meg lehetett szokni de csakis FPS nézetbe toltam<#nyes>#nyes>
Azt autóval való közlekedés megvalósítása pedig mínusz 10-es ekkora egy fost te szent ég.Legapróbb patkákban kõdarabban megakad a kocsi.Végén fuckoltam is eleget evil rootok irtásánál.
10/8-at szerintem megérdemel a game simán.
Ezek ilyen növények megfogod látni elégeted õket azt nõ az értéked.
Van pár szopatos de hamar rá lehet jönni hogy kell azokat is kinyirni!
illetve a parkban vannak olyan helyek, ahol elmegy a térkép, vmi interferencia miatt, azokkal mit kell kezdeni?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Amúgy a játék nem lenne rossz, igaz elakadtam benne, de a hibái ellenében is végigjátszom! xD
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Én is így csináltam, ugyanis ezen a részen vagy 6x kilépett a game.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
8/2-nél vagyok és nincs nálam semmi amivel robbanthatnék csak a fegyver egymaga.A legvégén gondolom lesz valami fõmonszta itt lesznek dolgoka miket lehet ellen használni vagy nem?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
1680x1050-ben megy max. beállításokon, szerintem szép a grafika.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Itt görcsölök már 3 órája a kurva evil rotokkal felvittem 35-rõl 65-re erre egy kombinálás közben behal a game.Fasza kárba ment ez a 3 óra megint 35 -ön vagyok 😞
A menüben elég fura a hang, mintha a hangkártyával lenne valami.
Ha visszaveszem a hardveres gyorsítást alapra, akkor megjavul. Van más lehetõség is ami megoldja a problémát? SB Audigy 4-esem van, a többi játékban nincs probléma. Úgy emlékszem hogy másnak is volt ilyen problémája korábban.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
wesker24 - hullákat kell hátravinni, hogy ellensúlyozd a te súlyodat
megjegyzem, össze-vissza fogod õket rángatni <#vigyor4>#vigyor4>
. : Z E L L E R : .
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Mert ha elörébb megyek egybõl ledöl és már nem tudok háta futni !
amikor elõször a parkban van az a homályos kör (elszáll a GPS is)
ott az épületbe hogy kell azt a gyökér szerû valamit kiiktatni?
felmegyek a liftel a 2.ra de mindig elkap és addig huzgál összevissza még megnem patkolok
help!!
. : Z E L L E R : .