3442
-
#3082 Próbáld meg onnan dobni ahol bejöttél az ajtón célozd be a falad és dobd el ! -
#3081 Kötözd be a sebeid és egyből nem lesz game over ott van elötted az ajtó a bandázzsal és az EÜ spray-vel ! Aztán ráérsz már kisérletezni ! -
#3080 Ha be van ragasztva a moltov koktél akkor a falra ugy kell célozni hogy rajt is maradjon ! Lehetöleg távolról dobd rá ! Ha nem sikerülne mindig lesz molotov koktél eszközök hogy újra megpróbáld ! -
#3079 vagyis robbant csak nem a fal..letelik az idö és game over. -
#3078 emberek ezzel mind nincs semmi baj,,,ugyanezt csináltam amit ti mondtatok most
ragasztószalag rá a falra és mégsem robbant
Szemben kell az ajtó mellé? -
#3077 De a fal kirobbatásával csak akkor foglakozz miután bekötözted a sebeid és leápoltad magad az EÜ spray-vel ! -
#3076 Hát először is nem ártana bekötözni magad, vedd fel a szekrényből a bandázst nyomj H gombot és kötözd be magad, aztán meg robbantsd ki a töredezett falat ami a képen is látszik ,erre van egy csomó módszer. -
#3075 Ez pedig egyszerű !
Molotov koktélt kell csinálni hogy kirobbantsd a falat !
Mikor kész a molotov koktél nem árt ha van nálad ragasztó szalag beragasztod vele a moltov koktélt meggyújtod és eldobod a falra és ha szerencséd van rajt is marad és a fal kirobban ! -
#3074 ezaz
-
#3073 ezaz
-
#3072 -
#3071 nem teszi a képet
-
#3070 Mi lenne ha tennél be egy képet? -
#3069 Hát én nem tudom ,lehet,hogy az én játékom a rossz ,de én már körbedobáltam a wc falát benzines falkonnal de még mindig nem tudok kimenni.6 perc és meghalok,kb 40 percet szorakoztam. -
#3068 Szerintem pihend ki magad a játék előtt... meló után már nem pörögnek ugy a fogaskerekek:), mert ez is egy nagyon egyszerű rész volt, és egyben ötletes is... halott az ürge, kell a keze? ott a falon a cucc, leszedem és levágom:) -
#3067 Az a szép, az a szép akinek a szeme kék
Akinek a szeme kék.
Láma zenyém, láma zenyém sötét kék
Mégsem vagyok a babámnak elég szép...
.
-
#3066 nem hiszem el, hogy nem lehet 10-15-öt visszaolvasni!!!!!!!!!!!!!!
Még kép is van, a mindenit neki..... -
strebacom #3065 Köszi, nézem... -
#3064 Az ajtó mellett balra fent a megoldás -
#3063 megfontolom. -
strebacom #3062 Kérnék egy kis segitséget ott járok, mikor a kéz scannerrel kellene a kaput kinyitni, van egy halott Őr, a kezét hogyan, vagy mivel vágom le...
Köszi!!! -
#3061 Én lángszóróval viágítottam. Betettem gyors gombra és elhasználtam 2 healing sprayt, de túléltem. Amúgy az hatásos a trutyi ellen, mert körben világít. -
#3060 Hát egy párszor körbe kell futni a gödröt :) -
#3059 Mikor világít a helikopter. -
#3058 Melyikre gondolsz? -
#3057 A helikopteres részt meddig kell elviselnem???? -
#3056 De felpörgött a topik.
Én közben elkezdtem újra a játékot, furcsa hogy most milyen könnyen megy már az irányítás. Az elején kb percenként beakadtam valamibe, vagy rossz irányba fordúltam most meg megy mint az ágybavizelés. Igyekszem majd tps nézetben tolni amenynire csak lehet kiváncsi leszek hányszor anyázok fenhangon majd. -
#3055 THX sejtettem.
csak pont ezeket a gombokat nem próbáltam.... -
#3054 Azokkal a gombokkal kell amivel a kedvenceket választod ki, alapból ilyen Home/End/PGUP vagy Down meg a jobb kurzornyíl, de lehet, hogy valamelyik másik a jobb helyett, szóval arra keresgélj. -
#3053 pl a targoncánál vagyok, ahol a kissebb hidat kéne felemelni.
de bellül csak kormányhoz és világításhoz férek hozzá, és nem tudom kezelni a villákat.
Valami egyedi gombkiosztás van erre? -
#3052 Hát igen ez a tárgyfogásos forgolódást nem igazán sikerült felhasználóbarátra készíteni, lesz még vagy 2 ilyen rész ahol emiatt káromkodtam. -
#3051 Azért THX mindenkinek. -
#3050 Közbe meglett.
Bazz ez durvageci vót.
A vállánál kell levágni, én meg a kézfejénél akartam.
Meg hátra kell egeret húzni nem előre. mert különben nem csapkod. -
#3049 Figyelj jól állsz, a kard is jól a fej fölé van húzva megfogod egeret tolod előre és lenyomod a bal egérgombot, és el fogja vágni. -
#3048 bazki pont oda ütök, és semmi -
#3047 Na kb ez.
Azt viszont nem vágom, printscreen után miért lesz sötétebb a kép.
-
#3046 Most pontosan nemtudom én helyezkedtem azt úgy emeltem a kardot hogy kb egyvonalba legyen a kéz alatti vágattal és csaptam.Kb fél perc bibelödés. -
#3045 Várj csinálok képet... -
#3044 Fölé??? -
#3043 Ha jól beállsz a halot őr fölé és csapsz akkor automatice levágja a kezet.Szal csak úgy kell oda állni.