Alone in the Dark 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
ne keresd.
amúgyis tovább lehet ugrasztani, a chekpointok, meg asszem a saját tömörített fájlaiban raktározza el.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jah meg az durva, mikor autóbalesetet szenved a srác...és egy cseppet megvágja magát! <#vigyor3>
Elõször majdnem a 104-et tárcsáztam....<#idiota>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Törölt felhasználó
Hol lehet megtalálni a játék mentéseit?
DarkSector
Például a benzines flakon, vagy minél egy példa, a kreativitásra:
Vázlatossan egy két felhasználás:

1- Ha akarod, akkor fegyóbval a kezedben eldobhatod bullettime-ba, és pukk.
2- vagy kiöntheted a lábad elé, és felgyújtod az öngyújtóval.
3- esetleg jobbat akarsz, öntsd rá a töltényekre, hogy tûzes bullet-okká váljanak!

több nem jut hirtelen eszembe.
Már a gyilkolás egy külön élvezet, és taktikát is igényel.

Meg kis durvaság, ami apró dolog.
Mikor az x-el kell pislogni, aszittem az elején hogy csak egy extra, azt majd beszartam, mikor a csatornába szembeköptek a csótányok a zöld trutyival, és megvakultam, ilyen apró ötletek teszik egy nagy remekmûvé ezt az alkotást.

Top 10-ben a helye!

DarkSector
Na ez meg a másik.
Én ráadásul akartam keresgélni olyan verdát, amit nekem kell megbuherálni hogy elinduljon, de sajna nem volt ilyen....<#vigyor3>
Jaj meg az a kis 4 kerekû jármû is iszonyat durva....<#nyes>

DarkSector
tps-fps nézet, meg annak zavaró, aki nem tud játszani.
természetessen az elõbb erõl beszéltem mindenki hozzászokott a sablonokhoz!!!

érdekes én fél óra alatt lazán elsajátítottam az irányítást, csak leálltam egy helyen, és leteszteltem, hogy melyik mozgás mit takar, és azóta nem érzem kényelmetlennek.

én sokat játszottam régen konzolon resi-silent-alone-okkal.
Lehet ez is segítségemre volt, de nem hinném, hogy ez akkora erõfeszítést jelentene.....
ráadásul van mégegy nagyon faxa gomb, amivel magunkmögé takinthetünk....
ez azért is jó hogy nem felejtették ki, mert nem kell forgolódnunk.
Még probléma?

Istencsászár
Nem kötelezõ használni az autót a parkban, lehet gyalogolni is 20 perceket, akinek az kell hát tessék.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DarkSector
Mégegyszer az autós részekre, az autók irányításával kapcsolatban.

EZ NEM SZIMULÁTOR.
AKI EZZEL JÁTSZANI SZERETNE, VAGY SZERET, AZ AZÉRT, MERT MÁSZKÁLÓS JÁTÉK, A TÚLÉLÕHORROR KATEGÓRIÁBA SOROLVÁN.

EDDIG 1 HASONLÓ JÁTÉKBAN SEM VOLT NEMHOGY AUTO, DE SEMMI.
EZ NEM AUTOBUZIKNAK KÉSZÜLT, HANEM HOGY KEZDETLEGES ÁRKÁDOS ÖTLETTEL KICSIT FELDOBJÁK, KISZÍNESÍTSÉK AZ AMÚGY SEM UNALMAS SZTORIT/JÁTÉKMENETET.

MANAPSÁG EZ MÁR SAJNOS RITKASÁG, HOGY EZZEL VALAKI ÍGY MERJEN PRÓBÁLKOZNI!
ÉS, HOGY MINDEZMELLETT FIZIKA GRAFIKA, ÉS EREDETI JÁTÉKMENET MEGMARADHASSON.

A PARKBAN OLYAN MINT EGY CSÖPNYI GTA.<#vigyor3>

DarkSector
Én kb a felénél, vagy 1/3-nál tartok, de mindegy mi lesz a végéig, akkor is egyedülálló.
a nagy szürkeségbõl kítûnik.
Sorba jönnek az egy kaptafára készült moslékok, és teljessen mindegy már, hogy mi a címe, csak a helyszíneket, meg a tárgyakat kell kicserélni, és semmi kreatívitást nem lehet tapasztalni.
MOSTANÁIG!!!

Shep
Na a végére értem én is.

Grafika: A grafika csodálatos, teljesen rendben van szinte minden. Pár apróság azonban rontja az összképet, mint pl. a roppant gyenge minõségû bokrok cserjék ,amik csak úgy le vannak dobálva 1-2 helyre, ráadásul nem lehet rajtuk keresztülhatolni semmilyen módon, valamint pár textúra elég mosottas
10/9
Hangok/zene: A hangok, nem rosszak ,de valahogy olyan élettelenek voltak, a tûz ropogása pl. nagyon frankó, a kint a szabadban valahogy nem tudták visszaadni az éjszaki park hangulatát. A zene alapvetõen nem volt rossz, sõt sok helyen sokat dobott a hangulaton, de néhol meg nagyon nem oda illõ zene szólt (pl. az elsõ autós üldözés, a parkos séta során össze vissza adogatott be mindenféle zenét)
10/7
Fizika: A fizika teljesen rendben volt, kivéve az autós részeket, mert az valami borzalom, össze vissza csúszkált az autó, a legkisebb akármin is fennakadt, vagy éppen a levegõbe repült.
10/8
Történet: Összességében nem volt rossz, egész jól fûzték a szálat, de a vége hát az olyan felemás lett.
10/8
Játékmenet/játékélmény: Nem volt rossz, sok újítás, sokféle kombináció a tárgyakkal, de hiába volt az a sokféle tárgy, ha egyszer alig pár darabot tudtunk csak magunkkal vinni, nálam pl. sose volt ragasztó, mert mindig féltem a vérzéstõl erre 1x vagy 2x kellett csak használnom, de hiába is lett volna, mikor gyakorlatilag minden helyet 1-2 esetet kivéve megoldható volt az eldobom a palackot belelövök, vagy lesprézem variációval, pl. a vértasakokat egyáltalán nem használtam, minek is, mikor el lehet futni a dögök elõl? A ragacs megintcsak 1x 2x kellett amúgy tök felesleges, tehát jó-jó, hogy van sok variáció, de kicsitt több olyan helyzet kellett volna mikor ezeket ki is lehet/kell használni, így csak az ilyen is van benne kategóriát erõsítik. Aztán ott volt az evil rootok gyilkolászása, ami az elsõ pár darabnál még jó is volt, fõleg ahol valami trükk is volt pl. a katapultost az nagyon eltalálták ,de az odamegyek a tizedikhez is és leégetem elég kiábrándító értem én, hogy növelni kellett a játékidõt, de igazság szerint jobb lett volna, ha az 1 fejezet kimarad. A parkban autózós rész elsõre még tetszett is, mondom tiszta DH3, de a gyenge irányítás és a mindenen megdobódó autó miatt elég kiábrándítóvá vált az egész.
10/7

Összesítés: 84%

A többi részhez viszonyítva erõs közepes ami azt jelenti, hogy az elsõ 2 rész után áll kb egy szinten a 3-al, mert a leggyengébb rész szerintem a 4 volt, bár 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ok, kösz. Akkor lassan indulhatok is 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Magiszter
Azt hiszem 75 kell.

70

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Shep
Hány pontot kell összeszedni, hogy átjuthassak a pajzson?

Sziasztok
van aki futtatja AMD Barton 2600 procival, mert nekem nem akar menni és gondolom hogy a proci a nyûgje. (Más nem lehet, 7300Gt-vel futnia kéne)

grebber
Kösz a leírást!1-2 részt vágtam amit írtál de összességében sokat segített sz a kis írás!

Next PC upgrade: 2022

Shodan
Történet nagyjából:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Edward felébred a szobában, Crowley parancsolja, hogy vigyék a tetõre és öljék meg.
Egy láthatatlan erõ megöli az õrt így kiszabadul.
Felfedezi hogy Theophile(öreg csóka) visz egy különleges követ.
Edward késõbb a liftben találkozik Sarah nevû régészel ,megtalálják Theophile-t , nem túl jó bõrben.
Az öreg elmondja Edwardnak, Crowley kényszerítette , hogy visszadja a követ és használja azt egy rítusban, közben Edward elvesztette a memóriája nagy részét a szertartásban.
A kõben ejtették csapdába a gonoszt.Ahhoz hogy ezt megsemísítsék Edwardnak végig kell járnia a "LightPath-t". A central park-ban van a megoldás.
A Parkot közben meváltoztatta a gonoszság, ami kiszabadult a kõbõl.
Theophile lelövi magát. Utolsó szavai hogy találkozzanak a 943 szobába.
Edward Carnby orvosi lapjából kiderül a neve ,és hogy természetfeletti nyomozó, aki rejtélyes körülmények között tûnt el 1938 Edwardban, rájön, hogy több mint 100 éves.
Edward és Sarah nyomozásaiból fényderül arra hogy a Light Bringer ténylegesen Lucifert jelenti.
A 943 szobába Sarah leüti Edwardot .Theophile így képes, hogy Edwarddal beszéljen miközben elmondja azt neki, amikor Lucifert kitaszították a Mennyekbõl hogy halandók között éljen, létrehozott egy tárgyat, amit a filozófus Stone-jaként ismertek, amivel képes lenne, hogy a lelke keresztülutazzon az idõn, de végül csapdába ejtette magát ebben. Theophile felfedi, hogy kiszabadította Lucifert a kõbõl.Aki a követ birtokolja az nem öregszik.
Késõbb kiderül van egy másik kõ is, amit Hermes birtokol lennt a barlangban.
A végén a múzeumban újból feltûnik Crowley aki túlélte a helikopterkatasztrófát. Miután Edward lelövi, bemennek a nagy kapuhoz ami Luciferhez vezet, aztán kinyitják és Lucifer reinkarnálódik. És itt két választásod van, vagy életben hagyod Saraht aki Luciferré válik és tesz egy gúnyos megjegyzést, vagy megölöd és akkor belõled válik Lucifer.
Ennyi dióhéjban.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

grebber
Ezért vagyok.Nincs mit!

The Protector
Ez hamar jött😊 Köszönöm.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

grebber

The Protector
A játékzenéjét szeretném letölteni.Ha jól emléxem vki 1szer dobott be linket róla.Vki betenné a linket mert jó a zenéje nagyon.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Na végre mûködik. Van beszédhang😄DDD

Egy másik fórumon ezt tanácsolták:

"Hardveres gyorsítás lejjebb vétele/kikapcsolása dxdiag-ben? Vagy esetleg kapcsold ki az 5.1-es hangzást, legyen csak sima sztereó."

Leírtam hátha más is jár így.
Értem de pont ezért vettem meg eredetiben...azért köszi.
grebber
Hát erre a hibára nemtudom mi a megoldás nekem Warez verziómmal ugyanez volt feltettem egy másikat és jó lett.Fingom nincs mi volt elõzõnek a baja.

Valaki segítene?
Eerdeti játékom van.
Nincsenek beszédhangok a játékban.
Van zene, környezeti hangok, lépések, ajtónyikorgás neszek minden, kivéve beszédhang.

Creative Soundblaster Live 5.1 hangártyám van.
Xp service pack 3 van fent, valamint legújabb directx, és elvileg a legújabb soundblaster driver.

Ötlet?
grebber
A legvégén már nem volt semmi nehéz feladvány mintha elfogytak volna az ötletek.Ennél már csak az lett volna könnyebb ha szóról szóra leirják mit kell 😞

Shodan
Igen checkpointos,de elvileg amíg nem lépsz ki megõrzi az aktuális mentéseidet a parkban, máshol nem.
Trükkös néhol, de nem túl nehéz.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

grebber
Aki értette mirõl szól a játék meg mi a tököm volt a végén kérem írja le spoilerbe!!

JackSparrow88
Heló, lehet h beszerzem a game-t de elõtte még kérdeznék egy-két dolgot: Ez amúgy checkpointos? Mert az olyan game-ket nem naon szeretem, fõleg azokat nem ahol ritkán is ment és egy geci részt meg kell csinálni még1szer, mind1. Illetve nemtom mennyire trükkös a game. bár ha egy túlélõ horror gammáról van szó akkor biztos az és nem könnyû. Szal mennyire érdemes beszereznem sztetek? THx a választ elõre is...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

The Protector
sztem kurvajó a játék.a zenéje fantasztikus.a grafika gyönyörû. a sztori és az atmoszfére megdöbbentõ.A fejtörõk halflife2-õt is porig alázzák.Egyszerûen fasza.

Shodan
A hangokat és a zenét még nem említette senki mint pozitívumot. Pedig szerintem ez sikerült a legjobban benne.
A grafika meg nekem teljesen összeáll, tisztára sikerül átültetni a conceptartos képeket a játékba.Van hangulata mégha a grafika nem is pl. egy crysis szint, errõl jut eszembe ott se sokkal jobb az autók irányítása.
Nem láttam hogy van warez topic, így jogos, sry.

Shodan
most hogy írtam volna, igen nem eredeti, ha kijavítják patchekkel megveszem, így jó lesz...de már elolvastam máshol hogy nincs semmi, kösz a segitséget <#sniffles>

davidka003
Legalább a warez topicba írtad volna. Nincs semmi más a végén.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Istencsászár
"mert nekem dvd5 verzio van meg, és abba nincsenek benne az episode végi összefoglalások"

No comment...<#wilting>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Shodan
Na kitoltam én is, csak a vége nem igazán tetszett.
A döntés után nem kellene még lennie valami videonak?
mert nekem dvd5 verzio van meg, és abba nincsenek benne az episode végi összefoglalások, remlem a végén nem maradt ki semmi...

-Az autós részek kezelése szar. Nem mutatok jobbat, mert most hirtelen survival horror nem jut eszembe, ami ilyennel volt tömködve, de miért is kéne jobbat mutatnom? A tényen az sem változtatna. Sõt, ha rosszabbat keresnék, az sem. Abban viszont igazad van, hogy nem ez a játék fõ profilja.

Grafika. Szebbet mutassak? Ott van például a Mass Effect vagy az Assasin's Cred. Vagy akár, hogy egy régebbit említsek: Dreamfall (The Longest Joruney 2). Ez utóbbi nem egy mai játék, kevesebb is rajta az effekt, mégis jobban összeáll. Nincs tele grafikai glitch-ekkel, a modellek nem akadnak egymásba. Itt is elég lett volna egy kevésbé részletes grafika, rendesen megcsinálva, vagy csinálják ilyenre, amilyen most, de akkor rendesen. Mondjuk a grafika legyen a legkisebb baja, ez inkább megmosolyogtató.

Irányítás. A számtalan lehetõség inkább azt indokolná, hogy ha különösen komplex lenne. Nem ez a baj vele. Hanem, hogy nem mûködik rendesen. Egy egyszerû iránybillentyû lenyomásánál a karakter vagy elindul, amerre szeretnénk, vagy nem. Vagy belesétál egy szekrénybe, és benne is ragad. Mert szarul van megírva. Nem az egész, csak bizonyos részei.-
Ezek hibák. Méghozzá olyanok, amik plusz két hónap munkával és egy kis odafigyeléssel kiküszöbölhetõek lettek volna.

Vannak benne egész mókás kombinációs lehetõségek, de azért nem nevezném egy kifejezetten erõs agymunkát, gondolkodást igényelõ játéknak.

Viszont félreértés ne essék, nem azért piszkáljuk (én legalábbis) a játékot, mert utáljuk. Fenét, épp azért emlegetjük ilyen keserûen ezeket a hibákat, mert ebbõl teljesen simán lehetett volna az év horrora, de nem lesz, mert elvérzik a hibákon. Így max a survival/action kategóriát viszi el. Csak egy kis odafigyelés még hiányzott. Remek ötletek vannak benne, és pont ott vérzik el, ahol az ilyen ambíciózus játékok el szoktak vérezni (általában): a részleteken, apróságokon. És nagyon nagy kár érte.
Dante73
"Nem hinném, hogy létezik ennél kreatívabb látványossabb kalandossabb akció-horror-ügyességi játék, ami létezik a piacon."
Nagyjából egyetértünk. A stílus sajnos mostohagyerek, legalábbis PC-n, a konzolos kínálatot nem ismerem, így arról nem nyilatkozom.
"Az autós részek szarok?
Mutassatok mászkálós játékot, ahol jobb!"
-Bármelyik GTA. Ha autós részt teszek a játékomba, akkor illik kidolgozni. Mostani irányítása a kocsiknak egyszerûen nem mutat semmi hasonlóságot egy autó irányításával. HASONLÓSÁGOT mondok, nem valami részletesen kidolgozott szimulátort várok, de ezt nem lehet elfogadni. Ez SEMMI.
"Grafika szar?
Mutassatok szebbet!"
-Biztos lehetne szebbet mutatni, de felesleges. Így ahogy van tökéletes.
"irányítás szar?
Talán mert számtalan lehetõség áll a rendelkezésre, és ezt néhány gombba be kellett sûríteni a készítõknek."
-Nos a kevesebb néha több. Miért kell a be és a kilépés gombot különválasztani? (E-Q) Agyrém. Minek kellett a TPS és FPS nézetet keverni? De ha már keverik, akkor ne tegyék tele bejátszásokkal, de ha tele teszik, akkor váltson vissza magától abba a nézetbe, amiben addig voltam, valamint legyen a kezemben az, ami addig ott volt. Ez lenne a minimum.
"ez mérföldkõnek számít, és Gratulálni tudok a fejlesztõk-nek, hogy nem csak egy megyek és agyatlanul ölök stílus lett belõle, hanem gondolkodni és ügyeskedni is kell benne"
-Gondolkodás nagy részét a bejátszásokkal kilõtték. Látszik, hogy a célközönség nem a gondolkodásra vágyó játékos volt. Szerencsére, ezzel a névvel szégyelltek kiadni egy olyan játékot, ami csak a hentrõl szól.
De sajnos, semmi forradalmi nincs benne. Ami mégis forradalmi, az pedig nagyon kidolgozatlan maradt. Nagyon érezni a játék egészén, hogy az idõ szorított, és a végsõ simításokra nem maradt idõ. Kár érte. Valóban, akár év játéka is lehetne, ha ATARI-EDEN kombó "Jó" szokásához híven nem egy félkész játékot tesz le az asztalra ismét.
De ezt nézhetem jobbról, nézhetem balról, félkész. Irányítás terén mindenképp, fizika is hagy némi kivánni valót, (Fõként az autók terén) és sorolhatnám. Jó játék, jó játék, de az embernek egy kicsit keserû marad utánna a szája-íze. Érzi a hiányosságokat, sokszor felbosszantja egy két apróság, és hiába szép grafika, a jó történet, ha az embert játék közben kizökkenti, felbosszantja pár dolog, nem úgy áll fel a játék elõl, hogy -Azta! ez asztán! hanem kissé csalódottan. Legalábbis, én biztos.

http://www.freetvmaci.info/

Shep
Majd ha a végére értem én is írok egy rövid értékelést, mert addig ugye nincs értelme.

DarkSector
Én nem vágom ezeket a hozzászólásokat.
Van akinek ez nem tetszik, van akinek az.

Nem hinném, hogy létezik ennél kreatívabb látványossabb kalandossabb akció-horror-ügyességi játék, ami létezik a piacon.

Ennyi egyedi újdonságot, és megvalósítást, még játék nem vonultatott fel.
Az autós részek szarok?
Mutassatok mászkálós játékot, ahol jobb!
Grafika szar?
Mutassatok szebbet!
irányítás szar?
Talán mert számtalan lehetõség áll a rendelkezésre, és ezt néhány gombba be kellett sûríteni a készítõknek.
Amúgy meg álljatok meg valahol, és próbálgassatok ki minden mozgást, és 30perc alatt simán hozzá lehet szokni.

Kategóriájában egyértelmûen a legjobb, és fps-nek is simán odabasz.
szerintem ez mérföldkõnek számít, és Gratulálni tudok a fejlesztõk-nek, hogy nem csak egy megyek és agyatlanul ölök stílus lett belõle, hanem gondolkodni és ügyeskedni is kell benne, mindezt úgy, hogy a végletekig bele élheted magad a figura szerepébe.
Csak 2-õt említsek:
A gyógyítás, és az itemképernyõ engem lenyûgözött teljessen.

Mondasz valamit 😊
Há` nekem is bejött ez a játék, nincs vele semmi baj. Már 2-szer végigtoltam, másodjára az 1000 achievementet is megcsináltam (bár nem látom értelmét, legalább ha adna valami extrát...).

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Shep
Jól van már, marha unalmas x-edszer is ugyanazt csinálni, nem azzal van a gond tehát, hogy nehéz, vagy akármi, unalmas és kész. A játékélményt nem növeli és szerintem nem csak én gondolom így.

Istencsászár
Nincs semmi baj a rootok irtásával, mert mindegyik egy ujabb kihívás és változatos és egyeseeket csak trükkösen lehet kiírtani, szóval próbálkozni kell... amugy nagyon hamar megvan, de akinek ez nehéz az játszon a kvékkel és tapadjon a fire gombra, oda nemkell semmi más.

/ aztán sokszor van a sírás hogy túl egyszerûek a gémek, hát ittvan ez, ez is egyszerû, de sok embernek egybõl beletörik a bicska amint minimálisan megkell oldani egy feladatot /

Shep
Nyomok inkább egy kis Blood 1-et 😊

Shep
Á már megöltek a készítõk, nagy nehezen feljutok a toronyba, erre ölhetek megint gyökereket, hogy bejussak a .... túlra. Hát ez fenomenális.

Magiszter
Spoiler veszely!

En csak addig dobaltam a koktelokat amig ki nem doglottek. A plastic palckal nagyon jol lehet mandinerbol loni. A folyosos ajtos meg tenyleg ragasztoval lehe de en kiszurtam az uveget majd mikor a vegere et a dog akkor meggyujtottam. Ebbol is latszik hogy milyen sok lehetoseg van egy feladat megoldasara.

En amugy az autos reszeket imadtam a legjobban. A gyokereket is autoval nyirtam ahhol csak lehetett.

Az elozoert meg bocsi, tenyleg szolnom kellett volna hogy spoilert is tartalmaz. Ha tudja valaki torolheti, vagy spoilert-be rakhatja.

Shep
Ragasztót tekerj egy molotov koktélra, majd dobd rá a kis dögre mikor a vért szipuzza, persze elõtte gyújtsd meg a koktélt 😊

elakadtam
a múzeumban vagyok (miután újra élesztettem a csajt)
van egy ajto elõtte egy vértócsa a túloldalon egy fészek elálja a lézer útját a kis izék a szellõzön járnk és a vérrel csinálnak valamit
itt mit kell tenni?
Shep
Azért mert már megbocsáss, de ügyetlen voltál a játék egy bizonyos részéhez attól még nem biztos, hogy szar a játék és a topicjának ehhez meg nem sok köze van, attól mert szerinted szar még nem biztos, hogy másnak nem tetszik, mellesleg az az autós rész halál egyszerû a parkos autós sokkal húzósabb.

Dante73
Köszi!
Hogyhogy nem voltál a múlt héten? Nyaralás?

http://www.freetvmaci.info/